Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagolun güzellerim cekin benim kulaklarimi ya kizlar cok kiziyor bekledim gitsinler diye basladim yürümeye. illede 10000 adim. biliyorum bir gün yapmasam birseyolmaz ama benim ne kadar zorluklarla kurdugum düzen bozulur. iki gün gec iyileseyim birsey olmaz ya yürüyecegim iste. esim bile kafasini sallya salliya bakti indi asagi.. ne yapsin gariban.aklinialirimsmile cok aksi insanim ya valla..ohaoldumsmile
5500 adim yapmisim valla 10000 yapmaya kararliyim kismetse. hem ayagimda spor ayakkabilarini bir cikarirsam giymeye üsenirim birde cikarirsam yatak dösek yatarim bosver cinar gibi ayakta ölürüm bende .yerimseniben
ha kallisim portlak iyi olmus yaşutarafagitti benim hosuma gitti. :))
senin yediklerin haftasonuna göre cok iyi olmus kallisim ben aksama ne yiyeyim ya akil ver cok gec oluyor cok aciktim.. tarhana corbasini cok severim ne dersin? yoksa bendemi nohutlu salata yapsam cikolatam anlata anlata canimi cektirdi.cokacimcoook
cikolatam valla düsün birsey yapalim.. birinden bir siirmi istersin birinin resmini görmekmi istersin iste düsün birseyler..ben olsaydim bilirdim ne istiyecegimi -tatlicadiarzu-

oturduğum yerde uyuklamaya başladım kızlar odalarında eşim kanepede kestiriyo be tek kaldım sessiz sessiz uyku bastırdı gidip kahve yapıp içeyim şekersiz içeceğim ablam merak etme :))

ayçamda izmire gitti dün gece okul gezisi vardı sabaha gelecek bu kız ne çok geziyo yaa özeniyorum :))

afiyet olsun kallisim ic..
var haslanmis nohutum tamam asagi inip karnimi doyurayim yoksa evde cok tehlikeli seyler var kafam dönmesin..sempatiksalakcinni

canlarımm opuyorumnanaktan
şimdi nasıl diyim sempatiksalakcinni
yaw iyice anlatma özürlü oldum çıktım haaa :roflol:

benim eski düzene göree bu yazdıklarım çok planlıı vee az geliyor
o yüzden fazla kendimi kasmadann her istedigimden yiyerek ama az yiyerek
( ha size çok geliyor olabilirim ama benim yaşam tarzıma göre az)
bir şeyleri başarmak istiyorum
bu düzenimi korursam ben vericeme eminim kilo:icecream:

bitirdim tamam allahima bin sükür cok zor geldi bugün ama bitti 10bin adim 321 calori 41,7 gr yag 5,7 km olmus.. sabah kahvaltiyi biraz abarttim ama aksam yemegim sadece salataydi sonrada bir portakal toplam iki portakal.. iyide 321 kalori sizede az gelmiyormu?bu durumda bir ayda yani 30 günde 9630 calori yapar. 7000 calorinin 1 kilo yag oldugunu hesaplarsak 1375 gr yag yakariz...........
keske hesaplamasaydim ya..mafoldumben
tamam ben direk yag yakmak icin yürümüyorum ama biraz daha fazla olsaydi daha mutlu olurdum tabi..

çitol sen anlatma özürlü değilsinde şöyle bak değişik bir açı dene yani.. diyetisyene gittim diyorsun diyetisyen sana bolca ekmek vermiş ama hangi öğünde şerbetli tatlı verdi hemde günde iki kez... çikolatan var kısırın var hiç bir diyette bunlar yok bunlarla zayıflayamazsın olsada kaç gün sürecektir 2 hafta verirsin kilon durur sonra canın sıkılır oturur bunların beş katını yersin o iki haftada boşa gider ve skiye dönersin değişen bir şey olmaz...

az yememek istemiyorsan başka şeyleri yemeyi denemelisin kocaman bir kase saata yap yanına bir dilim ekmek al doyana dek ye, bir tane kalburabastı seni kaç saat doyurdu ki sonra elim ayağım titriyor fenalık geçiriyorum diyorsun dengeli ye iki gün salata sebze ye sonra gel deki bana kalliste senin dediğin gibi beslendim ama hala elim ayağım titriyor asla böyle bir şey olmaz... şekerinin dengesini sen bozuyorsun elinin ayağının titremesini sen sağlıyorsun bu yediğin tatlılarla sağlıksız besinlerle...

yahu şerbetli tatlıdan öğünmü olur al iki dilim ekmek yap koca bir kase cacık sonra bak bakalım neren titreyecek...

hani kendimi kasmadan yapmak istiyorum diyorsun ya sağlıklı ye bolca ye doyarak ye ancak böyle başarırsın aç kalmadan ama sağlıklı.... senin bugün yediklerin hiç doyurucu özelliği yok ki ben onları yesem açlıktan kıvranırım sende öyle oluyorsun işte tatlı kısır çikolata doyurmaz insanı....

citol canim bencede cok fazla yiyorsun daha dogrusu yanlis yiyorsun. o kalbura basmalarin cikolatalarin yerine bolca salata yogurt hatta yemek yesen daha karli olursun en azindan saglikli beslenirsin. o saydigin zararli seylerin icinde insana hic faydasi olmiyan hersey var sadece kuru kalori.. yani bunlari biz yemiyormuyuz arada kacamaklar oluyor elbet ama iki üc tane degil yarim yada en cok bir tane yiyoruz. hele böyle diyetimize tam odaklandigimiz zamanlar eve bile sokmuyoruz. karismak haddim degilsede, buirada kritiklere acik olmaliyiz diye düsünüyorum. sana yanlislarini hatirlatmiyacaksak takim olmamizinda bir önemi kalmaz. degilmi canim?kaydirigubbakcemile5

reyhan abla yaaa yeminle bak ne dicem sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne yazmaya gelmiştim benkaydirigubbakcemile3

diyecektim ki abla ben sabah adımsayarı taktım 500 adım yürüdüm sonra dışarı çıkmam gerekti takmayı unuttum ama o 500 adım 19 kalori olmuş ne kadar az diyecektimkaydirigubbakcemile3

ama ablacım sporda bile çeşitl aletler var bazıları o kadar az kalori yaktırıyordu ki hocada siz ona bakmayın vücudunuzda neler çalıştırdığını bilseniz hiç bırakmazsınız diyordu... kardio yerine geçiyor bazıları direk yağ yakıyor yürüyüşte işe yarayacaktır sen takma kafana bak bende bugün adımsayarımı takmadım ama 10 bini kesin geçtim ayaklarım kopuyor eşimle çok yürüdük çünkü..

birdaha unutma kallisim ben onsuz yürürsem bosa gitti sayiyorum vallahi bak okadar aliskanlik yaptiki. heheheheheh
ama sekerim dogrudur 500 adimda 19 calori ama benimki dahada az göstermis sanki.
amaaaaaaan bosver ben kendimi biliyorum bir hafta daha yürüyeyim baglasalar durmam artik oldugum yerde ziplar yinede 10bin adimimi tamamlarim sonrada ceylan gibi sekerim agrisiz sancisiz isallahhhhhhh yalappimmmmmmmm

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

üzerlerine söyleyecek tek kelimem yok,aynen katılıyorum... ben yazacaktım,siz zaten yazmışsınz...

iyi geceler ..
kalişim .rayhan ablam .çukulam ...sizler varsınız ....:1hug:

kalişim evet ya kl harcamaya bakmayın önemli olan kas . kas gelişsin siz uyurken bile yağ yakıyor ..:lepi:yemişim kl.yi....:roflol:
mesela pilates çok kl. yakmaz ama neden okadar çok inceltiyor .....yerimseniben kaslar yağları yiyorda ondan ... bu etapta kilo fazla degişmaz ama . kaşla yağ yer degiştirdigi için .... gerçi bunları hepimiz biliyoruz ....laelaelaelaelaeopuyorumnanaktan

amaaaan reyhan ablam, 10000 adım atmışsın,hala düşünüyorsun. Osman Müftüoğlu 10000 adım diyor,tamamdır. düşünme gerisini bence...ama bence de kaloriyi az göstermiş o alet...

bu arada nohutlu veya yeşil mercimekli salatayı şiddetle tavsiye ediyorum.en az 3 saat toksunuz!.

cikolatam isin bittimi geldinmi bülbülüm ? hosgeldin cok yoruldunmu? dönülmez aksami söyledinmi :?
hani kücük cocuklar olur anneleri eve gfelince habire soru yagmuruna tutar sorgularlar onlara benzettim kendimi :))))9

hoşgeldin güzellik...
katılıyorum sana. kasların gelişmesi daha önemli çünkü sonuçta yağları eriten kas yoğunluğudur kaydirigubbakcemile5

kaliş sultan geçen gün yazmıştım ya bi konu vardı kazene söyleyim diyordun ya .. bi haber varmı?bak günlük açanlar mısır patlagı gibi oldu ayol .....kaydirigubbakcemile3

cikolatam isin bittimi geldinmi bülbülüm ? hosgeldin cok yoruldunmu? dönülmez aksami söyledinmi :?
hani kücük cocuklar olur anneleri eve gfelince habire soru yagmuruna tutar sorgularlar onlara benzettim kendimi :))))9

hahahahh reyhan ablam,daha gitmeme 2 saat var...sabah da 7 de geleceğim :)) ne yazık ki gece işi bu .... :sm_cool:
dönülmez akşamın ufkundayız heee... vaaaayy süpersin ablam.

aebenim aynen sekerim bu saatte seni görmek ne güzel haklisin kas yapip yaglarimizi önüne koyacagiz yesin diye ...... yemisim caloriyi heheheheh ay cok hosuma gitti :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…