- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.361
Bu sefer bırakmak istemiyorum. Hedefime ulaşmak istiyorum. Başkaları için değil.Sadece aynaya baktığımda mutlu olmak için istiyorum.Ebrucugum nilsub karar verip diyete baslYana kadar ben 75 olurum sende basladin ne olursa olsun birakma
Gözünüz korktu sanırım.Ooo rakipcim hedef 4 kilomu
İnş cnm hangi diyeti yaptığın önemli değil yeter ki bırakmaBu sefer bırakmak istemiyorum. Hedefime ulaşmak istiyorum. Başkaları için değil.Sadece aynaya baktığımda mutlu olmak için istiyorum.
Geçen hafta çok verdin ya bu hafta veremezsinBir gitti kaldı 3 kilo
Kız ben 55 kilo vermiş kadınım bi 4 kilomu beni korkutacakGözünüz korktu sanırım.
Diyetini değiştir dedin ya tam olarak öyle yapacağım.Bu hafta bitsin yoğurt hurma diyetine başlayacam.Sonra hangisi eserse ona göre değiştireceğim.İnş cnm hangi diyeti yaptığın önemli değil yeter ki bırakma
55 mi??Kız ben 55 kilo vermiş kadınım bi 4 kilomu beni korkutacak
Ben 1 sendir bu takımdayım. 5 kilo vereyim dedim. Yok anacım veremedim.Kız ben 55 kilo vermiş kadınım bi 4 kilomu beni korkutacak
kızzzzzzzzzzzzzz ben bugun başladım ya ne 75 sen görürsünEbrucugum nilsub karar verip diyete baslYana kadar ben 75 olurum sende basladin ne olursa olsun birakma
sen istediğinle yarış ben seni takipteyim ona göreYarisalim mi bu hafta mefkuremlede yarisiyorum wallA ölü bir menüm olacak 77 falan olabilirim sen bilirsin ama istersen senle bi dahaki hafta yarisalim
Sen cissslari yiyosun ekşi gelecem seni gececen diyorsun ben inanıyorum da sen niye inanmıyorum ben daha önce hafta da 5 kg da verdim hemde 57 iken şimdi 80ler bakalım göreceğiz tartı resmini atalım istersenGeçen hafta çok verdin ya bu hafta veremezsin
ay maşallah kaç kiloydun kaç kilo oldun ?Kız ben 55 kilo vermiş kadınım bi 4 kilomu beni korkutacak
Onu sana değil mefkureye demişti maksat korkmak değil gaza gelmek hadi nilsub kim tutar seniyok kız ne korkucağım
Proteini yapiyosun ıspanak olmaz o günde tavuk baget tavuk göğüs falan olurmedusa38 akşama haş. ıspanak ve yoğurt yesem olurmu?
ben kim sana meydan okumak kim üstüme alınmadım zatenOnu sana değil mefkureye demişti maksat korkmak değil gaza gelmek hadi nilsub kim tutar seni
he şimdi yiyicem haş tavuk akşama ne yiyiyim o zaman kıymalı yumurta falan olurmuProteini yapiyosun ıspanak olmaz o günde tavuk baget tavuk göğüs falan olur
Tavuğu yemediysen kıymalı yumurta şimdi ye akşam tavuk ye yanında da yoğurt daha tok tutuyo ama yediysen kıymalı yumurtada olurhe şimdi yiyicem haş tavuk akşama ne yiyiyim o zaman kıymalı yumurta falan olurmu
ay canım yine sorucam ama peki kıymaya hiç birşey koymayacağım dimi sade olacak kıyma ve yumurta yanında yoğurt olurmu yine?Tavuğu yemediysen kıymalı yumurta şimdi ye akşam tavuk ye yanında da yoğurt daha tok tutuyo ama yediysen kıymalı yumurtada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?