Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen niye kirildin kallisim? öyle yazmissin yukarda bir yerde avatarinin yaninada neyse iste anladin sen oni..
pia teyze gercekten kafasi karisik gelmis :))
ben bugün iki büyük dilim ekmekle kahvalti ettim az peynir cok zeytinli birde yumurta
aralarda 2 portakal yedim ama simdide bir tane yiyecegim.
aksamda corba ve yesil salata yedim.
ve 10bin adimimi tamamladim.
yarin öglenciyim cok sükür ya doyasiya uyuiyacagim

reyhan abla sen o verdiğim modeli örmeye başladınmı sesin çıkmadı.. bende ayçayı yakalayamadım bir türlü foto çekip yaptıklarımı gösteremedim aklım kaldı...
bugün bir dergi yükledim içinde bir model vardı onu ayırayım ben ayıldım bakalım sende beğenirsen kızlardan birine yaparsın.. ama ablam bunlar son olsun bu yaza kendimizede yapıyoruz değilmi dökümlü dökümlü şıkır şıkır bluzler :))

nasil cesitleri canim bir iki link göndersen banada.. benim bulduklarim bir metre boyunda oluyorlar iste renkleri beyaz leylak sari pembe gibi oluyorlar. degisik demissinde nasil degisik bir bakayim. hem bu hafta alacagim ben sana gladiloleleri kismetse
ne sartiymis ya sart surt yok töbe töbe.
alirim hayatim ne demek ya askol

sen niye kirildin kallisim? öyle yazmissin yukarda bir yerde avatarinin yaninada neyse iste anladin sen oni..

sen yanlış görmüşsün ablam kaydirigubbakcemile3 yok öyle bir yazıkaydirigubbakcemile3 bir daha bak bakalım kaydirigubbakcemile3

öğlenci olmana bayıldımalkisalkisalkisalkisalkisalkis dinlen iyice ablacım...

ben kaçıyorum ahve saatimizmiş eşim öyle sesleniyor aşağıdan laptop ayçada kızların odasındayım yalnız kaldıda kahveyi bahane ediyordelikafadulden

hepinize huzurlu sağlıklı geceler canlarım...

insallah canim tabiki yapiyoruz ben o cizgili modele basladim kallisim ama bir türlü ilerliyemedim ne hikmetse. sen koy modeli vakit buldugunda belki vazgecerim bu basladigimdan.. simdi yürüyorum falanya canim cok vaktimi aliyor birde cok yoruluyorum yürüyünce aksamlarida aclik bastirmadan hemen yatiyorum. cok vaktim olmuyor örgüye. ama uykum cok kaliteli ve sol kalcamdaki agri nerdeyse tamamen gitti. en önemlisi ben kendimi cok iyi hissediyorum enerji dolu oluyorum cok az kaldi iki yil önceki durumuma girerim insallah.

yok ablam şart yok tamamkaydirigubbakcemile3 güzel çiçek açtığını görünce geri isteme diyecektim:roflol:
çeşit dememe bakma ablam demek istedim ki türk sitelerinde renk yok ebayda var renkleri.

ben yinede link verim..

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=flower+bulbs&_sacat=See-All-Categories

ablacım yaa çiçek soğanını almanca nasıl aratıcam sizin ebayda bulamadım sende bana onu yaz...

tamam hayatim oldu :))) böyle daha güzel opuyorumnanaktan

yaaa sormadan edemiyeceğim.. herkes akşam acıkıyorda ben neden hiç acıkmıyorum ama hiç... metabolizmam iyice durduda ondanmı :)) hadi kaçtım ben..

yaaa sormadan edemiyeceğim.. herkes akşam acıkıyorda ben neden hiç acıkmıyorum ama hiç... metabolizmam iyice durduda ondanmı :)) hadi kaçtım ben..

yok canim aliskanliktandir.. ben bütün gün hicbirsey yemeden durabilirim beni hicde üzmez ama aksam eve geldikten yatana kadar ot bicme makinesi gibi ne varsa yalayip yutabilirim.
cok kötü bir aliskanlik ama degismiyorda bir türlü.. simdi aklima cok sey gelmesin diye erkenden yatiyorum.

herkese merhabalar..
ben de evime döndüm, çok yorgunum..
bayağı bi gezdik mobilya baktık nişanlımla..
haftasonu da çok düzensiz ve fazla yedim..
ama yılmak yok yine devam,bu hafta yürüyüşümü de aksatmayacağım..
en azından yediklerimi yakmalıyım..
görüşmek üzere. sevgiler....

Günaayyydııın hanımmmlarr!.....
Herkese güzel ,sağlıklı,huzurlu ,mutlu ve iştahsız haftalar olsuuun.
Saat 6.15den beri haftasonu yazdıklarınızı okudum.

Aramıza hoşgeldin hayatım.Bayağı sıkı bir takıma geldin.Azıcık kaçırsan vicdanın sızlayacak.Eleştride kesinlikle af yok.Her konuda tam destek.Sen yeterki iste değil 4-5 kilo 10-15 kilo verirsin.Ama sakın arkadaşlarımın dediği gibi acele etme.Sen o kiloları ne kadar zamanda aldın.Önce onu düşün.Sonra kilo vermenin öyle kolay birşey olmadığınıda hesaba katarak zamanla yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermeyi düşün.
Çünküüü arkadaşlarımın dediği gibi ne kadar çabuk verirsen o kadar çabuk ve daha fazlasını geri alırsın.Birde öyle çok düşük kalrili beslenme.Sonra vucut alışıyor ve eski düzene döndüğünde verdiklerinde geri geliyor.Yaaani bir kere vermek için az yemeğe başladın mı,daha sonra geri almamak için abur cuburu kaçırmayacaksın ve sağlıklı besleneceksin.Bu nedemek ?Şu demek tuz+şeker+un+yağ zehiiiiir.Bildiğin gibi vucut için zehirde lazım.eczanelern veya doktor simgelerinde yılan figürü vardır.İlaçların içinde yılan zehiri kullanırlar.Ammmmaaaaa ne kadar?????Hah işte bunu demek istiyorum.AZI YARAR ÇOĞU KİLO YAPAR!......

Reyhan ablaaam vallaha sana hastayım.Bir azim ettin günde 10.000 adım.Senin yazdıklarını okudukça kendimden utanıyorum.Ama halaa totoşu kaldırıpta yürümüyorum.
Bu bahar yorgunluğu mudur.Grip midir?Düzensiz yatıp kalkmaktan mıdır?Üstümde resmen bir ölü toprağı var.Bir türlü kendime gelemiyorum. Birde her gün kendime geleyim diye 1000lik c vitamini alıyorum.Gündelik ev işlerini bile yapasım yok.

Aleyna ve Merve taze kanlar.vallaha sizin listeleri gördükçe ben neler yemişim neler diyoruuum.Örnek listeler.Böyle devam edin.

Kallisim amcanın durumuna çok üzüldüm umarım kısa süre içinde tedaviye başlayım olumlu cevap alırsınız.Allah yardımcınız olsun.

Çikolataaaaam canımsın için sıkılıyor.Düşündükçe daralıyorsun...........O dönemden geçtik, geçiyoruz hepimiz.Ama inan iki ayrı evden farklı ortamdan gelmiş insanın, ortak bir yol bulup, o orta yoldan gitmesi inana ki çooook uzun bir zaman oluyor.Heleki birde o orta yolu bulmak için tek tarafın uğraşması daha uzun ve yorucu oluyor.
Hiç bir evlilik mükemmel değil.Belki dışardan öyle gözükür ama içi öyle değildir.Allah çaresiz sorunlar vermesin.kolay değil biliyorum.
Bir de şöyle düşün insanlar, kendi anne babalarının evinde bile icabında problem yaşıyor.Yani seni yetiştiren insanlarla bile, analaşıp orta yol bulamazken ,evlendiğin tamamen farklı bir ortamdan gelen kişiyle anlaşmak ?...........?
Evlilik aşk çooook emek istiyor.
Ayyy ayyyy hesapta moral verecektim.Benim içim daraldı.Ama ne yapayım hayat çok zor ve biber acı yani gerçekler acııııı..Mühim olan buna rağmen gülüp, yaşamı sürdürmek ve herşeyin üstesinden gelmek için çaba göstermektir.
Umarım kayınvailden haftasonu birşeylerin değişmesi için sana yardımcı olmuştur.
Kafayıııı takmaaa, taktıkça batarsın.Batağa saplanır kalırsın.Onun için neşeli ortamlara katıl.Ya da daha dertlileri dinlede "oh allahıma şükür bu da dert mi" de
Camıııımsın biz her daim burada seni dinlemeye hazırız.anlat anlat rahatla........

Günaayyydııın hanımmmlarr!.....
Herkese güzel ,sağlıklı,huzurlu ,mutlu ve iştahsız haftalar olsuuun.
Saat 6.15den beri haftasonu yazdıklarınızı okudum.

günaydın oburcuğum, ben de geleli bayağı oldu fakat birderdim var bölümüne dalmışımkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar arada sırada yazdıklarımız aşırıya kaçabiliyor okumak için kendinizi yormayın ciddein bunalmayın...a.s.

gece yatmadan içtiğim suyun haddi hesabı yok kocaman pet şişeye bir limon sıkıyorum eskiden yaptığım gibi, içtikçede uyku filan kalmıyor neyse zorla uyudum ama kaç kez wcye kalktım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 birde benim odamın olduğu katta wc yok çünki sonradan yapılmış bir bodrum odasında benim odam ve yatak odaları en üst katta, orta kattada var ama o kediye ait:roflol: çık bakaım çık bir gece salıcam ama yetişene kadar bakalım ne zaman:roflol:

yine kalkınca hazırladım suyumu, çin çayımıda içtim yerimseniben
bugün büyük kızımla dışarı çıkacağız yürüyüşedelikafadulden hava hoş gibi çünkü artık başlayalım değilmi...

dü çikolatamın yazdığı hiç çıkmadı aklımdan spora başladığı yeni olmasına rağmen vücut sıkılaşıp çok kilo vermiş gibi görüüyor geçen yıl bende öyleydim şimdi alakası yok ayy yaaa o egzersizleri yapmalıyımalkisalkisalkis

EEeeeeeee kızlar kalkan yokmu ?.........Deliler gibi kendim yazıp kendim konuşuyoruuum.Biliyorum benim çıkmamı bekliyorsunuz değil mi?Ben burdayken kimse yok.Ben çıkıyorum hemen 10 ar sayfa döşüyorsunuz.yahu yetişemiyorum okumaya.kaldı ki birde cevap yazayım.
Haftasonu yaptıklarımı yazmaya hiç yanaşmıyorum.hesapta bir diyet listem vardı.Onu bulup uygulayacaktım.onu ararken bir dünya şey buldum.ara ara size buraya alıntı yapacağım.Hepsini bir kerede verirsem bir kerede okuyup gidersiniz.Azar azar yazacağım ki aklınızda daha çok kalsın.

oburum haftasonunu yazmıyorum derken kaçamakmı yaptı yoksa bulduğun bilgilerimi uyguladın aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…