Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahaha nilsub çok hoşsun ya Hadi bakalım aramızdaki rekabet kızışsın bakalım öbümüzdeki cuma ne olacak. Ya bu işlerde hırs olmazsa insan motive olamıyo yoksa ben fena değilim valla
ay bizim takımda fena olmayan mı var hepimiz fenayız senin düğüne ben incecik olcamda seni bilmem

Olemi diyosun ama 10 kilodan fazla vermem gerekn kilo ya suan oyuzde smdi yapmak istedim bilemedim ne yapsam ozman gelecek hafta pazartesi baslim ozmana kadr 1+1 devam edim
Cnm bende 90 li kilolarida başladım dukana 1+1 bir aya yakın yaptım sonra 5+5 sokladim şimdi tekrar 1+1 donecem durmadan protein yemek sikabilir atağı yeni geçtin umduğun eksiyide görmezden motivasyonunu dusmesin o yüzden dedim

Bu şeyda coşkuna nasıl dayanabiliyorsunuz? Neredeyse hiç bir şey yok diyette açlık gibi bir nevi. Ben 80 kiloluk ayriyeten kansız bir hatun olarak onları yesem ölürüm acımdan.

Ay bana çok iyi geliyor az yedim mi daha mutlu oluyorum. Şeydam ile yola devam tabikide:)

Gelsin vallahi iyi olur kocama tatlı yapmaktan kurtulurum. Veririm aşure yi ona:)

Bence hedef ne kadr yuksek olursa sonucta okadr iyi olur ne pozitif dusnursen okadr pozitif olur hersey hep bu gorusteyim bence 18 degil ama 2 ayda 15 kilo vereblirsin gibi geliyo bana dukan diyetini bi arastir derim dukan yapmasanda protein agrlikli beslenirsen bol su bol bitki cayi ve kacamak yaomadan sporla bu isin altindan 15 kilo vererek kalkabliran bence ki spor yaparsan belki 15 kilodan dahada fazla vermis grunuceksn bende ilk diytimde 8 kilo fln verdigimde hayr sen 15 kilo vermis gbi grunuyosn fln demslerdi sen bu kiloda olamazsn fln dediler nye cnku spor yapmstim cok zumba dene derim cok eglenceli ve stres atmaya bire bir

aa kızlar biraz önce yemekte eşim 65 kiloya düş 1 ay kal ne istersen yapıcam dedi bende en kalın kaynana bilezikleri varya ondan dedim tamam dedi sen zayıfla aç kalıcam aççç

hahah deli kız, ben eşimden kk alır ne istiyosam alırım dolabımı dizerim dedim, feda olsun dedi.

Anladim canim ozman dedigin gibi bi sure 1+1 devam ya peki skmadan ama hizli kilo vermek icin 2+2 yada 3+3 yapsam nasl olur sence maksat proteinde sebze+protein gnununde ayni oasi degilmi ne dersn 2+2 yapimmi sence daha hizli gtmezmi kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…