Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sorma biz de 1.olduk güya ama 2diskalifiye 1banlı arkadaş vardı. Diğer takımlar da pek toparlayamamış da olduk 1.acıkcası. bıkacımızın yuzdesı iyiydi ama dediğin gibi cok etkileniyo liste.. Daha güzellerini görürüz birlikte tatlım çıpçıtır hatunlar olicizz hepimiz ayrıca senin ceylanların varsa benim de yavru kurtlarım varr Sabahları inek obası marşıyla uyandırıyorum arada

Ayy al hepsi senin olsun deseydin yok anam yok komplocu bunlar bende de var bundan bitane dişarda canıma okuyo. gördüğüne biliyo musun yemiyo aç dolaniyo diye konuşmaya başlıyo Allahtan eve gelince kurtulabiliyorum dilinden.. Sen de o da yok tabii napacaaann dayanacann mecbuuurrr bozma şekerim sen iradeni bozma. biz kızarız yaramaz kocişine burdan eeee det deriz bırak aysegülümüzü tambağımızı deriz kızarız ona
IP atlama ce squat asla bırakma canım az az da olsa yap. Faydasını kısa sürede görürsün. Ben çok gördüm de:)
Sorma tatlım ya nasıl hamlamışım bugünü penguen olarak geçirdim bacaklarımın arkası odun gibi..aa bikaç gün daha asılırsam üstüne toparlıcam gibi.. Ayy bugün nasıl güzel tepkiler aldım anlatamam size kızlar cok mutlu oldum hatta kaç kişi daha vermesen de olur cok hos duruyosun böyle dedı..tabı alısıklar enıne boyuna özgeye herkes şoklara giriyo..maşallah bağa Şaka bi tarafa sizin emeğiniz çok kızlar hakkınızı helal edin valla tek başıma bu kadar hızlı ilerleyemezdim..
Ah canım yaa nasıl bi çözüm bulsak ki sana

soda migdeyi genisletiyor diyorlar ama ayranla karistirmisin bende hep soda tarzi asitli su icerdim simdi sade suya gecmeye calisiyorum CO2 olmayan asitisz su icmeye calisiyorum. onun disinda gayet kusursuz.
Ayran soda yağ yakımını hizlandiriyormus o yüzden bi sure icecem kur amaçlı ama tadinida seviyorum yalan degil

Ah canım yaa nasıl bi çözüm bulsak ki sana

Cumartesi-pazar bile kursum var ay bu sene delirmezsem iyidir. Diksiyon-işaret dili-ingilizce-okul hepsine birden koşturup durcam En azından sabahları boğazımı tutuyorum, aralarda kantinden çikolata bisküvi falan almıyorum. İşte akşamları da az yiye yiye ayda 2 kilo versem kardır. Normal şartlarda yedikçe yerdim

Gunaydinlaaar

Kizlar gordugum kadariyla hep ayni kisiler menusunu yaziyor, muhabbet ediyor. Spor listesi desen 3 kisiden ibaret, biz bu kadarcik miyiz yahu? Digerlerinin kilo vermeye niyeti kalmadi mi? Bi bilgisayara gecince yoklama alayim teker teker, nerdesiniz eyyy takimin hatunlari? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…