- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.901
59 :)kac kılosun ben olabılrım benımde yok suan ama ben daha lısteye dahıl degılım
daha iyiyim ama jetlag gecmiyor be gulum ...Spora başla orticim spora bi taniş şu cicilerinle artık..zorlar belki seni isveç belki canım ne desem bilemedim şimdi akşama kadar çok koşturuyosun sen çocukların pesıne
Ben de katılıyorum canım.Zaten alışıyosun bi süre sonra.Akşam corba yemek salata olunca bile cok gelıyo bana artık
Hedef kilonu da yaz canım @morordek ördekcim kaydını yapsın..
Üzülme kaptanım yarın sabah tartılırsınKolay gelsin bu arada
Kız sana kimi versek..Senin çılgın sporlarına kim kafa tutabilirördekcim verir sana dişli bi rakibe nasıl oldun bu arada sen düzeldin mi??
Birileri de bana daş atiyiiii.. Kız az mı yiyom ben normalde gayet her öğünü mü yapıyorum.3gündür isveçteyim sadece ondan değişti listelerDinime küfreden müslüman olsa kendi gün boyu 3kalori almış bana diyo bi de Canım azıcık zorlasan kendini hastaydın sen yemeden iyileşemezsin..Nasıl oldun bu arada toparlanabildin mi biraz??
Dünkü menümü paylaşayım bende;
sabah peynirli omlet (2 yumurta ile) 2 dilim salatalık
ara salatalık
öğle - akşam arası 200 gr kadar biftek, mantar sote yağsız
ara soğuk kahve (200 ml yağsız sütle şekersiz)
su 1,5 lt kadar
spor 35 dk'dan fazla tempolu yürüyüş
wc problemi için ilaç aldım ben maalesef, salatalıkta ödem çözdü sanırım, sabah bu ara en düşük kilomu gördüm;
cuma 65,7'dim, bu sabah 63,9'um. umarım wc sorunum devam etmez, bu kilolarda dewam ederim
ay bendede var sürekli bir gıcık öksürük havalar feci çarpıyor ne sıcak ne soğuk tam hastalık havası
cnm ben otelde calışıyorum hergun duzenlı yemek cıkıyor ama bugun fasfood cıktı
4 nuget + patates kızartması + sutlac
Bana doktor iMom verdi, bu ara havalar soguk gidiyor burda, o yüzden c vitamini almaya calısıyorum ben de ekstra. Hasta olmamam lazım benim
netur tavsıyelerın var cnm
marka yazmazsın belki diye dedim canım özelden at msj at diye :)
Canim kabızlık için için açlık otu tavsiyem. Süper yani. Ilac alacağına doğal olan da care ara bence
kızbtlbetul iyileşemedin mi daha ses versene nasıl oldun...
daha iyiyim ama ateşim var , öksürmekten bademciklerim fırlıcek.... sabahta burnum kanadı....... havar dostlaaar havar ben gidiciyim galiba :))
bende bende gidiciyim başlarım böyle mevsimin şarap çanağğğğğnadaha iyiyim ama ateşim var , öksürmekten bademciklerim fırlıcek.... sabahta burnum kanadı....... havar dostlaaar havar ben gidiciyim galiba :))
sağol canım :)geçmiş olsun canım
amanınn, neyse cezanı alıp uygulamışsın bile :)
bende hamileyken iMom içmiştim, sen eksik etme zaten takviyelerini, hatta bol bol kuru üzüm falan ye, kanın düşmesin aman.. kan ilaçları iğrenç oluyo valla..
markasında bişi yok reklam değil zaten de hamilelik emzirme derken tüm depolarım boşalmış benim, diyete başlamadan kan vermiştim, hepsi alt sınırın bi tık üstüsaçımı kestirmeye gittim bi fırça da kuaförümden yedim, hayatta boyamam saçların iptal kesin çinko hiç yoktur dedi, e bi bakıma alayım kendimi dedim
birazcık araştırdım, en yüksek miktarlarda vitamin hamilelerin vitaminlerinde var, gebelikte kullandığım eleviti (zaten gebelik dışında ödenmiyomuş) aldım içiyorum. psikolojik belki dicem ama emin gibiyim enerjim arttı, kızıma kızma oranım düştü :) yazık çocuk nefes alsa kızma moduna girmiştim :)
ay bir ben düşünüyorum seni gelde ben x gelinime bakarım :)daha iyiyim ama ateşim var , öksürmekten bademciklerim fırlıcek.... sabahta burnum kanadı....... havar dostlaaar havar ben gidiciyim galiba :))
sorma bendede başladıbende bende gidiciyim başlarım böyle mevsimin şarap çanağğğğğna
Hayir canim okuyorum :)Çalışıyormusun canım sen..
Yoğun olmuş menun biraz...:)
geçmiş olsun bi toparalanamadın bu ara
bende bende gidiciyim başlarım böyle mevsimin şarap çanağğğğğna
sağol canım :)
ay bir ben düşünüyorum seni gelde ben x gelinime bakarım :)
sorma bendede başladı
Buguunnn haslanmis ıspanak 1domates 1elma vardi bebisiminatettimolacak canım bugunun öğle menüsünde ne vardı sen ne yedin?
Aaaa Betüsss
Ahh orticim ahh kac aydir yapmadın tabi agir geldi simdi..neyse pes etmek yok..accik dinlen biraz da pilates aletlerinle oynarsin
bende bende gidiciyim başlarım böyle mevsimin şarap çanağğğğğna
sorma çok değil ama zorladı biraz birde kemiklerim ağrıyo bu virüsten galiba bende taylol içtim biraz öncebırakıp bi daha başlayınca zor oluyo dimi :))) insan leslie de zorlanınca yediremiyo kendine :)))
Buguunnn haslanmis ıspanak 1domates 1elma vardi bebisim
Aaaa Betüsss
Ahh orticim ahh kac aydir yapmadın tabi agir geldi simdi..neyse pes etmek yok..accik dinlen biraz da pilates aletlerinle oynarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?