- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.941
5. Takıııım nerdesiniz uyanın sabah olduuuuu :)
Günaydın herkese!
Bugun doktor beni tartacak diye tartıya cıkayım dedim sabah ac karnına. O beni tok karnına ve kıyafetlerle tartıyor gerci o yüzden ordaki kilomu baz almıyorum, 62 cıkmıstım 15 gün önce
Normalde de kilo aldım sanıyordum ama aldıysam da gram olarak almısım :) İlk pazartesi bildirimi benden gelsin o halde: 59.9 çıktım
Oysa ki gün icinde sürekli karbonhidrat yiyorum: sandvic, makarna, kraker, corba vsYa sonradan birikip patlayacak ya da benim tartı bozuk
GünaydıııınÇok uzun bi zaman sonra sabah yumurta haşlayıp onu yedim. Yanıma da badem ve kayısı aldım okula gidiyorum. Eğer dayanabilirsem okulda bi şeyler yemicem.
Tartıldım +300üm bu hafta regl olcam ona bağlı sanırım. Bi de spor hiç ama hiç yapmıyorum. Yürüyüş ayakkabısı aldım dün heves edip, yürüyüşe başlıcam adam akıllı yoksa şişip kalcam böyle 80lerde
günaydın kızlar hala keyifsizim yatıyorum sizler neler yapıyonuz
Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Arada ugra gene takimagünaydın hanımlar karga kahvaltı yapmadan geldim yanınıza sinir olduğum bir konuda çenemi tutamadığımdan ban yemiştim..
geçenlerde ufaktan bir çıtlatmıştım size eşimle aramın iyi olmadığını ,evlilik terapisti araştırıyoruz çıkıştan önceki son sapağa girdik zayıflamasına zayıfladım stres insanı eritiyormuş fakat bana müsaade ,affınıza sığınarak bu psikoloji ile verimli de olamam..eşimle sorunlarımızı bir çözelim sağlam kafa ile gümbür gümbür intikal ederim takıma.bu sebeple kendi isteğimle takımdan ayrılmak istiyorum hepinizi öpüyorum.
morordek nilsub @inatettimolacak btlbetul @ebrusonmez toplight @blanche_ea @savurgan ve adını yazamadığım tüm arkadaşlara beraber geçirdiğimiz vakitler için teşekkür ederim.
ha ben gene kk dayım
Doğum sonrasi zaten aranizdayim ya kacarim yokcanım takma kafana hayırlısı ile bir doğum yap sağlıklı beslen istediğini ye vucudun drençsiz kalmasın doğurunca eritiriz biz seni elime geçersin o zamangünaydın bu arada...
Valla canim menulerim menu olsa yazacagim da dedigim gibi şu an midem ne kaldırabiliyorsa onu yiyorum. O yuzden sebze, protein henuz azgunaydin canim. Kilo almazsin ilk zamanlar ama sana tavsiyem 18-20 haftalar arasina dikkat etmelisin. 20. Haftada sanki biran 4 5 kilo geliyor ustune. Ben de oyle oldu en azi dan. Karbonhidrati sabah almaya cakis en azindan. Sebze ve proteini arttirmalisin. Senin icin diyorum. Yoksa bebis sen de ne varsa cekip aliyor. Sonra sen depolari sıfırlarsin...
menulerini de yaz artik bakalim. Hamile menusu gorelim.
sağolun kızlar sohbet muhabbete gelirim
hatta kilo bildirimi bile yaparım kıyıdan köşeden
inşallah canımHakkinizda hayırlısı olsun. Inşallah tTerapi ile hersey düzene girer.
Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Arada ugra gene takima
Doğum sonrasi zaten aranizdayim ya kacarim yoksaglikli beslenmek istiyorum ama henuz mide buna izin vermiyor pek. Zamanla insallah..
Valla canim menulerim menu olsa yazacagim da dedigim gibi şu an midem ne kaldırabiliyorsa onu yiyorum. O yuzden sebze, protein henuz azdun de yazmıştım normal yemek yiyince mide eksimesi, yanmasi ne varsa basliyor bi bulanti eksik :) sandvic hayat kurtaricim oldu, icine bol domates yesillik falan koyup yemeye calisiyorum. Bir de salata falan iyi geliyor. Şu 1 ayı da atlatirsam buyuk ihtimalle menulerim de duzene girer, malum en sıkıntılı ay ilk 3 ay
Leblebi iyi geliyor sadece. Onun dışında fındık, badem falan hiiiic icim almıyorKuru yemiş tuketebiliyor musun bari ccanım. Mide rahatsızlıkları çok kötü ilk trimester la hepsi geçer gider inşallah... kontrole ne için gidiyordunuz rutin mi. Bize de haber ver. 9 haftalik olmusuz maşallah ne çabuk geçiyor zaman
Leblebi iyi geliyor sadece. Onun dışında fındık, badem falan hiiiic icim almıyor
Rutin kontrol canim, doktor gecen sefer 1 ay gec olur 15 gun sonra da bi bakalim demişti o yuzden oyle gidiyoruz. Bana kalsa her gun gidip ultrasondan bakasim var cok merak ediyorum
günaydın hanımlar karga kahvaltı yapmadan geldim yanınıza sinir olduğum bir konuda çenemi tutamadığımdan ban yemiştim..
geçenlerde ufaktan bir çıtlatmıştım size eşimle aramın iyi olmadığını ,evlilik terapisti araştırıyoruz çıkıştan önceki son sapağa girdik zayıflamasına zayıfladım stres insanı eritiyormuş fakat bana müsaade ,affınıza sığınarak bu psikoloji ile verimli de olamam..eşimle sorunlarımızı bir çözelim sağlam kafa ile gümbür gümbür intikal ederim takıma.bu sebeple kendi isteğimle takımdan ayrılmak istiyorum hepinizi öpüyorum.
morordek nilsub @inatettimolacak btlbetul @ebrusonmez toplight @blanche_ea @savurgan ve adını yazamadığım tüm arkadaşlara beraber geçirdiğimiz vakitler için teşekkür ederim.
ha ben gene kk dayım
Leblebi iyi geliyor sadece. Onun dışında fındık, badem falan hiiiic icim almıyor
Rutin kontrol canim, doktor gecen sefer 1 ay gec olur 15 gun sonra da bi bakalim demişti o yuzden oyle gidiyoruz. Bana kalsa her gun gidip ultrasondan bakasim var cok merak ediyorum
canım şimdilerde ilk başlardaki gibi hızlı gitmez o yuzden hayal kırıklığına uğrama tatlımYani bayag zorlucam 2 ayda fazla spor olmadan 11 kilo verdim 1.5 ayda 14 vermem lazım ben calisayimda artık kaç olursa
hoşgeldin kızlar anlatmöışlar neler yapacağınıMerhabalar... @inatettimolacak tavsiyesi ile burda aldım soluğu.. 31 yaşındayım ve bekarım.. 100,6 kiloyum maalesef.. irademse sıfır.. oldum olası kilolu bilirim kendimi... hele ki bir 89 krizim var sormayın gitsin.. kaç kez diyet yapmışsam 89 dan aşağı inememişimdir.. sonrası malum.. veremedikçe yedim, yedikçe veremedim.. siteye üye olalı bir hafta anca oldu ki itiraf ediyorum sadece diyet bölümü ile ilgileniyorum.. bu forumlarda desteğin nasıl olduğunu bilirim ve nasıl işe yaradığını da..zamanında bu tarz bir forum sayesinde diyet ve yürüyüş ile 108 den 89 a düşmüştüm.. o yüzden burdayım.. benim gibi, beni anlayabilecek insanlarla olmak için.. Yeni olduğuma bakmayın, kapıdan bakıp çıkma gibi bir niyetim yok.. ama maalesef ki vardiyeli çalışıyorum.. 9-17, 17-01, ve 01-9 olmak üzere üç vardiye.. yani ne öğünlerim belli ne uykum, hepsi düzensiz..bir listem bile yok uyabileceğim.. mesela dün gece 1 buçukta işten geldim bu gece vardiye dönüşü olduğu için gece 1 de işe gideceğim.. çok zorluyor bu da beni.. daha da zoru çalıştığım fabrika bisküvi fabrikası.. gerisini siz düşünün..spor çok yapamıyorum işyerinde aktif çalışıyorum.. ama eve koşu bandı aldım.. hatta sabah kızartma yiyince kendime onunla ceza verdim birde...neyse çok konuştum galiba..
eğer şu zayıf irademi kullanabilirsem hedefim yeni yıla 88 kilo ile girmek..
öyle işte.. aranıza kabul edip desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.. sağlıklı zayıflamalar..
canım hakkında hayırlısı olsun bu hafta o zaman bildirim yap da öyle ayrıl takımdan eğer senin için sorun değilse çünkü takım ortalamasını etkiliyor tatlımgünaydın hanımlar karga kahvaltı yapmadan geldim yanınıza sinir olduğum bir konuda çenemi tutamadığımdan ban yemiştim..
ha ben gene kk dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?