- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.401
Cnm 5+5 ve 1+1 var 5+5 kilo fazlası çok olanlar için önce 1+1 le başla duraklama yasarsam arada 5+5 yaparsın sürekli yaparsan sikabilir
Cnm biz birbirimize fikir söylüyorum hep zatende arkadaşın yulaf kepegini alma sorunu var bulunduğu yerde yok bu haftalık ezmeyle idare edecekBence yogurdun icine yulaf kepegi katip tuketeblirsin dogalsanin yulaf kepegi cok gzel oluyo yogurtla bazilari begenmiyo ama ben cok begeniyorum yada haslanmis yumrta tavuk yulaf kepegyle yapilmis kfte flnda yiyeblirsn bana sormadn ama olsun bunlarda benim fkrim :)
Bilmem tok olduğum için ondan yiyesim yok bakalım akşama ne olucak:)O kkadar az yemeye gerek yok acikirsin proteinde çok vermek için protein almalisin et turu zor eritildigi içinde mide uzun sure calisiyo yemekten korkma sadece yag kullanma
Mantığı aslında ne kadar sebze yaptın okadar protein de biz onları denemesi henüz sonuçlarını bilmiyoruz istersen sen dene bize anlatAnladim canim öle yapim yapim ama ben sitede gormustum 3+3 4+4 oluyomus fazla kilosu olamlar icinde 5+5 oneriliyo en iyisi ben dedigin gibi yapim saol canm :)
Ay olurmu memnun olurum cevap vermene ama ben başka birşey yemek istemiyorum sadece yoğurt evde yeni mayaladım çok güzel olmuş :)
HayırlısıBilmem tok olduğum için ondan yiyesim yok bakalım akşama ne olucak:)
Bende yüzünü yemedigim yağlı yoğurt kullandım geçen hafta 4 kg yoğurt yedim nerdeyse evde yaptım sütu günde bir bardak için yeterliOzman sen blirsin ama dukan yapipsun sut urunlerni gunluk 1lt gecmeyin dyo ve evde mayaladysan seninki yagli sanirim dukanda sut urunlerinde en fazla %2 kadr izin var
Mantığı aslında ne kadar sebze yaptın okadar protein de biz onları denemesi henüz sonuçlarını bilmiyoruz istersen sen dene bize anlat
Yok canım benimki dukan değil çünkü yulaf kepeğin yok arada birşey işteOzman sen blirsin ama dukan yapipsun sut urunlerni gunluk 1lt gecmeyin dyo ve evde mayaladysan seninki yagli sanirim dukanda sut urunlerinde en fazla %2 kadr izin var
Bende yüzünü yemedigim yağlı yoğurt kullandım geçen hafta 4 kg yoğurt yedim nerdeyse evde yaptım sütu günde bir bardak için yeterli
bende kaymağını ayırıp yiyiyorum canımBende yüzünü yemedigim yağlı yoğurt kullandım geçen hafta 4 kg yoğurt yedim nerdeyse evde yaptım sütu günde bir bardak için yeterli
Hmm anladim canm yinede kilo verebliran protein agrlikli beslendiginde benceYok canım benimki dukan değil çünkü yulaf kepeğin yok arada birşey işte
Allah azmini daim etsin canım.Sağolasın bitanem
Zaten muskaylada benim günlüğümde beraberdik
Ne yazıkki ben bazı nedenlrrden 20 kilosunu geri aldım ama yılbaşına kadar hallederim sorun değil benim için 4 kilosu gitti bile
5 kiloda bu hafta verirsemyolu yarılarım
İnşallah canım yoksa madara olucam Ayşe'yeHmm anladim canm yinede kilo verebliran protein agrlikli beslendiginde bence
Yoğurtta çok yağa takılma bence çünkü yoğurdun kendi yağ yakiyo yüzünü yemedim ama hem 3 kg verdim on günde 4.4 kgYagli yogurt yiyerekmi 10 gnde 4 kilo verdn canm cok gzel
Ayy ne güzelBen 3 sene öncesinde 123 leri görmüştüm cnm 10 kilosunu kendim verdim önceden
Geçen senede takımla 45 kilo verip 68 le mezun oldum
Boyum 170 yaşım 45
3 çocuk var aynı zamanda babaanneyim
İnşallah canım yoksa madara olucam Ayşe'ye
Kız bu benim boyuma 73 kiloya kadar yolun var diyorEki Görüntüle 1895391
kızlar tabloya göre boyunuza göre yeşil alan en az ve en azla hangi kiloda olmanızı gösteriyor turuncu ve kırmızı alan kilolu malesefben kırmızı alandayım şuan
Selam canım hosgeldin. Durumuna baktım ocak ayında izne ayrılmıssın 449. etapta. İstedigin takımdan geri dönebilirsin tabi ki. Su anda kac kilosun? İzne ayrıldıgın kilo 65 kg imis ama 6 aydan uzun süre gectigi icin %5 ve üzerindeysen hemen listeye dönebiliyorsun kurallar geregi ama takıma alısman icin belki 1-2 hafta bizle takılırsınAyy cok sevindim katilabildigime
Ozman ben birazcik kendimden bahsedim
Ismim didem 3 yasinda 1 tane kizim var 23 yasindayim boyum 1.60 dukan diyeti yapiorum dukan amcaya gore 58.5 kilo olmam gerekiyomus hedef kilom 58 olsun ohalde :) simdilik bu kadr zamanla tanisiriz
Zaten dukanda yulaf kepegini sonradan eklemiş diyete uzun vadede sorun çıkıyo diyeİnşallah canım yoksa madara olucam Ayşe'ye
Yoğurtta çok yağa takılma bence çünkü yoğurdun kendi yağ yakiyo yüzünü yemedim ama hem 3 kg verdim on günde 4.4 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?