Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne demiş atalarımız herrkes kendi kısmeti ile gelirr bayanssulusmile
ewett acilen bırakmam lazım ama eşim çıt çıtt çitlerken bana çin işkencesi oluyorrrrr

ewett br daha ewe börek falan sokmamm
çok cnm sıkıldı akşam kendime ama yaa
tokken yediim yanii
bide regl günümdeyim 3-4 gündür
diaformin kullanıyorum normalde o kesiyor iştahımı
regliyim diye içmiyorum kudurdumm

çok sevinirim ocean ile eşleşmekten
:kedi:
agzın bal yesin ne güzel demişsin inşl..
görmedigim zaman sorun yokk
gördügüm zaman bendee duramıyorum yemeden

kendime 2 dilim tost ekmegi arasına 4 dilimli sucuklu domatesli bir tost yaptım yanınada ayran
afiyet olsun banaaaa

kıslar citolün buraya takıldığını gördümm hemen koştum geldim ona bir şiir yazdımm yada arakladım deyim citol bu sana canımm

bahçelerde börülce
oynar gelin görümce
edvırd gelir citolü görünce
vırd vırd edvırd:)
koca kafalı edvırdd:roflol::roflol::roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

buda bana gelsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba sevgili takımım.
fazla gelemedim çok yoğundum.
nikah işlemlerimizi başlatıyoruz da..
sağlık raporu ikametgah ıvır zıvır..
onlarla uğraşıcam..

yediklerime gelince:
sabah 2,5 dilim ekmek
1 yumurta, az peynir,3 zeytin, yeşil çay.

11 de 1 albeni:kedi: (görünce dayanadım)

13.00 da 2 dilim ekmek, yoğurtlu ıspanak

şimdi ara yapmam lazım ama ne yesem?? haa buldum kayısım vardı.
3 tane ondan yiyim.

akşama da tavuk+salata yemeyi planlıyorum.

bu arada sabahleyin dayanamdım tartıldım gördüğüm sonuç çok güzeldiboshayallersmile
başım çok ağrıyor, burnum akıyor ve halsizim..
yürüyüşe gidemicem sanırım:gitme:

ins canim cok saol..hoslanmiyorum böyle bahsetmekten ama malesef dahasida var..bahsettiklerim %50 si sadece.. ama hayiflanmanin kimseye bir faydasi yok..yapabiliceklerimizide zaten yapiyoruz gerisi allahtan:Saruboceq:

benim abim 190 boyunda 90 kilo ve agresiv ukaladir..hapini ictiginde bildigin kedi.. minicik kedi..bu hal bile aslinda üzüyor insani.. faydasi kadar cok zararlarida var bu haplarin

süppersin bebeim.. ins bugününde guzel gecmistir.. eger cok zorlanirsan bence .. fazla zarar vermiycek bisey at agzina.. üzme kendini..

ammaaaaaaaaaaaaa eğer sütlü çikolata olursa ve de hatta bunun içinde antep fıstığı da olursa,o bir koliyi ben de yerim yani..cuk
(gözlerinizi kapayin .. okumayin lutfen)
hele birde bademli deneee...affetmemm aabii..ritter sport bademliakannehir

:roflol::roflol: edward kurban olsun size.. ama evet icte hafif bir titreme , bir ilima fln olmuyo degil yani:roflol::roflol:

hadi canim allah tamamina erdirsin ins

desene cuma süpriz bekliyor bizi.. offf o keyfi bilirimm

bijoma acik mektup :)

benimde günüm fena degildi.. evet ilaveler oldu malesef ama ins korkunc degildir..
disaridaydim sabah 9 ve 15 arasi
sabah patatesimi yedim ciktim .. ama kalabalik bir ortamdaydim yemiycem dedigimde 2 saat sorup muhabbeti oluyor..nerene rejim yapiyosun hatta bazen kirici bile oluyo muhabbet.. oyuzden söylemek istemedim sadece cevizden kücük 2 yuvarlak köfte yedim kizarmamis psirilmis ve yulafli biskuvili bisey vardi cok kucuk bir dilim ondan baska bisi yemeddiimmmmohaoldumsmileohaoldumsmile 2 minik köfte ve yarim dilim yulafli birsey ..suyumu cayimi citim simdi spor yapicam evde.. disarsi hala cok kötü araliksiz yagmur yagiyorakannehir

hadi canim allah tamamina erdirsin ins

desene cuma süpriz bekliyor bizi.. offf o keyfi bilirimm

teşekkür ederim piacımopuyorumnanaktan
inşallah o süprizi yapabilirimboshayallersmile
yürüyüş yapamadım yapamicam sanırım hem hava soğudu, hem de sinüzit oldum sanırım..
rüzgar yüzüme vurdukça başım çok ağrıyor..
bakalım son 3 gündelikafadulden

oof of karbonhidrat gününde protein yemişsin :umursamaz: ne diyim şimdi ben sana ohh yarasın :roflol: :roflol: benim için de bir tane yeseydin keşke :roflol: e yapıcak bişey yok olan olmuş -tatlicadiarzu-

ben de 4.meyve hakkımı şimdi yedim, 9 gibi falan da sonuncusunu yerim ve 2.gün biterrr :1rolleyes: kaldı 3 gün.. en zoru olan süt günü için uyku hapı olan varsa adresimi vereyim :roflol:

arkadaşlar kalliste az önce mesaj yolladı bana.. interneti yokmuş, arıza varmış. ne zaman gelir belli değil yani merak etmeyinn :1rolleyes:

arkadaşlar kalliste az önce mesaj yolladı bana.. interneti yokmuş, arıza varmış. ne zaman gelir belli değil yani merak etmeyinn :1rolleyes:

ay canım benim sağolasın ben gelmez diye haber verdim saat 3 ten beri pc başındayım çünkü ama geldi az önce ve hemen koştum...opuyorumnanaktan

kendime 2 dilim tost ekmegi arasına 4 dilimli sucuklu domatesli bir tost yaptım yanınada ayran
afiyet olsun banaaaa
çitolüm canım yediklerini şöyle bir günlük liste halinde önce bir kağıda topla sonrada bize buraya ekle sana bir kaç kişi artılarını ve eksilerini yorumlayalım yeme işin düzene girsin canım yazdıklarını ayrı ayrı okuduğumdan mı anlamadım ama düzensiz gibi geliyor...

bende istiyorum zemuszemuszemuszemus
ah canım benim şimdi stres vardır sende üstüne yorgunluk hastalanma sakın dikkat et vitamin al bari...koşturmacanızda hayırlı olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Liste harika !.... alkisalkisalkisalkisalkisalkishayatım kare çikolata zaten bitter diyorsun o kadarcık olsun.Gayet güzelde yürüyüş yapmışsın.
Çay suyun yerini tutmuyor ama olsun. O da birşey sen içte ne olursa olsun.

reyhan ablam fırsat bulmuşken rapor veriyim... kociş dediki göbek indi sen farkında diilsinalkisalkisalkis totoyada bak dedim döndümbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile kusura bakma arkandan konuşamam dedi:roflol::roflol::roflol:

sabah
peynir 2 dilim ekmek çay ve 4 zeytin maydanoz da vardı

öğlen
1 tane haşlama tavuk baget butun uç tarafı yani 5-6 kaşıkta pilav 2 kaşık yoğurt

akşam
fırında yağsız sadece baharatlı bir kaşık kremalı patates ama sadece bu patatesi yedim başka bii yemedim

aralardada bir bardak süt içtim

form çayı söylemiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir bardakta diyet kola vardı bugün...sempatiksalakcinni

yaa arkadaşlar bugün sabah bijomla msnde konuştuk buraya yazmaya fırsatım olmamıştı.. dün akşam tam yatacağım boynumda tek tarafta bir acı hissettim elim çarptı öyle hissettim sonra huylandım oynadım oynadım daha çok acımaya başladı ama elime kitle filan şişlik bişey gelmedi bu sabah kalktım acı gittikçe arttı böyle yutkunurken filan bişi yok sadece dıştan acı var hemen doktora gittim sabah guatr kontrolü ve testi yapılacak sonra bişey çıkmazsa başkalarına bakılacak, bir tıçımı doğrultamadım son zamanlarda nasıl canım sıkıldı... allah dermansız dert vermesin, amin....

evet canım kendini affetmek.. biz kendimize kızıp yiyoruz aslında,düşünürsen...
zaten kendini affeder de, normal düşünürsen ,çok yemiyorsun o zaman.
yine kızmayacağım sana canım,önemli olan hataları sık sık tekrarlamamak,ayrıca sen sorumluluk sahibi bir insansın,bu ,aramıza katıldığın günden beri gördüğüm birşey. kendin daha da çok farkındasın doğrunun yanlışın.

tatlım sen doğruyu biliyorsun. ama şunu söylemek isterim ki,yediklerin çok değil. yanlış sadece.yanlış besinlerle beslenmişsin ama miktarlar buysa,çok zararlı görünmüyor.içtiklerin yine harika...meyvemiz de var...ama dediğim gibi,bu hatalı beslenme tarzını,kilo verme aşamsında 2 haftada bir filan yapmalıyız en azından.

afiyet olsun banaaaa

citol ,

canım öncelikle şunu söylemeliyim ki,bijoma tamamen katılıyorum. çok yanlış bir beslenme tarzın var.çok karbonhidrat ağırlıklı yiyorsun,alışmışsın buna anlıyorum.ve sana üstüne basa basa,iyi bir beslenme uzmanına gitmeni tavsiye ediyorum.en azından yeme şeklini,örnek bir diyetle görmüş olursun.
not: öğünlerini tek tek değil,akşama hepsini birden yazarsan senin için boş oldukça ben de yorum yapabilirim canım.sen de bizler gibi günü toptan 1 mesajda yaz...

(gözlerinizi kapayin .. okumayin lutfen)
hele birde bademli deneee...affetmemm aabii..ritter sport bademliakannehir

Allaaaaaaaaaaaaaaaahhh kız sus kız !

tmm cnm günlük tek liste halinde yayınlarım
boshayallersmile

yeme alışkanlıklarına ve yediklerine bakıyorum da işin zor çitolcüm kafamçokkarıştı
neden yaa sempatiksalakcinni
vırd vırd edwırt haa :roflol:
koptum gülmekten
nan ben ona gurban olurummm :asigim:​
çok çok geçmiş olsunn​

kallisim benim de aynı oldu,3 gün ağrıdı ensemin tek bir tarafı,boynuma doğru...ama benim geçti gibi birşey,gittikçe azaldı..
ihmal etme canım,ama korkma kötü birşey yoktur bence... tutulmuş da olabilir.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…