Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım ellerine sağlık her türlü desteği vermeye hazırım:)

özgecim kurallar çok iyi ılmuş haftasonu benim felaket olsada yarın düzene girecek benim
bi de ütüleri yapsam rahatlayacam
Kolay gelsin kaptancım valla yoğun geçti son günlerin..
Oooo azimli bir hatun daha katılmış aramıza iyi iyi daha önce yaptıysan yine yaparsın canım.Biz de burdayız hep destek full biz de yeter ki kimse bırakıp gitmesin Bu arada kaç yaşındaydın canım söyledin de ben mi kaçırdım acaba??
Ayy o tv karşısında yemek yemeyi görünce dedim aha ben nasıl kafamdan aşağı kaynar su döküldü. pcnin başına kurul yumul allah yumul 100kilo oldum ama yemiyorum artık onun da çok etkisi oldu bana.yasağa gelince yemiyom anam yemiyom..bana yasak olmalı yoksa duramıyorum ben..ayrıca ben de hergün tartılınca rahat edengillerdenim.Bekleyemem bi hafta
Ayy sen de bendensin canım..Ben de muskamı okuduktan sonra gelmiştim buraya.ama tam benim geldiğim dönem o gitti annesi hastaydı umarım iyilerdir
Slim in 6 dvd egzersizine basladim bugun ilk gun yaptim 33 dakika cok iyi geldi kizlar. Paslanmisim valla yapmayali kendimi cok zinde.hisettim ardindan.
Wuhuuu sahalara sıkı bi dönüş yaptım diyosun hadi bakalım yavru kurt kim tutar seni
Yaa kaç gittiki 2 günde merak ettim şimdi :)
Yarın sabah takımiçi bildiriminde söyleyeyim hadi bekleyin bi gece daha

Ay ben daha spor yapmadım yahu.
Ama yapıcam. Eşime etmek tatlısı yaptım. Kızım diyor ki anne sen oruç musun yoksa diyette misin. Diyette yın dedim. Nerden anladın peki dedim. E tatlıyi hiç yemedin ya ondan anladım dedi...

evet buhun menu olarak güzel geçt . Birazdan da sporu mu yaparim

Menün protein ağırlıklı güzel olmuş. Ben de Toto kaldırıp spora başlasam iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…