- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.641
ayağım çıktı ya
Gecmis olsun kızlarİyi akşamlar kızlar bende menğmü paylaşayım ama tüm gün yattım karın ,kasık, mide ağrısı var sanırım üşüttüm
inatettimolacak nilsub morordek toplight
Sabah: 1,5 dl tbe+1 yağda yumurta+1,5 kk peynir+domates,salatalık,biber+1 lokma çilek reçeli
Ara:1 dl karpuz
Öğlen:yatım tabak musakka+4 kaşık yoğurt
Ara:1 küçük salkım üzüm
Su:3 lt üstü
Spor:yok
Bir sebzeyi yediremedik sana bak çok fena kabız olacan
ayağım çıktı ya
Gunaydınlarr
Evet ya 10. takımla yarısa girmisiz, ben de anca ögrendim. Zaten bu hafta nota aldık, bu yarıs vesilesiyle artık ilk 3'e mutlaka girelim ve notamızı da sildirelim.inatettimolacak senin şu planları devreye sokalım bence ne dersin
Hangi sebzeleri yemiyosunGünaydın kızlar, alnımızın akıyla çıkalım madem şu yarıştan :)
O benim baş belam ki zaten
Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
sende anlat bakalım neymiş o dediğin şeyIyi uykular canım. Benim kiler hala oyun oynuyorlar. Eşim de gece de taa öğlen 1 de gelecek.nilsub gayet sağlıklı bir şey deneyecegim 4 gun boyunca. Instagram da yaşam kocunun sayfasında gördüm. Sağlıklı ama bakalım ise yarasa sen de denersin
ay bende çok severim soğuk kütür kütür meyvayıMeyveyi çok seviyoruz galibacnm diyetteyken üzüm karpuz kavun gibi meyvelerin şeker oranı yüksek seni daha çabuk aciktirmasinlar
bayram öncesi bitti önümüzdeki maçlara bakalım
sende söyle ne deniceksin beklemiyim beraber yapalım mademAy catlayacam yaaa hadi söyleyin aryik planlarinizi
Hoşgeldin canım :) kaptanlar gelince senle ilgilenirler ama biraz kendinden bahsedermisin.Boy,kilo nedir kaç kilo olmak istiyorsun?kilo alma sebebin neydi?evlimisin bekarmısın gibi :)Mrb herkese, ilk sayfayi okudum kabul ediyoum denemek istiyorum katilabilirmiyim size?
Bugün pazar kimse yok galiba buyur gel canım katılabilirsin normalde çok konuşkan takımızdır...Mrb herkese, ilk sayfayi okudum kabul ediyoum denemek istiyorum katilabilirmiyim size?
Mrb herkese, ilk sayfayi okudum kabul ediyoum denemek istiyorum katilabilirmiyim size?
Sen ne iş yapıyorsun canım?Günaydın canım, hoşgeldin. Bugün pazar haliyle herkes ev çoluk çocuk uğraşıyor, ama gelirler birazdan. Biraz kendinden bahsetsene?
Ben 70,6 kiloyla dukana başladım 1 Aydan biraz fazla oldu, şu an 65 sınırlarında geziyorum. Çalışıyorum, evliyim ve bi kızım var.
Teşekkür ederimGecmis olsun kızlar
Teşekkür ederim, yürümeye korkar oldum artıkCanım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
İyi de nasıl olması listede bir domates görüyorum sebze günlerinde sebze ye karnabahar brokoli ıspanak kırmızı lahana falan kabizlikta düzelir insGünaydın kızlar, alnımızın akıyla çıkalım madem şu yarıştan :)
O benim baş belam ki zaten
Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Merak etme buraları kaptanım işin başından aşkın kaç kişiyiz idare ederiz arada öyle göz ucuyla baksan bize yetergünaydınlar
yorgunluktan uyuyamadım ama tekrar yatacam bugün de koşturmalı bir gün bekliyo
kızlar gece 10. tkla yarışa girmiş bizimkiler haberiniz ola bu hafta kimseden falso beklemiyom herkes elinden geleni fazlasıyla yapacak ona göre
Bebişim sen ilk 3demişsin ama bizim gözümüz yükseklerdeGunaydınlarr
Evet ya 10. takımla yarısa girmisiz, ben de anca ögrendim. Zaten bu hafta nota aldık, bu yarıs vesilesiyle artık ilk 3'e mutlaka girelim ve notamızı da sildirelim.inatettimolacak senin şu planları devreye sokalım bence ne dersin
Dur kız topluca yazıcam onay çıktı güzel şeylerr gelicekAy catlayacam yaaa hadi söyleyin aryik planlarinizi
Hoşgeldin canım. İlk sayfayı okuduysan katılıma cok önem verdıgımızı anlamıssındır. Deneme süreni çok iyi gecır lutfen. Bundan sonra yeterlı katılım saglamayanlara pek müsaama göstermeyi düşünmüyoruz çünkü. Neyse gözünü çok korkutmadan kendimden bahsedeyim.Mrb herkese, ilk sayfayi okudum kabul ediyoum denemek istiyorum katilabilirmiyim size?
Daha iyi olmana sevindim canım. Tamam vardır herseyde bı hayır.Daha fazla demoralize olma lütfen. Önce kafa olarak kendini toparlaman lazım. Kendine güven bakıym az genciz güzeliz te heyyyt biz neler neler yaparızTeşekkür ederimbugün biraz daha iyi, yarın okula gitcem zaten iyi olmasa nolcak
Sabırsızlıkla bekliyoruz planlarıMerak etme buraları kaptanım işin başından aşkın kaç kişiyiz idare ederiz arada öyle göz ucuyla baksan bize yeterkızlara da çekicem ben bugün bi ayar :)
Bebişim sen ilk 3demişsin ama bizim gözümüz yükseklerdeyemeyiz laflarımızı inşallah
Dur kız topluca yazıcam onay çıktı güzel şeylerr gelicek
Hoşgeldin canım. İlk sayfayı okuduysan katılıma cok önem verdıgımızı anlamıssındır. Deneme süreni çok iyi gecır lutfen. Bundan sonra yeterlı katılım saglamayanlara pek müsaama göstermeyi düşünmüyoruz çünkü. Neyse gözünü çok korkutmadan kendimden bahsedeyim.
İsmim Özge kaptan yardımcısıyım ördekcim ve nilgüncümle.toplight kaptanımız var bi de canımız :) 4-5ayda 20kilo verdim profılımde var zaten.25yasındayım bekarım öğrenciyim pisboğaz oldugumdan kılo alıyom
Sen de bıze kendını tanıtırmısın? nasıl bı dıyet yapıyosun nasıl karar verdın nıye aldın nıye vermek istiyosun vs. vs.
Gün içinde 5mesaj zorunlu. Her akşam günün menüsünü bizi kaptan ve k.yar. etiketleyerek paylasmalısın.Bikaç sayfaya göz at istersen. Geçmişi okuyup arkadaslarla muhabbet et saati önemli degıl,herkes bırbırının menüsüne yorum yapabılıyo uyarıyoruz bırbırımız. Günlük en az 2,5-3lt su tüketip sporunu ihmal etme. Bi de menülerde yaramazlık yapılınca ceza sistemimiz var. Haftalık da bi yarış başlatıcaz iyi sonuç getırenlere de ödüllerimiz olacak
İlk sayfada yazılı olmayan ama düzen ve motivasyon için dikkat ettiğimiz genel kurallarımız böyle.Nickin gibi istikrarlı olmaya kararlıysan kaynaş bize bakalımHoşgeldin tekrardan en yeni yavrukurtumuz :)
Daha iyi olmana sevindim canım. Tamam vardır herseyde bı hayır.Daha fazla demoralize olma lütfen. Önce kafa olarak kendini toparlaman lazım. Kendine güven bakıym az genciz güzeliz te heyyyt biz neler neler yaparızCok fazla bısey yapmana gerek yok accık dikkat edince neler basarıyosun sen,kendine sözler verip ayağa kalk artık lütfen. Biz hep yanındayız sana destek olmak için varız
Sporlarını iyileşene kadar tolere ederiz ama sen diyetten haber ver bakem yatıyom diye gömmemişsindir insallah bi sürü cısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?