Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok koymuşsun kaptanım ben 1 bardak süte 2 tatlı kaşığı koyuyorum çokda güzel oluyodu ondan rahatsız etmiştir belki seni ben yapıyorum benide hiç rahatsız etmedi

Çok koymuş ya bence ondan rahatsız etmiştir ben de 1 yk kullanıyorum 1 bardak süte
toplight

O tabi bırakılabilir bir diyet bir de hergun yeni bise ekliyosun menuye protein le başlıyor sebze eek yağlı peynir meyve diye gidiyor sen ayrıntılı bakarsın sana uyarsa yaparsın cnm

Ooo iyiymiş canım. Eşim ise gidecek onu gondereyim bakarım detaylı

Kız bırakma ben de aynısını dedim patlayan da bırakmak yok ama benim bacaklarda felaket ağrı var yürüyüş yaparken bile o acıyı hissediyorum düşün artık.
Bırakmak yok

Selam kızlar, ben bugun bi nebze daha iyi beslendim sayılır :) Menü yazasım geldi.

Sabah:
1 yumurtadan az kaşarlı omlet (ama bunun hepsini yiyemedim)
domates, salatalık
1 kk peynir
1.5 dilim tbe

Ögle:
1 kase ezogelin corbası
1 tane büyükce yogurtlu kıymalı biber dolması

Ara:
1 dilim cikolatalı ekmek

Aksam:
1 lahmacun (burda o kadar muhabbeti dönmüstü ki cok canım cekti :) )
1 bardak ayran
bol yesillik

Aslında genele baktıgımızda gene karbonhidrat agırlıklı olmus ama sabah-aksam sandvic, krakerden iyidir en azından etli bi seyler de var. Sadece proteini halen midem kaldırmıyor maalesef.

Önceki yazdığın menuye göre çok güzel amma hani ceviz badem Aksam bir ara yap 1 bardak sütle. kucuk oredegimiz için canım. Yaz böyle hergün sen ya.

Önceki yazdığın menuye göre çok güzel amma hani ceviz badem Aksam bir ara yap 1 bardak sütle. kucuk oredegimiz için canım. Yaz böyle hergün sen ya.
Aaaa sen deyince hatırladım aslında kahvaltıda ceviz de yedim. Cok degildi ama birkac tane. Yatmadan belki süt de içerim bak iyi oldu uyardıgın :)
Cok sacma menüm olursa yazmam, diyet konusu burası neticede Ama onun dısında yazayım siz de beni uyarın böyle :)

Yaz ki canim sen de biz de seni takip edebilelim. Ceviz yediysen o zaman sütün yanına meyve ekle canım....
afiyet olsun. Bebıs e yarasın. Ailen de diyabet hastası var mi

canım bugün 30 yaptım normal yapıyordum bi ara şimdi sumo yaptım
Kaptanim biri yüz kat şişiyor demişti sanki
Miktar çok olmuş olabilir mi?
12 kat şişiyormuş ama bendeki etkisi 100 kat oldu
Cok sukur iyi
Eşiyle bir gelişme yok sanırım
canım istanbula gidice boşanma dilekçesini verecek bitirmiş tamamen kafa dada
kızlar migrenim tuttu biraz spor yapayım dedim ama yok ağrıkesici aldım yatacam

sağol canım sorma her yer her yerde çocuklar kaybolsa arama kurtarma ekibi çağırcaz o derece
hahaha iyiymiş canım :)

Ya evet Allah ben okadar mantıci değilim ya bizim yaglamada lahmacun yerine geçmez mi bi yapan olsa da yesek ama
hiç geçer mi canım yaaa..

Birde annenin çok güzel yaptığı tereyağlı kete var resmen işkence ediyorum kendime hamurisini niyetine dükan krebi yaptım bende Eki Görüntüle 1893404
içli kete diyoruz biz ama ben içine çok un koymuyorum az koyunca belli olmuyor sadece kat kat yapiyor canım böyle daha güzel oluyor

inatettimolacak morordek nilsub medusa38

Sabah 7.30
1 tam + 1 beyazı +3 yk lor+karabiber +pul biber ile omlet
iki ısırık lahmacun (koca faktörü )

Ara 11
1 ceviz + 5 badem
yesilcay

ara 15.30
1 salatalık

Akşam 18
fırında palamut
salata
2 bardak light kola

Su 3lt

Spor
1 saat 10 dk yürüyüş
40 dk cardio
(50 sumo squat -800 ip atlama -40 duvarda şınav -dambillarla kol hareketleri-100 ayakta mekik) daha da yapacaktim ama çocuklar bu sefer çok uğraştılar benimle..

hahaha iyiymiş canım :)

hiç geçer mi canım yaaa..

içli kete diyoruz biz ama ben içine çok un koymuyorum az koyunca belli olmuyor sadece kat kat yapiyor canım böyle daha güzel oluyor
Sen yağlamayı biliyor musun yesem lahmacunun bi daha yuzune bakmasın

Yağlamayı bilenler arasında oylama açıyorum yağlamamı lahmacunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…