- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.001
kiz hani sen menu yazacaktin nerde menuler yok yine kacamak yaptin dimi dun itiraf et bakim.
Eksiğiniz yok birbirinizden fazlanız varo başlarsa ben de başlarım..... ondan aşağı mı kalcam....
He ya gördüm onu kac gunun konusu.o kadının kafalar güzel bakma sen ona betüşümkocamı aldattım diye b konu var millet bulmuş bi de yedeğini bulmuş bu ne yaaaaaa......
Ya canım kıyamam sana geçmiş olsun çok..Bi toparlanamadın vallagünaydın kızlar :) Ben haftasonuda hasta yattım.Hatta dün çok kötüydüm iğneyi yaptırdıktan sonra fenalaştımkendime sabah ancak gelebildim.İğne ilaç ne varsa bıraktım.Bugünde baş ağrısı mide bulantısı var.Doğru düzgün yemek yiyemiyorum.Mide bulantısı olunca morordek gibi bende ne iyi geliyorsa ondan atıyorum ağzıma.Nasıl bir hastalık anlamadım format değiştirip geliyor sürekli ilaçlardan dolayıda şiştim resmen heryerim ödem tuttu.Bir an önce iyileşmek istiyorum hiç kendimde değilim.İnşallah biter bir an önce
Ohooo ayrılmalara kadar gelmiş iş birdeninatettimolacak canım benim uyguladığım diyet şekli bu sabah ve öğlen ne istersem yerim ama akşam yemek yok bu eski düzenimi oturmaya çalışıyorum ... cumartesi günü zaten saatlerce yürüdüm sabah işe gelirken yürüdüm saat 1 de işten çıktım gece 12 de girdim eve ve saatlerce yürüdüm oyüzden yürüyeceğimi bilerek öğlen KFC den 3 but küçük boy zero cola ve patates yedim ... bide ben hergün giriyorum buraya sadece pazar günleri girmiyorum ve bence arada bir vücudu şaşırtmakta süper işe yarıyor haftaya hafta sonu full tatlı şeyler yemeyi düşünüyorum mesela buda benim yöntemim denenmiş sonuç alınmış bi yöntem kanıtıda bu resim
Eki Görüntüle 1892769
eğer takım kuralları dışındaysa lütfen bilgi verin sorun değil ayrılabilirim takımdanmorordek
Evet canım h.sonu kaçamaklarını kontrol etmek amaclı kendı ıcımızde bi bildirim yapıyoruz..pazartesi günleride mi tartılınıyor yeniyim ya tam bilmiyorum canım
anladım canım diyet şeklimize karışılmaması çok iyi benim zaten aşırı bir kilom yok daha önce deneyip işe yarayan beni sıkmayan hayattan aldığım zevki sürdürmeme yardımcı olan bi düzen var onu tekrar oturtmaya çalışıyorumCanım cok gecmis olsun ya, hastalık da cok kötü yapıyor insanı, insallah bir an önce iyilesirsin
Canım takımımızda illa ki belirli bir diyet uygulanacak diye bir sey yok tabi ki herkes kendine uygun diyeti yapabilir ama genel olarak saglıklı seyler de yemeye calısalım diye öyle dedi sanırım inatettimolacak. Yoksa ben senin menünü gördüm, öglen onu yiyince aksam yememissin, bi nevi dengelemissin ama aslında genel olarak saglıklı seyleri dengeli sekilde yesek kendi saglıgımız icin de iyi olursadece nacizane bir öneri olarak düsün, yoksa bu sekilde kilo vermek istiyorum dersen, artı gelmedigin sürece bizim icin sorun yok
Pazartesi takım ici kontrol amacli tartiliyoruz canim
Tamam kendi beslenme duzenine göre ne zaman aç oluyorsan o zaman tartil
Maşallah tatlım :)Kizlar doktordan geldim simdi. Badinin masallahi var, arkadas haftasından onde gidiyor. Doktor tahmini dogum tarihini erkene aldiinatettimolacak :) 4 mayis gibi gorunuyormus ultrasona göre. Hamilelik takvimini de guncelleyeyim bari :)
Eksiğiniz yok birbirinizden fazlanız varbaşlayın tabi ikinizde söylemem mi lazım illa
He ya gördüm onu kac gunun konusu.o kadının kafalar güzel bakma sen ona betüşüm
Ya canım kıyamam sana geçmiş olsun çok..Bi toparlanamadın vallaDaha iyi misin şimdi??
Ohooo ayrılmalara kadar gelmiş iş birdencanım asıl sen istemiyosan belirt lütfen..menülerimize yorum yapıyoruz birbirimizin ondan yazdım ben. Yoksa kimsenin ağzını zorla tutmuyoruz maksat motivasyon istediğin gibi düzenleyebilirsin programını. Kilo veriyosan ne mutlu sana. Liste işlerini de konuştuk hep ondan geçmişi takip etmek önemli. Daha sık katıl dediğim de karış aramıza dahil ol muhabbetlere demek içindi.. Kimseye git demedik bugüne kadar demeyiz de.Sen kilo ver temel kurallarımız da belli zaten,önemli olan motivasyon amaç bu zaten..
Evet canım h.sonu kaçamaklarını kontrol etmek amaclı kendı ıcımızde bi bildirim yapıyoruz..
Sen canim vücudunu taniyosundur nasıl kilo vereceğini de biliyosundur hiç moralini bozma yola devam ben dükan yapıyorum çok karşı olan şöyle boyle diyende oluyor ama ben kendimi tanıyorum ve hiç moral bozmuyorum bu benim diyetim seninki de senin kendi vücuduna Gore davranirsin benim de birinci ay dolmsk üzere hemen 1000 mesaj geçtim seninle aynı amaç için uğraşan birileriyle olmak gerçekten büyük motivasyon bol eksiler tatlım3 tane but yedim gün içinde 7 saatten fazla yürüdüm ceza verilemesi gerek diyince şok oldum canım bence motivasyon değildi bana motivasyon olmadı şahsen moralim bozulduyanlış yapıyosam buraya uymuyosa yaptıklarım bırakabilirim dedim çünkü bu düzeni bozmicam canım ne isterse yicem ama dengeleyerek tabiki.. yavaş yavaş dahil olmaya çalışıyorum muhabbetlere 1 hafta oldu sürekli buralardayım zaten..
Senin oğlunKizlar doktordan geldim simdi. Badinin masallahi var, arkadas haftasından onde gidiyor. Doktor tahmini dogum tarihini erkene aldiinatettimolacak :) 4 mayis gibi gorunuyormus ultrasona göre. Hamilelik takvimini de guncelleyeyim bari :)
Aaa Ortigini unutmusum nerdesin orti. T tatlitambakBugünkü menüm
toplight inatettimolacak nilsub morordek cansutr
Sabah öğle bir
İki yumurta yulaflı peynirli omlet
Çay
Ara
Sade nescafe
Akşam 17:30
Et kavurma yağsız
Sodalı ayran
1 soğandan salat
İçecekler
Kahve
Kiraz sapı çayı
Sütlü tarçın
2.5 litre su
Arada belki yoğurt yulafın kalaniyla 22 gibi
1 saat pilates
30 dakika kardio esneme hareketleri
Benim eşi.de bisküvi fabrikasında ama o güvenlik sen hangi şehirde hangi fabrikadasin
Yatmadan önce yoğurt falanda iyi gelebilir dikkat edersen ilk zamanlar bol bol gider kilolar 88 kg altına da dusersin inş
Bende Ankaradayim çok aclikmi hissediyorsun hemen sütlü tarcinli bi kahve yap iç kendini tok bile hissedersin hemde metabolizmayı hızlandırıyorBen Eskişehirde yaşıyorum... evet ya yoğurt hiç aklıma gelmedi.. o an mutfağa girince sağa sola kaymasın gözüm diye yumurtayı aldım çıktım o açlıkla çok şey yerdim yoksainşallah düşerim yaa.. bu kafayla zor ama..
Bugünkü menüm
toplight inatettimolacak nilsub morordek cansutr
Sabah öğle bir
İki yumurta yulaflı peynirli omlet
Çay
Ara
Sade nescafe
Akşam 17:30
Et kavurma yağsız
Sodalı ayran
1 soğandan salat
İçecekler
Kahve
Kiraz sapı çayı
Sütlü tarçın
2.5 litre su
Arada belki yoğurt yulafın kalaniyla 22 gibi
1 saat pilates
30 dakika kardio esneme hareketleri
Aaa Ortigini unutmusum nerdesin orti. T tatlitambak
Etiketledim kişi çok oluncaAfiyet olsun canım. Protein günlerine devam dimi.
bende fırcalayacaktim seni ben neredeyiz diye. Ben de son sporu yapayım. Menüyü yazarim
Evet 2 ay oldu ben başlayalı darısı basina95 ten 83 e düşmüşsünüz ne güzel yaa.. darısı başıma inşallahnormalde süt hiç sevmem ama dün zorlayarak içtim tarçınla.. hemen not alayım bu tarçın süt ve kahveyi..
Öncelikle olumsuz düşünceleri bi yana bırakıp yapacağına inanmalisin benim birde diyet günlüğüm var oraya motivasyon artırıcı planlar falan yazıyorum kardeşim kayseride beni en son 22 temmuzda gördü 2 aralıkta resim atacam ona yeni halimle buda bir motivasyonEvet 2 ay oldu ben başlayalı darısı basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?