- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.041
Cnm squat dediğin dizlerini bükerek çömelme değil miydi ebru şallı da onu duvara topu yaslatip sırtını topa verdirerek yaptiriyor yanlismi biliyorum ortigimSağol tatlım sumo squat i da ben çok sever yapıyorum ama sen çok yüklendi birden 100 yaptın ben 15 20 30 40 50 diye attirdim. . Diziniyilessin bbaşlarsın sende
Cnm squat dediğin dizlerini bükerek çömelme değil miydi ebru şallı da onu duvara topu yaslatip sırtını topa verdirerek yaptiriyor yanlismi biliyorum ortigim
tambağıma bak sen
Ben daha düşünmedim ne yiyeceğim güçlendirmeye geçince odul öğünler var mantı yaparım bende
Bunlara alisayim iyice yeni hareketler ekleyecem. Paylasirim burada yaptikca. Ziplamali squat falan yapicim
senin guclendirme ne zaman
İstediğim kiloya ulaşınca başlıyor güçlendirme 55 veya 60 olunca bakalım duruma göre ama teste Gore mart ta vermiş olmam lazim
İnş cnm hep beraber hedefe ulaşırız sende güzel spor yapiyosun sworkitteki hangi squat çözemedin ben bu işi ebru şallı ya devamBöyle gidersen verirsin canım bence. Yarın ben de protein ağırlıklı beslenecegim.
Ne yemeyi dusunuyorsun varmı fikrin protein bana çok iyi geliyo sebze meyve olsa doymazdim bir değil uç yerdimBöyle gidersen verirsin canım bence. Yarın ben de protein ağırlıklı beslenecegim.
Canım duvara toslamadan kapatmışsın günü şükür. Akşamdan yapsan yarının yemeğini? Gelince insanın gözü dönüyo hakkatenSabah
-1 haşlanmış yumurta
Öğle
-Soğuk sandviç, şekersiz çay (simit dünyasından aldım, sandviç ekmeği arası peynir, domates, salatalık, salam)
Ara
-Sütlü şekersiz neskafe, 2 gün kurusu, 8 badem
Akşam
-2,5 3 kase kadar çorba(içinde minik köfteler ve bulgur vardı. analı-kızlı çorbaydı galiba adı)
Ara
-1 armut
Su:2.5 litre
Spor: -
morordek inatettimolacak nilsub
Kız sendeki bu koca hayret bu sefer 2de bırakmış yakanıSabah 8 de kahvaltı
1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
lor peyniri
salatalık domates
Ara 11
tarçınlı turk kahvesi
7 findik+1 kuru kayısı
ara 14.30
şekersiz nescafe
2 hurma
Aksam 18.30
2 lahmacun önceydi ki 1 ini zorla yedirir eşim.
Çok sevdiğimi biliyor.ah ah eskiden 6 tane yerdim
salata
Yarım bardak ayran
Su 3lt
Spor
1 saat yuruyus
300 ip atlama
50 sumo squat
50 duvarda şınav
100 ayakta mekik
50 dağa tırmanış
30 dambillarla kol hareketleri.
Esneme toplamda 30 dk sürdü
morordek nilsub inatettimolacak toplight medusa38
soda migdeyi genisletiyor diyorlar ama ayranla karistirmisinBugünkü menüm
toplight inatettimolacak nilsub morordek cansutr
Sabah öğle bir
İki yumurta yulaflı peynirli omlet
Çay
Ara
Sade nescafe
Akşam 17:30
Et kavurma yağsız
Sodalı ayran
1 soğandan salat
İçecekler
Kahve
Kiraz sapı çayı
Sütlü tarçın
2.5 litre su
Arada belki yoğurt yulafın kalaniyla 22 gibi
1 saat pilates
30 dakika kardio esneme hareketleri
Ne yemeyi dusunuyorsun varmı fikrin protein bana çok iyi geliyo sebze meyve olsa doymazdim bir değil uç yerdim
cansutr canımmm ben de tam sizin takıma geliyodum bi ses vereyim kızlara diye.. dersler deneyler bi bindi tepeme geçen hafta bizim takıma bile zor uğradım nasılsın napıyosun..Ay nasıl niyetler karşılıklı denk gelmiş hoşgeldin tatlımmm
Canım duvara toslamadan kapatmışsın günü şükür. Akşamdan yapsan yarının yemeğini? Gelince insanın gözü dönüyo hakkatenBiz de pazar yaptık bugün gelince birimiz bulaşığa birimiz yemeğe giriştik erkenden yedik yemeğimizi. Hatta pazardan palamut aldım yarına ekşili yapıcimmm hadi gelin siz de
Bi de canım squatı filan erteleyebilirsin de ufak ufak başla bence yürüyüşlere. Kas kendini onarabilen bişey biraz zorlanırsın başta ama iyi gelir bence. Benim de yazın belim kötü olmuştu ağlaya zırlaya harekete devam ettim o toparladı biraz..Doktorunu da ihmal etme lütfen sağlığın herseyden önemli
Kız sendeki bu koca hayret bu sefer 2de bırakmış yakanıkarım çıtır olucak diye kıskanclık krızlerıne mı gırdı adam sureklı bı sabotaj hali Bu arada güzel bi menü olmuş canım sporların da harika hatta listeyi bile başlatmışsın tişikkirler
Menücüğümü de yazam şu kenara
morordek toplight nilsub
Sabah
2parmak sosis 1yumurta omlet
biber domates salatalık
1dl süzme peynir 3zeytin çay
Öğle
1kepçe ezogelin
1tabak etli taze fasulye
Az salata bikaç kaşık cacık
Akşam
Bikaç çatal kadar fırında sebze
1haş yumurtalı bol salata
Ara
2kuru kayısı bıkac cevız cay
Su 2,5 geçecek yatana kadar
Spor : Sabah okula 1saat yürüdüm
Yemekten sonra da 3mile + 15dk ip atlama. Biraz sonra yapacaklarımla da squatı 50ye tamamlıcam
1-2 gün daha böyle sürerse gitcem doktoraCanım duvara toslamadan kapatmışsın günü şükür. Akşamdan yapsan yarının yemeğini? Gelince insanın gözü dönüyo hakkatenBiz de pazar yaptık bugün gelince birimiz bulaşığa birimiz yemeğe giriştik erkenden yedik yemeğimizi. Hatta pazardan palamut aldım yarına ekşili yapıcimmm hadi gelin siz de
Bi de canım squatı filan erteleyebilirsin de ufak ufak başla bence yürüyüşlere. Kas kendini onarabilen bişey biraz zorlanırsın başta ama iyi gelir bence. Benim de yazın belim kötü olmuştu ağlaya zırlaya harekete devam ettim o toparladı biraz..Doktorunu da ihmal etme lütfen sağlığın herseyden önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?