Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada kilomu yazayim ben de 70.3 tey tey teyyyy
Cuma 72 idim bugun isvecte 3.gun 1.7gitti h.sonu cuma neler olacak meraklardayim
@morordek toplight nilsub sen de merak ediyodun canim Y Yuppiyayye
süper süper maşallah güzel gidiyosun canım.Bu arada baya incelmişsindir ben bile 12 kilo vermeme rağmen pantolonlarım düşüyor dün bikaç tanesini kaldırdım daha elencek kıyafet var onca şeyin içinde 2 pantolon düzgün oluyo onlarda hiç giyemediklerim dolap bekleyenler.Alışveriş yapmamak için zorluyorum resmen azcık daha kilo vercem ondan sonra diyorum.65 e yaklaşınca mecbur yapsam çünkü 2 kg daha versem bu giydiklerimde başlar düşmeye

ben bu ara vitamin takviyesi yapmaya başladım kendime, inanın arada bariz enerji farkım var, bi eczacı olarak size de tavsiyede bulunayım, sınırlı beslendiğimizden vitaminleri tam alamıyoruz, enerjiniz düşük ve kendinizi yorgun hissediyosanız mutlaka bi takviye alın, toplight kaptanım size de tavsiye ederim :)

ay bendede var sürekli bir gıcık öksürük havalar feci çarpıyor ne sıcak ne soğuk tam hastalık havası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…