Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya da biz bu diyet işini yanlış yapıyoz ördekcim napsak biz de mi sandviç yesek ahgaghsa şaka bi tarafa meyve yiyemiyosan suyunu sıkıp içmeyi dene..elma havuç güzel oluyo mesela. hazır alma ama evde sık.yoksa bi katı meyve sıkcagı alabılırsın bebıs olunca da işine yarar
Küçük kaplar alıyodun sen kendine bi ara?? Ayrıca spora da başla bugün lütfen olmuyo sporsuz biliyosun

Hakkınızda hayırlısı olur inş canım biz hep buralardayız gel bize bazı bazı

günaydın kızlar hala keyifsizim yatıyorum sizler neler yapıyonuz
Ortiiimmm nerelerdesinnn.. Özlettin kendini..Önce ben yoktum sımdı sen yoksun nazara mı geldik bacım

Yaaa yerim senin heyecanını
günaydın kızlar spor listesi gibi bişeye etiketlenişim bütün konuşmaları okuyamadım @keremcemim bana bi anlatabilirmisin canım konuyu
Canım geçmişi okumak da kurallarımızdan biri Ayrıca ben detaylı bi açıklama yapıp etiketlemiştim herkesi. Sporlarımız arttırıp bi spor yarışması düzenledik hergün liste tutup beni etiketlemeniz lazım ben de haftalık toplam süreyi ilan edicem

gitmeeee yeaaaa ( olsun arada gel... rejim yapmasanda gel bak ben rejim yapıyo muyum :)
Bak gidiyo mu.. piss diyoz gitmiyo gel pisi pisi diyoz gelmiyo asi kedi anacım asi
Canım menün hiç olmamış farkındasındır umarım.. Dengeli beslenmek önemli olan.Tek öğünde 2000kal almaktansa gün içine dağıtıp daha sağlıklı beslenebilirz.Bi de biraz daha sık sık uğra sen bize.Buralardan uzak kalınca yaramazlık yapılıyo anlaşılan... Bu menüye ceza verilmeli ama zaten fazlasıyla hareket etmişsin.Yine de bugunki sporunun bi tık üstüne çıkmaya çalış derim ben

bensiz canınız sıkılır amaa :)))

burdayım kız bırakırmıyım ben seni

eve ultrason cihazı alın
Zeki kedinin hali başka oluyor cağğnımmm
kızlar wc ye çıkamıyorum diye açlık otu içtim iki gündür wc ye çıktım ama acaip şiştim kg da da artış var tabii ödem yaptı sanırım felaket durumdayım
Geçmiş olsun kaptanım. Dokunmuş demekki size. Nilgünle biz bi ara incir ve kayısıya dadanmıştık iyi geliyodu bize. Belki bi de onu denersiniz.Kuru inciri akşamdan bi taşım sütle pişirip sabaha yiyoduk. Ödemse atarsınız bugün çokça su tüketin bi şişe dursun hep gözünüzün önünde..
Eşiniz nasıl bu arada toparlayabildiniz mi evdeki durumları?? Büyük geçmiş olsun tekrardan

kilom hala sabit hafta sonunu yatarak geçirdim... hala öksürüyorum ne pis bir hastalıkmış bu.... gece doğalgazı açtım 2 gündür iyi geldi öksürüğüm azaldı baya... en azından uyuyabiliyorum biraz fatura bana girecek ama napalım artık.... iyileşene kadar yakçam....

Günaydınn bu arada datluşlarım benimmm Benim biricik 5.takım hatunlarımm nerelerde kalanlar bakayım insan bi günaydın demeye uğrar en azından
Neyse kilomu da yazayım morordek toplight nilsub . Cuma 71 bugun 71,2.. Accık kaslar sıstı sanırım dun uzun bı aradan sonra tüm gun spor yapınca sasırdı tabı vucut sabahda yaptım yuruyusumu..erken kalkıp cıktım yola.okula kadar yürüdüm 1saat ohh yaaaa :) :)

tamam canım bu cuma kilomu yazarım

Evet 15 gün önce gittigimizde hala kafa falan belli degildi, fasulye gibi bir seydi sadece :)
Simdi en azından kafası belli olur heralde ama hala cok minnak ya Büyüyüp de tekmeleyecegi zamanlar bana hala cok uzakmıs gibi geliyor :)
eve ultrason cihazı alın
Bana kalsa alırım vallahi
Meyve sıkacagı almayı düsünüyoruz canım, bence de baya lazım olur :) Yeşil elma yiyorum aslında sürekli, yazmayı unutmusum. Belki onun da etkisi vardır, elma diyeti gibi mi algıladı vucut naptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…