- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.841
ben yulaf ezmesini smotihe yapıyorum çokda güzel oluyor resmen kayboluyor içinde kamışla bile içiyorum canım hatta öğlen menümde yapıcam bugunYulafin da dişlerime yapışan o sert hali hiç hoşuma gitmiyor lifalif alıyordum ama zorladim yiyemedim
onunla gecmıs olsun cnmSağol canım ...Tansiyonum baya düşük çıktı 1 Saat kadar kendime gelemedim yerden kalkalamdim bütün vücudum titriyodu gözlerimin önü kapkara çok kötüydü ya şimdi iyiyim eşim anneme getirdi beni uzanıyorum doktor ayakların havada dinlen bugün dedi
amın ınsallah cnm sende hayırlısıyla bebısını kucagına alırsın ınslahCok gecmis olsun canım, insallah daha iyisindir. Dinlen güzelce bugun.
Tamam canım kaydettim bilgilerini, hoşgeldin takımımıza.
Ben de kaptan yardımcısıyım bu arada, insallah hedefine ulasırsın en kısa sürede
Spoorr spoorrratın beni denizlere
evet valla bugun başlıcam bakalım kızım yemeğe gelip gitsin işlerimide bitirdimSpoorr spoorrrbi acabilsek seni akacan da sonra.. seni bilerek orti yaptim kendime görüp gaza gelirsin belkim dedim.. nerde benim gözünden ates cikan ortim,valla ben de oturur ağlarım hani ortim diye gorersin o zaman
Öncelikle geçmiş olsun şu special k larda kh oranı çok bence yavaş yavaş azalt normal kahvaltı yap yumurta ye tok tutarCumartesi menum
Sabah 1 kase special K
Öğlen
1 kase special K
Arada 1 kase ton balıklı salata
Akşam
1 parça fırın tavuk yağsız derisiz 2 kaşık yoğurtlu makarna
Sabah 35-40 dakika yürüyüş
35 suquat
Akşam makarna yedim diye 40 dakika sahilde yürüyüş yaptım ceza olsun bana diye
Sonunda sözüm tutulmuş maşallah sana salatalığı bpsa ovmedik ya yemeye devam et ben sp günlerinde de genellikle cacık yapıyorum aksamaDünkü menümü paylaşayım bende;
sabah peynirli omlet (2 yumurta ile) 2 dilim salatalık
ara salatalık
öğle - akşam arası 200 gr kadar biftek, mantar sote yağsız
ara soğuk kahve (200 ml yağsız sütle şekersiz)
su 1,5 lt kadar
spor 35 dk'dan fazla tempolu yürüyüş
wc problemi için ilaç aldım ben maalesef, salatalıkta ödem çözdü sanırım, sabah bu ara en düşük kilomu gördüm;
cuma 65,7'dim, bu sabah 63,9'um. umarım wc sorunum devam etmez, bu kilolarda dewam ederim
Etiketlemelerde sorun olmus, site geneli bi problem sanırımEvet hanımlar, eşleşmelerinizi yaptım. Gruplar kendi arasında yarısacak, cuma gunu bildirilen kilolara göre hesaplanan yüzdelerin ortalaması alınarak birinci olan grup secilecektir. Herkes grup arkadasından sorumludur, menülerini cılgınca elestirmeye hakkı vardır, grup arkadasını spora ve saglıklı seyler yemeye tesvik etmelidir.5. TAKIM - TAKIM İCİ YARISMA GRUPLARI
1. Grup: @nilsub &inatettimolacak
2. Grup: @tatlitambak &medusa38
3. Grup: @denhizx & @w e n d y
4. Grup: @Nanelibal & @parkbyull & I istikrar58
5. Grup: @sekerkiz67 & @toz-pembe
6. Grup: @blanche_ea &tugce1325
6. gruba @ebrusonmez geldiginde katılabilir, kilosu o gruba daha uygun gibi şu an :)
Haydi bakalım cılgın mücadele başlasın!
Bugun herseye teyu teyy teyyyEvet hanımlar, eşleşmelerinizi yaptım. Gruplar kendi arasında yarısacak, cuma gunu bildirilen kilolara göre hesaplanan yüzdelerin ortalaması alınarak birinci olan grup secilecektir. Herkes grup arkadasından sorumludur, menülerini cılgınca elestirmeye hakkı vardır, grup arkadasını spora ve saglıklı seyler yemeye tesvik etmelidir.5. TAKIM - TAKIM İCİ YARISMA GRUPLARI
1. Grup: @nilsub &inatettimolacak
2. Grup: @tatlitambak &medusa38
3. Grup: @denhizx & @w e n d y
4. Grup: @Nanelibal & @parkbyull & I istikrar58
5. Grup: @sekerkiz67 & @toz-pembe
6. Grup: @blanche_ea &tugce1325
6. gruba @ebrusonmez geldiginde katılabilir, kilosu o gruba daha uygun gibi şu an :)
Haydi bakalım cılgın mücadele başlasın!
Cnm listeyi daha düzenlemedim duzenleyince SanAda atarim
hıhhhhBugun herseye teyu teyy teyyyflash tvye bagladim kac haftadir yerinde sekince bi sasirdim tabi tartiyi görünce:))) kendi kendime nazar degdirecem valla.. dur kendime takam boncugumu.. massallah bağaaa
Maşallah maşallah tam bitirince -5 de görürsün inşBugun herseye teyu teyy teyyyflash tvye bagladim kac haftadir yerinde sekince bi sasirdim tabi tartiyi görünce:))) kendi kendime nazar degdirecem valla.. dur kendime takam boncugumu.. massallah bağaaa
tartıldı hatta yazmıştı yanlış hatırlamıyorsamT tatlitambak bugün tartildinmi ortigim eksiler desin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?