- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.881
sen niye kirildin kallisim? öyle yazmissin yukarda bir yerde avatarinin yaninada neyse iste anladin sen oni..
nasil cesitleri canim bir iki link göndersen banada.. benim bulduklarim bir metre boyunda oluyorlar iste renkleri beyaz leylak sari pembe gibi oluyorlar. degisik demissinde nasil degisik bir bakayim. hem bu hafta alacagim ben sana gladiloleleri kismetse
ne sartiymis ya sart surt yok töbe töbe.
alirim hayatim ne demek ya askol
sen yanlış görmüşsün ablam kaydirigubbakcemile3 yok öyle bir yazıkaydirigubbakcemile3 bir daha bak bakalım kaydirigubbakcemile3
öğlenci olmana bayıldımalkisalkisalkisalkisalkisalkis dinlen iyice ablacım...
ben kaçıyorum ahve saatimizmiş eşim öyle sesleniyor aşağıdan laptop ayçada kızların odasındayım yalnız kaldıda kahveyi bahane ediyordelikafadulden
hepinize huzurlu sağlıklı geceler canlarım...
yaaa sormadan edemiyeceğim.. herkes akşam acıkıyorda ben neden hiç acıkmıyorum ama hiç... metabolizmam iyice durduda ondanmı :)) hadi kaçtım ben..
sagol canım çok hoş buldum :) evet yaşım küçük ama inan çok abur cunur depolaım gitmiyor kilolAr birde size birşey söyleyim benim eşim bogazına cok düşkün inanın diyete karar veriyorum akşam geliyor ve ay canım güzel bir yemek çekti hadi gidelim diyor diyetteyim deyincede aman boşver bugün yiyelim yarın baslarız hadi hadi diyor benimde sabrım ve dayanıklılıgım az o güzel yemekleri sıralayınca dayanamıyorum ve gidiyorum.( o nedenle zaten evlennce bu kadar arrttı bu kilolar hiç alışık olmadıgım bu güne kadar hiç görmedigim rakamları görüyorum tartımda
Günaayyydııın hanımmmlarr!.....
Herkese güzel ,sağlıklı,huzurlu ,mutlu ve iştahsız haftalar olsuuun.
Saat 6.15den beri haftasonu yazdıklarınızı okudum.
Haftasonu yaptıklarımı yazmaya hiç yanaşmıyorum.hesapta bir diyet listem vardı.Onu bulup uygulayacaktım.onu ararken bir dünya şey buldum.ara ara size buraya alıntı yapacağım.Hepsini bir kerede verirsem bir kerede okuyup gidersiniz.Azar azar yazacağım ki aklınızda daha çok kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?