- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.501
İyi yapmışsın canım zaten yeri geliyor grubumuz için ceza almamak için bile yemiyoruz yani ben öyle yapıyorum...Ben de güzel bi yazı görcem sanıyodumokullar çılınca her öğünüm dışarda oluyo nerdeyse, yandım ben bugün ilk defa yemedim ama dürüm öyle baktım, açlıktan ölüyorum burda ama sabah eksi görmem lazım napiyim
İnsan bi umut bekliyo işteSana? Ben? Güzel bir sey yazacagım?
Önce hak etmen lazım o güzel sözleri bebegim
Cuma ya da cumartesi olsa kesin yerdim çok açtımİyi yapmışsın canım zaten yeri geliyor grubumuz için ceza almamak için bile yemiyoruz yani ben öyle yapıyorum...
Yok Canım Korkma Her Anı Güzel çocuklarımın elbette ki zorlukları oluyor herşeyde olduğu gibi ama güzel yanı daha fazla bundan sonra o minnacik şey senin herseyin olacak zaten bi doğsun Allahın izniyle o misss kokusu al bi ....işte o herşeye değer..ayy ağlatacan beni çocuklarım konusunda pek fazla hassas ve duygusalim dırda ..Dur kız korkutma beniGirdim bi yola, hala arada gel-gitler oluyor zaten hazır mıyım diye, bana güzel şeyler anlatın çocuklarla ilgili
Buraya yazmam kiiiiİnsan bi umut bekliyo iştehamilelikte aşerme ne zaman başlıyo acaba, sende nolcak merak ediyorum
Ay ben bile aglayacaktım az daha.. Tamam tamam biz baska seylerden konusalım, iyisini konussak aglıyoruz, kötüsünü konussak ben halleniyorumYok Canım Korkma Her Anı Güzel çocuklarımın elbette ki zorlukları oluyor herşeyde olduğu gibi ama güzel yanı daha fazla bundan sonra o minnacik şey senin herseyin olacak zaten bi doğsun Allahın izniyle o misss kokusu al bi ....işte o herşeye değer..ayy ağlatacan beni çocuklarım konusunda pek fazla hassas ve duygusalim dırda ..
Dürüm yersen beni hatırlaBuraya yazmam kiiii
Sonra canınız ceker, kaptan yardımcısı böyle yaparsa, sizi nasıl toparlarız
Bayramda daha fazla dikkat et canım kendini frenleme yi öğren tabak mi geldi bir çatal al bırak o an canın çekebilir ama onu yememenin verdiği mutluluk daha güzel bence yani benim düşüncemCuma ya da cumartesi olsa kesin yerdim çok açtımama 2 güncük kalmış e bayram da geliyo
Ahahah ona emin olabilirsinDürüm yersen beni hatırla
olur canım ...Ay ben bile aglayacaktım az daha.. Tamam tamam biz baska seylerden konusalım, iyisini konussak aglıyoruz, kötüsünü konussak ben halleniyorum
Bu saatlerde değil de sabah baya mutlu oluyorum önceki gün yememişsem, şu an çok açım. Ama dolu midedense aç mideyle uyumak daha güzel tabiiBayramda daha fazla dikkat et canım kendini frenleme yi öğren tabak mi geldi bir çatal al bırak o an canın çekebilir ama onu yememenin verdiği mutluluk daha güzel bence yani benim düşüncem
Ben para verdim diye o pilavın hepsini yerim kiAhahah ona emin olabilirsin
Bugun öglen tavuk döner yedim. Dürüm yiyecektim aslında sonra sana kızdıgım aklıma geldi bari porsiyon alayım dedim, pilavından azcık catallarım diye... Sen de öyle yap mesela
Aa ben de cuma günü köye gidiyorum, perşembe döncez sanırım. Orda net çok kötü hatta bazen hiç olmuyo. Geceleri düzeliyo sanırım biraz. Mümkün olduğunca girmeye çalışcam ama bakalımolur canım ...nilsub cum hiç uğramadı ne yapti acaba kilo aldım mı ?? savurgan da heralde bayram dan sonra döner btlbetul de uğramıyor bu ara merak ettim ebrusonmez arkadaşım da listeye girecek inşallah bu ara pek azimli gördüm onu
Nilgün'ü azıcık tanıdıysam kesin kilo almıstır, ara ögünlerini de aksatmamıstır oradaolur canım ...nilsub cum hiç uğramadı ne yapti acaba kilo aldım mı ?? savurgan da heralde bayram dan sonra döner btlbetul de uğramıyor bu ara merak ettim ebrusonmez arkadaşım da listeye girecek inşallah bu ara pek azimli gördüm onu
Bi müddet sonra alışıyorsun o açlığa canimBu saatlerde değil de sabah baya mutlu oluyorum önceki gün yememişsem, şu an çok açım. Ama dolu midedense aç mideyle uyumak daha güzel tabii
Ben para verdim diye o pilavın hepsini yerim kine alsam önümdeki tabağı bitiriyorum tik gibi bi şey olmuş bende
İşte bunlar hep analarımızın marifeti bence :)Ben para verdim diye o pilavın hepsini yerim kine alsam önümdeki tabağı bitiriyorum tik gibi bi şey olmuş bende
bende almışiir diye düşünüyorum umarım bizi şaşırtır organik hatun:)özledim ama nasıl da alıştım kısa bir zamandaNilgün'ü azıcık tanıdıysam kesin kilo almıstır, ara ögünlerini de aksatmamıstır orada
Ebruşum da pek azimli dedigin gibi, hadi bakalım insallah girer listeye :)
Bende yapıyorum oğluma o tabak bitecek ... yoksa büyüyemezsin :))İşte bunlar hep analarımızın marifeti bence :)
"O tabak bitecek" ile büyüdük hepimiz
Evet ya alışılıyor cidden, ben ondan bırakamadım burayı mezun olsam dabende almışiir diye düşünüyorum umarım bizi şaşırtır organik hatun:)özledim ama nasıl da alıştım kısa bir zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?