- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.181
çok koymuşsun kaptanım ben 1 bardak süte 2 tatlı kaşığı koyuyorum çokda güzel oluyodu ondan rahatsız etmiştir belki seni ben yapıyorum benide hiç rahatsız etmedi
O tabi bırakılabilir bir diyet bir de hergun yeni bise ekliyosun menuye protein le başlıyor sebze eek yağlı peynir meyve diye gidiyor sen ayrıntılı bakarsın sana uyarsa yaparsın cnm
Canım arkadaş başladı yeni 73.6 çıkmıştı dün bugün 72.6 olmuş yani ona iyi geldi bi tamamladım kaç kilo verdiğine bakacazOoo iyiymiş canım. Eşim ise gidecek onu gondereyim bakarım detaylı
Ben teflon tavada yapıyorum
Çokta güzel oluyor.
Ben dışarda olacam cnm sen bak 8 gibi burda olurum konusuruz diyetle ilgilideOoo iyiymiş canım. Eşim ise gidecek onu gondereyim bakarım detaylı
ama tahinli cevizli gerçekten enfes oluyor
Ben dışarda olacam cnm sen bak 8 gibi burda olurum konusuruz diyetle ilgilide
Agirlikliya kadar bende gitmedim.ama bikac ay surekli yaptim. Simdi yeniden basladim iste totali 50-60 anca oluyo inu da tek sette yapmıyorum zaten. Spora da ara vermistim onlarin verdigi bi aci var bikac gundur ama zaten kafamin yogunlugundan onu hissedecek durumda degilimcatlasam da patlasam da birakmicam bu sefer sporu dedim kendi kendime. Sporsuz duruyo vermem maalesef
Selam kızlar, ben bugun bi nebze daha iyi beslendim sayılır :) Menü yazasım geldi.
Sabah:
1 yumurtadan az kaşarlı omlet (ama bunun hepsini yiyemedim)
domates, salatalık
1 kk peynir
1.5 dilim tbe
Ögle:
1 kase ezogelin corbası
1 tane büyükce yogurtlu kıymalı biber dolması
Ara:
1 dilim cikolatalı ekmek
Aksam:
1 lahmacun (burda o kadar muhabbeti dönmüstü ki cok canım cekti :) )
1 bardak ayran
bol yesillik
Aslında genele baktıgımızda gene karbonhidrat agırlıklı olmus ama sabah-aksam sandvic, krakerden iyidiren azından etli bi seyler de var. Sadece proteini halen midem kaldırmıyor maalesef.
Aaaa sen deyince hatırladım aslında kahvaltıda ceviz de yedim. Cok degildi ama birkac tane. Yatmadan belki süt de içerim bak iyi oldu uyardıgın :)Önceki yazdığın menuye göre çok güzel amma hani ceviz badem Aksam bir ara yap 1 bardak sütle. kucuk oredegimiz için canım. Yaz böyle hergün sen ya.
Aaaa sen deyince hatırladım aslında kahvaltıda ceviz de yedim. Cok degildi ama birkac tane. Yatmadan belki süt de içerim bak iyi oldu uyardıgın :)
Cok sacma menüm olursa yazmam, diyet konusu burası neticedeAma onun dısında yazayım siz de beni uyarın böyle :)
Babaannemde ve halamda var. Cekirdek ailede yok.Yaz ki canim sen de biz de seni takip edebilelim. Ceviz yediysen o zaman sütün yanına meyve ekle canım....
afiyet olsun. Bebıs e yarasın. Ailen de diyabet hastası var mi
canım bugün 30 yaptım normal yapıyordum bi ara şimdi sumo yaptımŞuan az yapıyorum ama daha önce yapmıştım en son arttıra arttıra günlük 250 ye çıkmıştım canım
basen sorunun varsa mutlaka tavsiye ediyorum ama normal squat değil sumo squat yapmalısın
birde yavaş yavaş arttır günde 5-10 arttırınca ağrı oluyor ben o hatayı yapmıştım ağlaya ağlaya merdivenlerden iniyordum ağrıdanşimdi tek sette 40 yapıyorum 40 yaparken zorlanmadığım zaman 45 yapıcam sonra 50 böyle böyle yavaş yavaş arttırıcam ...
12 kat şişiyormuş ama bendeki etkisi 100 kat olduKaptanim biri yüz kat şişiyor demişti sanki
Miktar çok olmuş olabilir mi?
canım istanbula gidice boşanma dilekçesini verecek bitirmiş tamamen kafa dadaCok sukur iyi
Eşiyle bir gelişme yok sanırım
hahaha iyiymiş canım :)sağol canımsorma her yer her yerde çocuklar kaybolsa arama kurtarma ekibi çağırcaz o derece
hiç geçer mi canım yaaa..Ya evet Allah ben okadar mantıci değilim ya bizim yaglamada lahmacun yerine geçmez mi bi yapan olsa da yesek ama
içli kete diyoruz biz ama ben içine çok un koymuyorum az koyunca belli olmuyor sadece kat kat yapiyor canım böyle daha güzel oluyorBirde annenin çok güzel yaptığı tereyağlı kete var resmen işkence ediyorum kendime hamurisini niyetine dükan krebi yaptım bendeEki Görüntüle 1893404
Önceki yazdığın menuye göre çok güzel amma hani ceviz badem Aksam bir ara yap 1 bardak sütle. kucuk oredegimiz için canım. Yaz böyle hergün sen ya.
Sen yağlamayı biliyor musun yesem lahmacunun bi daha yuzune bakmasınhahaha iyiymiş canım :)
hiç geçer mi canım yaaa..
içli kete diyoruz biz ama ben içine çok un koymuyorum az koyunca belli olmuyor sadece kat kat yapiyor canım böyle daha güzel oluyor
Sen yağlamayı biliyor musun yesem lahmacunun bi daha yuzune bakmasın
Yağlamayı bilenler arasında oylama açıyorum yağlamamı lahmacunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?