- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.481
Peki :)Aslında cok kötü sayılmaz ama dengesiz olmus sanki biraz menü. Aksamki sandvic zaten olmamıs :) 200 zıpla bakalım, Özge de keserse ekstra zıplarsın
Ya ne yapayim ya menulere bakiyorum acaip iyisiniz ben o kadar mukemmel menulerle gelemiyorum ya.Hıı sana kesin ceza kesmeliler bence bizle dalgamı geçiyosun diye
Ya canım acaba sen biraz porsiyonları mı kücültsen? Bu ara gram gram gidiyor diyordun ya.. Yediklerin saglıklı ve güzel seyler ama simdi böyle bi dolu dolu geldi sanki :)Kızlar bende menümü paylaşayımmorordek @nilsub @inatettimolacak
Sabah:1 dl ekmek+1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+5 zeytin+nane ,dereotu
Öğlen:1 fırınsa but+2 dl fırında patates+1 kase salata
Ara:üzüm yedim yarım küçük salkım diyelim
Akşam:4 kaşık kıymalı yumurta+1 kk peynir+4 zeytin+1/2 dl ekmek
Ara:2 tane erik
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat 20 dk yürüyüş
Sen zaten mükemmelsin tatlım :) ama şu anki menün bence sıkıntılı değil genele bakıldığında.Ayrıca sen mesela benden daha az yiyorsun hep ve daha fazla spor yapıyorsun.Grupta en az yiyenlerdensin.Birde üstüne zaten ideal kilondasın yahuuPeki :)
Ya ne yapayim ya menulere bakiyorum acaip iyisiniz ben o kadar mukemmel menulerle gelemiyorum ya.
Yarin tatile cikiyorum ama ya o yuzden gevsedim
Sanırım bana yazdın canım, cevapla butonu ile yazarsan kime yazdıgın belli olur :) Cok tesekkur ederim öncelikle :)Çok memnun oldum, çalışıyor musun?
Bebişinde hayırlı olsun inşallah
Herkes kendi diyetini mi uyguluyor, tek spor yapsamda zayıflayabilir miyim?
İnşallah canimmcanım pilav makarna yemeden de yaşayabiliyoruz kızlar yazmış zaten akşamı hafif tutmaya çalış mümkün olduğu kadar.. öğle yemeklerini salatayla destekleyebilirsin hem gözüne de çok gelir beynin doyar önceilk başladığımda krizlerimi tarçınlı süt ve cevizle bastırmaya çalışıyodum ben canım sen de deneyebilirsin.. ve inan bi süre sonra küçülüyo miden farkediyosun daha çabuk doyuyosun.. memleketten yeni döndüm ben trabzonluyum. bizim meşhur bi pideci vardır geçen kış arkadaşla gittiğimizde 1pideyi tek başıma gömmüştüm-ortaboy pizza büyüklüğünde yuvalak açık full hamur pideden bahsediyorum-- yaklaşık 1ay önce ev arkadaşım tatile geldi yanımıza onu götürdüm çeyreği yiyemedim kaldı yani ve çok rahatsız etti beni.. vücut alışıyo buluyo kendi ritmini zamanla
kızlar yazmış leslie ablamızı..sen de cezalarını yapınca beni etiketleyebilirsin canım..düşerim ceza listesinden..
cumaya kadar atarsınız regli ödemini yeşilçayları unutmayın
Tamam canım gel sık sık.. gel günaydınn dee muhabbetlere katıl çenesi düşük hatunlarızdır hem daha kolay kaynaşırsınız takıma. hele benim bi ortim var nilgüncümmm anaaamm bi gelsin izinden siz o zaman görün buraları
Kız ebruşum sorma biz de geçen gün yarimle yürüyüşe gidelim sahile dedik.. bende eşofman altı giydim bi ed tişört çektim çıktım.. ohaa erimişsin sen dedi görünce direkhatlarım belli olmaya başlamış..dedim canım onlar squatın nimetleri kıskanmayalım allahtan çok takıp dert eden birisi değildir biraz bozuldu sadece..hepsinin bi açılıyoo radarları farkedince demekki
Sorma canım ya ben de sıkılaşma egzersizlerime başladım yeniden tatilde yapamamıştım bugün penguen gibi yürüdümama kalkıp bi daha yapmam lazım daha kötü olucam yoksa sen de kalk yap sporunu kızarım yoksa heeee
bence o kşiden kişiye değişiyo canım benim son günler gitmeye başlar
balığın yanına yağlı mezeler ekmekler yeme sakın..yeşil salata kafii şekerim.. ayrıca kullanıyo musun bilmiyorum ama alkol de feci ödem yapıyo o konuya da dikkat et derim
cumaya var daha canım regliniz hafifler hepinizin o zamana kadar gelir eksiler güveniyorum ben size
burdaaaAman Allahım herkes nerelerde?!!!
Bende geldim Yaptiginiz ozel bi diyet var mi forumu daha okuyamadim yavas yavas okurum. Ben dukana yeni basladim seyir 2.gundu bugun bu mesajlar neden zor gidiyor
verirsinizHerkese merhabalar,
Ben KK nü yıllardır takip eden ama bir türlü üye olamayanlardanım bu güne nasip oldu.
19 yalındayım, üniversite öğrencisiyim, evliyim ve 1 kızım var 2 buçuk aylık.
Şu an 63 kiloyum ve 56 kilo benim hedefim. Hamilelğimin son ayında 68 kiloydum doğumdan sonra 59 oldum emzirme döneminde biraz fazla yüklenince annem ananem kilo aldım malesef.
zemin katta at bence ahahaSen zaten mükemmelsin tatlım :) ama şu anki menün bence sıkıntılı değil genele bakıldığında.Ayrıca sen mesela benden daha az yiyorsun hep ve daha fazla spor yapıyorsun.Grupta en az yiyenlerdensin.Birde üstüne zaten ideal kilondasın yahuuben napim atimmi kendimi zemin kattan
Kız kendini bayram temizligine vermis gibi duruyorsun :)burdaaa
Bana hersey cok geliyo yaptigim diyette cok yasak var seyir evresinde meyve yok ekmek yok karbonhidrat yok ama ben 0 kan grubuyum ve bi ay once sekerde yukselmisti ancak boyle bir diyet paklar beni bugun spor bi saat yuruyus vardi bayramdan sonra salona yazilacagim eve yakinYa canım acaba sen biraz porsiyonları mı kücültsen? Bu ara gram gram gidiyor diyordun ya.. Yediklerin saglıklı ve güzel seyler ama simdi böyle bi dolu dolu geldi sanki :)
Dukan diyeti zor bir diyet bence, ben baya arastırmıstım ilk diyete baslarken ama gözüm kesmedi :) Yapabilenlerin önünde saygıyla egiliyorum :)Bana hersey cok geliyo yaptigim diyette cok yasak var seyir evresinde meyve yok ekmek yok karbonhidrat yok ama ben 0 kan grubuyum ve bi ay once sekerde yukselmisti ancak boyle bir diyet paklar beni bugun spor bi saat yuruyus vardi bayramdan sonra salona yazilacagim eve yakin
Birde dukana basladigimdan beri bi ajandada diyet gunlugu tutuyorum cok motive edici oluyoBana hersey cok geliyo yaptigim diyette cok yasak var seyir evresinde meyve yok ekmek yok karbonhidrat yok ama ben 0 kan grubuyum ve bi ay once sekerde yukselmisti ancak boyle bir diyet paklar beni bugun spor bi saat yuruyus vardi bayramdan sonra salona yazilacagim eve yakin
Bende yillardir arastiriyorum ama hic cesaret edememistim simdi oyle kararli basladimki yigenimin nikahindan sonraki yemekte sadece ayran ictimDukan diyeti zor bir diyet bence, ben baya arastırmıstım ilk diyete baslarken ama gözüm kesmedi :) Yapabilenlerin önünde saygıyla egiliyorum :)
Böyle kararlı olman cok güzel :) Zaten hep elimizde olmayan dış etkenlerden dolayı kaçamaklar yapıyoruz genelde. Bizim takımda da T tatlitambak var, kocası çiğ köfte mi istersin dürüm mü diye sorar.Bende yillardir arastiriyorum ama hic cesaret edememistim simdi oyle kararli basladimki yigenimin nikahindan sonraki yemekte sadece ayran ictimmisafirlige gittim kendime ozel yemek yaptim
Bende okuyunca ayyyyni ben dedim canımAaa sen de bizimtugce1325 gibisin, verecek kilon da azmıs baya :)
Aramıza hoşgeldin öncelikle. Ben de kaptan yardımcısıyım, 27 yaşında evliyim.
Cuma sabahları aç karnına tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz. Günlük menülerimizi yazıp motive oluyoruz :)
Ya evet baya düsündüm aslında nereden ceza kessem diye sonra zıplamayı seviyor nasıl olsa diye 200 yazdım artık
Tesekkur ederim insallah bu kararliligimi korurum bendede dis etken cokta kokluyorum sadeceBöyle kararlı olman cok güzel :) Zaten hep elimizde olmayan dış etkenlerden dolayı kaçamaklar yapıyoruz genelde. Bizim takımda da T tatlitambak var, kocası çiğ köfte mi istersin dürüm mü diye sorar.Nanelibal var arkadaşlarıyla dışarı çıkar, fast foodcuya gitmeyeyim diye dürüm yer. Bunlar kötü örnekler, sen böyle olma sakın Aynen o dedigin sekilde devam
Ben de güzel bi yazı görcem sanıyodumBöyle kararlı olman cok güzel :) Zaten hep elimizde olmayan dış etkenlerden dolayı kaçamaklar yapıyoruz genelde. Bizim takımda da T tatlitambak var, kocası çiğ köfte mi istersin dürüm mü diye sorar.Nanelibal var arkadaşlarıyla dışarı çıkar, fast foodcuya gitmeyeyim diye dürüm yer. Bunlar kötü örnekler, sen böyle olma sakın Aynen o dedigin sekilde devam
Aynen öyle tatlım zamanım çok kısıtlı eylül hanım (kızım oluyor kendileri) devamlı ilgi kucak istiyor yuruseydi bi diyorum Musa erdem (buda oglusum)de kıza dirlik vermiyor ki azıcık oyuncak oynasın ne alırsa O BENİM modunda :) bu yaramazlarla uğrasa uğrasa temizlik yapıyorumKız kendini bayram temizligine vermis gibi duruyorsun :)
çok iyi mis canım bende geçen kv mi bildiğimden çantama yeşil fasulye aldım orda pisirdimBende yillardir arastiriyorum ama hic cesaret edememistim simdi oyle kararli basladimki yigenimin nikahindan sonraki yemekte sadece ayran ictimmisafirlige gittim kendime ozel yemek yaptim
Sana? Ben? Güzel bir sey yazacagım?Ben de güzel bi yazı görcem sanıyodumokullar açılınca her öğünüm dışarda oluyo nerdeyse, yandım ben bugün ilk defa yemedim ama dürüm öyle baktım, açlıktan ölüyorum burda ama sabah eksi görmem lazım napiyim
Dur kız korkutma beniAynen öyle tatlım zamanım çok kısıtlı eylül hanım (kızım oluyor kendileri) devamlı ilgi kucak istiyor yuruseydi bi diyorum Musa erdem (buda oglusum)de kıza dirlik vermiyor ki azıcık oyuncak oynasın ne alırsa O BENİM modunda :) bu yaramazlarla uğrasa uğrasa temizlik yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?