- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.941
sağol bana yeni geldi hafif yanan gözler ağrıyan boğaz ve içten içe üşüyen el ayak sırt ...kurtarabilir miyim kisana da geçmiş olsun bacııım :))
yok anacım çekmeden kurtulunmuyosağol bana yeni geldi hafif yanan gözler ağrıyan boğaz ve içten içe üşüyen el ayak sırt ...kurtarabilir miyim ki
sağol bana yeni geldi hafif yanan gözler ağrıyan boğaz ve içten içe üşüyen el ayak sırt ...kurtarabilir miyim ki
unutmazsam alıyom da sabah unuttum vitamin almayı multivitamin alıyordum ben de aradaben bu ara vitamin takviyesi yapmaya başladım kendime, inanın arada bariz enerji farkım var, bi eczacı olarak size de tavsiyede bulunayım, sınırlı beslendiğimizden vitaminleri tam alamıyoruz, enerjiniz düşük ve kendinizi yorgun hissediyosanız mutlaka bi takviye alın,toplight kaptanım size de tavsiye ederim :)
elevit sadece d vitamini değil mi tatlım ya da kan ilacı?geçmiş olsun canım
amanınn, neyse cezanı alıp uygulamışsın bile :)
bende hamileyken iMom içmiştim, sen eksik etme zaten takviyelerini, hatta bol bol kuru üzüm falan ye, kanın düşmesin aman.. kan ilaçları iğrenç oluyo valla..
markasında bişi yok reklam değil zaten de hamilelik emzirme derken tüm depolarım boşalmış benim, diyete başlamadan kan vermiştim, hepsi alt sınırın bi tık üstüsaçımı kestirmeye gittim bi fırça da kuaförümden yedim, hayatta boyamam saçların iptal kesin çinko hiç yoktur dedi, e bi bakıma alayım kendimi dedim
birazcık araştırdım, en yüksek miktarlarda vitamin hamilelerin vitaminlerinde var, gebelikte kullandığım eleviti (zaten gebelik dışında ödenmiyomuş) aldım içiyorum. psikolojik belki dicem ama emin gibiyim enerjim arttı, kızıma kızma oranım düştü :) yazık çocuk nefes alsa kızma moduna girmiştim :)
kötüye bişeycik olmaz kız betüşdaha iyiyim ama ateşim var , öksürmekten bademciklerim fırlıcek.... sabahta burnum kanadı....... havar dostlaaar havar ben gidiciyim galiba :))
bitter yok mu ya da lolipop kafamıza taş yağacak sen bunları yemediysenahh ex kayganam sende mi hasta oldun... vikslen vikslen o beni düzeltti baya.... adaçayı içtim bol bol limonlu....taylotlar boğaz pastili ..... günlük menüm bunlardan ibaret :))
canım bende dün yaptım cahidesultan ın netteki tarifleri tutuyor ordan yaptımvikslen sirkeli su çok iyi geldi bana.... bak sabah içeydim keşke unuttum akşam gider gitmez içiyim....
kız hıyar turşusu tarifi ver bana sen bilirsin güççük hıyarlar aldım :)
unutmazsam alıyom da sabah unuttum vitamin almayı multivitamin alıyordum ben de arada
elevit sadece d vitamini değil mi tatlım ya da kan ilacı?
kötüye bişeycik olmaz kız betüş
bitter yok mu ya da lolipop kafamıza taş yağacak sen bunları yemediysen
canım bende dün yaptım cahidesultan ın netteki tarifleri tutuyor ordan yaptım
Nasil bir baglama sekli o,benim beynim bile kuramadi aradaki iliskiyihahhaha kızımda geçen gün canım sıkılıyo demek evlenmek istiyorum mu demek diye arkadaşı söylemiş ne güldüm ne güldüm yok kızım öyle şey dedim
Bak bak ortiye bak.. yapisti hatunun yakasina..aferin tebrik ettimT tatlitambak ne yaptın misafirlikte yemedin değilmi cissslarişuan yiyorsan da hemen geri bırak bak +1 ler ruyana girer bi sürü bir gorursun sonra
Bak hala yaziyooo.. Napacaz biz seni be betuss..tam dicektim kaptanima hatirlatma diye ama besikte giren huy tenesirde cikar dedikleri dogru demekkigeçen hafta çok uslu durduydum dün sapıttım halley yedim hoşbeş yedim....
Nasil bir baglama sekli o,benim beynim bile kuramadi aradaki iliskiyidiyeydin kizm evlenince daha cok sıkılıyo canin
Bak bak ortiye bak.. yapisti hatunun yakasina..aferin tebrik ettim
Bak hala yaziyooo.. Napacaz biz seni be betuss..tam dicektim kaptanima hatirlatma diye ama besikte giren huy tenesirde cikar dedikleri dogru demekki
unutmazsam alıyom da sabah unuttum vitamin almayı multivitamin alıyordum ben de arada
evlenme işte ona göreNasil bir baglama sekli o,benim beynim bile kuramadi aradaki iliskiyidiyeydin kizm evlenince daha cok sıkılıyo canin
Bak bak ortiye bak.. yapisti hatunun yakasina..aferin tebrik ettim
Bak hala yaziyooo.. Napacaz biz seni be betuss..tam dicektim kaptanima hatirlatma diye ama besikte giren huy tenesirde cikar dedikleri dogru demekki
Wuhuuuu bir çılgın bağlantı dahaöldürcen mi yani beniben dedim internet tekin değil dedim..... seri katil yuvası dedim dedim size dimi....
evlenme işte ona göre
senin sonu kötüWuhuuuu bir çılgın bağlantı daha
Yohh anam yoohh evlenmem (YILDIRIM NİKAHİ KIYDI)
Bari bitanesini yeseydin çifte kavrulmuş kaçamak olmuş :)geçen hafta çok uslu durduydum dün sapıttım halley yedim hoşbeş yedim....
geçen hafta çok uslu durduydum dün sapıttım halley yedim hoşbeş yedim....
Bugünkü menüm
inatettimolacak morordek toplight nilsub cansutr T tatlitambak
Anam etiketten sıra gelmedi aman zaten dolduracak bisey de yemedim bugün saf protein gunumdu + canım istemedi
Sabah
Sade nescafe
Öğle
2 haşlanmış yumurta
Çay
Akşam
Tavuk çorbası yulaf kepekli
3 litre su
1 saat pilates
30 dakika kardiyoloji
İceceklerim
Kiraz sapı çayı
Sütlü kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?