Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sorma çok değil ama zorladı biraz birde kemiklerim ağrıyo bu virüsten galiba bende taylol içtim biraz önce

bende akşama yapiim bir kaç mil :)) hareket şart.... teyzelerin dizler tutmuyo onları görünce tırsıyorum yeminle.... spor yaparsak öyle olmayız mı yoksa o diz kireçlenmesinden kaçış yok mu

Bende tartildim canim 85.2kg 200 gr almisim guya spora basladim cok yedim

Diz ağrılarına karşı önerilerde de bulunan Kıter, şunları kaydetti:
“Diz ağrısının önüne geçmek için en önemli etken kilodur. Yük arttığı zaman öncelikle dizde ve belde, yükü en çok taşıyan bölgelerde şikayetlerle karşılaşıyoruz. O yüzden yapılabilecek en iyi şey kilo kontrolü. Burada önemli olan güçlü kas. Güçlü kas için spor gerekir. Diz ağrılarını geciktirmek için yürüme iyi bir spordur. Ağır sporlar yapmaya gerek yok. Bu ikisinin yapılması ileride oluşabilecek diz ağrılarına karşı alınabilecek en iyi önlem olur. Kaslarla dizin yükünü paylaşıyoruz, kilo almayarak dize az yük getiriyoruz. Dizi koruma altına alıyoruz. Yürüme de bilinçsiz yapılmamalı. 20'li yaşlardan sonra kadınlarda kaçınılmaz olan diz ağrılarından korunmak için genç yaşlarda kilo kontrolü ve düzenli spor yapılması gerekiyor.”

Buguunnn haslanmis ıspanak 1domates 1elma vardi bebisim

Aaaa Betüsss

Ahh orticim ahh kac aydir yapmadın tabi agir geldi simdi..neyse pes etmek yok..accik dinlen biraz da pilates aletlerinle oynarsin
bende 1 küçük tabak etli sebzeli güveç 2 bardakta ayran içtim :)

Buguunnn haslanmis ıspanak 1domates 1elma vardi bebisim

Aaaa Betüsss

Ahh orticim ahh kac aydir yapmadın tabi agir geldi simdi..neyse pes etmek yok..accik dinlen biraz da pilates aletlerinle oynarsin
Kaptanım herkes iyi gidiyor bizde az önce baktım dün cansu kaptan kaçamak yapmıştı bende benle yarışırken+800 akşam birde gorsen birinci olacaklardı her yerde

viks i boğazlarıma sürüp bağlayayım mı boğazlarımı iyi gelirmi öyle

boğazlarına ve göğüs kafesine sür... öksürünce tahriş olan prta bölmeden bahsediyorum göğüs derken :)) gece yatarken sürmek daha etkili olurmuş... en azından benimkinde öyle yazıyor... vicks vapodry

bendede var denicem birazdan kahve içiyorum bitsin:)

bende 1 küçük tabak etli sebzeli güveç 2 bardakta ayran içtim :)
Afiyet olsun ortimeeee
Kaptanım herkes iyi gidiyor bizde az önce baktım dün cansu kaptan kaçamak yapmıştı bende benle yarışırken+800 akşam birde gorsen birinci olacaklardı her yerde
Ayy üzüldüm insanin cani sıkılıyo valla.ama dunki menuden sonra kacinilmaz sondu..arti cikmasa cok sasirirdim.
benimde bademciklerim kaşınıyo gibi deliricem
Kizz hasta olani gebertirim yapilacak o sporlar. Annem kucukken ben kosup dusunce doverdi bi de ustune. Ordan alışkanlık kaldi sanirasam
Videosunu bulamadım bi de sıdıka vardi.. Annesi diyodu "Kiz sıdıka intihar edersen baban seni öldürür" ahsgagagagag
vikslen sirkeli su çok iyi geldi bana.... bak sabah içeydim keşke unuttum akşam gider gitmez içiyim....

kız hıyar turşusu tarifi ver bana sen bilirsin güççük hıyarlar aldım :)
Ahaha hiyarlar hic eksik olmuyo hayatimizdan be betusum

ıyarsız olmaz beyaa... baktım eksik olmuoy bi de turşusunu yapem dedim :)))

çatlak ortim benim

Bi de bi de kardan adam yapmaya cikmak istemisti,kiz sıdıka millet canı koca çekiyo der sonra otur oturdugun yerde diyodu
hahhaha kızımda geçen gün canım sıkılıyo demek evlenmek istiyorum mu demek diye arkadaşı söylemiş ne güldüm ne güldüm yok kızım öyle şey dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…