- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.561
Tesekkur ederim inşallah biz hedef biyuttukKizlar bu aradamedusa38 bireysel siralamada ikinci olmus
Cok tebrik ediyorum, umarim bu sekilde devam edersin canim
Menumdeki sis tavuğu almaya gidemedi bende hardal soslu tavuk yaptım. Değişik tatlar sevenler deneyebilirsiniz Eki Görüntüle 1889110
Tesekkur ederim .Afiyet olsun canım.lezzetli görünüyor...
Bu arada Tebrikler
Bence bu hafta bayram artışını geride bırakıp eksiye bile gecersinHafif bir gün geçirdim bugun çok şükür. Akşam namazdan sonra spor yapacağım ben yani saat 6.30 da baslarim..
Bisey sorcaktim Mart başlangıcın görünüyor ya arada ara verdiğin oldu mu yoksa yavaş yavaş mı veriyosun son on kilo galiba haydi insHafif bir gün geçirdim bugun çok şükür. Akşam namazdan sonra spor yapacağım ben yani saat 6.30 da baslarim..
Hafif hafif yap dediğin gibi zorlama nerde hareket orda bereketOrasi oyle kesinlikle :)
Basta iste tanışma faslında egitmen ben ozellikle 20. haftadan sonra oneriyorum yogayi dedi. Aldi mi beni bi korku "anam" dedim "benim 20'ye daha bi ton yolum var"
Sonra sordum ben 20 haftadan kucugum katilamaz miyimdaha once yoga yaptin mi dedi, gecen sene eylulden hazirana kadar yaptim dedim. Ohooo senin vucudun alışıktır zaten, korkma bi sey olmaz dedi. Sonra konusurken ozellikle 6-8 haftalikken riskli o donemi atlatmak lazim dedi. Ben de gene "haydaaa ama hani bi sey olmazdı" dedim icimden. Hareketleri yapiyorum ama boyle dikkatliyim de ne olur ne olmaz diye. Çıkışta gene gittim yanina ben tam da o dediginiz haftalardayım valla dedim gene bi emin olayım istedim dedim. Kendini cok zorlamadan yap dedi zaten cok zor degildi hareketler boyle boyle devam edicez bakalim. Kucuk kucuk şoklar yasadim yani
Bisey sorcaktim Mart başlangıcın görünüyor ya arada ara verdiğin oldu mu yoksa yavaş yavaş mı veriyosun son on kilo galiba haydi ins
İnşallah hep beraber
Bozmamak için her zaman destekleriz sen yeter ki isteAh ah hiç sorma. Hiç bir zaman istikrarlı olamadım. 1 haftadan fazla surmuyirdu . Bir bozdum mu 1 hafta toparlayacam derken daha da batiyor dum. 1 hafta iyi 10 gun kötü gidiyordu. Arada ataklar yaparak verdim kiloları. Ama yakında hedefe ulaşmama çok az kaldı. Çünki ne olursa olsun bozmaya niyetim yok.
Bozmamak için her zaman destekleriz sen yeter ki iste
afiyet olsun çok güzel görünüyor:)Menumdeki sis tavuğu almaya gidemedi bende hardal soslu tavuk yaptım. Değişik tatlar sevenler deneyebilirsiniz Eki Görüntüle 1889110
hadi hayırlı olsun bakalım bol bol eksilereSelam kızlarrr
morordek nilsub morordek
#İsveç Gün1#
Sabah 10.00
1sade granül kahve
Öğle 13.00
2haş yumurta
2kök haş ıspanak
1domates
Akşam 17.30
Bool yeşillikli salata
150gr kadar yağsız et haşlaması
Not isveçte tuz yok. Salatada zeytinyağı ve limon var sadece. Baharata izin var çok abartmadan o yüzden gün içinde pulbiber ve karabiber kullandım
Su 2lt oldu bi şise daha aldım yatana kadar 3üstü olur
Spor İsveçte yasak
vay vay sporun yakıyor bacım bugun darısı hergünlere inşallah ay sabah ben yoğurt yiyemiyorum midemi rahatsız ediyor gibi oluyorinatettimolacak toplight morordek nilsub
Sabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy
Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım
öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay
Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.
şu 2.5 lt oldu
spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?