- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.701
Benim metabolizmanı hızlandırıyor tatlı isteğini ve açlık durumunu bastırıyor bu hafta rakibem çok o yüzden çok dikkat etmeliyim sende sporunu yazarmisin cnm malzeme alirken Diyete uyacak sebzeler al o zaman bozmak zorunda kalmasın karnabahar brokoli ıspanak kabak patlıcan fasulye gibiGayet ıyisin canım... nescafe tok tutuyor ama ben sağlıklı değil diye biraktimdi
Benim metabolizmanı hızlandırıyor tatlı isteğini ve açlık durumunu bastırıyor bu hafta rakibem çok o yüzden çok dikkat etmeliyim sende sporunu yazarmisin cnm malzeme alirken Diyete uyacak sebzeler al o zaman bozmak zorunda kalmasın karnabahar brokoli ıspanak kabak patlıcan fasulye gibi
Tamamdir benimde eşim kalktı kahvaltı hazırlıyorumAlırım canım yarın. Sporu daha yapmadım yapınca yazıyorum ben. AAkşam toplu halde yazarim
Tamamdir benimde eşim kalktı kahvaltı hazırlıyorum
tamam canım ben tk kaptanıyım kendinden bahsedermisin ilk sayfada kurallar var bu arada pazar olunca sakin olur yarın daha hareketli olurTEKRAR MERHABA ORASI AKTİF DEIL SANIRIM BEN AKTIF BI YER ISTIYORUM VERMEM GEREKEN 15 KILOM VAR VE AYRICA SOHBET ISTIYORUM AZIM ISTIYORUM MOTIVE ISTIYORUM ( COK MU BISEY ISTIYORUM)
O zaman yapıyoruz her gün bir sebze yemeği birde et tavuk balık birini yapıyoruz sağlıkla zayifliyorum eti bi köfte kadar alıp 2 kaşık sebze ve yoğurt al sana menüAllah im ne acayip bir çocuğum et tavuk balık sever diğeri sebze sever....
O zaman yapıyoruz her gün bir sebze yemeği birde et tavuk balık birini yapıyoruz sağlıkla zayifliyorum eti bi köfte kadar alıp 2 kaşık sebze ve yoğurt al sana menü
Evet ben geçen ıspanak yapmıştım mesela çok faydasını gördüm hayatın boyunca böyle beslenemezsin ki vitamin eksikliği olur sonraMeraba canım, eczacıyım ben, devlet memuruyum ama eczanem yok:)
Yer eder derler, senin de öyle mi oldu acaba? Daha önce de 2 kez oldu demişsin..
Tamam canım inşallah, kış tam gelmedi diye ıspanak brokoli falan almadım daha, alsam iyi olacak ama..
Kızlar bu arada Yeni kuralları tam anlayamadım ben, sanırım. Liste düzenlenip başladığımızda anlayacağıminatettimolacak
Evet ben geçen ıspanak yapmıştım mesela çok faydasını gördüm hayatın boyunca böyle beslenemezsin ki vitamin eksikliği olur sonra
İnşallah cnm hayırlısı olsun ben sporada başladım bebeğimi uyutup yuruyuste cikacam eğer bulmakta zorlanıyor sana sebze önerileri yapabilirimCanım takviye alıyorum zaten, Demirim falan bayaa düşük çünkü. Bu arada Yeni kurallar bana da Yen'i bişiler katıcak inşallah.
Hosbuldum:) hemen anlatayim boyum 168 kilom tam 85kg iki dogumdan sonra alinan kilolr kadi uzerimde zaten oncedende cok zayif degildim 63-66 arasiydim boyumda uzun oldugu icin memnundum kilomdan ama hep daha zayif olmak daha iyi olur fikriyle hep diyetlerle ugrasirdim kilo almamak icin neolduysa evlendikten sonra oldu gevsemid diyetleri buraktim kilolar hamilelikler derken 96kg. Sonunda zayiflamaya karar verdim kostum spor salunundaki spor derslerine katildin ozel spor hoca tuttum senze suyu detokslari salata et gibi 3 gun arka arka sadece su ictigimde oldu beden temizligi icin neyse bu sekilde 68kg dutum 2-3 ay gibi surede tam hatirlamiyom sureyi 3 yil onceydi ama spor cok yapiyordum sabah aksam yapiyordum zayiflayinca sporu buraktim tekrar tikabasa yemeye basladim ama coool yedik 3 sene icinde tekrar 85 ciktim. Simdi aylardirda diyete basliyom bozuyom umidim diyetten kesildi saglikli beslenmeyle devam etmeye calisiyom yaninda da bir hafta sonra spor ekliyicem.Merak etme buraları kaptanım işin başından aşkın kaç kişiyiz idare ederiz arada öyle göz ucuyla baksan bize yeterkızlara da çekicem ben bugün bi ayar :)
Bebişim sen ilk 3demişsin ama bizim gözümüz yükseklerdeyemeyiz laflarımızı inşallah
Dur kız topluca yazıcam onay çıktı güzel şeylerr gelicek
Hoşgeldin canım. İlk sayfayı okuduysan katılıma cok önem verdıgımızı anlamıssındır. Deneme süreni çok iyi gecır lutfen. Bundan sonra yeterlı katılım saglamayanlara pek müsaama göstermeyi düşünmüyoruz çünkü. Neyse gözünü çok korkutmadan kendimden bahsedeyim.
İsmim Özge kaptan yardımcısıyım ördekcim ve nilgüncümle.toplight kaptanımız var bi de canımız :) 4-5ayda 20kilo verdim profılımde var zaten.25yasındayım bekarım öğrenciyim pisboğaz oldugumdan kılo alıyom
Sen de bıze kendını tanıtırmısın? nasıl bı dıyet yapıyosun nasıl karar verdın nıye aldın nıye vermek istiyosun vs. vs.
Gün içinde 5mesaj zorunlu. Her akşam günün menüsünü bizi kaptan ve k.yar. etiketleyerek paylasmalısın.Bikaç sayfaya göz at istersen. Geçmişi okuyup arkadaslarla muhabbet et saati önemli degıl,herkes bırbırının menüsüne yorum yapabılıyo uyarıyoruz bırbırımız. Günlük en az 2,5-3lt su tüketip sporunu ihmal etme. Bi de menülerde yaramazlık yapılınca ceza sistemimiz var. Haftalık da bi yarış başlatıcaz iyi sonuç getırenlere de ödüllerimiz olacak
İlk sayfada yazılı olmayan ama düzen ve motivasyon için dikkat ettiğimiz genel kurallarımız böyle.Nickin gibi istikrarlı olmaya kararlıysan kaynaş bize bakalımHoşgeldin tekrardan en yeni yavrukurtumuz :)
Daha iyi olmana sevindim canım. Tamam vardır herseyde bı hayır.Daha fazla demoralize olma lütfen. Önce kafa olarak kendini toparlaman lazım. Kendine güven bakıym az genciz güzeliz te heyyyt biz neler neler yaparızCok fazla bısey yapmana gerek yok accık dikkat edince neler basarıyosun sen,kendine sözler verip ayağa kalk artık lütfen. Biz hep yanındayız sana destek olmak için varız
Sporlarını iyileşene kadar tolere ederiz ama sen diyetten haber ver bakem yatıyom diye gömmemişsindir insallah bi sürü cısss
Merhaba hoşgeldin hikayemiz benziyo bende 95 kg idim şimdi 85 kg yum hep beraber zayiflayacagiz inş. Ben yaklaşık bir aydır DUKan diyeti yapıyorum birde @ wendy var umarım dilediğin kiloya ulasirsinHosbuldum:) hemen anlatayim boyum 168 kilom tam 85kg iki dogumdan sonra alinan kilolr kadi uzerimde zaten oncedende cok zayif degildim 63-66 arasiydim boyumda uzun oldugu icin memnundum kilomdan ama hep daha zayif olmak daha iyi olur fikriyle hep diyetlerle ugrasirdim kilo almamak icin neolduysa evlendikten sonra oldu gevsemid diyetleri buraktim kilolar hamilelikler derken 96kg. Sonunda zayiflamaya karar verdim kostum spor salunundaki spor derslerine katildin ozel spor hoca tuttum senze suyu detokslari salata et gibi 3 gun arka arka sadece su ictigimde oldu beden temizligi icin neyse bu sekilde 68kg dutum 2-3 ay gibi surede tam hatirlamiyom sureyi 3 yil onceydi ama spor cok yapiyordum sabah aksam yapiyordum zayiflayinca sporu buraktim tekrar tikabasa yemeye basladim ama coool yedik 3 sene icinde tekrar 85 ciktim. Simdi aylardirda diyete basliyom bozuyom umidim diyetten kesildi saglikli beslenmeyle devam etmeye calisiyom yaninda da bir hafta sonra spor ekliyicem.
Ay baya yazmisim
Daha iyitim canım :) kurallar süper umarım herkes uyar baya hareketlenir burası , işe yarar baya.Teşekkürler kaptanlarımız bu emekleriniz içinHepinizden okumanızı rica ediyoruz arkadaşlar. Gözden kaçmaması için sizleri de etiketliyorum..
T tatlitambak al yazdık oku da yorum yap bakem
Y Yuppiyayye canım nasıl oldun daha iyi misin??
inatettimolacak
@parkbyull canım senin evde netin yoktu sanırım.yine hatırlatır mısın rica etsem
@Nanelibal canım artık daha iyi organize olucaz sen de toparlan artık
@hayat masal kızlar diskalifiye hattındasınız ona göre kendinizi toparlatın lütfen
@baharakcil kızlar diskalifiye hattındasınız ona göre kendinizi toparlatın lütfen
@w e n d y sen de sebze ye accık bak ben de kızıcam
medusa38 sizi bu dukancı kankanla eş yapıcam ben
@nilsub haydi orticim listede lazımsın bana
@morordek sen gelme hamiş son durumu gör diye etiketledim seni:)
toplight kaptanım siz de listeye girmeye niyetliydiniz
I istikrar58 canım yeni kurallara denk geldin,ama gözün korkmasın zevkli takımızdır
Katılmak isteyen olursa aklıma gelenleri yine etiketliyorum aşağıya
@btlbetul gel pisi pisi
@savurgan kız çalışmaktan öldün mü ses ver bakem :)
@blanche_ea canım nasıl oldun daha iyi misin?
İnşallah cnm hayırlısı olsun ben sporada başladım bebeğimi uyutup yuruyuste cikacam eğer bulmakta zorlanıyor sana sebze önerileri yapabilirim
Hosbuldum:) hemen anlatayim boyum 168 kilom tam 85kg iki dogumdan sonra alinan kilolr kadi uzerimde zaten oncedende cok zayif degildim 63-66 arasiydim boyumda uzun oldugu icin memnundum kilomdan ama hep daha zayif olmak daha iyi olur fikriyle hep diyetlerle ugrasirdim kilo almamak icin neolduysa evlendikten sonra oldu gevsemid diyetleri buraktim kilolar hamilelikler derken 96kg. Sonunda zayiflamaya karar verdim kostum spor salunundaki spor derslerine katildin ozel spor hoca tuttum senze suyu detokslari salata et gibi 3 gun arka arka sadece su ictigimde oldu beden temizligi icin neyse bu sekilde 68kg dutum 2-3 ay gibi surede tam hatirlamiyom sureyi 3 yil onceydi ama spor cok yapiyordum sabah aksam yapiyordum zayiflayinca sporu buraktim tekrar tikabasa yemeye basladim ama coool yedik 3 sene icinde tekrar 85 ciktim. Simdi aylardirda diyete basliyom bozuyom umidim diyetten kesildi saglikli beslenmeyle devam etmeye calisiyom yaninda da bir hafta sonra spor ekliyicem.
Ay baya yazmisim
Merhaba hoşgeldin hikayemiz benziyo bende 95 kg idim şimdi 85 kg yum hep beraber zayiflayacagiz inş. Ben yaklaşık bir aydır DUKan diyeti yapıyorum birde @ wendy var umarım dilediğin kiloya ulasirsin
Eki Görüntüle 1889476
Bu duvar yazılarının hepsine uyabiliyorum diyen varmı acaba
Ogün atlama : sabah geç kalkınca oglelwr gidiyor
Yediklerini takip : bak işte bunu yapıyorum diyet günlüğüm var
Haftada bir kez tartil : kim bekliyecek okadar hadi yanlış beslenip kilo aldiysam morali bozma hergun tartil
Belli bir besin için kendine yasak koyma :
Bak bunun tam tersini yapıyorum
Çikolatalı yiyelim yani
Ya meyveler yasak olmasa bi kiloda yerim
Ekmek yasak olmasa hamurisini bayılırım gelsin börek tatlı
Hep aynı alanda yiyorum
Kendimi hiç hirpalamiyoruminatettimolacak benim yerime yapar
Cesarelendirmeye gelince canım istesin bir yıl veririm o motivasyonu kendime ve etrafimdakilere
Siz bana bakmayın ben lise birlere ilk derse girincede böyle yaparım Hemen mezun eder meslek sahibi yaparım Öyle bir konuşurum ki öğrencilerinin hepsi 9.sinifta üniversiteye hazırlık testleri çözmeye başlar.Not kitaplari ben alırım kitap evleriyle ugrasirim bide para toplarım sonrada testlerden sınavlarda soru sorarim ha
Kizlar en onemlisini unuttum yazmayi buraya muskam77 yanilmiyor zayiflama hikayesini okuyarak katildim cok uzulerek okudum aslinda.2016 baslarinda okumustum ve zayiflamaya baslamistim buralara yazmak takibini yetistiremem diye katilmamaistim ama bir sure sonra o motivasyonum bitti ve buraktim gecen gun tekrar uzulmus kilolar yuzunden mutsuz oldugum anda muskam77 hikayesi cikti onume okudum bu sefer buraya katilarak baslamaya karar verdim:)
inatettimolacak SEKEERR BI CVP LUTFEN:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?