- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.861
Tamam geçmişe bakarimtartıldı hatta yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam
süper süperBu arada kilomu yazayim ben de 70.3 tey tey teyyyy
Cuma 72 idim bugun isvecte 3.gun 1.7gitti h.sonu cuma neler olacak meraklardayim
@morordektoplight nilsub sen de merak ediyodun canim Y Yuppiyayye
Aaaa sen motivasyon kaynağımızsın canım olurmu hiç :) toparlarsın hemen seninde ondan kalır tarafın yoktur biliriz yaniatın beni denizlere
gel gel öpiciğimmm seniAaaa sen motivasyon kaynağımızsın canım olurmu hiç :) toparlarsın hemen seninde ondan kalır tarafın yoktur biliriz yani
aynen başla tabi halledersin bence hemencikgel gel öpiciğimmm seni
evet birazdan sporada başlıcam artık kimse tutamaz beni
valla çok hırs yaptım bu benim ortim bildiğin 10 kgaynen başla tabi halledersin bence hemencik
hırs iyidir yararvalla çok hırs yaptım bu benim ortim bildiğin 10 kgfark attı bana yaaaa
kız tatile gitmeden aynıydık bana yaramadı tatilhırs iyidir yarar
@wendy ortim sen dukan yapıyordun dimi :) öyle hatırlıyorum sanki.Hadi bakalım hayırlı olsun cumaya kadar beraberiz
vay vay meydan okuma haaaaaaaynen canım, dukan yapıyorum, hadi gösterelim gücümüzü :)
ay bendede var sürekli bir gıcık öksürük havalar feci çarpıyor ne sıcak ne soğuk tam hastalık havasıhadi bakalım eşlemeler de yapılmış kolay gele ben kızlar hala toparlanamadım sanırım nezle olacağım sürekli üşüyorum yorgunluktan da her tarafım kırılıyor inşallah hasta olmadan bi atlatırsam düzenli yemeye bugün itibari ile de başladım
ne yedin dökül bakalımOFF OGLEN YEMEGINDE COZUTTUM BEN YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?