- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.801
Ben az önce bebek arabasiylA yürüdüm geldimAaa çok geçmiş olsun zor yaa. Bu kadar yorma kendini be kaptanım.
@morordek ben de tembelim ya. Bazen diyorum benden tembelim varmıdır acaba diye. Varsa yine o da benimdir diye kendi kendime cevap veriyorum...
Ay ben bugun ki kilomu baz alayım olmaz mı. 76 kiloydum sabah. Bugün çok yedim ya kendimi çok sisi hissediyorum. Yarın tartilma sam daha iyi.
seninle herseye varım canım.ekmek ve işlenmiş şeker yasak bize 1 ay boyunca. Ayrıca kızımı okula gönderince oğlumu bebek arabasına atıp yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Senin yürüyüş arkadaşında olayım kiz. En az 45 dk olsun olur mu
Geçmiş olsun kaptanım ya annem de aynı dertten müzdarip durduramıyoruz onu işten işe koşuyo zorla ameliyat ettirdik kalktı gene aynıordeğim yetişiyoz ama kendimizi de harap ediyoz ellerimi kullanamıyorum bu ay için de muhtemelen ameliyat olacak sinir sıkışması yüzünden
Dün birinci oldunuz hepinize rehavet çöktü uyanın daha kilo denen düşman kapıda pusuda bekliyoSelammm kızlarrrrAyy bi halsizlik var üstümde anlatamam.. neyse bakayım neler yaptınız??
Aynen öyle bi de ben kaçtır spor yapmaya üşeniyorum.. Orticimle bi program yapmalıyımDün birinci oldunuz hepinize rehavet çöktü uyanın daha kilo denen düşman kapıda pusuda bekliyo
İnatettimolacak olacak bize kizmasin Ortigini caliyozOlur vallahi. Bu ay hedefim 5 kilo vermek 71 olmak...
malum son 3 aya girdik hedefleri tutturmak gerek.
Leeennnn 2gün ortalarda yoktum diye hemen hain planlar mı kurdunuz arkamdanİnatettimolacak olacak bize kizmasin Ortigini caliyoz
sizin takım nere anlamadım ben ya uykum geldi ondan galiba beynim durdunilsub senide bizim takıma yazsınlar bir aylığına
Orticim de yazmış ben de bi yılbaşı hedefi belirlicem hatta şöyle bişey teklif ediyom tüm hatunlarıma..
Diyorum ki 31 aralık için bi hedef belirleyelim hep birlikte. Ben onları güzel bi liste yapayım. Hatta 3ay uzun bi süre olduğu için aylık olarak da hedefleri belirleyelim.Mesela
inatettim guncel 71 ekım sonu 69 kasım sonu 67 aralık sonu 65 gibi gibi.. Haftalık olarak güncel halini hep hatırlatırım ben.ne kadarı gitti ne kadar kaldı diye. Bi liste başlatalım katılmak isteyenlerle ben onu not alayım,size güzel güzel tablolar yapam
İnatettimolacak olacak bize kizmasin Ortigini caliyoz
Leeennnn 2gün ortalarda yoktum diye hemen hain planlar mı kurdunuz arkamdanyedirmem ortimi size.. Spor kampına giricez biz iyileşicek o da zaten bu hafta yenicez sizi
Not doğru mu bu duyduklarım orticimnilsub beni bırakıyo musun.. beni beni,bihterini
sizin takım nere anlamadım ben ya uykum geldi ondan galiba beynim durdu
Yani behlül bihterini bırakır mı hiç biz destek dedik hatami ettik tamam canım biz onları yine yeneriz biz bize yeterizYok giz almıyoruz ortini sadece destek oluyoruz birbirimize
Tatlitambak ben grubuz yasizin takım nere anlamadım ben ya uykum geldi ondan galiba beynim durdu
Öyle bir yer var zaten wendyle takiliyorum o ayrihahahaah bende bunlar yeni grup sayfasımı açtılar dedim dukancılar falan diye harbi beynim durmuş gripten sulandı galiba
Tamam tamma geldim ben sevecem ortimi özel ilgi göstericem onaYani behlül bihterini bırakır mı hiç biz destek dedik hatami ettik tamam canım biz onları yine yeneriz biz bize yeteriz
Siz avunun ortinle hiç korkmadik biz beraber spor bile yapamaz aynı saatlerde be haberTamam tamma geldim ben sevecem ortimi özel ilgi göstericem onaBu hafta hem spor listesinde hem yüzde de yeniciiizz sizi dimi orticim
Sen korkma ortim biz onları her turlu yenerizHadi bakem yenin de görek taammi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?