Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında cok kötü sayılmaz ama dengesiz olmus sanki biraz menü. Aksamki sandvic zaten olmamıs :) 200 zıpla bakalım, Özge de keserse ekstra zıplarsın
Peki :)

Hıı sana kesin ceza kesmeliler bence bizle dalgamı geçiyosun diye
Ya ne yapayim ya menulere bakiyorum acaip iyisiniz ben o kadar mukemmel menulerle gelemiyorum ya.
Yarin tatile cikiyorum ama ya o yuzden gevsedim

Ya canım acaba sen biraz porsiyonları mı kücültsen? Bu ara gram gram gidiyor diyordun ya.. Yediklerin saglıklı ve güzel seyler ama simdi böyle bi dolu dolu geldi sanki :)

Çok memnun oldum, çalışıyor musun?
Bebişinde hayırlı olsun inşallah

Herkes kendi diyetini mi uyguluyor, tek spor yapsamda zayıflayabilir miyim?

Peki :)

Ya ne yapayim ya menulere bakiyorum acaip iyisiniz ben o kadar mukemmel menulerle gelemiyorum ya.
Yarin tatile cikiyorum ama ya o yuzden gevsedim
Sen zaten mükemmelsin tatlım :) ama şu anki menün bence sıkıntılı değil genele bakıldığında.Ayrıca sen mesela benden daha az yiyorsun hep ve daha fazla spor yapıyorsun.Grupta en az yiyenlerdensin.Birde üstüne zaten ideal kilondasın yahuu ben napim atimmi kendimi zemin kattan

Çok memnun oldum, çalışıyor musun?
Bebişinde hayırlı olsun inşallah

Herkes kendi diyetini mi uyguluyor, tek spor yapsamda zayıflayabilir miyim?
Sanırım bana yazdın canım, cevapla butonu ile yazarsan kime yazdıgın belli olur :) Cok tesekkur ederim öncelikle :)
Evet canım hem okuyor hem calısıyorum. Doktora ögrencisiyim, aynı zamanda arastırma görevlisiyim üniversitede.
Herkes kendi diyetini uyguluyor, aksamları menümüzü yazınca da genel olarak yorum yapıyoruz menülere, şöyle yapsan daha iyi olur gibi önerilerde bulunuyoruz. Spor zaten kilo vermek icin sart ama yediklerine de biraz dikkat etmek gerekiyor. Gerci sen simdi emziriyorsundur, fazla yediklerini eksiltmeyebilirsin ama saglıklı seyler yersen sütüne de faydası olur

İnşallah canimm

Aman Allahım herkes nerelerde?!!!
burdaaa

Bende geldim Yaptiginiz ozel bi diyet var mi forumu daha okuyamadim yavas yavas okurum. Ben dukana yeni basladim seyir 2.gundu bugun bu mesajlar neden zor gidiyor

verirsiniz medusa38 @ulfeeetekici inşallah hoşgeldiniz bu arada..ben Tuğçe

zemin katta at bence ahaha
ya iste biraz bu ara hedefim aslinda bakarsan dogal yiyeceklerle beslenmek ve antioksidan ozelligi iceren yiyeceklerin oranini artirmak; ki onlar da meyve-sebzeler.

Ya canım acaba sen biraz porsiyonları mı kücültsen? Bu ara gram gram gidiyor diyordun ya.. Yediklerin saglıklı ve güzel seyler ama simdi böyle bi dolu dolu geldi sanki :)
Bana hersey cok geliyo yaptigim diyette cok yasak var seyir evresinde meyve yok ekmek yok karbonhidrat yok ama ben 0 kan grubuyum ve bi ay once sekerde yukselmisti ancak boyle bir diyet paklar beni bugun spor bi saat yuruyus vardi bayramdan sonra salona yazilacagim eve yakin

Dukan diyeti zor bir diyet bence, ben baya arastırmıstım ilk diyete baslarken ama gözüm kesmedi :) Yapabilenlerin önünde saygıyla egiliyorum :)

Birde dukana basladigimdan beri bi ajandada diyet gunlugu tutuyorum cok motive edici oluyo

Dukan diyeti zor bir diyet bence, ben baya arastırmıstım ilk diyete baslarken ama gözüm kesmedi :) Yapabilenlerin önünde saygıyla egiliyorum :)
Bende yillardir arastiriyorum ama hic cesaret edememistim simdi oyle kararli basladimki yigenimin nikahindan sonraki yemekte sadece ayran ictim misafirlige gittim kendime ozel yemek yaptim

Bende yillardir arastiriyorum ama hic cesaret edememistim simdi oyle kararli basladimki yigenimin nikahindan sonraki yemekte sadece ayran ictim misafirlige gittim kendime ozel yemek yaptim
Böyle kararlı olman cok güzel :) Zaten hep elimizde olmayan dış etkenlerden dolayı kaçamaklar yapıyoruz genelde. Bizim takımda da T tatlitambak var, kocası çiğ köfte mi istersin dürüm mü diye sorar. Nanelibal var arkadaşlarıyla dışarı çıkar, fast foodcuya gitmeyeyim diye dürüm yer. Bunlar kötü örnekler, sen böyle olma sakın Aynen o dedigin sekilde devam

Bende okuyunca ayyyyni ben dedim canım

Tesekkur ederim insallah bu kararliligimi korurum bendede dis etken cokta kokluyorum sadece bir anlik keyf icin vazgecemem diyorum bi bardak su iciyorum ustune boyle devam edersem Martta mutlu son ins

Ben de güzel bi yazı görcem sanıyodum okullar açılınca her öğünüm dışarda oluyo nerdeyse, yandım ben bugün ilk defa yemedim ama dürüm öyle baktım, açlıktan ölüyorum burda ama sabah eksi görmem lazım napiyim

Kız kendini bayram temizligine vermis gibi duruyorsun :)
Aynen öyle tatlım zamanım çok kısıtlı eylül hanım (kızım oluyor kendileri) devamlı ilgi kucak istiyor yuruseydi bi diyorum Musa erdem (buda oglusum)de kıza dirlik vermiyor ki azıcık oyuncak oynasın ne alırsa O BENİM modunda :) bu yaramazlarla uğrasa uğrasa temizlik yapıyorum
çok iyi mis canım bende geçen kv mi bildiğimden çantama yeşil fasulye aldım orda pisirdim

Sana? Ben? Güzel bir sey yazacagım?
Önce hak etmen lazım o güzel sözleri bebegim

Dur kız korkutma beni Girdim bi yola, hala arada gel-gitler oluyor zaten hazır mıyım diye, bana güzel şeyler anlatın çocuklarla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…