- 23 Ağustos 2012
- 14.831
- 39.229
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.721
Yaa kaç gittiki 2 günde merak ettim şimdi :)Ayy 2 hafta dayanırsam olabilerrbenim de kafamda var bikaç rakam ama söyleyince olmaz diye tırsıyom demiyom o yüzden bakalım neler olacak
tamam canım ellerine sağlık her türlü desteği vermeye hazırım:)Hepinizden okumanızı rica ediyoruz arkadaşlar. Gözden kaçmaması için sizleri de etiketliyorum..
T tatlitambak al yazdık oku da yorum yap bakem
Y Yuppiyayye canım nasıl oldun daha iyi misin??
inatettimolacak
@parkbyull canım senin evde netin yoktu sanırım.yine hatırlatır mısın rica etsem
@Nanelibal canım artık daha iyi organize olucaz sen de toparlan artık
@hayat masal kızlar diskalifiye hattındasınız ona göre kendinizi toparlatın lütfen
@baharakcil kızlar diskalifiye hattındasınız ona göre kendinizi toparlatın lütfen
@w e n d y sen de sebze ye accık bak ben de kızıcam
@keremcemim sizi bu dukancı kankanla eş yapıcam ben
nilsub haydi orticim listede lazımsın bana
morordek sen gelme hamiş son durumu gör diye etiketledim seni :)
@toplight kaptanım siz de listeye girmeye niyetliydiniz
@istikrar58 canım yeni kurallara denk geldin,ama gözün korkmasın zevkli takımızdır
Katılmak isteyen olursa aklıma gelenleri yine etiketliyorum aşağıya
@btlbetul gel pisi pisi
@savurgan kız çalışmaktan öldün mü ses ver bakem :)
@blanche_ea canım nasıl oldun daha iyi misin?
geçmiş olsun bacım öğleden sonrada benim misafirlerim vardı yoruldum vallahihastayım uleyyyn gel bana çorba yap ilgilen benle........
tatlım buyur gel aktif bir takımız hatta çenemiz fazla düşükinatettimolacak SEKEERR BI CVP LUTFEN:)
Kolay gelsin kaptancım valla yoğun geçti son günlerin..özgecim kurallar çok iyi ılmuş haftasonu benim felaket olsada yarın düzene girecek benim
bi de ütüleri yapsam rahatlayacam
Oooo azimli bir hatun daha katılmış aramızaHosbuldum:) hemen anlatayim boyum 168 kilom tam 85kg iki dogumdan sonra alinan kilolr kadi uzerimde zaten oncedende cok zayif degildim 63-66 arasiydim boyumda uzun oldugu icin memnundum kilomdan ama hep daha zayif olmak daha iyi olur fikriyle hep diyetlerle ugrasirdim kilo almamak icin neolduysa evlendikten sonra oldu gevsemid diyetleri buraktim kilolar hamilelikler derken 96kg. Sonunda zayiflamaya karar verdim kostum spor salunundaki spor derslerine katildin ozel spor hoca tuttum senze suyu detokslari salata et gibi 3 gun arka arka sadece su ictigimde oldu beden temizligi icin neyse bu sekilde 68kg dutum 2-3 ay gibi surede tam hatirlamiyom sureyi 3 yil onceydi ama spor cok yapiyordum sabah aksam yapiyordum zayiflayinca sporu buraktim tekrar tikabasa yemeye basladim ama coool yedik 3 sene icinde tekrar 85 ciktim. Simdi aylardirda diyete basliyom bozuyom umidim diyetten kesildi saglikli beslenmeyle devam etmeye calisiyom yaninda da bir hafta sonra spor ekliyicem.
Ay baya yazmisim
Ayy o tv karşısında yemek yemeyi görünce dedim aha ben nasıl kafamdan aşağı kaynar su döküldü.Eki Görüntüle 1889476
Bu duvar yazılarının hepsine uyabiliyorum diyen varmı acaba
Ogün atlama : sabah geç kalkınca oglelwr gidiyor
Yediklerini takip : bak işte bunu yapıyorum diyet günlüğüm var
Haftada bir kez tartil : kim bekliyecek okadar hadi yanlış beslenip kilo aldiysam morali bozma hergun tartil
Belli bir besin için kendine yasak koyma :
Bak bunun tam tersini yapıyorum
Çikolatalı yiyelim yani
Ya meyveler yasak olmasa bi kiloda yerim
Ekmek yasak olmasa hamurisini bayılırım gelsin börek tatlı
Hep aynı alanda yiyorum
Kendimi hiç hirpalamiyoruminatettimolacak benim yerime yapar
Cesarelendirmeye gelince canım istesin bir yıl veririm o motivasyonu kendime ve etrafimdakilere
Siz bana bakmayın ben lise birlere ilk derse girincede böyle yaparım Hemen mezun eder meslek sahibi yaparım Öyle bir konuşurum ki öğrencilerinin hepsi 9.sinifta üniversiteye hazırlık testleri çözmeye başlar.Not kitaplari ben alırım kitap evleriyle ugrasirim bide para toplarım sonrada testlerden sınavlarda soru sorarim ha
Ayy sen de bendensin canım..Ben de muskamı okuduktan sonra gelmiştim buraya.ama tam benim geldiğim dönem o gitti annesi hastaydı umarım iyilerdirKizlar en onemlisini unuttum yazmayi buraya muskam77 yanilmiyor zayiflama hikayesini okuyarak katildim cok uzulerek okudum aslinda.2016 baslarinda okumustum ve zayiflamaya baslamistim buralara yazmak takibini yetistiremem diye katilmamaistim ama bir sure sonra o motivasyonum bitti ve buraktim gecen gun tekrar uzulmus kilolar yuzunden mutsuz oldugum anda muskam77 hikayesi cikti onume okudum bu sefer buraya katilarak baslamaya karar verdim:)
Wuhuuu sahalara sıkı bi dönüş yaptım diyosun hadi bakalım yavru kurt kim tutar seniSlim in 6 dvd egzersizine basladim bugun ilk gun yaptim 33 dakika cok iyi geldi kizlar. Paslanmisim valla yapmayali kendimi cok zinde.hisettim ardindan.
Yarın sabah takımiçi bildiriminde söyleyeyim hadi bekleyin bi gece dahaYaa kaç gittiki 2 günde merak ettim şimdi :)
Ayyy canım ortim benim gel bi öpüjemmarkamdan gıybet haaaaaaa
geçmiş olsun bacım öğleden sonrada benim misafirlerim vardı yoruldum vallahi
bende şimdi karışık çayımı demledim çocukları hazırladım battaniyenin altında çizgi film izliyolar birazdan uyuturum ay anca oturdum totomun üzerine sabahtan beri:)Ayyy yarın bende misafirlikte olacağım gündüz bakalım nasıl geçecek. Zaten diyetteyim dedim kadına.
öpüşelim orticimAyyy canım ortim benim gel bi öpüjemm
kızlar menümmorordek inatettimolacak
kahvaltı 1 haş yumurta 1 kk peynir çay
öğlen saç kavurma 1 bardak ayran
akşam sebzeli güveç salata
su 2 olmak üzere
spor akşam üstü 35 dk yürüyüş
ay çok yorgunum ben ayakta çok kaldım belim tutmuyorMenün protein ağırlıklı güzel olmuş. Ben de Toto kaldırıp spora başlasam iyi olacak.
ay çok yorgunum ben ayakta çok kaldım belim tutmuyor
bazen çok zorlanıyorum canım ya..Bel ağrısı zor canım yaa... dinlen biraz bari. Vallahi seni ayakta alkışlamak lazım. Hem ev is koca bahçe inek tavuk hepsine ye te biliyorsun.
bazen çok zorlanıyorum canım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?