- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.321
Tebrik ederimmm.Günaydın kızlar bende tartildimnilsub üzgünüm seni gecmisim 80.2 kg
bende çok seviyorum elbiseyi ah bi zayıflasamBen bu ara hep elbise alıyorum. Uzun ve zarif gösteriyor.
Dünkü yumurta detoksunun faydası olmadı mı?Allah im kiz sakin bunu bana deme tamam mı
Ken beni yakalamdan benim yol almam lazım.
Bu arada ben yine aynı 75.9
saf protein yapacam bakalım etkisi olacak mı bana
Senle benim izine ayrılmamamız lazım. Dönüşümüz feci oluyor.bende çok seviyorum elbiseyi ah bi zayıflasam
Farklı yemek gerekiyor cnm bu dukanla ilgili sitelerde de yazıyor bende farklı bisey uygulayacağim sonuç alirsam SanAda söylerim bugün başlıyorum bakalımbende bi türlü yapamadığım 5+5 saf proteinimi yapmaya başlıyorum :) bişi sorucam, aynı gün ya da ertesi gün aynı şeyi yememek dışında dikkat etmem gereken bişi var mı? bazen öğle burda çıkan yemekle aynı şey eve denk geliyo naparsa yapayım da??
Organiğim bu yenilgiyi hazmedebilecen mi?
Teşekkürler senin dukana başlangıç kilon neydiTebrik ederimmm.
Tartılmadım da, +500 falanımdır. Aynen hep cuma yaklaşınca sıkıyorum. Almaktansa az vermek iyi diye diye gram gram verir oldumÖyle yersen gram gram gider tabi canım. cuma yaklasinca da sıkıyorsun kendini vermek icin. Yaz bakayım bugünki kilon.u ne cikti gorelim
Cuma: 61.1 bugun dukana başladım.Teşekkürler senin dukana başlangıç kilon neydi
Ellerine sağlık canım.-------------------------> P.tesi --- Cuma
inatettimolacak -> 70,6 ---- 71
medusa38 ----> 80,2 ---- 81
@w e n d y ---------> 63,9 ---- 64,2
toz-pembe -------> 69,5 ---- 69,7
T tatlitambak ------> 75,9 ---- 75,8
nilsub -------------> 81,1 ---- -
ebrusonmez ----> 60.6 ---- 61,1
Cuma: 61.1 bugun dukana başladım.
C.tesi: 60.3
Pazar: 60.6
Bugün: 60.6
Tam yapabildinmi mi acaba 500 Gr gitmiş ama kilo az senin ya da hatalı bir şeyler mi yedin ikinciye duzeltiriz hatalari-------------------------> P.tesi --- Cuma
inatettimolacak -> 70,6 ---- 71
medusa38 ----> 80,2 ---- 81
@w e n d y ---------> 63,9 ---- 64,2
toz-pembe -------> 69,5 ---- 69,7
T tatlitambak ------> 75,9 ---- 75,8
nilsub -------------> 81,1 ---- -
ebrusonmez ----> 60.6 ---- 61,1
Sen dikkat etsen kilo kilo vereceksin de okul ortamı işte istediğin gibi beslenme ihtimalin çok zor.Tartılmadım da, +500 falanımdır. Aynen hep cuma yaklaşınca sıkıyorum. Almaktansa az vermek iyi diye diye gram gram verir oldum
Dünkü yumurta detoksunun faydası olmadı mı?
Evet ya bu kadar pişman olacağımı bilseydim gram yemezdim.o cuma kaçamağını yapmasaydın bugün daha eksideydinsaf protein günleri en önemli günler, bi tur daha yaparsan aklında olsun :)
Mesela hala bi şey yemedim, 12.30 da ders bitcek bi şeyler atıştırcam saat 14.00 tekrar ders.Sen dikkat etsen kilo kilo vereceksin de okul ortamı işte istediğin gibi beslenme ihtimalin çok zor.
Ama elinden geldiğince alternatifler üret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?