Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

daha iyiyim ama jetlag gecmiyor be gulum ...
Sabah 4'te uyuyabildim, 8.30'da uyandim. Reglim de bitmedi bitecek insallah bu aksam leslie yapabilirim onun hayalindeyim. Bu sabah tartildim 60.6 bu arada; hala da odemliyim hissediyorum gerci ama iste cumaya 58.9 hedefim kismetse

Canim kabızlık için için açlık otu tavsiyem. Süper yani. Ilac alacağına doğal olan da care ara bence

ay bendede var sürekli bir gıcık öksürük havalar feci çarpıyor ne sıcak ne soğuk tam hastalık havası

geçmiş olsun canım

cnm ben otelde calışıyorum hergun duzenlı yemek cıkıyor ama bugun fasfood cıktı
4 nuget + patates kızartması + sutlac

amanınn, neyse cezanı alıp uygulamışsın bile :)

Bana doktor iMom verdi, bu ara havalar soguk gidiyor burda, o yüzden c vitamini almaya calısıyorum ben de ekstra. Hasta olmamam lazım benim

bende hamileyken iMom içmiştim, sen eksik etme zaten takviyelerini, hatta bol bol kuru üzüm falan ye, kanın düşmesin aman.. kan ilaçları iğrenç oluyo valla..

netur tavsıyelerın var cnm
marka yazmazsın belki diye dedim canım özelden at msj at diye :)

markasında bişi yok reklam değil zaten de hamilelik emzirme derken tüm depolarım boşalmış benim, diyete başlamadan kan vermiştim, hepsi alt sınırın bi tık üstü saçımı kestirmeye gittim bi fırça da kuaförümden yedim, hayatta boyamam saçların iptal kesin çinko hiç yoktur dedi, e bi bakıma alayım kendimi dedim

birazcık araştırdım, en yüksek miktarlarda vitamin hamilelerin vitaminlerinde var, gebelikte kullandığım eleviti (zaten gebelik dışında ödenmiyomuş) aldım içiyorum. psikolojik belki dicem ama emin gibiyim enerjim arttı, kızıma kızma oranım düştü :) yazık çocuk nefes alsa kızma moduna girmiştim :)

Canim kabızlık için için açlık otu tavsiyem. Süper yani. Ilac alacağına doğal olan da care ara bence

ay duymamıştım onu; aktardan alıcam dimi? benim normalde olmaz da bu diyet ve aldığım kan ilacı kabız yaptı beni, dayanamadım içtim ama öldüm ağrısından da.. bu ağrı / spazm yapıyo mu?

merhaba hanımlar nasılsınız hastalar kervanına bende katıldım...

cuma
sabah :
k-flakes ,şekersiz çay
öğlen :
patlıcan kebab,ayran
akşam:
yok
2 litre su

cumartesi
sabah mlet yeşillik
akşam balık salata
2,5 litre su

pazar:
sabah:sütlü omlet ,zeytin ,yeşillik ,şkersiz çay
akşam:kabak,tarhana çorbası,salata

3 litre su

sağol canım :)
daha iyiyim ama ateşim var , öksürmekten bademciklerim fırlıcek.... sabahta burnum kanadı....... havar dostlaaar havar ben gidiciyim galiba :))
ay bir ben düşünüyorum seni gelde ben x gelinime bakarım :)
bende bende gidiciyim başlarım böyle mevsimin şarap çanağğğğğna
sorma bendede başladı

sağol canım :)

ay bir ben düşünüyorum seni gelde ben x gelinime bakarım :)

sorma bendede başladı

ahh ex kayganam sende mi hasta oldun... vikslen vikslen o beni düzeltti baya.... adaçayı içtim bol bol limonlu....taylotlar boğaz pastili ..... günlük menüm bunlardan ibaret :))

inatettimolacak canım bugunun öğle menüsünde ne vardı sen ne yedin?
Buguunnn haslanmis ıspanak 1domates 1elma vardi bebisim

Eki Görüntüle 1889795
aynı ben
o kadar spor malzemem var bu durumdayız
Aaaa Betüsss
anammm belim koptu inatettimolacak 2 mili zor yaptım
Ahh orticim ahh kac aydir yapmadın tabi agir geldi simdi..neyse pes etmek yok..accik dinlen biraz da pilates aletlerinle oynarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…