Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biyoistatistik bizim enstitüde de var az cok tahmin edebiliyorum, onda ise yarar belki aldıgın programlama dersleri :) Ama haklısın tabi senin daha cok calısman gerekebilir, ay ne diyeyim valla Allah hepimize kolaylık versin Bak diyorum simdiden yüksek lisanstan sonra bidaha düsün doktora falan akıl kârı degilmis meger, aynen bu moda baglıyosun sonunda

Yoookk yoookk tövbe

T tatlitambak sen cnm proteinde ne kadar verebildiğini anlamak için sabah tartilirmisin sonra bir daha tartışma istersen

Canim ya ben yulaf kepegi taa saliya kadar alamayacagim. O yüzden yapamıcam galiba bunu... 3 gündür aşırı stres var ben de. Her tarafim şişti hissediyorum. Cumaya kadar tartilmayacagim. Motivasyonum çok düştü. Garip bir haldeyim durduk yere aglayasim geliyor. Ay hamile de değilim ki noldu bana.
Felaket baş ağrısı çekiyorum anlatamam. Pazartesi ye kadar toparlanirim inşaallah .

Son bahar sendromu çocuğun 2 yaş sendromu sarstı seni galiba cnm kendini hazır hissettiğinde yaparsın okadar takma kafaya biraz relax ol stres tabiikide odem yapabilir kendini dinle biraz tekrar toplanır benim ortim

Senin kilo fazlan neredeydi cnm dukanla benim farkettiğinde önce fazla yer gidiyor sende de öyle oldumu

Canım benim genel olarak üstte vardı kilo, ilkte ordan verdim, göbek falan az kaldı, ama hala var bişiler, belli bi bölgede değil sadece gidicek ama azmettik :)

Anam buda yeni mi çıktı 5+2 :) ay bende yaparım da korkuyorum sonra normale döndüğümde hemen Verdiğimi alırsam diye pancar dediğin ne bu arada? Kırmızı olan mı?

Bende tatile gidince fena gaza geliyorum ah bende bir 20 ye tamamlasam süper olacakta.senin boy uzun hakikaten zayıf görünüyorsun baya hiç 70 kg demen

Ortim nerdesin sen kaç gündür? Toparladın mı nasılsın? Herkesi dukan exprese başlatıyoruz sende bi baksana netten? Meyve sebze var onda :) seninde kiloyu kırarız inşallah :)

5+2 kilosu çok olanlar için benimde kilom daha çok gobekteydi walla sanki 7-8 kg ordan gitti

Son bahar sendromu çocuğun 2 yaş sendromu sarstı seni galiba cnm kendini hazır hissettiğinde yaparsın okadar takma kafaya biraz relax ol stres tabiikide odem yapabilir kendini dinle biraz tekrar toplanır benim ortim

Esimin stresi de bana yansıyor. Çok durgun halsiz kaç senedir onu hiç böyle görmedim. 2 aydır çok yoğun çalışıyorlar. Artık hem fizikselhem de ppsikolojik olarak değişti adam.. toparlanirim Allah in izniyle...

inatettimolacak kaptanım ben bi ödül yemeği hakettim mi yani ne yesem dukani delerim de ne yesem bulamadım izin varmi
Ay ne yesen ki acaba vardır sen zaten bılınclı hatunsun ne yapman ve sonrası nasıl davranman gerektıgını bılırsın helali hos olsun zaten 1.sen de sanırım tepe tepe kullan ödülünü

Ay ne yesen ki acaba vardır sen zaten bılınclı hatunsun ne yapman ve sonrası nasıl davranman gerektıgını bılırsın helali hos olsun zaten 1.sen de sanırım tepe tepe kullan ödülünü
Walla ben dukanda yok ama sonrasında 2-5 yapacağım için dengeler dedim kuruyemiş düşündüm fazla yağlı olmayan leblebi bir iki fıstık badem falan oluyo içinde dışarı çıkıp yulaf kepeği alacamda karasiz kaldım sana danisim dedim

Maşallah canım, nazar değmesin :)

Proteinimi aldım, yeşilçayımı suyumu içtim, sporumu yapıyorum şu an, canım da bişi istemiyo, zorlayım mı kendimi bilemedim
Saol cnm inş böyle devam eder ama bu takımın katkısı çok bana iyiki varsiniz

ayy ben ödülümü hep dondurmadan yana kullanmıstım bu zamana kadar malum yaz olunca ben hamurcuyumdur genelde sen ne seversın bılemedım..hatunun ödülü bile masum kuruyemıs yıyem mı dıyo

Berilceeeyi ve mefkuremi gecemem diyordumya nasıl gıcık olmuşlardır bana şimdi haftaya takımımızda birinci olacak ins

ayy ben ödülümü hep dondurmadan yana kullanmıstım bu zamana kadar malum yaz olunca ben hamurcuyumdur genelde sen ne seversın bılemedım..hatunun ödülü bile masum kuruyemıs yıyem mı dıyo
Ben ekmek 37 gündür yemiyorum ya o tarafa hiç yanasmayim dedim dükan amca kızar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…