- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.341
En çok birinci gün veriliyor devamı içinde diğer günlere dikkat edeceksin 5. Gunlemi devam ediyorsunCuma: 61.1 bugun dukana başladım.
C.tesi: 60.3
Pazar: 60.6
Bugün: 60.6
Keşke menümü yazsaydım.İnceleme şansımız olurdu.Tam yapabildinmi mi acaba 500 Gr gitmiş ama kilo az senin ya da hatalı bir şeyler mi yedin ikinciye duzeltiriz hatalari
Evet Ayşe öğretmenimiz bize dukan aşılıyor.Aaa dukan mı yapıyo herkes, ben baya geride kalmışım
İngiliz karbonatın iç kesin çözüm kolay bulunur kararlarda bile varEvet ya bu kadar pişman olacağımı bilseydim gram yemezdim.
Wc sorunu yaşıyorum hafiften. Artının sebebini ona bağlıyorum.
Çok iyi bir sonuç.Ah canim olmaz mı ben çarşamba aksami sapitip cumartesi günü tekrar toparlayıp. Detoksa 76.9 ile başladım 1 kg gitti dünden bugüne 75.9 oldum
Aktarİngiliz karbonatın iç kesin çözüm kolay bulunur kararlarda bile var
Izgara tarzı bulabileceğin biryer yok mu?Mesela hala bi şey yemedim, 12.30 da ders bitcek bi şeyler atıştırcam saat 14.00 tekrar ders.
Yok 4. gündeyim.En çok birinci gün veriliyor devamı içinde diğer günlere dikkat edeceksin 5. Gunlemi devam ediyorsun
Ne kadar kullanacağım.İngiliz karbonatın iç kesin çözüm kolay bulunur kararlarda bile var
Afiyet olsun.Kızımı okula gönderdim ve hergün arkasından abla abla diye ağlayan oglumla kaldım başbaşa. Uyuyorum sonra öğlen yemeği yiyeceğim .
sabah 1 kase Den az yoğurt ve 1 kk peynir yedim. Oglene lorlu omlet aksama da balik yiyeceğim. Şimdilik plan bu saf protein günüm için.
Öğlen sonu kızıma kışlık alışverişine çıkacağım.
Simit dünyası, pideci, popeyes, burger king, pizzacı, suadiye marmaris diye bi tostcu, balıkcı. Seçenekler bunlar ne yazık ki. Balığı perşembe denicez, güzelse oraya takılırız bi süreIzgara tarzı bulabileceğin biryer yok mu?
Öğlen arası güzel doyur karnını
Bir su bardağına 1 ck kullanNe kadar kullanacağım.
hahah bencedeSenle benim izine ayrılmamamız lazım. Dönüşümüz feci oluyor.
evet hadi bakalım yarışalım seninleOrganiğim bu yenilgiyi hazmedebilecen mi?
Bence geçmeye çalışmalısın.Hem sana bir motivasyon olur.
Geçemezsende bir yerden başlamış olursun.
Yarisalim mi bu hafta mefkuremlede yarisiyorum wallA ölü bir menüm olacak 77 falan olabilirim sen bilirsin ama istersen senle bi dahaki hafta yarisalim
Ebrucugum nilsub karar verip diyete baslYana kadar ben 75 olurum sende basladin ne olursa olsun birakmaGeçemezsende bir yerden başlamış olursun.
Ooo rakipcim hedef 4 kilomuYarisalim mi bu hafta mefkuremlede yarisiyorum wallA ölü bir menüm olacak 77 falan olabilirim sen bilirsin ama istersen senle bi dahaki hafta yarisalim
Bir gitti kaldı 3 kiloOoo rakipcim hedef 4 kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?