Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
toplight nilsub inatettimolacak morordek T tatlitambak
Sabah öğle
5-6 çatal kıymalı yumurta
Çay
Ara
Nescafe
Akşam
Dükan ekmeği
Baget haşlama
Sodalı ayran
Ara
Cola zero
1 saat pilates
90 dakika yuruyus ankaranin yokuşunda bebek arabasiylA bayag bir ter attım birde pazardan aldığım 10kg meyve sebzede ustunde
Arada kiraz sapı çayı ve kahve içerim yine

Güzel menu canım. Ben de bugun yokuşlu bir yolu tercih ettim. yarina 81.1 cikarsan hic sasmam sen beni yakalarsin

Ben kalkayim da mutfağı toplayaym is v
çok uykum da var sabah 6 dan beri ayaktayim...

Geçer inşallah canım. Bizi de haberdar et gittiğin zaman.
ya bu ara iyi gibiyim corba-sebze ile beslenince problem cikmiyor; benim midemin almadigi seyler bu ara agir yemekler ve hatta tavuk falan. Yarin biftek yemeyi dusunuyorum gerci biraz salatayla cunku biraz et yesem fena olmaz artik.

Saol cnm hadi ben çıkıyorum da bak arkadaştan 1kg ekside çıkmış sen naptin deneyecenmi ekspress bakabildinmi

BBaktım deneyebilirim ama yulaf kepeği yok ben de o da dukan da önemli galiba özellikle kabızlık olmaması için sanki dimi

ya bu ara iyi gibiyim corba-sebze ile beslenince problem cikmiyor; benim midemin almadigi seyler bu ara agir yemekler ve hatta tavuk falan. Yarin biftek yemeyi dusunuyorum gerci biraz salatayla cunku biraz et yesem fena olmaz artik.

Miden ağır gelen şeylerde zorlama o zaman canim. Bu ara ben de de balık sevdası var. Senden mi bulasti ne:)

Merhabalar ben menümü yazayım atlamadan :)
dün sabah işten gelip 3 saat uyuyup kalktım mecburen yemek yedim.. 13:00 kepekli ekmekten tost ve haşlanmış yumurta yedim.. dişçiye gitmem lazımdı..
16:00 bir ayran
18:00 tavuk ızgara,salata
(uyuduğum için ara yok)
23:10 peynirli salata,ceviz
03:00 3-4 kaşık çorba (ne çorbası çözemedim) 1 yumurtadan kıymalı yumurta,1,5kk peynir,4 yeşil zeytin,salatalık
07:00 civarı 1 tane yulaflı bisküvi
gün içinde 1 limonlu form çayı, 1 sade soda, sınırsız şekersiz çay, su yetersizdi ama..

35 dk+35 dk dişçiye gelip giderken yürüdüm.. o kadar maalesef..

Benimde canım eşim vardiyalı çalışıyor gece çoğu zaman işyerinde yemiyo gelip yatiyo kahvaltı ve akşam yemeği yapiyo sadece senin normal düzenin mi bu yoksa dikkat ettiğin menumu canım

Evet her markette var ama büyük marketlerde kesin oluyo Gidemiyor musun markete sen hangibsehirdeydin unuttum

Ah canim ben taa batmandayim 9 ay sonra tayinciyiz inşaallah. Herşeyi bulabildigim yer Migros burada. Yarın gidebilirsem alayım bakalım.

daha yeni başladım diyete malum ama gecede olunca böyle oluyor.. normalde işten gelip biraz oyalanıp yatıyorum 11-12 civarı. akşama doğru 5-6 gibi kalkıyorum.. yattığım saate ve o günkü yorgunluğa bağlı yani.. ama dün diş randevum vardı kalkınca yemek zorunda kaldım.. normalde uyanınca yiyorum akşam saatlerinde..

Kulunçtan kurtuldum canım pazar iğne yaptırdım fenalaştım 2 gün onun etkiisni yaşadım.Bugünde kulaklarım ağrımayaa başladı hergün bi yerimde bişey çıkıyo cuma kontrolüm var bakalım.Yani bu nasıl hastalık anlamadım tam bişey geçti diyorum başka bişey çıkıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…