Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yılbaşına Çıtır Girme Listesi
1. inatettimolacak Güncel : 71kg **EkimSonu: 68kg **KasımSonu: 65kg **AralıkSonu: 61kg
2. nilsub Güncel :80,5 **EkimSonu:76 **KasımSonu:72 **AralıkSonu:68
3. keremcemim Güncel : 84kg **EkimSonu: 75kg **KasımSonu: 68kg **AralıkSonu: 62kg
4. tatlitambak Güncel :75.8kg **EkimSonu:71kg **KasımSonu: 67kg **AralıkSonu:63kg
5.Nanelibal Güncel: 83 **Ekim Sonu : 79 ** Kasım Sonu : 75 **Aralık Sonu : 71

gunaydin canim. Kilo almazsin ilk zamanlar ama sana tavsiyem 18-20 haftalar arasina dikkat etmelisin. 20. Haftada sanki biran 4 5 kilo geliyor ustune. Ben de oyle oldu en azi dan. Karbonhidrati sabah almaya cakis en azindan. Sebze ve proteini arttirmalisin. Senin icin diyorum. Yoksa bebis sen de ne varsa cekip aliyor. Sonra sen depolari sıfırlarsin...
menulerini de yaz artik bakalim. Hamile menusu gorelim.

kiz hani sen menu yazacaktin nerde menuler yok yine kacamak yaptin dimi dun itiraf et bakim.

@keremcemim nerelerdesin yürüyüşe mi gitti. Kilo bildirimini sabırsızlıkla bekliyorum.

Geçen hafta cuma 75.8
bu hafta 76. 1

300 gr fazlam var. Hem çok erken tartildim hemde 3 gündür wc ye cikmadim. Cumaya 74 lerde bildirim yapmak istiyorum.

Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Arada ugra gene takima
canım takma kafana hayırlısı ile bir doğum yap sağlıklı beslen istediğini ye vucudun drençsiz kalmasın doğurunca eritiriz biz seni elime geçersin o zaman günaydın bu arada...
Doğum sonrasi zaten aranizdayim ya kacarim yok saglikli beslenmek istiyorum ama henuz mide buna izin vermiyor pek. Zamanla insallah..
Valla canim menulerim menu olsa yazacagim da dedigim gibi şu an midem ne kaldırabiliyorsa onu yiyorum. O yuzden sebze, protein henuz az dun de yazmıştım normal yemek yiyince mide eksimesi, yanmasi ne varsa basliyor bi bulanti eksik :) sandvic hayat kurtaricim oldu, icine bol domates yesillik falan koyup yemeye calisiyorum. Bir de salata falan iyi geliyor. Şu 1 ayı da atlatirsam buyuk ihtimalle menulerim de duzene girer, malum en sıkıntılı ay ilk 3 ay

Kuru yemiş tuketebiliyor musun bari ccanım. Mide rahatsızlıkları çok kötü ilk trimester la hepsi geçer gider inşallah... kontrole ne için gidiyordunuz rutin mi. Bize de haber ver. 9 haftalik olmusuz maşallah ne çabuk geçiyor zaman

Leblebi iyi geliyor sadece. Onun dışında fındık, badem falan hiiiic icim almıyor
Rutin kontrol canim, doktor gecen sefer 1 ay gec olur 15 gun sonra da bi bakalim demişti o yuzden oyle gidiyoruz. Bana kalsa her gun gidip ultrasondan bakasim var cok merak ediyorum

Ay çok heyecanlı yaa. Özellikle ilk gebelik ler. Büyüdükçe daha net görünüyo. KKolları bacakları kafası. Ay ben sanki hamleyi o moda girdim suan. Tekmelemeye başlasın biran önce de o heyecanı yaşa

gitmeeee yeaaaa ( olsun arada gel... rejim yapmasanda gel bak ben rejim yapıyo muyum :)

cumartesi menüm

sabah tavuk çorbası 2 dilim ekmek

öğlen KFC 3 adet but zero cola ve patates kızartması

akşam yemedim

öğlen 1 den gece 12 ye kadar dışarıdaydım sürekli yürüdümm

sabah 35-40 dk işe gelirken yürüdüm
öğlen işten çıktım eve gidene kadar en az 5 saat yürüdüm
40 sumo squat

pazar menüm

sabah 11-12 gibi kahvaltı yaptım
dışarıdaydım açıkbüfe kahvaltı birsürü şey yedim hepsinden azar azar zeytin peynir yeşillik sucuk bal tereyağı kahvaltılık şeyler ...
şekersiz kahve

saat 4 buçuk gibi 5 adet köfte 2 dilim ekmek ayran

şekersiz kahve ve bolca çay

akşam 1 avuç kadar çekirdek yedim

gene bütün gün dışarıdaydım çok yüdümedim toplamda 1 saat falan yürümüşümdür

eve ultrason cihazı alın

günaydınlşarrrrrr
Yani bayag zorlucam 2 ayda fazla spor olmadan 11 kilo verdim 1.5 ayda 14 vermem lazım ben calisayimda artık kaç olursa
canım şimdilerde ilk başlardaki gibi hızlı gitmez o yuzden hayal kırıklığına uğrama tatlım
hoşgeldin kızlar anlatmöışlar neler yapacağını

canım hakkında hayırlısı olsun bu hafta o zaman bildirim yap da öyle ayrıl takımdan eğer senin için sorun değilse çünkü takım ortalamasını etkiliyor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…