Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hamilesi yesin zaten leylek boylu sıska hamiş mi olurmuş benim yiğenim ne isterse o yencek o kadarr.... emzirende yesin zaten hızlı hızlı veriylar gıcık oluyorum....

ay ben emzirirken bırak kilo vermeyi aldım bissürü, asıl ben gıcık oluyorum :)

canım bu bize uygun mu? yoksa 2 günlüğüne gözardı mı edicez? bende yapim etkisi olur mu ki?

canım bu bize uygun mu? yoksa 2 günlüğüne gözardı mı edicez? bende yapim etkisi olur mu ki?

emzirirken kilo alanlardan biri de benim yani... iştah çok açık oluyor çünki. Yeni bitti benim emzirmem

Bugün çarşıya inicem tanflex boğaz sipreyi alıcaktım pastilde alayım bari:)

canım senin hakikaten tavukların ineklerin falan mı var? kızlar yazmıştı geyik sandım ben, cidden organik hayat mı yaşıyosun sen? çarşıya inicem diyince öle bi hayat belirdi gözümde :)

canım azıcık özveri göstericeksin ama özveri olmadan olmuyo maalesef 5 dk erken kalksan tb tostunu yaparsın, o da ayıp bişi değil iş yerinde, biz burda o kalabalıkta neler yiyoruz :) ya da olmadı bazı pastanelerde tb sandviçler var, domates, peynir, biber vs ondan al bari, ev yapımı gibi idare edersin??

emziriyo musun canım sen? 10 ay erken gibi geldi bana, çilek bal bile 1 yaştan sonra veriliyo ya, emziriyosan sütünden geçer onunla idare etsin kuzucuk :)

benim kahvaltımla aynı ekmeğim dukan ekmeği, zeytinim yok ama, afiyet olsun :)

canım benim sıpa ellerinden öper gelişkin emmedi mamaydı yemekti şu an mama ve yemek gidiyoruz domates patlıcan alerji yapmadı bal vermiyorum kesinlikle onun dışında her şeyi yiyor.

sorma ortim ya sırtım tutuldu çok fena robokop gibi yürüyorum hergün bişey çıkıyo anlamadım bende.

ortim hemen kendini bakıma al sen.

btlbetul KKaratay ci kiz yemez meyve falan.

nası karataycı ki, probisler, çubuklar var mı karatay da :) hemen bende başliim, bayılırım probise yanında da süt ohh :)

emzirirken kilo alanlardan biri de benim yani... iştah çok açık oluyor çünki. Yeni bitti benim emzirmem

benimde yeni bitti, yakındı zaten çocukların arası dimi? benim kızım var 24 temmuz 2014'de doğdu, 27. ayına girdi işte eşşek sıpası, 2 yaşa kadar azmettim emzirdim ama kimseyi duymadım :) sanırım seninki de ağustos doğumluydu dimi?

canım benim sıpa ellerinden öper gelişkin emmedi mamaydı yemekti şu an mama ve yemek gidiyoruz domates patlıcan alerji yapmadı bal vermiyorum kesinlikle onun dışında her şeyi yiyor.

maşallah kuzucuğa, azar azar dene o zaman, yesinler büyüsünler :)

ya ben bi ara gitmiştim diyetisyene, ilk bir ay neyse de sonra aynı listeyi veriyo sadece tartılmaya gidiyosun gibi bişeye dönüşüyo, böyle akıl veren şunları şunları yap falan diyen biriyle hiç karşılaşmadım ne yalan sölim, sonra o kadar para vermeyi gönlüm elvermiyo bırakıyodum bi de ilk haftalarda kilo vermeyi bekliosun, aynı kilodasın ama aa güzel yağdan gitmiş kasın artmış falan diyo ama beni motive etmiyodu o onlar ayda 1 kg falan hedefliyolar ya benim o kadar sabrım yok sanırım :)

Hayırlısı ile kucağına alda bak ...
Ara ara kulaklarımı çınlatırsın Nilgün haklıymış diye
Çınlatırım buyuk ihtimal
Ya onu ben de duydum canim. Uyaniyorum sonra gene uyuyorum sabah 8 gibi ilac ictigimden hep o saatte gune basliyorum. Bence boyle olabilir yani cok memnun olurum uyku duzeni boyle olursa
Ay ne guzelmis beslenme cantan :) en iyisi o sekilde evden goturmek ya, cok mantıklı yani :)
canım o minicik bebiş o kadar yoruyo ki seni normaldir yorgunluğun :) ilk 3 ay biraz zor ama sonra çok keyfini çıkarakcaksın :)
Bugün 2 gitti kaldi 1
canım biz dün kombiyi çalıştırdık o derece yani
Ya bizim merkezi sistem hala yakmadilar dogal olarak. Dun eşim internetten ısıtıcı aldi, bu gecis donemleri sıkıntı oluyor merkezi sistemde maalesef

bende dünkü menümü yazayım size;

inatettimolacak morordek nilsub @denhizx

sabah-öğle arası 2 haş. yumurta, 1 yk yağsız lor, yeşil çay eşliğinde

ara yoğurt, 1 salatalık

akşam haşlanmış tavuk, biraz acı sos, 1-2 yudum zero

su 1,5 lt üstü, spor yapamadım çok koşturmacalı bi gündü vakit kalmadı

btlbetul KKaratay ci kiz yemez meyve falan.

Ben aynen bunu yyaşadım.

en iyisini yapiyorsun. Saglikli beslenmek en guzeli nerede olursan ol

benim karataycılığım kalmadı artık :)

nasıl başardın gı :))

Ya bu arada sabahlari mısır gevregi yerine yulaf yiyin arkidisler. Yulaf tek basina tatsiz tuzsuz bi sey ama ben sutle karistirdigimda meyve de ekliyorum bence super oluyor. Ozellikle muz cok iyi oluyor. O sekilde yapabilirsiniz

sen abuk sabuk şeyler yeme yumurta ye peynir ye....

geçmiş olsuuuun....
viks sür gııı nefesin açılır..... bepantenin boğaz pastili de iyi geldi..... sirkeli ılık su da iyi geliyor..... hepsi denenmiştir....

geçmiş olsuuuun....
viks sür gııı nefesin açılır..... bepantenin boğaz pastili de iyi geldi..... sirkeli ılık su da iyi geliyor..... hepsi denenmiştir....
boğazımda sıkıntı yok allaha şükür tatlım sadece burun ve gözler faranjitim azsa direk sirkeli su en iyi gelen o

nasıl başardın gı :))

valla canım ne yalan söyleyim çevremdeki herkes böyle oldu benim :) hamilelikte yürüyüştü falan derken almadık hiç birimiz, hatta ben 7 aylık hamileyken sen hamile misin diye şaşırıyolardı o derece :)

hatta doğumdan çıkınca bi göbek vardı kv teyzeleri oo iyi gelin kilo almamış aferin dediler, sonra haliyle süt olsun diyip yedim, uykusuzluk hareketsizlikte çabası, kızımın mevlüdünde aynı teyzeler aman nası kilo almışsın dediler :) sonra o hep öle devam etti işte.

biraz da bünye meselesi sanırım, benimki süt yaparken kilo da yaptı :) peşiden koşunca gider dediler gitmedi :) emzirmem bitene kadar sabredicem dedim ve bu işe el attım işte :)

böyle başardım işte, aferin bana :) ama şimdi doğum önceme 2-3 kilo kaldı, sabredince gidicek hepsi yapıcak bişi yok :)

sekerkiz67 ara öğünü tüm diyetisyenler tavsiye ediyo, kan şekerini ani düşmesini engelliyo bi nevi, çok acıkınca malum gözümüz dönüyo, yoğurt bi kaç çiğ kuruyemiş falan olabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…