Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah bilmezmiyim senin yaşadığın yerler bize bağlı nerde çalıştığımı anlamışsındır herhalde.Biz bile projeler için gittiğimizde uzak geliyor ki merkeze çok uzak

ya hastasın şuan bence normal ben bile gribim çok fena şuan bakalım yarın bende doktora gidicem böyle olursa antibiyotiğe başlıcam geçmicek gibi
Bide regl olacakmışım onu beklemiyordum ondan galiba.dün geçen haftaya göre eksideydim ama 1 günde hemen şişiriyormu bu ilaçlar yaa yarına inşallah atmış olurum

Bide regl olacakmışım onu beklemiyordum ondan galiba.dün geçen haftaya göre eksideydim ama 1 günde hemen şişiriyormu bu ilaçlar yaa yarına inşallah atmış olurum
bence hemen ilaçlardan değildir canım olabilirde bilemezsinki şuan vucdunda şişlik ve kas ağrısı var vucudunun neye tepki verdiğini bilemezsin şuan

İnş bulursun bende cumartesi pazarindan lahana alacağım birde karnabahar ve pırasa bu sıra çok et yedim yz canım sebze cekti
Yaaa kış sebzelerini de hic sevmiyorum ama yemem lazim artik napicaz bakalim belki pirasa yaparim o bi nebze daha yenilebilir.
Yok kiz at sen foto saka yapiyorum :) yesil mercimek var evde cok canim cekse haslar yaparim nolcak :) amac sana takilmak

Simdi anneme pancar tursusunu da sordum cok kolay yaparsin dedi, pancar alayim da arayayim anacagizimi
Ah bilmezmiyim senin yaşadığın yerler bize bağlı nerde çalıştığımı anlamışsındır herhalde.Biz bile projeler için gittiğimizde uzak geliyor ki merkeze çok uzak
Aaaa işim duserse calarim kapini bak
Ya evet cok uzak maalesef her gun okula git-gel omrumuz yollarda geçiyor adeta

Her zaman beklerim canım işin düşmedede uğra çay kahve içeriz

aa ben çok severim kış sebzelerini pırasa ıspanak brokoli karnıbahar bayılırım

ay evet tabi annem çok güzel yapar bamya yaparken karıştırmıcaksın kızık ateşte pişireceksin diyor
Benim annem yaparken yerdim bizimkiler vamyayi doğrama kaynanamlar hem küçük küçük dogruyolar hemde patates koyup katlediyolar amma bamya muhabbeti yaptık

Iyi aksamlar kizlar To Takimin selamni getirdim.. Birsey danismak istedim Simdi bir yarismacim var 15.9 bir Persembe günü basladi..bugün tam 2 haftasi doldu ve yarin Takimdaki 3 Cumasi oluyor...simdi ben yarin arkadasi kurallara göre listeye alabiliyorum degil mi ??? bir yanlislik yapip hak yemek istemiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim

CÇok çok az bu kız. Ama olsun kilo vermeye çalışıyoruz demi. Afiyet olsun.

cok gecmis olsun canim yaa.. hersey ustuste geldi sana ama geceçek sabret canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…