- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.701
Kesinlikle katılıyorum. Hedefi düşük tutunca hiç veremiyor insan.Hedefim yüksek olduğu için kadınlar kubune katıldım. Motivasyon olsun diye. Pazartesinden itibaren spor salonunda cardio yapmayı düşünüyorumBence hedef ne kadr yuksek olursa sonucta okadr iyi olur ne pozitif dusnursen okadr pozitif olur hersey hep bu gorusteyim bence 18 degil ama 2 ayda 15 kilo vereblirsin gibi geliyo bana dukan diyetini bi arastir derim dukan yapmasanda protein agrlikli beslenirsen bol su bol bitki cayi ve kacamak yaomadan sporla bu isin altindan 15 kilo vererek kalkabliran bence ki spor yaparsan belki 15 kilodan dahada fazla vermis grunuceksn bende ilk diytimde 8 kilo fln verdigimde hayr sen 15 kilo vermis gbi grunuyosn fln demslerdi sen bu kiloda olamazsn fln dediler nye cnku spor yapmstim cok zumba dene derim cok eglenceli ve stres atmaya bire bir
Walla dükan amcaya Gore bir ay sonra sonuç bütün yontemlerde aynı yani hep 5+5 de yapsam ay sonunda 1+1 kilosuyla aynı veriyormusunAnladim canim ozman dedigin gibi bi sure 1+1 devam ya peki skmadan ama hizli kilo vermek icin 2+2 yada 3+3 yapsam nasl olur sence maksat proteinde sebze+protein gnununde ayni oasi degilmi ne dersn 2+2 yapimmi sence daha hizli gtmezmi kilo
onu yapıcam zatan dolabımı yeniden düzenlicem o mecbur iş almazsa cıbıl dolaşırım derim mecbur alırhahah deli kız, ben eşimden kk alır ne istiyosam alırım dolabımı dizerim dedim, feda olsun dedi.
çok ucuza gitme kızzzzBenimki elbise aliyo ucuzami gidiyorum ne
nilsub merak etmesen şaşardım Bence şöyle olmuştur. Kumralkraker: Kızlarrr bugün aşure geldi acaba bir kase yesem mi akşam yemeği yerine?? Kaptan: AAAA sen 100 kilo olmak istiyosun sanırım, grup kurallarına uy lütfen az yemek zorundasın
Kesinlikle katılıyorum. Hedefi düşük tutunca hiç veremiyor insan.Hedefim yüksek olduğu için kadınlar kubune katıldım. Motivasyon olsun diye. Pazartesinden itibaren spor salonunda cardio yapmayı düşünüyorum.
Benimki elbise aliyo ucuzami gidiyorum ne
onu yapıcam zatan dolabımı yeniden düzenlicem o mecbur iş almazsa cıbıl dolaşırım derim mecbur alır
Hmm yani bosuna kendini zorlama smdiden diyosun ozman tmm 1+1 devam duraklamaya kadrWalla dükan amcaya Gore bir ay sonra sonuç bütün yontemlerde aynı yani hep 5+5 de yapsam ay sonunda 1+1 kilosuyla aynı veriyormusun
ee lazım ben olsun o kadarvalla kuzum o kadar kiloya elbise, bayaaa ucuza gitmişsin
hahaha, akıllı hatunun hali başka
Helal olsun valla ben 73 kiloyken üniversitede 1 gün bile yapamamıştım bu diyeti akşam kebaba vurmuştum. ahahaha. Sen bu hafta kaç kilo vermiştin
akşama köfte yapıp tost makinesinde pişiricem içine yulaf ezmesini un gibi yapıp koyabilirim @w e n d y öyle dediKız ben başka günlüğe de yazıyordum sevdiğim arkidisler var diye. Ama ben böyle seyda coskun ,detoks falan yapıyorum ya. Haftalık liste hazırlanıyor motive amaçlı 1. Falan açıklanıyor. Günlük sahibine özelden yazmışlar bu bize haksızlık oluyor. Biz sağlıklı beslenerek kilo vermek istiyoruz listelerde benim böyle detokslarla birinci olmam onlara battı nedense. Önemli değil beni listeden çıkarın dedim. Bu sefer işi sağlıklı değil e döktüler. Dedim söylediklerini doğru ama ben kendimi boyle mutlu hissediyorum. Motivasyon oluyor... anlayışla karşıladklari yok. Yok sağlıkla verdiğim 100 gr mi detoksla verilen 1 kg ya değişme. Böyle beslenirsen menülerine yorum yapmam dendi. Ben de ayrıldım oradan
Eki Görüntüle 1897667
Eki Görüntüle 1897668
Mayaladığım yoğurt taş gibi tutmuş....
Buda öğlen yemeğim ıspanağa kara buğday koydum çokda lezzetli oldu...
Herkesin kendi bileceği iş. İnsan mutlu olduğu yerde kalmalı.Kız ben başka günlüğe de yazıyordum sevdiğim arkidisler var diye. Ama ben böyle seyda coskun ,detoks falan yapıyorum ya. Haftalık liste hazırlanıyor motive amaçlı 1. Falan açıklanıyor. Günlük sahibine özelden yazmışlar bu bize haksızlık oluyor. Biz sağlıklı beslenerek kilo vermek istiyoruz listelerde benim böyle detokslarla birinci olmam onlara battı nedense. Önemli değil beni listeden çıkarın dedim. Bu sefer işi sağlıklı değil e döktüler. Dedim söylediklerini doğru ama ben kendimi boyle mutlu hissediyorum. Motivasyon oluyor... anlayışla karşıladklari yok. Yok sağlıkla verdiğim 100 gr mi detoksla verilen 1 kg ya değişme. Böyle beslenirsen menülerine yorum yapmam dendi. Ben de ayrıldım oradan
akşama köfte yapıp tost makinesinde pişiricem içine yulaf ezmesini un gibi yapıp koyabilirim @w e n d y öyle dedimedusa38 sen ne diyosun
kız zayıf gelin her sabah tartılıp beni etiketle yaz kilonu bende yapıcam aynısı bakalımHerkesin kendi bileceği iş. İnsan mutlu olduğu yerde kalmalı.
Herkesin kendi bileceği iş. İnsan mutlu olduğu yerde kalmalı.
kız zayıf gelin her sabah tartılıp beni etiketle yaz kilonu bende yapıcam aynısı bakalım
Canim 2 ayda 18 kilo verebilirsn ama saglikli olmaz bence 1 ayda 4kilo ideal diyorlar ama 6ya kadarida normal sayiliyor yani 2 ayda 12 kilo versen bile cok iyi benceHedefe gülebilirsin ama 60-62. Çünkü daha fazlasında çok tombul gösteriyor gelinlik. Ya ben zayıf olup da gelinliğin modelinden iri duranları bilirim. Eğer şuanki verme hızımı koruyup kaçamak yapmazsam ocak ayında o kiloya rahat ulaşmam lazım. Şuan gelinlik almama 2 ay var. Sizce 2 ayda imkansız mı 18 kilo? Ama benim sıfır fireyle devam etmem lazım.Hani siz bazen diyosunuz ya ödül filan ben o ödül alemine bir gireyim bozulur benim diyet çünkü kilo verme moduna alıştıktan sonra yüksek kalorili bişey yeyince duruyor bir süre benim kilo veremem.
sorryVallahi bence çok güzel olur... Yulaf çok sağlıklı canım. Ben de sağlıklı diye ezmesini aldım şimdi kepegini alaçam.
Ay köfte deme bana bugün açım yaaa...
vay vay afiyet olsun hakettinYazın kiloları ben de bu 5 günlük diyet bitene kadar yazayım bari. Pazar günü son zaten. Pazartesi ggünü de güzel bir menü yapacam kendime gözleme li hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?