Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldim o zaman kaptı ben seni:) hadi hayirli olsun ortaklığımız
Hayırlı olsun biz şimdi hem rakibiz hem ortagiz başlangıç olarak menulerimizi akşam belirleyip sabah paylaşalım yanlış eksik birşeyler olursa erkenden uyaririz birbirimizi hatırlatmalar yaparız ben sürekli buralardayim bi mesaj kadar yakinim

Sevgili ortkahvaltıcemim

sabahki kahvaltim bu. Oglen de
balık domates-sogan sögüş yedim.
1 dilim ekmekle

aksam ne yesem ki diye dusunuyirum

sebze maalesef yok evde bitti alisverise yarin cikacagiz. Yogurt dun icine limon pulbiber zencefil zerdecal armtip da 1 kase yesem olmaz mi.
ya da lorlu omlet yapayim 2 yumurtadan. Karar veremedim

Olur yarın ki menümü akşamdan karar verir paylasirim yarın sabaha canım. 2017 de fit olmak istiyorum. .
Salı günü kendime mezura alacağım. Ölçüleri mi almak için sen de var mı mezura

TEKRAR MERHABA ORASI AKTİF DEIL SANIRIM BEN AKTIF BI YER ISTIYORUM VERMEM GEREKEN 15 KILOM VAR VE AYRICA SOHBET ISTIYORUM AZIM ISTIYORUM MOTIVE ISTIYORUM ( COK MU BISEY ISTIYORUM)

Sen neye göre diyet yapıyorsun evde ne varsa diyetimi artık ortağınım ve sabah kahvaltılarında kavun gibi meyveler yememeni oneriyorum elma şeftali armut falan ye şekerim şekerin yükselecek
Öğlen kurtardin akşam seni doyuruyorsa bugünlük dediklerini yiyebilirsin o çok sevdiğin karpuz üzüm artık odul ogunun olsun olmaz mı

Olur yarın ki menümü akşamdan karar verir paylasirim yarın sabaha canım. 2017 de fit olmak istiyorum. .
Salı günü kendime mezura alacağım. Ölçüleri mi almak için sen de var mı mezura
Var cnm benim diyete başlarken aldım olculerimi birde dün kontrol ettim biraz daha zaman geçsin paylasirim

Yoğurtlu kur onu akşamları yatarken her gün yiyebilirsin yağ yakiyomus ama akşam öğünü için çok az

Sen ne iş yapıyorsun canım?

Meraba canım, eczacıyım ben, devlet memuruyum ama eczanem yok:)

Teşekkür ederim, yürümeye korkar oldum artık

Yer eder derler, senin de öyle mi oldu acaba? Daha önce de 2 kez oldu demişsin..

İyi de nasıl olması listede bir domates görüyorum sebze günlerinde sebze ye karnabahar brokoli ıspanak kırmızı lahana falan kabizlikta düzelir ins

Tamam canım inşallah, kış tam gelmedi diye ıspanak brokoli falan almadım daha, alsam iyi olacak ama..

Kızlar bu arada Yeni kuralları tam anlayamadım ben, sanırım. Liste düzenlenip başladığımızda anlayacağım inatettimolacak

Evde ne varsa diyeti. O hal den dolayı bizimkiler çok yoğun çalışıyorlar. Hafta da 1 gün izinleri var. Ancak o güne alışveriş yapıyoruz. Sağlıklı olan herseyden azar azar tüketmek diyelim benim diyetim. zaten geçti kiz artık mevsimler yemem... Arık portakal lar mandalina lar gelsin:)

Gayet ıyisin canım... nescafe tok tutuyor ama ben sağlıklı değil diye biraktimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…