Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm 5+5 ve 1+1 var 5+5 kilo fazlası çok olanlar için önce 1+1 le başla duraklama yasarsam arada 5+5 yaparsın sürekli yaparsan sikabilir

Anladim canim öle yapim yapim ama ben sitede gormustum 3+3 4+4 oluyomus fazla kilosu olamlar icinde 5+5 oneriliyo en iyisi ben dedigin gibi yapim saol canm :)

Cnm biz birbirimize fikir söylüyorum hep zatende arkadaşın yulaf kepegini alma sorunu var bulunduğu yerde yok bu haftalık ezmeyle idare edecek

Anladim canim öle yapim yapim ama ben sitede gormustum 3+3 4+4 oluyomus fazla kilosu olamlar icinde 5+5 oneriliyo en iyisi ben dedigin gibi yapim saol canm :)
Mantığı aslında ne kadar sebze yaptın okadar protein de biz onları denemesi henüz sonuçlarını bilmiyoruz istersen sen dene bize anlat

Ay olurmu memnun olurum cevap vermene ama ben başka birşey yemek istemiyorum sadece yoğurt evde yeni mayaladım çok güzel olmuş :)

Ozman sen blirsin ama dukan yapipsun sut urunlerni gunluk 1lt gecmeyin dyo ve evde mayaladysan seninki yagli sanirim dukanda sut urunlerinde en fazla %2 kadr izin var

Ozman sen blirsin ama dukan yapipsun sut urunlerni gunluk 1lt gecmeyin dyo ve evde mayaladysan seninki yagli sanirim dukanda sut urunlerinde en fazla %2 kadr izin var
Bende yüzünü yemedigim yağlı yoğurt kullandım geçen hafta 4 kg yoğurt yedim nerdeyse evde yaptım sütu günde bir bardak için yeterli

Mantığı aslında ne kadar sebze yaptın okadar protein de biz onları denemesi henüz sonuçlarını bilmiyoruz istersen sen dene bize anlat

Atak bi bitsin once 1+1 sonrada 3+3 yapicam tekrar 1+1 donucem duraklama oldugunda bu sfer altin vurus yapip 5+5 yapim dyorum suanlik planim bu nasil sence :)

Allah azmini daim etsin canım.

Selam kızlar gecmis coook uzundu okuyamadım neettiniz yahu :)
Eki Görüntüle 1895391
kızlar tabloya göre boyunuza göre yeşil alan en az ve en azla hangi kiloda olmanızı gösteriyor turuncu ve kırmızı alan kilolu malesef ben kırmızı alandayım şuan
Kız bu benim boyuma 73 kiloya kadar yolun var diyor
Selam canım hosgeldin. Durumuna baktım ocak ayında izne ayrılmıssın 449. etapta. İstedigin takımdan geri dönebilirsin tabi ki. Su anda kac kilosun? İzne ayrıldıgın kilo 65 kg imis ama 6 aydan uzun süre gectigi icin %5 ve üzerindeysen hemen listeye dönebiliyorsun kurallar geregi ama takıma alısman icin belki 1-2 hafta bizle takılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…