Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tskler cnm.. cok dil döktük bayram öncesi...sonrasinda kilolari istedik biraz baski yaptik derken oldu...bu aksam grsrz umarim..birazdan cikacam isler beni bekler

Bu aradaaa kafamda bikaç plan var sevgili biricik 5.takımım..Bi üst yönetime kalkınma planlarımı sunayım biz bi toplantı yapalım döniciiizz size Bi kaptanımızdan icazet alalım

Ay merak canım yaa hemencik bizi de haberdar et karardan

Yapıyoduk biz de bi ara.. ama bu yaz biraz dağıldık. tatile çıktı herkes bayramdı seyrandı derken toparlanırız ama

Olsa ne guzel olur ya ben de spora start vermisken iyi olur

Bu arada ben isveçe başladım hanımlaarrr.. Orticim nilsub bak valla başladım bi şok diyete bakalım sonucu nolacak??

hadi hayirli olsun canim.insaallah guzel neticeler alirsin

tskler cnm.. cok dil döktük bayram öncesi...sonrasinda kilolari istedik biraz baski yaptik derken oldu...bu aksam grsrz umarim..birazdan cikacam isler beni bekler
Biz de yaptık ama sonuç ortada.. Neyse artık haftaya döneriz sahalara Kolay gelsin sana iyi çalışmalar.. Konuşuruz akşama

Ay merak canım yaa hemencik bizi de haberdar et karardan

Olsa ne guzel olur ya ben de spora start vermisken iyi olur

hadi hayirli olsun canim.insaallah guzel neticeler alirsin
Kızlar dönsün bi yazarız size de canım :) Spor konusu da meraklanma.Diyette de bakalım neler olacak

Yoga daha doğrusu spor hamilelikte çok iyi, hem kilo için hem Doğum için, Allah kolaylık versin ordekcim
Bugun ilk seansa gittim, herkesin karni burnunda sanirim en yeni benimkiydi baya yolum var dedim kendime
Gunaydin arkadaslar kac gundur kizim hasta atesi var elime tlf almak icin zamanim olmuyo
Bu sekilde devam etmen zor ama biliyorsun degil mi? Cuma gunu listeleri yayinliyoruz ve sen kilo bildirmedigin icin bildirim yapmadi yazmak durumunda kaldik, tabi takim ortalamasini da etkileyen bir durum. Takim kuralları olarak günlük menü ve en az 5 mesaj yazmak da var. Bunlari da düşününce katilim yetersizliginden diskalifiye olabilirsin canim

ay canım ya imkan olsada hepinize yollasam:)

Bugün itibariyle 85.5 barajını kirdim normalde öğlene doğru tartilirim ama bugün az önce tartildim ve 85.1kg bütün kendime odul verme isteğim gitti
Bugünkü menüm sp günü :19
morordek inatettimolacak toplight
Sabah
Peynir
2 tavada yumurta
Ara
Çay
Öğle
Et haşlama dükan ekmegi
Akşam
Siste piliç dışarı çıkarsa alacağım yoksa et haslama var
Soğan salatası
Cacik
Kiraz sapı çayı
Sütlü kahve tarcinli
Su 2 litre
Spor
Bir saat ebru şallı ile pilates başlangıç
Henüz yapmadım bebek uyurken ins

anacım boşver sen erkenden gittiğin içiin vucudun daha esnek ve sıkı olur işte doğum sonrasıda kolay toparlarsın:)

bende yapsam iyi olacak aslında ebrunun birde 3 k sı var süper ama biraz zor

bende yapsam iyi olacak aslında ebrunun birde 3 k sı var süper ama biraz zor
Ben şimdi yeni başladığım için onu indirdim birkaç tane Google playdan uygulama indirdim kardio -yoga- pilates hareketleri var bu hafta bunlarla bir gecireyim bakayım sonuca

Ben şimdi yeni başladığım için onu indirdim birkaç tane Google playdan uygulama indirdim kardio -yoga- pilates hareketleri var bu hafta bunlarla bir gecireyim bakayım sonuca
sen telden mi giriyosun link atarmısın güzelse bende başlasam bir hevesle aldım hepsinden duruyor

anacım boşver sen erkenden gittiğin içiin vucudun daha esnek ve sıkı olur işte doğum sonrasıda kolay toparlarsın:)
Orasi oyle kesinlikle :)
Basta iste tanışma faslında egitmen ben ozellikle 20. haftadan sonra oneriyorum yogayi dedi. Aldi mi beni bi korku "anam" dedim "benim 20'ye daha bi ton yolum var"
Sonra sordum ben 20 haftadan kucugum katilamaz miyim daha once yoga yaptin mi dedi, gecen sene eylulden hazirana kadar yaptim dedim. Ohooo senin vucudun alışıktır zaten, korkma bi sey olmaz dedi. Sonra konusurken ozellikle 6-8 haftalikken riskli o donemi atlatmak lazim dedi. Ben de gene "haydaaa ama hani bi sey olmazdı" dedim icimden. Hareketleri yapiyorum ama boyle dikkatliyim de ne olur ne olmaz diye. Çıkışta gene gittim yanina ben tam da o dediginiz haftalardayım valla dedim gene bi emin olayım istedim dedim. Kendini cok zorlamadan yap dedi zaten cok zor degildi hareketler boyle boyle devam edicez bakalim. Kucuk kucuk şoklar yasadim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…