Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar :) Ben haftasonuda hasta yattım.Hatta dün çok kötüydüm iğneyi yaptırdıktan sonra fenalaştım kendime sabah ancak gelebildim.İğne ilaç ne varsa bıraktım.Bugünde baş ağrısı mide bulantısı var.Doğru düzgün yemek yiyemiyorum.Mide bulantısı olunca morordek gibi bende ne iyi geliyorsa ondan atıyorum ağzıma.Nasıl bir hastalık anlamadım format değiştirip geliyor sürekli ilaçlardan dolayıda şiştim resmen heryerim ödem tuttu.Bir an önce iyileşmek istiyorum hiç kendimde değilim.İnşallah biter bir an önce

geçmiş olsun tatlım
toplight kaptanım acaba bu açlık otu nu sen nasıl demledin ve ne zaman için tabi önemli bunlarda.

Y Yuppiyayye çok geçmiş olsun ya iyileş biran once
canım akşam 8-9 gibi 10-12 tanesini 1 cezve suya koyup kaynatıp içtim ertesi günde wc ye çıktım

inatettimolacak canım benim uyguladığım diyet şekli bu sabah ve öğlen ne istersem yerim ama akşam yemek yok bu eski düzenimi oturmaya çalışıyorum ... cumartesi günü zaten saatlerce yürüdüm sabah işe gelirken yürüdüm saat 1 de işten çıktım gece 12 de girdim eve ve saatlerce yürüdüm oyüzden yürüyeceğimi bilerek öğlen KFC den 3 but küçük boy zero cola ve patates yedim ... bide ben hergün giriyorum buraya sadece pazar günleri girmiyorum ve bence arada bir vücudu şaşırtmakta süper işe yarıyor haftaya hafta sonu full tatlı şeyler yemeyi düşünüyorum mesela buda benim yöntemim denenmiş sonuç alınmış bi yöntem kanıtıda bu resim

eğer takım kuralları dışındaysa lütfen bilgi verin sorun değil ayrılabilirim takımdan morordek

Başladım bile.. Sabaha karşı çok acıktım hazırlıksız gitmişim işe.. Yiyecek masum birşey bulamadım.. Ama eve gelince yatmadan bir haşlanmış yumurta yedim .. Yatmadan önce yasak biliyorum ama tırmalandı resmen.. Perşembe akşamı bildirim yapsam olmaz mı .. Vardiye malum normal insanların sabahı benim akşamım oluyor da :) artı çıkmak var işin sonunda :)

Listeye sonra gidiyorsun ama senin gibi bayag arkadaş var gruplar var ve takım içi yarisiyorum şimdi yeni spor ve hedef bildirimi var bende 2 ay önce 95 kg idim şimdi 84 kg isteyince olur canim Hangi diyeti düşünüyorsun

Çok iyi umarım bende tutabilirim bu boğazımı.. 10 kilo demek 90 -91 demek benim için bu da ilk hedefe ulaşmam için çok az kalacak demek...100,6 Başlangıç kilom.. Hedefim yılbaşında 89 ı görmek hayırlısı ile bakalım inş hepimiz yılbaşı hedeflerimize ulaşırız.. Ben normal, bildiğimiz kepekli ekmekli ara öğünlü diyet yapmaya çalışıyorum pek beceremesemde.. Biraz vereyim inşallah sonra arada şoklamalar elma kürü falan düşünürüm.. Elma kürü bende çok işe yaramıştı zamanında.

Evet benimkisi tam olarakta bu , akıl fikir diyeti.. Diyete ne zaman başlasam annem hisseder sanırım o gün kızartmalar hamurişleri doldurur mutfağı.. İrademe sahip olabilsem bi... Ama bugün kesin olarak başladım ... Ayakta atışrırmaya son verip ara öğünü bile güzelce hazırlayıp yersem olur bu iş diye düşünüyorum.. Şimdilerde su ve diyetimi toparlayıp araya yürüyüş sıkıştırmayı planlıyorum.. Yapabilirim inşallah.. Çok teşekkürler..

Dün akşamdan itibaren yazmaya başlıyorum o zaman gazam mübarek olsun :)

18:00 bir kase tarhana çorbası,, yarım kase yağsız keşkek, domates

Ara :şekersiz kahve, 5 parça ceviz içi

23:00 1 haşlanmış yumurta , peynir,domates

03:00 yarım kase ezo çorba, bir kepçe yağsız tuzsuz kısır,yoğurt,salata,

Arada yiyecek birşey bulamadım.. Tutkular, kremalılar, cips craxlar,çay keyfi hepsi vardı ama form yoktu koca camiada.. Yemedim birşey o yüzden.. Ama eve geldiğimde 09:40 civarı tırmalıyorlardı midemi mecburen bi haşlanmış yumurta yedim masum olsun bari diye..
3 saat uyudum saat 13 te uyandım bir kepekli ekmek peynir ve domatesli tost yedim.. Normalde uyanmam ama dişçiye geldim hala bekliyorum.. Ne yapacak bilmediğim için... Akşama doğru tekrar uyuyacağım.

Spor konusuna gelince dün sabahki kızartma için kendime ceza vermiştim akşam yürüyüş bandında (koşamadığım için adı böyle benimkinin) 1 saat normal dışardaki yürüyüş formunda yürüdüm fil izleyerek.. Bir daha filmle yürüyeceğim anlamıyorum yorgunluğu falan...

Öyle işte ..

Benim eşi.de bisküvi fabrikasında ama o güvenlik sen hangi şehirde hangi fabrikadasin
Yatmadan önce yoğurt falanda iyi gelebilir dikkat edersen ilk zamanlar bol bol gider kilolar 88 kg altına da dusersin inş

Canım cok gecmis olsun ya, hastalık da cok kötü yapıyor insanı, insallah bir an önce iyilesirsin
Canım takımımızda illa ki belirli bir diyet uygulanacak diye bir sey yok tabi ki herkes kendine uygun diyeti yapabilir ama genel olarak saglıklı seyler de yemeye calısalım diye öyle dedi sanırım inatettimolacak. Yoksa ben senin menünü gördüm, öglen onu yiyince aksam yememissin, bi nevi dengelemissin ama aslında genel olarak saglıklı seyleri dengeli sekilde yesek kendi saglıgımız icin de iyi olur sadece nacizane bir öneri olarak düsün, yoksa bu sekilde kilo vermek istiyorum dersen, artı gelmedigin sürece bizim icin sorun yok
pazartesi günleride mi tartılınıyor yeniyim ya tam bilmiyorum canım
Pazartesi takım ici kontrol amacli tartiliyoruz canim
Tamam kendi beslenme duzenine göre ne zaman aç oluyorsan o zaman tartil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…