- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.681
Süper süperSurersin iyi gitmesine sevindim bitince 65 olacaksın içime dogdu
Ayy 2 hafta dayanırsam olabilerrSurersin iyi gitmesine sevindim bitince 65 olacaksın içime dogdu
E hadi hayırlı olsun o zaman.. ördekcim beni de orticimden ayırmaz sanırım ona accık kızmam lazım dönsün hemen listelereGeldim o zaman kaptı ben seni:) hadi hayirli olsun ortaklığımız
E hadi hayırlı olsun o zaman.. ördekcim beni de orticimden ayırmaz sanırım ona accık kızmam lazım dönsün hemen listelere
Merhaba canım.. bizim üye sayımız şu anda iyi gibi 3.takımdaki arkadaşlar yeni arkadaşlar arıyodu,onlara yönlendirelim yeni gelen bikaç kişiyi diye konuştuk.. bi bakıver istersen oraya daMERHABA GRUBUNUZA KATILABILIRMIYIM?
Hayırlı olsun biz şimdi hem rakibiz hem ortagiz başlangıç olarak menulerimizi akşam belirleyip sabah paylaşalım yanlış eksik birşeyler olursa erkenden uyaririz birbirimizi hatırlatmalar yaparız ben sürekli buralardayim bi mesaj kadar yakinimGeldim o zaman kaptı ben seni:) hadi hayirli olsun ortaklığımız
ANLADIM TESEKKUR EDERIM HEMEN BAKIYORUM ORAYA OZAMAN:)Merhaba canım.. bizim üye sayımız şu anda iyi gibi 3.takımdaki arkadaşlar yeni arkadaşlar arıyodu,onlara yönlendirelim yeni gelen bikaç kişiyi diye konuştuk.. bi bakıver istersen oraya da
Hayırlı olsun biz şimdi hem rakibiz hem ortagiz başlangıç olarak menulerimizi akşam belirleyip sabah paylaşalım yanlış eksik birşeyler olursa erkenden uyaririz birbirimizi hatırlatmalar yaparız ben sürekli buralardayim bi mesaj kadar yakinim
Sen neye göre diyet yapıyorsun evde ne varsa diyetimiSevgili ortkahvaltıcemim
Eki Görüntüle 1889431
sabahki kahvaltim bu. Oglen de
balık domates-sogan sögüş yedim.
1 dilim ekmekle
aksam ne yesem ki diye dusunuyirum
sebze maalesef yok evde bitti alisverise yarin cikacagiz. Yogurt dun icine limon pulbiber zencefil zerdecal armtip da 1 kase yesem olmaz mi.
ya da lorlu omlet yapayim 2 yumurtadan. Karar veremedim
Var cnm benim diyete başlarken aldım olculerimi birde dün kontrol ettim biraz daha zaman geçsin paylasirimOlur yarın ki menümü akşamdan karar verir paylasirim yarın sabaha canım. 2017 de fit olmak istiyorum. .
Salı günü kendime mezura alacağım. Ölçüleri mi almak için sen de var mı mezura
Yoğurtlu kur onu akşamları yatarken her gün yiyebilirsin yağ yakiyomus ama akşam öğünü için çok azSevgili ortkahvaltıcemim
Eki Görüntüle 1889431
sabahki kahvaltim bu. Oglen de
balık domates-sogan sögüş yedim.
1 dilim ekmekle
aksam ne yesem ki diye dusunuyirum
sebze maalesef yok evde bitti alisverise yarin cikacagiz. Yogurt dun icine limon pulbiber zencefil zerdecal armtip da 1 kase yesem olmaz mi.
ya da lorlu omlet yapayim 2 yumurtadan. Karar veremedim
Sen ne iş yapıyorsun canım?
Teşekkür ederim, yürümeye korkar oldum artık
İyi de nasıl olması listede bir domates görüyorum sebze günlerinde sebze ye karnabahar brokoli ıspanak kırmızı lahana falan kabizlikta düzelir ins
Sen neye göre diyet yapıyorsun evde ne varsa diyetimiartık ortağınım ve sabah kahvaltılarında kavun gibi meyveler yememeni oneriyorum elma şeftali armut falan ye şekerim şekerin yükselecek
Öğlen kurtardin akşam seni doyuruyorsa bugünlük dediklerini yiyebilirsin o çok sevdiğin karpuz üzüm artık odul ogunun olsun olmaz mı
Yoğurtlu kur onu akşamları yatarken her gün yiyebilirsin yağ yakiyomus ama akşam öğünü için çok az
Benim menüminatettimolacak morordek nilsub T tatlitambak
Sabah
Domates salatalık peynir
Çay
Öğle
Şekersiz nescafe
Akşam
Balık
Yeşil salata
İceceklerim
Çay nescafe kiraz sapı çayı bugün spordan sonra soda
Spor : ebru şallı ile pilates akşam yapıyorum
1 saat yuruyus eşim kalkınca giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?