- 23 Ağustos 2012
- 14.835
- 39.236
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.081
hamilesi yesin zaten leylek boylu sıska hamiş mi olurmuş benim yiğenim ne isterse o yencek o kadarr.... emzirende yesin zaten hızlı hızlı veriylar gıcık oluyorum....
Arkadaşlar
Şimdi yazacağım programa katılmak isteyenler yarın beni etiketlesin çarşamba günü katılmak isteyenlerle birlikte deneme amaçlı 2 günlük detoks programı yapmak istiyorum.Malum mevsim degisimindeyiz ve vucut bu dönemlerde toksik maddelerle doluuyo buda kilo vermeniz engelliyor
Bana katılmak isteyenler kurallara uyacak gelecek hftada bir haftalık program uygulayacağim Şimdi vereceğim detoks tarifleri
* Kırmızı pancarlı yoğurt
* Ispanak havuç lahana kırmızı pancar
*Havuç domates kekik karabiber
*Salatalık havuç Maydonoz limon
*Harikalar mutfağı diye bir sitede daha fazlası var meyveli olanlar ben kendime de uygun olanları da yazdım
Metabolizma içeceği
1yk elma sirkesi
1 kahve kaşığı bal
Sıcak su 1 sb
2 karanfil
Yağ yakan detoks suyu
2yk elma sirkesi
1yk limon suyu
1ck tarcin
Kurallar
Kaçamak yok
İçecekten sabah öğle akşam birer bardak içilecek
Sabah yanında yeşillik salatalık ve bir yumurta
Öğle içecek sebze ama haşlanmış tuzsuz
Akşam balık tavuk ama et turu yok içecek
Bol su içilecek
Detoks boyunca tuz yok
Bir adet maden suyu
Siyah çay yok Yeşilçay kahve içilebilir
Spor günlük yaptıklarımız
Verdiğim metabolizma içeceklerde eklenebilir
@tatlitambak sende detoks yapacaksın uyarsa SanAda beraber yapalım
ay ben emzirirken bırak kilo vermeyi aldım bissürü, asıl ben gıcık oluyorum :)
canım bu bize uygun mu? yoksa 2 günlüğüne gözardı mı edicez? bende yapim etkisi olur mu ki?
Bugün çarşıya inicem tanflex boğaz sipreyi alıcaktım pastilde alayım bari:)
Toparlanmaya çalışıyorum canım şimdi de soğuk algınlığı mahvetti beni bugün sabah yürüyüş yapamicam nesfit sabah kahvaltısında yiyorum bana işteyim de sabah yiyecek Başka fikirler bulun kızlar yulaf hariç onu hiç sevmedim
valla inegöl tarım fuarı var burda arkadaşa haber saldım karadut özü aldı getirdi sağolsun dünden beri birer tatlı kaşığı abandım oğluma da veriyorum 10 aylık zararı olmaz heralde yararları dağları aşmış ama
Eki Görüntüle 1890111
Evet kızlar buda benim beslenme çantambugün canım yumurta istedi onuda koydum odada yalnız olunca kokma sorunum yok.yedikten sonra güzelce havalandırıyorum odamı oh mis :) ogün ne yiyceksem böyle hazırlıyorum işyerinde yapıyorum kahvaltımı
Yaptın mı tavuk çorba bugün ben ikinciyi yaptım sabah yemek seviyorsan çorba deneyebilirsin brokoli tavuk mantar ama içinde karbonhidrat az olsun mumkunse
gittiğim diyetisyen taşınmış arayıştayımSen bi ara diyetisyene gitmemişmiydin? Diyetisyen listesine devam etmiyorsun sanki.
canım benim sıpa ellerinden öper gelişkin emmedi mamaydı yemekti şu an mama ve yemek gidiyoruz domates patlıcan alerji yapmadı bal vermiyorum kesinlikle onun dışında her şeyi yiyor.canım senin hakikaten tavukların ineklerin falan mı var? kızlar yazmıştı geyik sandım ben, cidden organik hayat mı yaşıyosun sen? çarşıya inicem diyince öle bi hayat belirdi gözümde :)
canım azıcık özveri göstericeksin ama özveri olmadan olmuyo maalesef5 dk erken kalksan tb tostunu yaparsın, o da ayıp bişi değil iş yerinde, biz burda o kalabalıkta neler yiyoruz :) ya da olmadı bazı pastanelerde tb sandviçler var, domates, peynir, biber vs ondan al bari, ev yapımı gibi idare edersin??
emziriyo musun canım sen? 10 ay erken gibi geldi bana, çilek bal bile 1 yaştan sonra veriliyo ya, emziriyosan sütünden geçer onunla idare etsin kuzucuk :)
sorma ortim ya sırtım tutuldu çok fena robokop gibi yürüyorumhergün bişey çıkıyo anlamadım bende.
btlbetul KKaratay ci kiz yemez meyve falan.
emzirirken kilo alanlardan biri de benim yani... iştah çok açık oluyor çünki. Yeni bitti benim emzirmem
canım benim sıpa ellerinden öper gelişkin emmedi mamaydı yemekti şu an mama ve yemek gidiyoruz domates patlıcan alerji yapmadı bal vermiyorum kesinlikle onun dışında her şeyi yiyor.
Çınlatırım buyuk ihtimalHayırlısı ile kucağına alda bak ...
Ara ara kulaklarımı çınlatırsın Nilgün haklıymış diye
Ya onu ben de duydum canim. Uyaniyorum sonra gene uyuyorum sabah 8 gibi ilac ictigimden hep o saatte gune basliyorum. Bence boyle olabilir yani cok memnun olurum uyku duzeni boyle olursaDaha önce şöyle bişey duymuştum, hamilelerin uyku düzenlerinin bozulmasının sebebi aslında doğumdan sonrasına alışmaları içinmiş.Yani sen erken uyuyup sabah 5 te uyanıyorsunya senin bebeğin uyanma saati muhtemelen 5 civarı olacakmış.Şimdi yavaş yavaş böyle uyuyup uyancağı zamanlara senin uykunu düzenleyecek demek oluyor bu :)
Ay ne guzelmis beslenme cantan :) en iyisi o sekilde evden goturmek ya, cok mantıklı yani :)Eki Görüntüle 1890111
Evet kızlar buda benim beslenme çantambugün canım yumurta istedi onuda koydum odada yalnız olunca kokma sorunum yok.yedikten sonra güzelce havalandırıyorum odamı oh mis :) ogün ne yiyceksem böyle hazırlıyorum işyerinde yapıyorum kahvaltımı
Bugün 2 gitti kaldi 1canım o minicik bebiş o kadar yoruyo ki seni normaldir yorgunluğun :) ilk 3 ay biraz zor ama sonra çok keyfini çıkarakcaksın :)
Ya bizim merkezi sistem hala yakmadilar dogal olarak. Dun eşim internetten ısıtıcı aldi, bu gecis donemleri sıkıntı oluyor merkezi sistemde maalesefcanım biz dün kombiyi çalıştırdık o derece yani
btlbetul KKaratay ci kiz yemez meyve falan.
Ben aynen bunu yyaşadım.
en iyisini yapiyorsun. Saglikli beslenmek en guzeli nerede olursan ol
ay ben emzirirken bırak kilo vermeyi aldım bissürü, asıl ben gıcık oluyorum :)
canım bu bize uygun mu? yoksa 2 günlüğüne gözardı mı edicez? bende yapim etkisi olur mu ki?
Ya bu arada sabahlari mısır gevregi yerine yulaf yiyin arkidisler. Yulaf tek basina tatsiz tuzsuz bi sey ama ben sutle karistirdigimda meyve de ekliyorum bence super oluyor. Ozellikle muz cok iyi oluyor. O sekilde yapabilirsiniz
günaydınlarr
ben iyice şifayı kapmışım
canım biz dün kombiyi çalıştırdık o derece yani
canım sanırım sende çocuk yok ben sabahları 2 çocuk hazırlıyorum biri okula biri anasınıfına kendim de işe hazırlanıyorum sadece 10-15 dk erken kalkacaksın yapamam deme çok rahat yapabilirsin sadece uykudan biraz fedakarlık yapacaksın kahvaltı yapmadan evden çıkmıyorum ben çocuklara bile yaptırıyorum
yukarıda da yazdım uykudan fedakarlık birazcık
tarifini versene nilgünüm
bu arada dün akşam koca demlik ıhlamur yaptım içine ne bulduysam koydum zencefil nar çiçeği tarçın karabibber karanfil adaçayı adını bilmediğim aktardan aldığım 2 karışım daha ama nefes alırken zorlanıyorum akşam bol bol ondan içmeme rağmen gözüm akıyo burnum tıkalı sabah vitamin aldım bi de traflu uyurum artık işyerinde
boğazımda sıkıntı yok allaha şükür tatlım sadece burun ve gözler faranjitim azsa direk sirkeli su en iyi gelen ogeçmiş olsuuuun....
viks sür gııı nefesin açılır..... bepantenin boğaz pastili de iyi geldi..... sirkeli ılık su da iyi geliyor..... hepsi denenmiştir....
nasıl başardın gı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?