Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayağım çıktı ya

Gecmis olsun kızlar

Ay catlayacam yaaa hadi söyleyin aryik planlarinizi

sende anlat bakalım neymiş o dediğin şey
Meyveyi çok seviyoruz galiba cnm diyetteyken üzüm karpuz kavun gibi meyvelerin şeker oranı yüksek seni daha çabuk aciktirmasinlar
ay bende çok severim soğuk kütür kütür meyvayı
Kızlar teşekkür ederim, sağolun
nilsub katılıyorum, ahh ahh bayram öncesine dönebilsem keşke
bayram öncesi bitti önümüzdeki maçlara bakalım

Mrb herkese, ilk sayfayi okudum kabul ediyoum denemek istiyorum katilabilirmiyim size?
Hoşgeldin canım :) kaptanlar gelince senle ilgilenirler ama biraz kendinden bahsedermisin.Boy,kilo nedir kaç kilo olmak istiyorsun?kilo alma sebebin neydi?evlimisin bekarmısın gibi :)

Mrb herkese, ilk sayfayi okudum kabul ediyoum denemek istiyorum katilabilirmiyim size?

Günaydın canım, hoşgeldin. Bugün pazar haliyle herkes ev çoluk çocuk uğraşıyor, ama gelirler birazdan. Biraz kendinden bahsetsene?

Ben 70,6 kiloyla dukana başladım 1 Aydan biraz fazla oldu, şu an 65 sınırlarında geziyorum. Çalışıyorum, evliyim ve bi kızım var.

Sen ne iş yapıyorsun canım?

Günaydın kızlar, alnımızın akıyla çıkalım madem şu yarıştan :)

O benim baş belam ki zaten

Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
İyi de nasıl olması listede bir domates görüyorum sebze günlerinde sebze ye karnabahar brokoli ıspanak kırmızı lahana falan kabizlikta düzelir ins

Merak etme buraları kaptanım işin başından aşkın kaç kişiyiz idare ederiz arada öyle göz ucuyla baksan bize yeter kızlara da çekicem ben bugün bi ayar :)
Bebişim sen ilk 3demişsin ama bizim gözümüz yükseklerde yemeyiz laflarımızı inşallah
Ay catlayacam yaaa hadi söyleyin aryik planlarinizi
Dur kız topluca yazıcam onay çıktı güzel şeylerr gelicek
Hoşgeldin canım. İlk sayfayı okuduysan katılıma cok önem verdıgımızı anlamıssındır. Deneme süreni çok iyi gecır lutfen. Bundan sonra yeterlı katılım saglamayanlara pek müsaama göstermeyi düşünmüyoruz çünkü. Neyse gözünü çok korkutmadan kendimden bahsedeyim.
İsmim Özge kaptan yardımcısıyım ördekcim ve nilgüncümle.toplight kaptanımız var bi de canımız :) 4-5ayda 20kilo verdim profılımde var zaten.25yasındayım bekarım öğrenciyim pisboğaz oldugumdan kılo alıyom
Sen de bıze kendını tanıtırmısın? nasıl bı dıyet yapıyosun nasıl karar verdın nıye aldın nıye vermek istiyosun vs. vs.

Gün içinde 5mesaj zorunlu. Her akşam günün menüsünü bizi kaptan ve k.yar. etiketleyerek paylasmalısın.Bikaç sayfaya göz at istersen. Geçmişi okuyup arkadaslarla muhabbet et saati önemli degıl,herkes bırbırının menüsüne yorum yapabılıyo uyarıyoruz bırbırımız. Günlük en az 2,5-3lt su tüketip sporunu ihmal etme. Bi de menülerde yaramazlık yapılınca ceza sistemimiz var. Haftalık da bi yarış başlatıcaz iyi sonuç getırenlere de ödüllerimiz olacak

İlk sayfada yazılı olmayan ama düzen ve motivasyon için dikkat ettiğimiz genel kurallarımız böyle.Nickin gibi istikrarlı olmaya kararlıysan kaynaş bize bakalım Hoşgeldin tekrardan en yeni yavrukurtumuz :)
Teşekkür ederim bugün biraz daha iyi, yarın okula gitcem zaten iyi olmasa nolcak
Daha iyi olmana sevindim canım. Tamam vardır herseyde bı hayır.Daha fazla demoralize olma lütfen. Önce kafa olarak kendini toparlaman lazım. Kendine güven bakıym az genciz güzeliz te heyyyt biz neler neler yaparız Cok fazla bısey yapmana gerek yok accık dikkat edince neler basarıyosun sen,kendine sözler verip ayağa kalk artık lütfen. Biz hep yanındayız sana destek olmak için varız
Sporlarını iyileşene kadar tolere ederiz ama sen diyetten haber ver bakem yatıyom diye gömmemişsindir insallah bi sürü cısss

Sabırsızlıkla bekliyoruz planları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…