- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.921
sorma çok değil ama zorladı biraz birde kemiklerim ağrıyo bu virüsten galiba bende taylol içtim biraz önce
Bende tartildim canim 85.2kg 200 gr almisim guya spora basladim cok yedimCok gecmis olsun canım, insallah daha iyisindir. Dinlen güzelce bugun.
Tamam canım kaydettim bilgilerini, hoşgeldin takımımıza.
Ben de kaptan yardımcısıyım bu arada, insallah hedefine ulasırsın en kısa sürede
bende 1 küçük tabak etli sebzeli güveç 2 bardakta ayran içtim :)Buguunnn haslanmis ıspanak 1domates 1elma vardi bebisim
Aaaa Betüsss
Ahh orticim ahh kac aydir yapmadın tabi agir geldi simdi..neyse pes etmek yok..accik dinlen biraz da pilates aletlerinle oynarsin
Kaptanım herkes iyi gidiyor bizde az önce baktım dün cansu kaptan kaçamak yapmıştı bende benle yarışırken+800 akşam birde gorsen birinci olacaklardı her yerdeBuguunnn haslanmis ıspanak 1domates 1elma vardi bebisim
Aaaa Betüsss
Ahh orticim ahh kac aydir yapmadın tabi agir geldi simdi..neyse pes etmek yok..accik dinlen biraz da pilates aletlerinle oynarsin
benimde bademciklerim kaşınıyo gibi deliricemben tartılmadım çünkü öksürüp durduğum için ha bire su içmek zorunda kaldım....
benimde bademciklerim kaşınıyo gibi deliricem
netten baksana kuzumvikslen sirkeli su çok iyi geldi bana.... bak sabah içeydim keşke unuttum akşam gider gitmez içiyim....
kız hıyar turşusu tarifi ver bana sen bilirsin güççük hıyarlar aldım :)
viks i boğazlarıma sürüp bağlayayım mı boğazlarımı iyi gelirmi öylevikslen sirkeli su çok iyi geldi bana.... bak sabah içeydim keşke unuttum akşam gider gitmez içiyim....
viks i boğazlarıma sürüp bağlayayım mı boğazlarımı iyi gelirmi öyle
bendede var denicem birazdan kahve içiyorum bitsin:)boğazlarına ve göğüs kafesine sür... öksürünce tahriş olan prta bölmeden bahsediyorum göğüs derken :)) gece yatarken sürmek daha etkili olurmuş... en azından benimkinde öyle yazıyor... vicks vapodry
Afiyet olsun ortimeeeebende 1 küçük tabak etli sebzeli güveç 2 bardakta ayran içtim :)
Ayy üzüldüm insanin cani sıkılıyo valla.ama dunki menuden sonra kacinilmaz sondu..arti cikmasa cok sasirirdim.Kaptanım herkes iyi gidiyor bizde az önce baktım dün cansu kaptan kaçamak yapmıştı bende benle yarışırken+800 akşam birde gorsen birinci olacaklardı her yerde
Kizz hasta olani gebertirim yapilacak o sporlar. Annem kucukken ben kosup dusunce doverdi bi de ustune. Ordan alışkanlık kaldi sanirasambenimde bademciklerim kaşınıyo gibi deliricem
Ahaha hiyarlar hic eksik olmuyo hayatimizdan be betusumvikslen sirkeli su çok iyi geldi bana.... bak sabah içeydim keşke unuttum akşam gider gitmez içiyim....
Afiyet olsun ortimeeee
Ayy üzüldüm insanin cani sıkılıyo valla.ama dunki menuden sonra kacinilmaz sondu..arti cikmasa cok sasirirdim.
Kizz hasta olani gebertirim yapilacak o sporlar. Annem kucukken ben kosup dusunce doverdi bi de ustune. Ordan alışkanlık kaldi sanirasam
Videosunu bulamadım bi de sıdıka vardi.. Annesi diyodu "Kiz sıdıka intihar edersen baban seni öldürür" ahsgagagagag
Ahaha hiyarlar hic eksik olmuyo hayatimizdan be betusum
çatlak ortim benimAfiyet olsun ortimeeee
Ayy üzüldüm insanin cani sıkılıyo valla.ama dunki menuden sonra kacinilmaz sondu..arti cikmasa cok sasirirdim.
Kizz hasta olani gebertirim yapilacak o sporlar. Annem kucukken ben kosup dusunce doverdi bi de ustune. Ordan alışkanlık kaldi sanirasam
Videosunu bulamadım bi de sıdıka vardi.. Annesi diyodu "Kiz sıdıka intihar edersen baban seni öldürür" ahsgagagagag
Ahaha hiyarlar hic eksik olmuyo hayatimizdan be betusum
hahhaha kızımda geçen gün canım sıkılıyo demek evlenmek istiyorum mu demek diye arkadaşı söylemiş ne güldüm ne güldüm yok kızım öyle şey dedimBi de bi de kardan adam yapmaya cikmak istemisti,kiz sıdıka millet canı koca çekiyo der sonra otur oturdugun yerde diyodu
hahhaha kızımda geçen gün canım sıkılıyo demek evlenmek istiyorum mu demek diye arkadaşı söylemiş ne güldüm ne güldüm yok kızım öyle şey dedim
hahahahaha aklıma gelmedi bir daha söylerse derimhahaha :))) deseydin en çok betül teyzenin canı sıkılıyo :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?