Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bu arada medusa38 bireysel siralamada ikinci olmus
Cok tebrik ediyorum, umarim bu sekilde devam edersin canim
Tesekkur ederim inşallah biz hedef biyuttuk inatettimolacak la birinciliği kimselere kaptirmicaz Bendeki bu azim önceden beri vardı da uyuyordu üniversitedeyken bi dönem ortalamasını 3:30 a dustuydu (4lu sistem) ama dedim nasıl olur bi gaza bastım 4.00 yaptım
26 Ağustos günü dukana başlama kararı alırken kendime söz vermiştim bugünde eşime yılbaşına 65 olacam diye söz verdim

Hafif hafif yap dediğin gibi zorlama nerde hareket orda bereket ben güveniyorum sana sen yaparsın

Bisey sorcaktim Mart başlangıcın görünüyor ya arada ara verdiğin oldu mu yoksa yavaş yavaş mı veriyosun son on kilo galiba haydi ins

Ah ah hiç sorma. Hiç bir zaman istikrarlı olamadım. 1 haftadan fazla surmuyirdu . Bir bozdum mu 1 hafta toparlayacam derken daha da batiyor dum. 1 hafta iyi 10 gun kötü gidiyordu. Arada ataklar yaparak verdim kiloları. Ama yakında hedefe ulaşmama çok az kaldı. Çünki ne olursa olsun bozmaya niyetim yok.

Selam kızlarrr
morordek nilsub morordek

#İsveç Gün1#

Sabah 10.00
1sade granül kahve

Öğle 13.00
2haş yumurta
2kök haş ıspanak
1domates

Akşam 17.30
Bool yeşillikli salata
150gr kadar yağsız et haşlaması

Not isveçte tuz yok. Salatada zeytinyağı ve limon var sadece. Baharata izin var çok abartmadan o yüzden gün içinde pulbiber ve karabiber kullandım

Su 2lt oldu bi şise daha aldım yatana kadar 3üstü olur
Spor İsveçte yasak

Bozmamak için her zaman destekleriz sen yeter ki iste

inatettimolacak toplight morordek nilsub

Sabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy

Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım

öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin

Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay

Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.

şu 2.5 lt oldu

spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey

hadi hayırlı olsun bakalım bol bol eksilere

vay vay sporun yakıyor bacım bugun darısı hergünlere inşallah ay sabah ben yoğurt yiyemiyorum midemi rahatsız ediyor gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…