- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.381
İstersen bir soğan bir domates koyabilirsin baharat ta tabiay canım yine sorucam ama peki kıymaya hiç birşey koymayacağım dimi sade olacak kıyma ve yumurta yanında yoğurt olurmu yine?
Sağolasın bitanem55 mi??
Bir muska'' da sen mişsin ya
Maşşalah diyelim.Allah bozmasın.
Sağolasın bitanem
Zaten muskaylada benim günlüğümde beraberdik
Ne yazıkki ben bazı nedenlrrden 20 kilosunu geri aldım ama yılbaşına kadar hallederim sorun değil benim için 4 kilosu gitti bile
5 kiloda bu hafta verirsemyolu yarılarım
Hodri meydan bebekSen cissslari yiyosun ekşi gelecem seni gececen diyorsun ben inanıyorum da sen niye inanmıyorum ben daha önce hafta da 5 kg da verdim hemde 57 iken şimdi 80ler bakalım göreceğiz tartı resmini atalım istersenolmazsa da ucunda ölüm yokyA
Ben 3 sene öncesinde 123 leri görmüştüm cnm 10 kilosunu kendim verdim öncedenay maşallah kaç kiloydun kaç kilo oldun ?
Emek vermeden sonuç olmuyor cnm. Bide hırslı bi kişilik olunca daha kolaylaşıyormaşallah, harikasınız :)
ne kolay diyosunuz 5 kilo vermek diye, ölüyoruz biz, bi maşallah daha :)
Ve bizim Kilo verip ortalama yükseltme makinamizsinBen 3 sene öncesinde 123 leri görmüştüm cnm 10 kilosunu kendim verdim önceden
Geçen senede takımla 45 kilo verip 68 le mezun oldum
Boyum 170 yaşım 45
3 çocuk var aynı zamanda babaanneyim
Tabiki seninle beraber fıstığımVe bizim Kilo verip ortalama yükseltme makinamizsin
Ben 3 sene öncesinde 123 leri görmüştüm cnm 10 kilosunu kendim verdim önceden
Boyum 170 yaşım 45
Aramızda 7 yaş var bende 38 babaannecigimBen 3 sene öncesinde 123 leri görmüştüm cnm 10 kilosunu kendim verdim önceden
Boyum 170 yaşım 45
Bu arada dukanda ayni seyleri ust uste yiyemicegimizi bilmiyodum ögrendigim iyi oldumedusa38 5+5 le 10 gunde 4 kilo cok gzel masallah sana peki bende yapsam sonra 1+1 mi donsem yoksa 2+2 de oluyomu yada 3+3 bolede gzel kilo verilir gibi geliyo ama ben hemn geri almktan biktim verdigm kilolari oyuzden braz tirsiyorum butun dukancilara soruyorum ne yapmaliyim 6 gun atakdan sonra bi yontem soleyin bana
Cnm 5+5 ve 1+1 var 5+5 kilo fazlası çok olanlar için önce 1+1 le başla duraklama yasarsam arada 5+5 yaparsın sürekli yaparsan sikabilirBu arada dukanda ayni seyleri ust uste yiyemicegimizi bilmiyodum ögrendigim iyi oldumedusa38 5+5 le 10 gunde 4 kilo cok gzel masallah sana peki bende yapsam sonra 1+1 mi donsem yoksa 2+2 de oluyomu yada 3+3 bolede gzel kilo verilir gibi geliyo ama ben hemn geri almktan biktim verdigm kilolari oyuzden braz tirsiyorum butun dukancilara soruyorum ne yapmaliyim 6 gun atakdan sonra bi yontem soleyin bana
Senle yaristigima takımım adına memnun oldum Sonic ne olursa olsun ben kazandım takımım hikayenin okudu ve herkes motive olur inş tesekkur ederimSağolasın bitanem
Zaten muskaylada benim günlüğümde beraberdik
Ne yazıkki ben bazı nedenlrrden 20 kilosunu geri aldım ama yılbaşına kadar hallederim sorun değil benim için 4 kilosu gitti bile
5 kiloda bu hafta verirsemyolu yarılarım
medusa38 akşam sadece yoğurt yesem olurmu?
O kkadar az yemeye gerek yok acikirsin proteinde çok vermek için protein almalisin et turu zor eritildigi içinde mide uzun sure calisiyo yemekten korkma sadece yag kullanmamedusa38 akşam sadece yoğurt yesem olurmu?
Ay olurmu memnun olurum cevap vermene ama ben başka birşey yemek istemiyorum sadece yoğurt evde yeni mayaladım çok güzel olmuş :)Bence yogurdun icine yulaf kepegi katip tuketeblirsin dogalsanin yulaf kepegi cok gzel oluyo yogurtla bazilari begenmiyo ama ben cok begeniyorum yada haslanmis yumrta tavuk yulaf kepegyle yapilmis kfte flnda yiyeblirsn bana sormadn ama olsun bunlarda benim fkrim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?