- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.981
Alemsin yahuBende korkuyorum açıkcası eskiden delümüydüm neydimmm gr korkmazdım şimdi korkar oldum bak mesela eskiden lunaparkdakiii gondolll süper eğlenceli gelirdi şimdi bakarken başım dönüyoryaşlanıyormuyum kızzz acepppp herşeyden korkar oldummm bide geçen gördüm midesini kestirmiş bi bayanda felç geçirmiş çuuukkkk tırsdımmmm çuuuuuukkkk
Doktor bikere beni kovmuşluğu var zatenalışkınım ben yaneeee 65 kilodayken midemi kestirmeye karar verdim doktor git çoçuğum evladım kendine hobiiiler bul can sıkıntısından bunlar hep dedi dinlemedi beni bile oysaaaa nasılda arkadaş kestirmiş onun gazıyla gitmişdim arkadaşın 150 boyda 120 kg sen 168 boyda 65 kgsun beee insaffff dedi çok kızdı bi dövmediği kalmışdı yine gideyimde azar işitip geleyim ozaman utanırda tekrar dikkat ederim
Bende korkuyorum açıkcası eskiden delümüydüm neydimmm gr korkmazdım şimdi korkar oldum bak mesela eskiden lunaparkdakiii gondolll süper eğlenceli gelirdi şimdi bakarken başım dönüyoryaşlanıyormuyum kızzz acepppp herşeyden korkar oldummm bide geçen gördüm midesini kestirmiş bi bayanda felç geçirmiş çuuukkkk tırsdımmmm çuuuuuukkkk
Doktor bikere beni kovmuşluğu var zatenalışkınım ben yaneeee 65 kilodayken midemi kestirmeye karar verdim doktor git çoçuğum evladım kendine hobiiiler bul can sıkıntısından bunlar hep dedi dinlemedi beni bile oysaaaa nasılda arkadaş kestirmiş onun gazıyla gitmişdim arkadaşın 150 boyda 120 kg sen 168 boyda 65 kgsun beee insaffff dedi çok kızdı bi dövmediği kalmışdı yine gideyimde azar işitip geleyim ozaman utanırda tekrar dikkat ederim
Ama o zamnda kbızlık başta olmak üzere birçok problem olacak.ebru ben neyi farkettim biliyomusun tamam ben diyet yemekleri yapsamda çok seviyorum benim sorunum diyet yemeklerini çok yemek benim porsiyonları mı küçültmem lazım acil
Beşinci aydan sonra mide bulantıları geçiyormuş. O zamn tamamen rahatlarsın inş.Yok kız ne 80'i naptin?? Ama belki 70'e merdiven dayamistin
Ya valla cok aşırı saglikli da beslenemedim gecen haftalarda midem almiyordu her seyihabire tost, sandvic yedim bi ara ama sonrasinda almamistim. Simdi midem daha iyi, eksime neredeyse hic olmuyor. O yuzden beyaz et, kırmızı et, yumurta falan yemeye calisiyorum son birkaç gündür
Canım sen ara öğünleri azalttın mı en son hatırladığım artık bitiricem diyordun. Yemekleri azaltmak değilde önce ara öğünleri azaltsan.ebru ben neyi farkettim biliyomusun tamam ben diyet yemekleri yapsamda çok seviyorum benim sorunum diyet yemeklerini çok yemek benim porsiyonları mı küçültmem lazım acil
Tamm canım.Merhaba kızlar cnm -800 verdiğine göre sebzeli güne geç ama bugün de bozarsan başa donersin
Maşallah iyi kahvaltı yapmıştı bigün herhalde ara Öğün yapmazCanım sen ara öğünleri azalttın mı en son hatırladığım artık bitiricem diyordun. Yemekleri azaltmak değilde önce ara öğünleri azaltsan.
Bugünü de anlattinmi diğer günler daha kolay gececekTamm canım.
Ama o zamnda kbızlık başta olmak üzere birçok problem olacak.
Eski yeme düzenine geçtiğin gibikilo alacan
İdeali bi porsiyon geçmemek :- )Porsiyon küçültmenin bir zararı olmaz bence canım. Mide alıştığı için zamanla eski yeme düzenine geçmek istese de gecemeyeck zaten.
Yağlı ekmek dışında bi sorun gorunmuyor spor yapacak misinAyşe ben de bugün sabah 7 de
2 dilim kadar yağlı ekmek yedim.
Yumurta ve süzme peynir le
Ara 11.
1 ceviz+1 mandalina
Ara 15. 30
10 badem
5 antep fıstığı
şekersiz nescafe
Akşam da 17.30 da olacak.
1 kase yoğurt
fırında sebzeli tavuk olacak
İdeali bi porsiyon geçmemek :- )
Bence gayet iyi ciss yeme bugün bariAy cocuklarla oyun oynarken kendimi spor yaparken buldum. 20 dk aralıksız hafif tempoda kosu yaptik. Aslında oyun oynuyorduama kkızım yoruldumadi ve ben de onu yakalayamadim.
Bu kadar koşturan sonra da 500 ip atlama
75 sumo squat yaptım. Aksama da leslie 5 mile olacak
DUkanda istediğin kadar diyor ama ben bi tabak yiyorum yaparken bi tabak yapıyorum tekrar aynı yemekte yaramıyor değişik olacakBizim de küçültmek ten kastımiz o canım. Biz nasıl olsa diyet diye abaniyoruz yemege
Yağlı ekmek dışında bi sorun gorunmuyor spor yapacak misin
Bence gayet iyi ciss yeme bugün bari
Güzel bu motivmotivasyonla devam sen iyi başlıyorsunuz sonunu getiremiyosun farkında misinSporsuz olur mu canım 35 dk kardio yaptım. Bundan sonra koşu da ekleyecegim. Ay hem çok eğlenceli oluyor cocuklarla. Hala koşsak koşar di benim kiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?