Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inatettimolacak kaplar aldım badem götürdüm içinde de ben yiyemeden bizimkiler yedi soğuk sandviç vardı simit dünyasında onu yedim bugünlük bacağım iyice kötüye gitti bugün, herkes zorlama diyo o yüzden yapmıyorum yoksa gerçekten yapasım var.

o başlarsa ben de başlarım..... ondan aşağı mı kalcam....
Eksiğiniz yok birbirinizden fazlanız var başlayın tabi ikinizde söylemem mi lazım illa
kocamı aldattım diye b konu var millet bulmuş bi de yedeğini bulmuş bu ne yaaaaaa......
He ya gördüm onu kac gunun konusu.o kadının kafalar güzel bakma sen ona betüşüm
Ya canım kıyamam sana geçmiş olsun çok..Bi toparlanamadın valla Daha iyi misin şimdi??

Ohooo ayrılmalara kadar gelmiş iş birden canım asıl sen istemiyosan belirt lütfen..menülerimize yorum yapıyoruz birbirimizin ondan yazdım ben. Yoksa kimsenin ağzını zorla tutmuyoruz maksat motivasyon istediğin gibi düzenleyebilirsin programını. Kilo veriyosan ne mutlu sana. Liste işlerini de konuştuk hep ondan geçmişi takip etmek önemli. Daha sık katıl dediğim de karış aramıza dahil ol muhabbetlere demek içindi.. Kimseye git demedik bugüne kadar demeyiz de.Sen kilo ver temel kurallarımız da belli zaten,önemli olan motivasyon amaç bu zaten..
pazartesi günleride mi tartılınıyor yeniyim ya tam bilmiyorum canım
Evet canım h.sonu kaçamaklarını kontrol etmek amaclı kendı ıcımızde bi bildirim yapıyoruz..

anladım canım diyet şeklimize karışılmaması çok iyi benim zaten aşırı bir kilom yok daha önce deneyip işe yarayan beni sıkmayan hayattan aldığım zevki sürdürmeme yardımcı olan bi düzen var onu tekrar oturtmaya çalışıyorum dediğin gibi dengelemek önemli olan ogün bütün gün yürüyeceğimi biliyordum expo 2016 antalya çok büyük bir alan bütün gün orayı gezdim ve hiç oturmadım sürekli yürüdüm akşamda yemek yemedim yaktım gitti yediklerimi bende eksilerle gelmek istiyorum tabiki inşallahta öyle olacak canım

3 tane but yedim gün içinde 7 saatten fazla yürüdüm ceza verilemesi gerek diyince şok oldum canım bence motivasyon değildi bana motivasyon olmadı şahsen moralim bozuldu yanlış yapıyosam buraya uymuyosa yaptıklarım bırakabilirim dedim çünkü bu düzeni bozmicam canım ne isterse yicem ama dengeleyerek tabiki.. yavaş yavaş dahil olmaya çalışıyorum muhabbetlere 1 hafta oldu sürekli buralardayım zaten..

Sen canim vücudunu taniyosundur nasıl kilo vereceğini de biliyosundur hiç moralini bozma yola devam ben dükan yapıyorum çok karşı olan şöyle boyle diyende oluyor ama ben kendimi tanıyorum ve hiç moral bozmuyorum bu benim diyetim seninki de senin kendi vücuduna Gore davranirsin benim de birinci ay dolmsk üzere hemen 1000 mesaj geçtim seninle aynı amaç için uğraşan birileriyle olmak gerçekten büyük motivasyon bol eksiler tatlım

Senin oğlun erken gelmeye niyetli sağlıkla kucağına al inş

Bugünkü menüm
toplight inatettimolacak nilsub morordek cansutr
Sabah öğle bir
İki yumurta yulaflı peynirli omlet
Çay
Ara
Sade nescafe
Akşam 17:30
Et kavurma yağsız
Sodalı ayran
1 soğandan salat
İçecekler
Kahve
Kiraz sapı çayı
Sütlü tarçın
2.5 litre su
Arada belki yoğurt yulafın kalaniyla 22 gibi
1 saat pilates
30 dakika kardio esneme hareketleri

Benim eşi.de bisküvi fabrikasında ama o güvenlik sen hangi şehirde hangi fabrikadasin
Yatmadan önce yoğurt falanda iyi gelebilir dikkat edersen ilk zamanlar bol bol gider kilolar 88 kg altına da dusersin inş

Ben Eskişehirde yaşıyorum... evet ya yoğurt hiç aklıma gelmedi.. o an mutfağa girince sağa sola kaymasın gözüm diye yumurtayı aldım çıktım o açlıkla çok şey yerdim yoksa inşallah düşerim yaa.. bu kafayla zor ama..

Bende Ankaradayim çok aclikmi hissediyorsun hemen sütlü tarcinli bi kahve yap iç kendini tok bile hissedersin hemde metabolizmayı hızlandırıyor

95 ten 83 e düşmüşsünüz ne güzel yaa.. darısı başıma inşallah normalde süt hiç sevmem ama dün zorlayarak içtim tarçınla.. hemen not alayım bu tarçın süt ve kahveyi..

Afiyet olsun canım. Protein günlerine devam dimi.

Aaa Ortigini unutmusum nerdesin orti. T tatlitambak

bende fırcalayacaktim seni ben neredeyiz diye. Ben de son sporu yapayım. Menüyü yazarim

Evet 2 ay oldu ben başlayalı darısı basina
Öncelikle olumsuz düşünceleri bi yana bırakıp yapacağına inanmalisin benim birde diyet günlüğüm var oraya motivasyon artırıcı planlar falan yazıyorum kardeşim kayseride beni en son 22 temmuzda gördü 2 aralıkta resim atacam ona yeni halimle buda bir motivasyon

Sabah
-1 haşlanmış yumurta
Öğle
-Soğuk sandviç, şekersiz çay (simit dünyasından aldım, sandviç ekmeği arası peynir, domates, salatalık, salam)
Ara
-Sütlü şekersiz neskafe, 2 gün kurusu, 8 badem
Akşam
-2,5 3 kase kadar çorba (içinde minik köfteler ve bulgur vardı. analı-kızlı çorbaydı galiba adı)
Ara
-1 armut

Su:2.5 litre
Spor: -

morordek inatettimolacak nilsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…