- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.041
ne oldu tarçınlı su falan iç şekrindemi dalgalanma olduki grip falanmı olcanHiç enerjim olmamasına rağmen yürüyüşe geldim, sırf sizin hatrınıza valla :)
sabah tartıl yaz hemen bende yazıcağım sabah hemen tartılıpYarın sabah tartida kaç çıkacağımı çok merak ediyorum umarım eksilmisimdir.
ne oldu tarçınlı su falan iç şekrindemi dalgalanma olduki grip falanmı olcan
Hmm demek artik etiketlenmiyorum menülerekızlar menüminatettimolacak T tatlitambak btlbetul
08,00 sabah dukan krep 1 kk peynir domates salatalık 5 zeytin bol bol şekersiz çay
13,00 öğlen 1 tabak kıymalı ıspanak 1 kase yoğurt
16,00 sade tarçınlı türk kahvesi 2 ceviz 8 tane kara üzüm
18,30 1 kase tarhana çorbası 4 yk yoğurt 1 küçük turp
su 2,5 lt
yeşil çay 1 lt
sade maden suyu
spor 40 dk yürüyüş
ay hasta olmada ne sorucam sen mi demiştin ayşemi hatırlamıyorum sabah yaptığım omlete 1 yk mısır unuda koyabiliyormuyum mısır unum samsundan geliyor saf mısırda dedemin değirmeni var annem orda taze taze doldurup yollamışAy bilmiyorum ki, inşallah olmam ya, dün yorulmuştum biraz onun etkisidir inşallah.
ay farketmedim kuşum hep önce seni etikelerdim yazarken kızımın ingilizce ödevini yapıyoduk bir yandan ondan dur sen darılmaHmm demek artik etiketlenmiyorum menülere
afiyet olsun yarasın bebişe şalgam suyu mideni rahatsız etmiyormu?Hadi ben de bugün menü yazayim
Sabah (8:20 gibi)
1 yagda yumurta
Yarim domates salatalik
1 kk'dan biraz fazla peynir
1 dilim tbe
Sonra ben bunlarla doymadim (utanan maymun surati) okula gelince saat 9:30 gibi 1 kase mercimek corbasi ictim
Ogle:
Yarim tabak musakka
1 tabak bulgur pilavi
1 kase cacık
Ara: yarim muz, yarim yesil elma
Aksam:
Yarim kase mercimek corbasi
Yarim porsiyondan biraz fazla izgara palamut
1 bardak salgam suyu
Bol salata
ay farketmedim kuşum hep önce seni etikelerdim yazarken kızımın ingilizce ödevini yapıyoduk bir yandan ondan dur sen darılmamorordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek morordek oldumu
Yok ya nerde eksili tursulu seyler var hoşuma gidiyorafiyet olsun yarasın bebişe şalgam suyu mideni rahatsız etmiyormu?
ben izin vermem alınmana ki kızsanda bişey demem şuan
Ayy bi kere de ben alinganlik yapiiim dedim
Yok ya nerde eksili tursulu seyler var hoşuma gidiyoronceden de cok severdim zaten salgam suyunu
sorma dukan krebini bile öğrendim bak
Ayy bi kere de ben alinganlik yapiiim dedim
Yok ya nerde eksili tursulu seyler var hoşuma gidiyoronceden de cok severdim zaten salgam suyunu
Ayyy yirimmben izin vermem alınmana ki kızsanda bişey demem şuan
canın istiyosa oh yarasın
Evet yaa dukanci olacaksin başımıza ama sen ara ogunlerden vazgecemezsinsorma dukan krebini bile öğrendim bak
hahaha bende dukanımsı yaparım dukan amca beni görse öldürürAyyy yirimm
Evet yaa dukanci olacaksin başımıza ama sen ara ogunlerden vazgecemezsin
kızlar menüminatettimolacak T tatlitambak btlbetul
08,00 sabah dukan krep 1 kk peynir domates salatalık 5 zeytin bol bol şekersiz çay
13,00 öğlen 1 tabak kıymalı ıspanak 1 kase yoğurt
16,00 sade tarçınlı türk kahvesi 2 ceviz 8 tane kara üzüm
18,30 1 kase tarhana çorbası 4 yk yoğurt 1 küçük turp
su 2,5 lt
yeşil çay 1 lt
sade maden suyu
spor 40 dk yürüyüş
Aynen hemen tartılp yazacağım bu sabah 80.8 idim bakalım yarın sabah kaç olacak. Düğüne az kaldıkça sabırsızlanıyorum.Pumpkinspicelattee canım bak ben pazartesi 81,1 dim bu sabah 79,8 dim motivasyonunu yüksek tut ocağa kadar incecik gelin yapıcaz seni nasipse sende bize bol bol foto atarsın
menülerin güzel canım öğlenki ekmeği kaldırsan daha güzel olur
Hmm demek artik etiketlenmiyorum menülere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?