Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi yapmışsın canım zaten yeri geliyor grubumuz için ceza almamak için bile yemiyoruz yani ben öyle yapıyorum...

Dur kız korkutma beni Girdim bi yola, hala arada gel-gitler oluyor zaten hazır mıyım diye, bana güzel şeyler anlatın çocuklarla ilgili
Yok Canım Korkma Her Anı Güzel çocuklarımın elbette ki zorlukları oluyor herşeyde olduğu gibi ama güzel yanı daha fazla bundan sonra o minnacik şey senin herseyin olacak zaten bi doğsun Allahın izniyle o misss kokusu al bi ....işte o herşeye değer..ayy ağlatacan beni çocuklarım konusunda pek fazla hassas ve duygusalim dırda ..

Ay ben bile aglayacaktım az daha.. Tamam tamam biz baska seylerden konusalım, iyisini konussak aglıyoruz, kötüsünü konussak ben halleniyorum

Cuma ya da cumartesi olsa kesin yerdim çok açtım ama 2 güncük kalmış e bayram da geliyo
Bayramda daha fazla dikkat et canım kendini frenleme yi öğren tabak mi geldi bir çatal al bırak o an canın çekebilir ama onu yememenin verdiği mutluluk daha güzel bence yani benim düşüncem

Ay ben bile aglayacaktım az daha.. Tamam tamam biz baska seylerden konusalım, iyisini konussak aglıyoruz, kötüsünü konussak ben halleniyorum
olur canım ... nilsub cum hiç uğramadı ne yapti acaba kilo aldım mı ?? savurgan da heralde bayram dan sonra döner btlbetul de uğramıyor bu ara merak ettim ebrusonmez arkadaşım da listeye girecek inşallah bu ara pek azimli gördüm onu

Bayramda daha fazla dikkat et canım kendini frenleme yi öğren tabak mi geldi bir çatal al bırak o an canın çekebilir ama onu yememenin verdiği mutluluk daha güzel bence yani benim düşüncem
Bu saatlerde değil de sabah baya mutlu oluyorum önceki gün yememişsem, şu an çok açım. Ama dolu midedense aç mideyle uyumak daha güzel tabii
Ahahah ona emin olabilirsin
Bugun öglen tavuk döner yedim. Dürüm yiyecektim aslında sonra sana kızdıgım aklıma geldi bari porsiyon alayım dedim, pilavından azcık catallarım diye... Sen de öyle yap mesela
Ben para verdim diye o pilavın hepsini yerim ki ne alsam önümdeki tabağı bitiriyorum tik gibi bi şey olmuş bende

Aa ben de cuma günü köye gidiyorum, perşembe döncez sanırım. Orda net çok kötü hatta bazen hiç olmuyo. Geceleri düzeliyo sanırım biraz. Mümkün olduğunca girmeye çalışcam ama bakalım unutmadan söyliyim dedim şimdiden

Nilgün'ü azıcık tanıdıysam kesin kilo almıstır, ara ögünlerini de aksatmamıstır orada
Ebruşum da pek azimli dedigin gibi, hadi bakalım insallah girer listeye :)

Bi müddet sonra alışıyorsun o açlığa canim

Nilgün'ü azıcık tanıdıysam kesin kilo almıstır, ara ögünlerini de aksatmamıstır orada
Ebruşum da pek azimli dedigin gibi, hadi bakalım insallah girer listeye :)
bende almışiir diye düşünüyorum umarım bizi şaşırtır organik hatun:)özledim ama nasıl da alıştım kısa bir zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…