Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nasıl takviyeler alalım özelden msj at

netur tavsıyelerın var cnm

Bana doktor iMom verdi, bu ara havalar soguk gidiyor burda, o yüzden c vitamini almaya calısıyorum ben de ekstra. Hasta olmamam lazım benim

Aynen canim cok verdim 2bavul diyebilirim.. e.arkadasim niye veriyorsun kilo alınca ne giyicen dedi seni fururum çocuk dedim sigircik yaa.. ben de almaliyim biseyler ama erteliyim accik daha accik daha diye diye.. bi ara gidip guzel ciciler alabilirim
valla çok hırs yaptım bu benim ortim bildiğin 10 kg fark attı bana yaaaa
Zipla senin de olur şekerim simdi kuymak deyip eski defterleri acmicimmm bir musibet bin nasihatten iyidir deyip konuyu topluyorum..artik kesseler yapamazsın o kadar kacamak ben yetistirecem seni kendime birak kendini benim sefkali kollarima bebisim
OFF OGLEN YEMEGINDE COZUTTUM BEN YA
Kizzzzz!!!! Bak bu benim kizma ifademdir daha bismillah yeni basladin hemen yaramazlik 300zip ceza yazdim sana.
cnm ben otelde calışıyorum hergun duzenlı yemek cıkıyor ama bugun fasfood cıktı
4 nuget + patates kızartması + sutlac
Ac kalaydin daha iyiydi valla. bu kadar kotu menulerle karsilasinca yemeyin daha iyi gorusundeyim ben valla..
Bana doktor iMom verdi, bu ara havalar soguk gidiyor burda, o yüzden c vitamini almaya calısıyorum ben de ekstra. Hasta olmamam lazım benim
Ay aman aman yavrus ordekimiz hasta olmasin dikkat et kendine.. Nasl gecti gorusmen bu arada merak ettim.. Ben yedim günlük tribimi senden naber??

aman ha olma ilaç içemezsin çok fena oluyor insan kızıma hamileyken çok ağır bir grip oldum ilaçta içemedim ölü gibi yatıyodum ayyy doktora gittim serum taktılar 2 gün hastanede yatırdılar
çok dikkat et canım sen

bırakıyorum canım kendimi senin şevkatli kollarına bir bu duvara bir karşı duvara çarp beni

marka yazmazsın belki diye dedim canım özelden at msj at diye :)

abooooo akşama telafi et canım hafif bir menü yoğurt salatalık elma gibi
aynen oyle yapıcam cnm ya

300 defa zıpılıyım yanı dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…