- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.881
nasıl takviyeler alalım özelden msj atben bu ara vitamin takviyesi yapmaya başladım kendime, inanın arada bariz enerji farkım var, bi eczacı olarak size de tavsiyede bulunayım, sınırlı beslendiğimizden vitaminleri tam alamıyoruz, enerjiniz düşük ve kendinizi yorgun hissediyosanız mutlaka bi takviye alın, @toplight kaptanım size de tavsiye ederim :)
ya o geçti gitti artık canım üzülmeyi bırak geleceğe bak olan olmuş.Sen halledersin tatilden önce gayet istikrarlıydın.kız tatile gitmeden aynıydık bana yaramadı tatil
cnm ben otelde calışıyorum hergun duzenlı yemek cıkıyor ama bugun fasfood cıktıne yedin dökül bakalım
netur tavsıyelerın var cnmben bu ara vitamin takviyesi yapmaya başladım kendime, inanın arada bariz enerji farkım var, bi eczacı olarak size de tavsiyede bulunayım, sınırlı beslendiğimizden vitaminleri tam alamıyoruz, enerjiniz düşük ve kendinizi yorgun hissediyosanız mutlaka bi takviye alın, @toplight kaptanım size de tavsiye ederim :)
Bana doktor iMom verdi, bu ara havalar soguk gidiyor burda, o yüzden c vitamini almaya calısıyorum ben de ekstra. Hasta olmamam lazım benimben bu ara vitamin takviyesi yapmaya başladım kendime, inanın arada bariz enerji farkım var, bi eczacı olarak size de tavsiyede bulunayım, sınırlı beslendiğimizden vitaminleri tam alamıyoruz, enerjiniz düşük ve kendinizi yorgun hissediyosanız mutlaka bi takviye alın, @toplight kaptanım size de tavsiye ederim :)
Hadi bakalım :)aynen canım, dukan yapıyorum, hadi gösterelim gücümüzü :)
abooooo akşama telafi et canım hafif bir menü yoğurt salatalık elma gibicnm ben otelde calışıyorum hergun duzenlı yemek cıkıyor ama bugun fasfood cıktı
4 nuget + patates kızartması + sutlac
Aynen canim cok verdim 2bavul diyebilirim.. e.arkadasim niye veriyorsun kilo alınca ne giyicen dedi seni fururum çocuk dedimsüper süpermaşallah güzel gidiyosun canım.Bu arada baya incelmişsindir ben bile 12 kilo vermeme rağmen pantolonlarım düşüyor dün bikaç tanesini kaldırdım daha elencek kıyafet var onca şeyin içinde 2 pantolon düzgün oluyo onlarda hiç giyemediklerim dolap bekleyenler.Alışveriş yapmamak için zorluyorum resmen azcık daha kilo vercem ondan sonra diyorum.65 e yaklaşınca mecbur yapsam çünkü 2 kg daha versem bu giydiklerimde başlar düşmeye
Zipla senin de olur şekerimvalla çok hırs yaptım bu benim ortim bildiğin 10 kgfark attı bana yaaaa
Kizzzzz!!!! Bak bu benim kizma ifademdirOFF OGLEN YEMEGINDE COZUTTUM BEN YA
Ac kalaydin daha iyiydi valla.cnm ben otelde calışıyorum hergun duzenlı yemek cıkıyor ama bugun fasfood cıktı
4 nuget + patates kızartması + sutlac
Ay aman aman yavrus ordekimiz hasta olmasin dikkat et kendine.. Nasl gecti gorusmen bu arada merak ettim.. Ben yedim günlük tribimi senden naber??Bana doktor iMom verdi, bu ara havalar soguk gidiyor burda, o yüzden c vitamini almaya calısıyorum ben de ekstra. Hasta olmamam lazım benim
aman ha olma ilaç içemezsin çok fena oluyor insan kızıma hamileyken çok ağır bir grip oldum ilaçta içemedim ölü gibi yatıyodum ayyy doktora gittim serum taktılar 2 gün hastanede yatırdılarBana doktor iMom verdi, bu ara havalar soguk gidiyor burda, o yüzden c vitamini almaya calısıyorum ben de ekstra. Hasta olmamam lazım benim
bırakıyorum canım kendimi senin şevkatli kollarına bir bu duvara bir karşı duvara çarp beniAynen canim cok verdim 2bavul diyebilirim.. e.arkadasim niye veriyorsun kilo alınca ne giyicen dedi seni fururum çocuk dedimsigircik yaa.. ben de almaliyim biseyler ama erteliyim accik daha accik daha diye diye.. bi ara gidip guzel ciciler alabilirim
Zipla senin de olur şekerimsimdi kuymak deyip eski defterleri acmicimmm bir musibet bin nasihatten iyidir deyip konuyu topluyorum..artik kesseler yapamazsın o kadar kacamak ben yetistirecem seni kendime birak kendini benim sefkali kollarima bebisim
Kizzzzz!!!! Bak bu benim kizma ifademdirdaha bismillah yeni basladin hemen yaramazlik 300zip ceza yazdim sana.
Ac kalaydin daha iyiydi valla.bu kadar kotu menulerle karsilasinca yemeyin daha iyi gorusundeyim ben valla..
Ay aman aman yavrus ordekimiz hasta olmasin dikkat et kendine.. Nasl gecti gorusmen bu arada merak ettim.. Ben yedim günlük tribimi senden naber??
marka yazmazsın belki diye dedim canım özelden at msj at diye :)ben bu ara vitamin takviyesi yapmaya başladım kendime, inanın arada bariz enerji farkım var, bi eczacı olarak size de tavsiyede bulunayım, sınırlı beslendiğimizden vitaminleri tam alamıyoruz, enerjiniz düşük ve kendinizi yorgun hissediyosanız mutlaka bi takviye alın, @toplight kaptanım size de tavsiye ederim :)
aynen oyle yapıcam cnm yaabooooo akşama telafi et canım hafif bir menü yoğurt salatalık elma gibi
Aynen canim cok verdim 2bavul diyebilirim.. e.arkadasim niye veriyorsun kilo alınca ne giyicen dedi seni fururum çocuk dedimsigircik yaa.. ben de almaliyim biseyler ama erteliyim accik daha accik daha diye diye.. bi ara gidip guzel ciciler alabilirim
Zipla senin de olur şekerimsimdi kuymak deyip eski defterleri acmicimmm bir musibet bin nasihatten iyidir deyip konuyu topluyorum..artik kesseler yapamazsın o kadar kacamak ben yetistirecem seni kendime birak kendini benim sefkali kollarima bebisim
Kizzzzz!!!! Bak bu benim kizma ifademdirdaha bismillah yeni basladin hemen yaramazlik 300zip ceza yazdim sana.
Ac kalaydin daha iyiydi valla.bu kadar kotu menulerle karsilasinca yemeyin daha iyi gorusundeyim ben valla..
Ay aman aman yavrus ordekimiz hasta olmasin dikkat et kendine.. Nasl gecti gorusmen bu arada merak ettim.. Ben yedim günlük tribimi senden naber??
evet bugun öğlen menunun cezası olarakaynen oyle yapıcam cnm ya
300 defa zıpılıyım yanı dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?