Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gayet ıyisin canım... nescafe tok tutuyor ama ben sağlıklı değil diye biraktimdi
Benim metabolizmanı hızlandırıyor tatlı isteğini ve açlık durumunu bastırıyor bu hafta rakibem çok o yüzden çok dikkat etmeliyim sende sporunu yazarmisin cnm malzeme alirken Diyete uyacak sebzeler al o zaman bozmak zorunda kalmasın karnabahar brokoli ıspanak kabak patlıcan fasulye gibi

Alırım canım yarın. Sporu daha yapmadım yapınca yazıyorum ben. AAkşam toplu halde yazarim

TEKRAR MERHABA ORASI AKTİF DEIL SANIRIM BEN AKTIF BI YER ISTIYORUM VERMEM GEREKEN 15 KILOM VAR VE AYRICA SOHBET ISTIYORUM AZIM ISTIYORUM MOTIVE ISTIYORUM ( COK MU BISEY ISTIYORUM)
tamam canım ben tk kaptanıyım kendinden bahsedermisin ilk sayfada kurallar var bu arada pazar olunca sakin olur yarın daha hareketli olur

Evet ben geçen ıspanak yapmıştım mesela çok faydasını gördüm hayatın boyunca böyle beslenemezsin ki vitamin eksikliği olur sonra

Evet ben geçen ıspanak yapmıştım mesela çok faydasını gördüm hayatın boyunca böyle beslenemezsin ki vitamin eksikliği olur sonra

Canım takviye alıyorum zaten, Demirim falan bayaa düşük çünkü. Bu arada Yeni kurallar bana da Yen'i bişiler katıcak inşallah.

Canım takviye alıyorum zaten, Demirim falan bayaa düşük çünkü. Bu arada Yeni kurallar bana da Yen'i bişiler katıcak inşallah.
İnşallah cnm hayırlısı olsun ben sporada başladım bebeğimi uyutup yuruyuste cikacam eğer bulmakta zorlanıyor sana sebze önerileri yapabilirim

Hosbuldum:) hemen anlatayim boyum 168 kilom tam 85kg iki dogumdan sonra alinan kilolr kadi uzerimde zaten oncedende cok zayif degildim 63-66 arasiydim boyumda uzun oldugu icin memnundum kilomdan ama hep daha zayif olmak daha iyi olur fikriyle hep diyetlerle ugrasirdim kilo almamak icin neolduysa evlendikten sonra oldu gevsemid diyetleri buraktim kilolar hamilelikler derken 96kg. Sonunda zayiflamaya karar verdim kostum spor salunundaki spor derslerine katildin ozel spor hoca tuttum senze suyu detokslari salata et gibi 3 gun arka arka sadece su ictigimde oldu beden temizligi icin neyse bu sekilde 68kg dutum 2-3 ay gibi surede tam hatirlamiyom sureyi 3 yil onceydi ama spor cok yapiyordum sabah aksam yapiyordum zayiflayinca sporu buraktim tekrar tikabasa yemeye basladim ama coool yedik 3 sene icinde tekrar 85 ciktim. Simdi aylardirda diyete basliyom bozuyom umidim diyetten kesildi saglikli beslenmeyle devam etmeye calisiyom yaninda da bir hafta sonra spor ekliyicem.
Ay baya yazmisim

Merhaba hoşgeldin hikayemiz benziyo bende 95 kg idim şimdi 85 kg yum hep beraber zayiflayacagiz inş. Ben yaklaşık bir aydır DUKan diyeti yapıyorum birde @ wendy var umarım dilediğin kiloya ulasirsin

Daha iyitim canım :) kurallar süper umarım herkes uyar baya hareketlenir burası , işe yarar baya.Teşekkürler kaptanlarımız bu emekleriniz için

Bu duvar yazılarının hepsine uyabiliyorum diyen varmı acaba
Ogün atlama : sabah geç kalkınca oglelwr gidiyor
Yediklerini takip : bak işte bunu yapıyorum diyet günlüğüm var
Haftada bir kez tartil : kim bekliyecek okadar hadi yanlış beslenip kilo aldiysam morali bozma hergun tartil
Belli bir besin için kendine yasak koyma :
Bak bunun tam tersini yapıyorum
Çikolatalı yiyelim yani
Ya meyveler yasak olmasa bi kiloda yerim
Ekmek yasak olmasa hamurisini bayılırım gelsin börek tatlı
Hep aynı alanda yiyorum
Kendimi hiç hirpalamiyorum inatettimolacak benim yerime yapar
Cesarelendirmeye gelince canım istesin bir yıl veririm o motivasyonu kendime ve etrafimdakilere
Siz bana bakmayın ben lise birlere ilk derse girincede böyle yaparım Hemen mezun eder meslek sahibi yaparım Öyle bir konuşurum ki öğrencilerinin hepsi 9.sinifta üniversiteye hazırlık testleri çözmeye başlar.Not kitaplari ben alırım kitap evleriyle ugrasirim bide para toplarım sonrada testlerden sınavlarda soru sorarim ha

Kizlar en onemlisini unuttum yazmayi buraya muskam77 yanilmiyor zayiflama hikayesini okuyarak katildim cok uzulerek okudum aslinda.2016 baslarinda okumustum ve zayiflamaya baslamistim buralara yazmak takibini yetistiremem diye katilmamaistim ama bir sure sonra o motivasyonum bitti ve buraktim gecen gun tekrar uzulmus kilolar yuzunden mutsuz oldugum anda muskam77 hikayesi cikti onume okudum bu sefer buraya katilarak baslamaya karar verdim:)

İnşallah cnm hayırlısı olsun ben sporada başladım bebeğimi uyutup yuruyuste cikacam eğer bulmakta zorlanıyor sana sebze önerileri yapabilirim

Çok sevinirim canım, benim sp ps günleri bile karışıyor artık o kadar yemiyorum sebzeyi :)

Canım burası bayaa aktif ve motive bi takım, halledicez inşallah Allah'ın izniyle :) hoşgeldn tekrar..

Merhaba hoşgeldin hikayemiz benziyo bende 95 kg idim şimdi 85 kg yum hep beraber zayiflayacagiz inş. Ben yaklaşık bir aydır DUKan diyeti yapıyorum birde @ wendy var umarım dilediğin kiloya ulasirsin

Evet dukancılar biziz :)

Sen neymişsin bea, korktum valla :)

Bende sıkıldıkça okuyorum başarı hikayelerini, acayip motive ediyo insan Mutlu oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…