- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #207.961
Ya da biz bu diyet işini yanlış yapıyoz ördekcim5. Takıııım nerdesiniz uyanın sabah olduuuuu :)
Günaydın herkese!
Bugun doktor beni tartacak diye tartıya cıkayım dedim sabah ac karnına. O beni tok karnına ve kıyafetlerle tartıyor gerci o yüzden ordaki kilomu baz almıyorum, 62 cıkmıstım 15 gün önce
Normalde de kilo aldım sanıyordum ama aldıysam da gram olarak almısım :) İlk pazartesi bildirimi benden gelsin o halde: 59.9 çıktım
Oysa ki gün icinde sürekli karbonhidrat yiyorum: sandvic, makarna, kraker, corba vsYa sonradan birikip patlayacak ya da benim tartı bozuk
Küçük kaplar alıyodun sen kendine bi ara?? Ayrıca spora da başla bugün lütfen olmuyo sporsuz biliyosunGünaydıııınÇok uzun bi zaman sonra sabah yumurta haşlayıp onu yedim. Yanıma da badem ve kayısı aldım okula gidiyorum. Eğer dayanabilirsem okulda bi şeyler yemicem.
Tartıldım +300üm bu hafta regl olcam ona bağlı sanırım. Bi de spor hiç ama hiç yapmıyorum. Yürüyüş ayakkabısı aldım dün heves edip, yürüyüşe başlıcam adam akıllı yoksa şişip kalcam böyle 80lerde
Hakkınızda hayırlısı olur inş canım biz hep buralardayız gel bize bazı bazıgünaydın hanımlar karga kahvaltı yapmadan geldim yanınıza sinir olduğum bir konuda çenemi tutamadığımdan ban yemiştim..
geçenlerde ufaktan bir çıtlatmıştım size eşimle aramın iyi olmadığını ,evlilik terapisti araştırıyoruz çıkıştan önceki son sapağa girdik zayıflamasına zayıfladım stres insanı eritiyormuş fakat bana müsaade ,affınıza sığınarak bu psikoloji ile verimli de olamam..eşimle sorunlarımızı bir çözelim sağlam kafa ile gümbür gümbür intikal ederim takıma.bu sebeple kendi isteğimle takımdan ayrılmak istiyorum hepinizi öpüyorum.
morordek nilsub inatettimolacak btlbetul @ebrusonmez toplight @blanche_ea @savurgan ve adını yazamadığım tüm arkadaşlara beraber geçirdiğimiz vakitler için teşekkür ederim.
ha ben gene kk dayım
Ortiiimmm nerelerdesinnn.. Özlettin kendini..Önce ben yoktum sımdı sen yoksun nazara mı geldik bacımgünaydın kızlar hala keyifsizim yatıyorum sizler neler yapıyonuz
Yaaa yerim senin heyecanınıLeblebi iyi geliyor sadece. Onun dışında fındık, badem falan hiiiic icim almıyor
Rutin kontrol canim, doktor gecen sefer 1 ay gec olur 15 gun sonra da bi bakalim demişti o yuzden oyle gidiyoruz. Bana kalsa her gun gidip ultrasondan bakasim var cok merak ediyorum
Canım geçmişi okumak da kurallarımızdan birigünaydın kızlar spor listesi gibi bişeye etiketlenişim bütün konuşmaları okuyamadım @keremcemim bana bi anlatabilirmisin canım konuyu
Bak gidiyo mu..gitmeeee yeaaaa( olsun arada gel... rejim yapmasanda gel bak ben rejim yapıyo muyum :)
Canım menün hiç olmamış farkındasındır umarım.. Dengeli beslenmek önemli olan.Tek öğünde 2000kal almaktansa gün içine dağıtıp daha sağlıklı beslenebilirz.Bi de biraz daha sık sık uğra sen bize.Buralardan uzak kalınca yaramazlık yapılıyo anlaşılan... Bu menüye ceza verilmeli ama zaten fazlasıyla hareket etmişsin.Yine de bugunki sporunun bi tık üstüne çıkmaya çalış derim bencumartesi menüm
sabah tavuk çorbası 2 dilim ekmek
öğlen KFC 3 adet but zero cola ve patates kızartması
akşam yemedim
öğlen 1 den gece 12 ye kadar dışarıdaydım sürekli yürüdümm
sabah 35-40 dk işe gelirken yürüdüm
öğlen işten çıktım eve gidene kadar en az 5 saat yürüdüm
40 sumo squat