- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.061
Sorma biz de 1.olduk güya ama 2diskalifiye 1banlı arkadaş vardı. Diğer takımlar da pek toparlayamamış da olduk 1.acıkcası. bıkacımızın yuzdesı iyiydi ama dediğin gibi cok etkileniyo liste.. Daha güzellerini görürüz birlikte tatlım çıpçıtır hatunlar olicizz hepimizkalp kalbe karsiymis tatlimbende size ugriycam ugriycam firsat olmadi birtürlü..ben cok sükür izinliyim isden...yetisirmi bilmiyorum dosya konusunu hocalarima sunsam tatile gitmeden yada en azindan konulari kitablari belirlesem iyi olur...2 haftaya okul acilcak.....annemler tr den gelecekler....bir kac güne ben arkadasimla tatile kacacam
gecen hafta yüzdemi 0,000 o 3 sifiri virgülden sonra koymak nasil zordu anlatamameminim bu hafta daha iyi olacak listede 4 kisi kalinca 1 inin kilo almas etkiliyor haliyle...ama toparliycaz eminim... ben ceylanlarima @Aycaokurcan, @Ses35 , @dagyolu , @Enise07 güveniyorum...onlar benim sansim
Ayy al hepsi senin olsun deseydinAy sorma Tulumba ve lokma tatlısı aldı. Bana diyor ki yemiyor musun yok canım dedim. Neyse ısrar etmeyeyim sen başladın mi 5 6 7 hooop gidiyor. Bitirirsin tatlıları mi dedi yaaa...
yemedim tabiki. Bu ara motivasyonum iyi bakalım ne kadar sürecek. Ayna da ki beni çok sevdim yaa...
Sorma tatlım ya nasıl hamlamışımIP atlama ce squat asla bırakma canım az az da olsa yap. Faydasını kısa sürede görürsün. Ben çok gördüm de:)
Ah canım yaa nasıl bi çözüm bulsak ki sana1-2 gün daha böyle sürerse gitcem doktoraYarın mesela eve hiç gelemicem. Sabahtan 17.00 ye kadar okuldayım. Sonra da kursum var. Bi öğünü kurtarsam diğerinde sorun oluyo. Artık dengelemeyi öğrenmem lazım, yoksa eve giremediğim günler geldi bile
Hemen kaptanım basustune3 ekim Spor listesi
1. Tatlıtambak ---->>> 90 dk
2. inatettimolacak ---> 60+60-> 120dk
3.medusa38 kız ekle bakem sen de sporunu elcağazlarınla
Ayran soda yağ yakımını hizlandiriyormus o yüzden bi sure icecem kur amaçlı ama tadinida seviyorum yalan degilsoda migdeyi genisletiyor diyorlar ama ayranla karistirmisinbende hep soda tarzi asitli su icerdim simdi sade suya gecmeye calisiyorum CO2 olmayan asitisz su icmeye calisiyorum. onun disinda gayet kusursuz.
Yumurtada yeseydin sabah olmuyor mu tok tutardiSabah lor peyniri sadece öğlen akşam ise tavuk balık olacak.
3 gunluk seyda coskun yapcem de
Ayran soda yağ yakımını hizlandiriyormus o yüzden bi sure icecem kur amaçlı ama tadinida seviyorum yalan degil
Ay şekerim ne demek tatli bir recaa diyelimHemen kaptanım basustune
Yumurtada yeseydin sabah olmuyor mu tok tutardi
Ah canım yaa nasıl bi çözüm bulsak ki sana
Gorecez inş ortim o 62 buraya gelecekinatettimolacak bana da çok güzel tepkiler geliyor ama 62 yi görene kadar bırakmak yok. Dünya gözüyle kendimi bir zayıf göreyim. 75 ten aşağısıni bilmem yani. Hep tombiktim
Tamam cnm afiyet olsunAslinda mantar var ama ben lor yiyeceğim seviyorum da tadını zaten artık başka peynirler hoşuma gitmiyor... lor da tok tutuyorbeni canim
Güüünaaaayyydııınnn güzel hatunlarla dolu 5.takım
Afiyet olsun..Gunaydin...
Ben kahvaltımı yaptım bile yaaa
Afiyet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?