- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.521
ya hastasın şuan bence normal ben bile gribim çok fena şuan bakalım yarın bende doktora gidicem böyle olursa antibiyotiğe başlıcam geçmicek gibiValla tatlım düne göre resmen 1 kilodan fazla artı çıktım beni şok edende o
Ah bilmezmiyim senin yaşadığın yerler bize bağlıHazir almam artik analik moduna girip evde tursu kurmayi ogrenmem lazim
Menun guzel sabahki mercimek salatandan hala canim çekiyor artik hamile hamile bi yerlerim siserse sana sorarim
Pazardan alayim o zaman ben de. Burasi hala mahrumiyet bölgesi oldugu icin market olarak sadece yunus varmakro market bizi aşıyor
Bide regl olacakmışım onu beklemiyordum ondan galiba.dün geçen haftaya göre eksideydim ama 1 günde hemen şişiriyormu bu ilaçlar yaaya hastasın şuan bence normal ben bile gribim çok fena şuan bakalım yarın bende doktora gidicem böyle olursa antibiyotiğe başlıcam geçmicek gibi
bence hemen ilaçlardan değildir canım olabilirde bilemezsinki şuan vucdunda şişlik ve kas ağrısı var vucudunun neye tepki verdiğini bilemezsin şuanBide regl olacakmışım onu beklemiyordum ondan galiba.dün geçen haftaya göre eksideydim ama 1 günde hemen şişiriyormu bu ilaçlar yaayarına inşallah atmış olurum
Yaaa kış sebzelerini de hic sevmiyorum ama yemem lazim artik napicaz bakalimİnş bulursun bende cumartesi pazarindan lahana alacağım birde karnabahar ve pırasa bu sıra çok et yedim yz canım sebze cekti
Yok kiz at sen foto saka yapiyorum :) yesil mercimek var evde cok canim cekse haslar yaparim nolcak :) amac sana takilmakay kız üzme beni bir daha foto atmayayım bari içime dert olucakyeşil mercimeğin varsa şimdi koy suya yarına haşlarsın yapda benide bu dertten kurtar valahi seversin bol limonlu ben sumakta atıyorum hem sumak çok çok sağlıklıymış ona göre ...
he öyle bundan sonra herşeyi öğrenicen
Aaaa işim duserse calarim kapini bakAh bilmezmiyim senin yaşadığın yerler bize bağlınerde çalıştığımı anlamışsındır herhalde.Biz bile projeler için gittiğimizde uzak geliyor ki merkeze çok uzak
Her zaman beklerim canım işin düşmedede uğra çay kahve içerizYaaa kış sebzelerini de hic sevmiyorum ama yemem lazim artik napicaz bakalimbelki pirasa yaparim o bi nebze daha yenilebilir.
Yok kiz at sen foto saka yapiyorum :) yesil mercimek var evde cok canim cekse haslar yaparim nolcak :) amac sana takilmak
Simdi anneme pancar tursusunu da sordum cok kolay yaparsin dedi, pancar alayim da arayayim anacagizimi
Aaaa işim duserse calarim kapini bak
Ya evet cok uzak maalesef her gun okula git-gel omrumuz yollarda geçiyor adeta
aa ben çok severim kış sebzelerini pırasa ıspanak brokoli karnıbahar bayılırımYaaa kış sebzelerini de hic sevmiyorum ama yemem lazim artik napicaz bakalimbelki pirasa yaparim o bi nebze daha yenilebilir.
Yok kiz at sen foto saka yapiyorum :) yesil mercimek var evde cok canim cekse haslar yaparim nolcak :) amac sana takilmak
Simdi anneme pancar tursusunu da sordum cok kolay yaparsin dedi, pancar alayim da arayayim anacagizimi
Aaaa işim duserse calarim kapini bak
Ya evet cok uzak maalesef her gun okula git-gel omrumuz yollarda geçiyor adeta
Tamam yolum düşerse haberlesirizHer zaman beklerim canım işin düşmedede uğra çay kahve içeriz
Yine diyorum: senin sevmedigin sey var mi?aa ben çok severim kış sebzelerini pırasa ıspanak brokoli karnıbahar bayılırım
ay yok galiba taştan yumuşak herşeyi seviyorumTamam yolum düşerse haberlesiriz
Yine diyorum: senin sevmedigin sey var mi?
Bende bi tek bamya sevmem yemem için ünlü bi aşçı falan yapmalı bide kuşbaşılı olmalı bide çiçek bamya olmalı yoksa yememay yok galiba taştan yumuşak herşeyi seviyorum
ben severim bamya ama dediğin gibi minicik kıymalı olucakBende bi tek bamya sevmem yemem için ünlü bi aşçı falan yapmalı bide kuşbaşılı olmalı bide çiçek bamya olmalı yoksa yemem
Bence vamyayi herkes yapamıyorum yaptığını zannediyoben severim bamya ama dediğin gibi minicik kıymalı olucak
ay evet tabi annem çok güzel yapar bamya yaparken karıştırmıcaksın kızık ateşte pişireceksin diyorBence vamyayi herkes yapamıyorum yaptığını zannediyo
Benim annem yaparken yerdim bizimkiler vamyayi doğrama kaynanamlar hem küçük küçük dogruyolar hemde patates koyup katlediyolar amma bamya muhabbeti yaptıkay evet tabi annem çok güzel yapar bamya yaparken karıştırmıcaksın kızık ateşte pişireceksin diyor
aaa hiç sevmem bölünmüş bamyayı küçük bamya butun olucak hahahaha sorma sevmediğim bir şey çıktı sonundaBenim annem yaparken yerdim bizimkiler vamyayi doğrama kaynanamlar hem küçük küçük dogruyolar hemde patates koyup katlediyolar amma bamya muhabbeti yaptık
Gerçekten miaaa hiç sevmem bölünmüş bamyayı küçük bamya butun olucak hahahaha sorma sevmediğim bir şey çıktı sonunda
öyle görünüyoGerçekten mi
Bugünkü menüm
@inatettimolacakmorordek nilsub @toplight cansutr T tatlitambak
Sabah yok
Öğle
Peynirli yumurta tuzsuz sutle
Domates çay
Arada bir sade nescafe
Aksam
Kırmızı pancar yoğurt semizotu karışımı
Haşlanmış et 2 parçaydı yarısını yiyemedim hemen donuyo ya midem bulandı kedilere ziyafet
Limonlu iceberg marul
Marul ve yoğurt karışımına tuz koymadim
2.5 litre su
İçecekler
Form çay
Yeşilçay
Kiraz sapı çayı
1 saat pilates
Menisküs yırtığım varmış sağ dizimdeküçük bi yırtık olduğu için buz tedavisi yapcakmışım ve yastığın üstünde tutcakmışım bacağımı.
20lik dişim beni mahvetti, sanırım o da çekilcek yakındaAyy bu aralar noluyo bana bilemedim
Yarın sabah evden 6 gibi çıkmam lazım, o saatlerde tartılcam. Su içmeyi erken mi bıraksam acaba
Sen ne yemistinCÇok çok az bu kız. Ama olsun kilo vermeye çalışıyoruz demi. Afiyet olsun.
cok gecmis olsun canim yaa.. hersey ustuste geldi sana ama geceçek sabret canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?