Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toz-pembe canim wendy de yazmis. Special k hem cok şekerli hem fazla kh içeriyor bence de.. bi de gunde 2sefer tuketmissin. Menulerini duzenlesen artik?? Yumurta filan ugrasamam sabah dersen peynir domates salatalik atistir ayak üstü. Ya da is yerine götür. Ben de yulaf ezmesi tüketiyorum arada yogurda ya da sute katio bikac dk bekleyince yumusuyo hemen yapismiyi oyle.
O diger gunun borek ve alinaziginden bahsetmiyorum bile gecmis olsun bu arada kendini biran önce toparlarsin umarim ama dedigim gibi menülere köklü bi degisiklik lazim..sebze protein dengelemen lazim..ac kalmakla olacak is degil cunki dengeli beslenip bol su ve spor bu kadar aslinda

onunla gecmıs olsun cnm
amın ınsallah cnm sende hayırlısıyla bebısını kucagına alırsın ınslah

atın beni denizlere
Spoorr spoorrr bi acabilsek seni akacan da sonra.. seni bilerek orti yaptim kendime görüp gaza gelirsin belkim dedim.. nerde benim gözünden ates cikan ortim,valla ben de oturur ağlarım hani ortim diye gorersin o zaman

Spoorr spoorrr bi acabilsek seni akacan da sonra.. seni bilerek orti yaptim kendime görüp gaza gelirsin belkim dedim.. nerde benim gözünden ates cikan ortim,valla ben de oturur ağlarım hani ortim diye gorersin o zaman
evet valla bugun başlıcam bakalım kızım yemeğe gelip gitsin işlerimide bitirdim

Öncelikle geçmiş olsun şu special k larda kh oranı çok bence yavaş yavaş azalt normal kahvaltı yap yumurta ye tok tutar

Sonunda sözüm tutulmuş maşallah sana salatalığı bpsa ovmedik ya yemeye devam et ben sp günlerinde de genellikle cacık yapıyorum aksama

5. TAKIM - TAKIM İCİ YARISMA GRUPLARI
Evet hanımlar, eşleşmelerinizi yaptım. Gruplar kendi arasında yarısacak, cuma gunu bildirilen kilolara göre hesaplanan yüzdelerin ortalaması alınarak birinci olan grup secilecektir. Herkes grup arkadasından sorumludur, menülerini cılgınca elestirmeye hakkı vardır, grup arkadasını spora ve saglıklı seyler yemeye tesvik etmelidir.

1. Grup: @nilsub & inatettimolacak

2. Grup: @tatlitambak & medusa38

3. Grup: @denhizx & @w e n d y

4. Grup: Nanelibal & parkbyull & I istikrar58

5. Grup: sekerkiz67 & @toz-pembe

6. Grup: @blanche_ea & tugce1325

6. gruba @ebrusonmez geldiginde katılabilir, kilosu o gruba daha uygun gibi şu an :)

Haydi bakalım cılgın mücadele başlasın!

Son düzenleme:
Etiketlemelerde sorun olmus, site geneli bi problem sanırım
Düzeltmeye calısacagım

Bugun herseye teyu teyy teyyy flash tvye bagladim kac haftadir yerinde sekince bi sasirdim tabi tartiyi görünce:))) kendi kendime nazar degdirecem valla.. dur kendime takam boncugumu.. massallah bağaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…