- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.921
Onu anladım cnm :) sen verme zaten bulantın var mı ? yok daha almamışsındır 3 aydan sonra anca alırsınYa ben şu an kendim kilo verme derdinde degilim tabi ki :) Ama almıs da olabilirim bakalım yarın doktor tartar nasıl olsa :) Kaptan yardımcısıyım ya, ondan dedim takımdakilere kilo verdirmeye calısıyorum diye :)
İşte sıkıntı orda zaten :)Onu anladım cnm :) sen verme zaten bulantın var mı ? yok daha almamışsındır 3 aydan sonra anca alırsın
Sen listeye yazmamisin cnm yeni listeye yazacanKiizzz ben de yazmistim amma görmedin galiba.
Gerçekten buna işte tevafuk mu derlerKeremcemim benim adım da Ayşegül kiz biz harbiden orti çıktık senlen
Kaptanım yatmadan benden iki soruMenümü de yazayım hanımlar
toplight morordek nilsub
Sabah kalktım ama kahvaltı yapmadan temizlik yaptım
Öğle
2yumurta 2parmak sosis omlet
Domates salatalık havuç biber minik bi salata
1dl süzme peynir 4zeytin cay
Akşam
Güzel bi tabak ton balıklı salata
Ara Yeşilcay
Su 3lt üztü
Spor 3mile+3mile+ 20dk ip atlama+100squat --> Total 120dk diyelim düz hesap. Eksiği yok fazlası var
yatmadan az daha zıplarım maksat hareket
Tartışmak değil tabi tarti tartıKaptanım yatmadan benden iki soru
1 spor listesi hergun ekleyerek mi gidecek
2 sabah tartı varya ben sabah yuruyuste gidecem oncemi sonrası tartışmak iyi olur
Takımımıza hoşgeldin canım. Oldukca detaylı bir sekilde anlatıp tanıtmıssın kendini. Vardiyalı calısmanın yeme düzenini bozmasından dolayı kilolarına etkisi olabilir tabi ama saglıklı seyler yemeye başlarsan kilo verebilirsin yani, neden olmasınBisküvi fabrikası diyorsun ama bisküviden bıkıp artık hic yememen gerek
Bu arada ben kaptan yardımcısıyım. Takımda yarısmaya katılabilmek icin de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. Günlük menülerimizi, yaptıgımız sporları düzenli olarak paylasıyoruz bu gruplarda. Düzenli katılım ve motivasyon oldukca önemli, sende de bunlar var gibi duruyor. Zaten kuralları okuyunca daha netlesir her sey
Hedef kilon da şimdilik 89 sanırım, o şekilde kaydedecegim.
Hoşgeldin umarım istediğin kiloya ulaşırsın doğru topiktesin takımımızın maşallahi var
Hoşbulduk çok teşekkür ederim .. Bende aynı şekilde yürüyordum bantta sonrasında duş ve uyku malum... Yeni uyandım daha .. Belki normal listeye giremiyorum ama yılbaşı hedefim 89 inşallah :)Hoşgeldin canım.. Yemek spor duş derken bakamadım gelmişsin sen de o aradaİşten sonra gelirsin yine yazmış ördekcim de zaten konuşuruz yine bol bol
Evet canım yeni gelen üyelerin 2 haftalık deneme süresi oluyor. Cuma sabahları aç karnına tartılıp öglen 12'ye kadar kilo bildirimini yapman gerekiyor. Eger katılımın da düzenli olursa takımda gecirdigin ücüncü cuma da listeye dahil oluyorsun. Hadi bakalım hazır yarın da pazartesiyken diyete başlamanın tam sırasıdır :)Hoşbulduk çok teşekkür ederim.. Saatlerimi ayarlama çabası içindeyim özellikle şu vardiye dönüş günü biraz sıkıntılı geçiyor.. Ama olacak.. Diyete başlıyorum birkaç gündür dikkat ediyorum aslında ama ciddi anlamda değil ve kızartma yedim bugün de.. O yüzden sıfırdan başlıyorum şimdi. Kuralları henüz okumadım telefon kafayı yiyor arada ama sanırım 2 hafta sonra ancak dahil olabiliyorum listeye.. İki hafta misafir sayılıyorum diye biliyorum.. Motive olmaya çalışıyorum şimdilik..
Listeye sonra gidiyorsun ama senin gibi bayag arkadaş var gruplar var ve takım içi yarisiyorum şimdi yeni spor ve hedef bildirimi var bende 2 ay önce 95 kg idim şimdi 84 kg isteyince olur canim Hangi diyeti düşünüyorsunHoşbulduk çok teşekkür ederim.. Saatlerimi ayarlama çabası içindeyim özellikle şu vardiye dönüş günü biraz sıkıntılı geçiyor.. Ama olacak.. Diyete başlıyorum birkaç gündür dikkat ediyorum aslında ama ciddi anlamda değil ve kızartma yedim bugün de.. O yüzden sıfırdan başlıyorum şimdi. Kuralları henüz okumadım telefon kafayı yiyor arada ama sanırım 2 hafta sonra ancak dahil olabiliyorum listeye.. İki hafta misafir sayılıyorum diye biliyorum.. Motive olmaya çalışıyorum şimdilik..
Hoşbulduk çok teşekkür ederim umarım hepimiz ulaşırız hedefimize.. Benim yolum daha çok uzun..
Hoşbulduk çok teşekkür ederim .. Bende aynı şekilde yürüyordum bantta sonrasında duş ve uyku malum... Yeni uyandım daha .. Belki normal listeye giremiyorum ama yılbaşı hedefim 89 inşallah :)
Yapmaya çalışıyoz bişeyler,hatunlarım motive olsun dimi amaMerhaba cnm :)
Aylık hedef güzel olmuş
Yazdım ya anacım menudeIyi geceler kızlar çocuklar yeni uyudu benim. Malum dün gece 1 den 6 ya kadar oturduk oglumla. Dün ki gecenin acısını cikartayim erken yatayim zaten başım boğazım da fena
nilsub uyudun mu nasıl oldun
inatettimolacak kiz 120 dk ne sporu yaptın sen öyle bakim
*Yok canım ben bi liste yaptım sıze pc de. siz hergün yeniden başlatın günlük yapalım yani.Ben de günlük giricem listeye haftalık toplayıp yapıcam dereceleriKaptanım yatmadan benden iki soru
1 spor listesi hergun ekleyerek mi gidecek
2 sabah tartı varya ben sabah yuruyuste gidecem oncemi sonrası tartışmak iyi olur
Tamam ozaman önce tartilirim sonra gelince bi daha tartilirim sonucu da yazarımYapmaya çalışıyoz bişeyler,hatunlarım motive olsun dimi ama
Yazdım ya anacım menude.h.sonu avantajını kullandım..2tur 3mile yaptım.biraz ip atladım falan
*Yok canım ben bi liste yaptım sıze pc de. siz hergün yeniden başlatın günlük yapalım yani.Ben de günlük giricem listeye haftalık toplayıp yapıcam dereceleri
**ikisini de yap canımikisinin de avantajı ve dezavantajı var bence.. dene bakalım yarın nasıl bı fark görücez
Hoşbulduk çok teşekkür ederim.. Saatlerimi ayarlama çabası içindeyim özellikle şu vardiye dönüş günü biraz sıkıntılı geçiyor.. Ama olacak.. Diyete başlıyorum birkaç gündür dikkat ediyorum aslında ama ciddi anlamda değil ve kızartma yedim bugün de.. O yüzden sıfırdan başlıyorum şimdi. Kuralları henüz okumadım telefon kafayı yiyor arada ama sanırım 2 hafta sonra ancak dahil olabiliyorum listeye.. İki hafta misafir sayılıyorum diye biliyorum.. Motive olmaya çalışıyorum şimdilik..
Hoşbulduk çok teşekkür ederim umarım hepimiz ulaşırız hedefimize.. Benim yolum daha çok uzun..
Hoşbulduk çok teşekkür ederim .. Bende aynı şekilde yürüyordum bantta sonrasında duş ve uyku malum... Yeni uyandım daha .. Belki normal listeye giremiyorum ama yılbaşı hedefim 89 inşallah :)
canım takma kafana hayırlısı ile bir doğum yap sağlıklı beslen istediğini ye vucudun drençsiz kalmasın doğurunca eritiriz biz seni elime geçersin o zaman5. Takıııım nerdesiniz uyanın sabah olduuuuu :)
Günaydın herkese!
Bugun doktor beni tartacak diye tartıya cıkayım dedim sabah ac karnına. O beni tok karnına ve kıyafetlerle tartıyor gerci o yüzden ordaki kilomu baz almıyorum, 62 cıkmıstım 15 gün önce
Normalde de kilo aldım sanıyordum ama aldıysam da gram olarak almısım :) İlk pazartesi bildirimi benden gelsin o halde: 59.9 çıktım
Oysa ki gün icinde sürekli karbonhidrat yiyorum: sandvic, makarna, kraker, corba vsYa sonradan birikip patlayacak ya da benim tartı bozuk
canım her zaman bekleriz hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah ....günaydın hanımlar karga kahvaltı yapmadan geldim yanınıza sinir olduğum bir konuda çenemi tutamadığımdan ban yemiştim..
geçenlerde ufaktan bir çıtlatmıştım size eşimle aramın iyi olmadığını ,evlilik terapisti araştırıyoruz çıkıştan önceki son sapağa girdik zayıflamasına zayıfladım stres insanı eritiyormuş fakat bana müsaade ,affınıza sığınarak bu psikoloji ile verimli de olamam..eşimle sorunlarımızı bir çözelim sağlam kafa ile gümbür gümbür intikal ederim takıma.bu sebeple kendi isteğimle takımdan ayrılmak istiyorum hepinizi öpüyorum.
morordek nilsub inatettimolacak btlbetul ebrusonmez toplight B blanche_ea savurgan ve adını yazamadığım tüm arkadaşlara beraber geçirdiğimiz vakitler için teşekkür ederim.
ha ben gene kk dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?