- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.541
Bizim hep vardır böyle hain planlarımızevet ya canım ortalama fena ama toparlıcaz Akşam bekledim bekledim gelmedin dedim ya iştedir ya sızdı :) Evdeyim bugün canım isveçe başladım öğle yemeğimi bile yedim Sen napıyosun? 2.olmuşsunuz bu arada tebrikler kardiş takımımıza
Bu aradaaa kafamda bikaç plan var sevgili biricik 5.takımım..Bi üst yönetime kalkınma planlarımı sunayım biz bi toplantı yapalım döniciiizz sizeBi kaptanımızdan icazet alalım
Yapıyoduk biz de bi ara.. ama bu yaz biraz dağıldık. tatile çıktı herkes bayramdı seyrandı derken toparlanırız ama
Bu arada ben isveçe başladım hanımlaarrr.. Orticimnilsub bak valla başladım bi şok diyete bakalım sonucu nolacak??
Biz de yaptık ama sonuç ortada.. Neyse artık haftaya döneriz sahalaratskler cnm.. cok dil döktük bayram öncesi...sonrasinda kilolari istedik biraz baski yaptik derken oldu...bu aksam grsrz umarim..birazdan cikacam isler beni bekler
Kızlar dönsün bi yazarız size de canım :) Spor konusu da meraklanma.Diyette de bakalım neler olacakAy merak canım yaa hemencik bizi de haberdar et karardan
Olsa ne guzel olur ya ben de spora start vermisken iyi olur
hadi hayirli olsun canim.insaallah guzel neticeler alirsin
Bugun ilk seansa gittim, herkesin karni burnunda sanirim en yeni benimkiydi baya yolum var dedim kendimeYoga daha doğrusu spor hamilelikte çok iyi, hem kilo için hem Doğum için, Allah kolaylık versin ordekcim
Bu sekilde devam etmen zor ama biliyorsun degil mi? Cuma gunu listeleri yayinliyoruz ve sen kilo bildirmedigin icin bildirim yapmadi yazmak durumunda kaldik, tabi takim ortalamasini da etkileyen bir durum. Takim kuralları olarak günlük menü ve en az 5 mesaj yazmak da var. Bunlari da düşününce katilim yetersizliginden diskalifiye olabilirsin canimGunaydin arkadaslar kac gundur kizim hasta atesi var elime tlf almak icin zamanim olmuyo
ay canım ya imkan olsada hepinize yollasam:)Senin azminin azıcığı da bende olsa ahh, sen yapıcaksın eminim ama.
Yoga daha doğrusu spor hamilelikte çok iyi, hem kilo için hem Doğum için, Allah kolaylık versin ordekcim
Hepimizi motive edin ya, bende gelim bende..
Ellerine sağlık ayşecim, ne güzel olmuş bol kıymalı..
O elmadan bi tane yemek için tüm gün aç kalabilirim
Burdayım canım ama işleri bitirmeden gelemiyorum, bi oturdum mu hayatta kalkmam kesin, az gücüm varken yapim bari :)
güle güle kullan canım bendede var hepsi ama ben onları karşıma alıp seyretmeyi seviyorumBaşka takımlar spor yarışması yapiyo bizde mi yapsak benim spor aletleri geldi pilates toplarım sisecek
yap ortim yap bende aval aval bakayım arkandanBu arada ben isveçe başladım hanımlaarrr.. Orticimnilsub bak valla başladım bi şok diyete bakalım sonucu nolacak??
anacım boşver sen erkenden gittiğin içiin vucudun daha esnek ve sıkı olur işte doğum sonrasıda kolay toparlarsın:)Bugun ilk seansa gittim, herkesin karni burnunda sanirim en yeni benimkiydi baya yolum var dedim kendime
Bu sekilde devam etmen zor ama biliyorsun degil mi? Cuma gunu listeleri yayinliyoruz ve sen kilo bildirmedigin icin bildirim yapmadi yazmak durumunda kaldik, tabi takim ortalamasini da etkileyen bir durum. Takim kuralları olarak günlük menü ve en az 5 mesaj yazmak da var. Bunlari da düşününce katilim yetersizliginden diskalifiye olabilirsin canim
bende yapsam iyi olacak aslında ebrunun birde 3 k sı var süper ama biraz zorBugün itibariyle 85.5 barajını kirdim normalde öğlene doğru tartilirim ama bugün az önce tartildim ve 85.1kg bütün kendime odul verme isteğim gitti
Bugünkü menüm sp günü :19
morordek inatettimolacak toplight
Sabah
Peynir
2 tavada yumurta
Ara
Çay
Öğle
Et haşlama dükan ekmegi
Akşam
Siste piliç dışarı çıkarsa alacağım yoksa et haslama var
Soğan salatası
Cacik
Kiraz sapı çayı
Sütlü kahve tarcinli
Su 2 litre
Spor
Bir saat ebru şallı ile pilates başlangıç
Henüz yapmadım bebek uyurken ins
sen ne iş yapıyorsun canım:)hafta sonu çalışmak ne kötü yaa allahtan yarım gün tam gün olsa hiç çekilmezzz
Toplarla açılışı küçük oğlum yaptı bütün evi gezdirdi masallahgüle güle kullan canım bendede var hepsi ama ben onları karşıma alıp seyretmeyi seviyorum
yap ortim yap bende aval aval bakayım arkandan
Ben şimdi yeni başladığım için onu indirdim birkaç tane Google playdan uygulama indirdim kardio -yoga- pilates hareketleri var bu hafta bunlarla bir gecireyim bakayım sonucabende yapsam iyi olacak aslında ebrunun birde 3 k sı var süper ama biraz zor
sen telden mi giriyosun link atarmısın güzelse bende başlasam bir hevesle aldım hepsinden duruyorBen şimdi yeni başladığım için onu indirdim birkaç tane Google playdan uygulama indirdim kardio -yoga- pilates hareketleri var bu hafta bunlarla bir gecireyim bakayım sonuca
Telden giriyorum uygulama cnm bunlar biri günlük egzersiz programı diğeri de sworkit ismi pc dede isim yazınca cikarsen telden mi giriyosun link atarmısın güzelse bende başlasam bir hevesle aldım hepsinden duruyor
Ben ebrunun videolarını beğeniyorum çokda güzel anlatıyorEbru salliyi youtubede indirdim
Orasi oyle kesinlikle :)anacım boşver sen erkenden gittiğin içiin vucudun daha esnek ve sıkı olur işte doğum sonrasıda kolay toparlarsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?