- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.061
Ayy bi kere de ben alinganlik yapiiim dedim
Yok ya nerde eksili tursulu seyler var hoşuma gidiyoronceden de cok severdim zaten salgam suyunu
ay evet canım şu an azcık acıktım bi maden suyu açtımÇok iyi gidiyorsun canım bu azimle devam ediyoruz
elma diyodum ama duraksamamda yaparımNe yapacan kiz yarına
amin butun gebeler hayırlısı ile kucaklarına alsınlar evlatlarınıIcebiliyorken bol bol iç 20. Haftadan sonra ödem başlar. Tansiyona da dikkat.tabi. sorunsuz bir gebelik geçirirsin insaallah
hadi bakalım 79 lu rakamları görürsün inşallah hadi bizde seninle yarışalım kilolarımız yakınAynen hemen tartılp yazacağım bu sabah 80.8 idim bakalım yarın sabah kaç olacak. Düğüne az kaldıkça sabırsızlanıyorum.
ay evet canım şu an azcık acıktım bi maden suyu açtım
ya balık mevsimi geliyor neden dolaba atıyon taze taze al ye..Ay ben yorgunluktan bittim bugün. Kocamdan balık istemiştim. Bayağı almış onları yikadim attım dolaba.
elma diyodum ama duraksamamda yaparım
ya balık mevsimi geliyor neden dolaba atıyon taze taze al ye..
hahah tamam bencede azcık düzene sokayım kendimi zorlanıyorum şuanBence yeni düzenini oturttun böyle devam et. Bir müddet. Bakalim bana fayda edecek mi . Özelden yazarım sana.toz-pembe gormesin:)
hahah tamam bencede azcık düzene sokayım kendimi zorlanıyorum şuan
iyice alıştında ondan acıkmıyorsun benceYalnız ben bu swyda coskun listelerini yaparken hiç acikmiyorum ama yarın balık var diye heyecanla bekliyorum
iyice alıştında ondan acıkmıyorsun bence
geçmiş olun canım yaaa.. inşallah geçer sabahaOlabilir canım. Ay kızım hastalandı yaa ateşi çıktı şimdi. Inşallah antibiyotik kullanmadan geçer.
Olur yarışalım bakalım hangi günü başlangıç alacak cumayı mihadi bakalım 79 lu rakamları görürsün inşallah hadi bizde seninle yarışalım kilolarımız yakın
Olsun canim önemli degil ben Nilgun'e takilmak için yazdimBen de etiketlemedim ama yoğunsun diye canım.
Ya bizim bi arkadas hamileliginin son haftasında acılı salgam suyu icmisti, 2 gun sonra doğum yaptiIcebiliyorken bol bol iç 20. Haftadan sonra ödem başlar. Tansiyona da dikkat.tabi. sorunsuz bir gebelik geçirirsin insaallah
kızlar menüm @inatettimolacak T tatlitambakbtlbetul
08,00 sabah dukan krep 1 kk peynir domates salatalık 5 zeytin bol bol şekersiz çay
13,00 öğlen 1 tabak kıymalı ıspanak 1 kase yoğurt
16,00 sade tarçınlı türk kahvesi 2 ceviz 8 tane kara üzüm
18,30 1 kase tarhana çorbası 4 yk yoğurt 1 küçük turp
su 2,5 lt
yeşil çay 1 lt
sade maden suyu
spor 40 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?