Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canim spor yapamiyorum. Kisliklari cikar utule onlarla ugrasiyorum. Azcik veni spora tesvik etsene bu ara goruyorsun menulerim de yok bak. Hic te yap demiyon bana orti. Menumu de yazayim da kiz bana

Sabah
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 biber
maydanoz dan oluşan salata
1 kk peynir
1 yumurta

öğlen 13.0
100 gr tavuk göğüsü ile salata

Saat 15.30 da misafir geldi.ona kahvaltı hazırladım. Bu arada felaket tatlı isteğim vardı. Uydurma tatlı yaptım kendime chai yulaf elmassüt bal findik vee tahinle. Onlar kahvaltı yaparken ben de onu yedim. 3 catal karpuz biraz da peynir att ağzıma.

Gelirken dondurma almislar onu yedim.
1 mini Magnum.
Bide mısır yedim ama miktarı kaçtı yine
yaa
Ama 16.30 da yeme işi bitti.

nilsub inatettimolacak toplight medusa38 morordek

Baykıyorum vak vakımla bir olmuşsun ben 66 olucam sizde görün hıhhh...
Hem diyetisyenler bulguru kesmiyoki kontrollü yiyin diyo...
Ben takiliyorum sana ama 2 kaşık yiyin diyolar cnm tek menü o olmasında yanında sebze yemeği çorba falan o zaman bi Ogün olur benim diyetisyen menumdeki öyle ama bi tabak 6 kaşık mesela fazladan 2 dilim ekmek mi yemiş oldun akşam ogununde etmeyince kilo verme devam ediyor

Yok canim spor yapamiyorum. Kisliklari cikar utule onlarla ugrasiyorum. Azcik veni spora tesvik etsene bu ara goruyorsun menulerim de yok bak. Hic te yap demiyon bana orti. Menumu de yazayim da kiz bana
Onlar spordan sayılmıyor onlar artık rutin seninde uygun olduğun bi saat belirleyelim sende sworkit indir tel uygunsa beraber saat seçip yapalım kaç kalori baktığında belli sürekli burda olsan derim hadi su spor zamanı gün içinde 3-5 arası musait oluyosan spor zani belirleyelim beraber yapalim

Ya bugün çok fenayım mor baykuşum burunlarım tıkalı ağzımdan nefes almaktan sürekli birşeyler yemek içmek istiyorum ondan valla cıss yememek için zor tuttum kendimi :)

bendeeee öyleyim leyynnn bu mikroplar evrim mi geçirmiş tekrar başa sardı hapşırık mapşırık.....

Listeye alerjinmi var yine uyamamisin listeyi katletmisin bende sabah salata yiyeceğim dediğinde nasıl yapacak mı dediydim çünkü tek salata insanı sonra çok aciktiriyo kaçamak yollari gorunuyo neyse yarın toparlarsin inş tahinede fazla yüklenme çok yağlı biliyorsun

Azaltamiyo demek ki esmer sarışın derken 68 e değil 86 ya doğru gidecek korkarım
Olabilir valla ben beklerim ondan
Hadi dünkü 1.liginiz sebebiyle 1 mini magnumu görmemis olayım. Ama bir daha olursaaaa cezalarım seninle tambagım ona göre

morordek nilsub inatettimolacak toplight T tatlitambak
Bugünkü menüm sabah 8:30 eşime kahvaltı hazırladım ama ben yiyemedim çay içelim bile gelmedi
Öğle
Bir peynirli dükan krep peynir
Domates
Akşam
Kıymalı patlıcan yemeği
Cacık
İceberg ve soğan limonlu
2 litre su
Çay kahve kiraz sapı çayı
Bir saat pilates
Sende bana yap yorum ortigim

Olur canım . Indireyim inceleyeyim saat ayarlarız 3 5 uygun bana da

Ya aslında toktum hiç acikmadim. Bugün ki yeme ataginin sebebi bazı dengesizler işte. Can sıkıntısı diyelim. Token yedim yani.

Olabilir valla ben beklerim ondan

Hadi dünkü 1.liginiz sebebiyle 1 mini magnumu görmemis olayım. Ama bir daha olursaaaa cezalarım seninle tambagım ona göre

zaten biraz da ona guvendim ben yoksa yemezdim yani. Ama bu hafta da birincilikte bizim gozümuz

super menu ortim. Cok begwndim. Plates ne yapiyorsun benim de var malzemelerim

Salatadaki soğanları yiyemedim çok geldi
Ben ebru sallinin başlangıç cd indirdim onu yapıyorum birde yeni bakınıyorum onuda eklerim

Bu videoda karın hareketi çok hoşuma gidiyor yani

Ya kaptanım sana ceza vermemiş ama sen bu dondurmayı telefon için küçük bir spor yap istersen bugünün işini bugünden halledeyim hedefimiz büyük biliyosun

Kızlar menüm inatettimolacak morordek medusa38 T tatlitambak kızlar sizide etiketledim sloganımız için

Kahvaltı 3yk kıymalı yumurta 1kk peynir 4zeytin 3-4 dilim salatalık domates

Ara sade tarçınlı turk kahvesi 2hurma 2gun kuru kayısı 4kuru uzum

Öğlen 1tabak kısır 2bardak ayran

Ara 1fincan vanilyalı capicino 1kuru kayısı 2kuru üzüm

Akşam 2. Çatal ızgara tavuk derisiz 1bardak ayran

Su 3.5 lt spor yok

Sen farkında mısın bilmiyorum ama tabi bana göre atistirmaliklarin hep böyle iştah açan şeyler
Birde abarttim diye yemekleri alisiyosun hani organik sebzeler falan 2 çatal tavuk yanında salata falanda ye salata yoksa sebze yemeği hem bağışıklığın güçlenir daha çabuk iyi olursun hastaymisin limonlu sıcak bir çorbada iyi giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…