- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.761
Yok canim spor yapamiyorum. Kisliklari cikar utule onlarla ugrasiyorum. Azcik veni spora tesvik etsene bu ara goruyorsun menulerim de yok bak. Hic te yap demiyon bana orti. Menumu de yazayim da kiz banaNaptin canım nasıl gidiyor Şeyda coşkun o birde cok spor yapiyo yapabiliyor musun sen bu listelerde daha çok eskilerde olursun birincilik bizim yine
Bende bu hafta 5 protein yapacam daha çok veriliyor + spor bakalım gorecez sonuclari
Ben takiliyorum sana ama 2 kaşık yiyin diyolar cnm tek menü o olmasında yanında sebze yemeği çorba falan o zaman bi Ogün olur benim diyetisyen menumdeki öyle ama bi tabak 6 kaşık mesela fazladan 2 dilim ekmek mi yemiş oldun akşam ogununde etmeyince kilo verme devam ediyorBaykıyorum vak vakımla bir olmuşsun ben 66 olucam sizde görün hıhhh...
Hem diyetisyenler bulguru kesmiyoki kontrollü yiyin diyo...
Onlar spordan sayılmıyor onlar artık rutin seninde uygun olduğun bi saat belirleyelim sende sworkit indir tel uygunsa beraber saat seçip yapalım kaç kalori baktığında belli sürekli burda olsan derim hadi su spor zamanı gün içinde 3-5 arası musait oluyosan spor zani belirleyelim beraber yapalimYok canim spor yapamiyorum. Kisliklari cikar utule onlarla ugrasiyorum. Azcik veni spora tesvik etsene bu ara goruyorsun menulerim de yok bak. Hic te yap demiyon bana orti. Menumu de yazayim da kiz bana
Ya bugün çok fenayım mor baykuşum burunlarım tıkalı ağzımdan nefes almaktan sürekli birşeyler yemek içmek istiyorum ondan valla cıss yememek için zor tuttum kendimi :)
Listeye alerjinmi var yine uyamamisin listeyi katletmisin bende sabah salata yiyeceğim dediğinde nasıl yapacak mı dediydim çünkü tek salata insanı sonra çok aciktiriyo kaçamak yollari gorunuyo neyse yarın toparlarsin inş tahinede fazla yüklenme çok yağlı biliyorsunSabah
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 biber
maydanoz dan oluşan salata
1 kk peynir
1 yumurta
öğlen 13.0
100 gr tavuk göğüsü ile salata
Saat 15.30 da misafir geldi.ona kahvaltı hazırladım. Bu arada felaket tatlı isteğim vardı. Uydurma tatlı yaptım kendime chai yulaf elmassüt bal findik vee tahinle. Onlar kahvaltı yaparken ben de onu yedim. 3 catal karpuz biraz da peynir att ağzıma.
Gelirken dondurma almislar onu yedim.
1 mini Magnum.
Bide mısır yedim ama miktarı kaçtı yine
yaa
Ama 16.30 da yeme işi bitti.
nilsub inatettimolacak toplight medusa38 morordek
Seviyorsaniz kırmızı pancar semizotu marul gibi yeşil sebzeler yiyin hasta olmayı onluyo bak ben bu hafta bunlarla beslendim hasta olmadimbendeeee öyleyim leyynnn bu mikroplar evrim mi geçirmiş tekrar başa sardı hapşırık mapşırık.....
Azaltamiyo demek ki esmer sarışın derken 68 e değil 86 ya doğru gidecek korkarım
Hadi dünkü 1.liginiz sebebiyle 1 mini magnumu görmemis olayım. Ama bir daha olursaaaa cezalarım seninle tambagım ona göreSabah
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 biber
maydanoz dan oluşan salata
1 kk peynir
1 yumurta
öğlen 13.0
100 gr tavuk göğüsü ile salata
Saat 15.30 da misafir geldi.ona kahvaltı hazırladım. Bu arada felaket tatlı isteğim vardı. Uydurma tatlı yaptım kendime chai yulaf elmassüt bal findik vee tahinle. Onlar kahvaltı yaparken ben de onu yedim. 3 catal karpuz biraz da peynir att ağzıma.
Gelirken dondurma almislar onu yedim.
1 mini Magnum.
Bide mısır yedim ama miktarı kaçtı yine
yaa
Ama 16.30 da yeme işi bitti.
nilsub inatettimolacak toplight medusa38 morordek
Seviyorsaniz kırmızı pancar semizotu marul gibi yeşil sebzeler yiyin hasta olmayı onluyo bak ben bu hafta bunlarla beslendim hasta olmadim
Onlar spordan sayılmıyor onlar artık rutin seninde uygun olduğun bi saat belirleyelim sende sworkit indir tel uygunsa beraber saat seçip yapalım kaç kalori baktığında belli sürekli burda olsan derim hadi su spor zamanı gün içinde 3-5 arası musait oluyosan spor zani belirleyelim beraber yapalim
Listeye alerjinmi var yine uyamamisin listeyi katletmisin bende sabah salata yiyeceğim dediğinde nasıl yapacak mı dediydim çünkü tek salata insanı sonra çok aciktiriyo kaçamak yollari gorunuyo neyse yarın toparlarsin inş tahinede fazla yüklenme çok yağlı biliyorsun
Olabilir valla ben beklerim ondan
Hadi dünkü 1.liginiz sebebiyle 1 mini magnumu görmemis olayım. Ama bir daha olursaaaa cezalarım seninle tambagım ona göre
morordek nilsub inatettimolacak toplight T tatlitambak
Bugünkü menüm sabah 8:30 eşime kahvaltı hazırladım ama ben yiyemedim çay içelim bile gelmedi
Öğle
Bir peynirli dükan krep peynir
Domates
Akşam
Kıymalı patlıcan yemeği
Cacık
İceberg ve soğan limonlu
2 litre su
Çay kahve kiraz sapı çayı
Bir saat pilates
Sende bana yap yorum ortigim
Ben birazdan pazara gideceğim SanAda alayim kargolarim yolda buzusurse idare et artıkayy evde hiç yeşillik yok kiim alcek şimdi kim çıkçek evden.... öfffffff..............
Salatadaki soğanları yiyemedim çok geldiOlur canım . Indireyim inceleyeyim saat ayarlarız 3 5 uygun bana da
Ya aslında toktum hiç acikmadim. Bugün ki yeme ataginin sebebi bazı dengesizler işte. Can sıkıntısı diyelim. Token yedim yani.
zaten biraz da ona guvendim ben yoksa yemezdim yani. Ama bu hafta da birincilikte bizim gozümuz
super menu ortim. Cok begwndim. Plates ne yapiyorsun benim de var malzemelerim
Ya kaptanım sana ceza vermemiş ama sen bu dondurmayı telefon için küçük bir spor yap istersen bugünün işini bugünden halledeyim hedefimiz büyük biliyosunOlur canım . Indireyim inceleyeyim saat ayarlarız 3 5 uygun bana da
Ya aslında toktum hiç acikmadim. Bugün ki yeme ataginin sebebi bazı dengesizler işte. Can sıkıntısı diyelim. Token yedim yani.
zaten biraz da ona guvendim ben yoksa yemezdim yani. Ama bu hafta
Telefon ne ya telafi telafiYa kaptanım sana ceza vermemiş ama sen bu dondurmayı telefon için küçük bir spor yap istersen bugünün işini bugünden halledeyim hedefimiz büyük biliyosun
İlk spor saatimi saat 15:30 16:30 arası ben sworkitten yaparım sana uygunmuTelefon ne ya telafi telafi
Sen farkında mısın bilmiyorum ama tabi bana göre atistirmaliklarin hep böyle iştah açan şeylerKızlar menüminatettimolacak morordek medusa38 T tatlitambak kızlar sizide etiketledim sloganımız için
Kahvaltı 3yk kıymalı yumurta 1kk peynir 4zeytin 3-4 dilim salatalık domates
Ara sade tarçınlı turk kahvesi 2hurma 2gun kuru kayısı 4kuru uzum
Öğlen 1tabak kısır 2bardak ayran
Ara 1fincan vanilyalı capicino 1kuru kayısı 2kuru üzüm
Akşam 2. Çatal ızgara tavuk derisiz 1bardak ayran
Su 3.5 lt spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?