- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.401
Su metobolik balans i bir araştır istersen 9. Takımdaki berilceee onla bayag iyi kilolar veriyor sana da uyarsa sende daha hızlı verirsin belkiGünaydın bayanlar sabitim ben. Pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
Saol cnm kaç gündür yemek yemiyordu mamalarla besledim zaten normalde çok yemiyordu iyice aç kaldıAy yok çocuk işte iyileşince çıkar yine...
Oğluşunada geçmiş olsun dişde feci ağrı yapar..
Sporsuz olmuyor canım benimde belim ve omuriliğimde trafik kazasından kalan sakatlık var mesela leslie ve pilatesten başka birşey yapamıyorum ip atlayamıyorum ben ama bana uygun olanları yapmaya çalışıyorum...Keşke ben de yapabilsem, spor yapmadığım için gram veremiyorum kaç haftadırinsan yaparken sevmiyo ama, yapamadığında da içi gidiyo çok ilginç bu spor
Gunaydin canim bencede git belki senin vucuna iyi gelen diyet farklidirGünaydın bayanlar sabitim ben. Pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
Gunaydin gecmis olsun kuzucuga hastalik havasi dikkat et amanGünaydın herkese bu gece bende full ayaktaydım kızımın bademcikleri şişmiş ateş ateş mahvoldu yavrum sabah 8 de uyudu o da bende yeni kalktım kahvaltı hazırlıcam müsait olunca gelirim öpüyorum ..
Gunaydin wendy dukan sana yaramadimikiGünaydın hanımlarrr;
Ben sabah elma yedim ki
Kendimi biliyorum anında wc'ye gittim, eğer tartıda yarın eksilme devam ederse hergün elmamı yicem, artarsa elvedasabit olursa da 2-3 günde bir işte..
Meraklandim simdi kizGünaydın Büşracım, Wendy bende :) 63 kiloyum, dukancıyım, evliyim bi kızım var, eczacıyım çalışıyorum, hedefim şimdilik 57, daha yol var ben bunalmaya başladım ama.
Bu arada kızlar ismin biraz karakteristik, söylersem anında ifşa olurumsiz bana wendy diyin bana, benziyo adıma zaten
One kız her antin kuntin icatlarıda senden oğreniyozSu metobolik balans i bir araştır istersen 9. Takımdaki berilceee onla bayag iyi kilolar veriyor sana da uyarsa sende daha hızlı verirsin belki
Günaydın Büşracım, Wendy bende :) 63 kiloyum, dukancıyım, evliyim bi kızım var, eczacıyım çalışıyorum, hedefim şimdilik 57, daha yol var ben bunalmaya başladım ama.
Bu arada kızlar ismin biraz karakteristik, söylersem anında ifşa olurumsiz bana wendy diyin bana, benziyo adıma zaten
Ay merak ettim adın neGunaydin canim bencede git belki senin vucuna iyi gelen diyet farklidir
Gunaydin gecmis olsun kuzucuga hastalik havasi dikkat et aman
Gunaydin wendy dukan sana yaramadimiki
Meraklandim simdi kiz
Detoks olarak ne yapacaksın..Bu ara gözlemedeen sonra sabitim bugün detoks yapıyorum yarın ekşi olur inş
Gunaydin seni pek görmüyorum buralarda canim tanismismiydikGünaydın kızlar
Tarfik kazasimi gecrdin canim gecmis olsunSporsuz olmuyor canım benimde belim ve omuriliğimde trafik kazasından kalan sakatlık var mesela leslie ve pilatesten başka birşey yapamıyorum ip atlayamıyorum ben ama bana uygun olanları yapmaya çalışıyorum...
Günaydın Büşracım, Wendy bende :) 63 kiloyum, dukancıyım, evliyim bi kızım var, eczacıyım çalışıyorum, hedefim şimdilik 57, daha yol var ben bunalmaya başladım ama.
Eve çıktı, tuz tamamen yasaklandı. Ekmeği bile tuzsuz aldık fırındanLasix diye bi ilaç verdi doktor ödemi engelliyomuş (ödem denince baya dikkatimi çekmişti )
Son durum böyle işte, iyi sayılır. Teşekkür ederim sorduğun için
Kizzz berilceenin başarı hikayesini hiç mi okumadim çok ayıpOne kız her antin kuntin icatlarıda senden oğreniyoz
Sıvı detoks bu sıra hep katı beslendigimden iyi gelir diye dusundumDetoks olarak ne yapacaksın..
Cnm kilo verme işi nasıl gidiyor eğer yavassa zeytini biraz azalt 2-3 taneye dusur bakalım farkedecek mi sonuçta oda yağ kaynagiGünaydın Güzel Türkiyemin Fit KadınlarBizde kahavaltılar hafta sonu geç oluyor. Hafta içi çalışınca malum uyuyoruz
2 adet haşlanmış yumurta
Kb kutusunun yarısı kadar peynir
Aynı oranda kaşar peyniri
Çeyrek domates
Yarım salatalık
4 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
yaklaşık 2 saat sonra 15 dakikası kolbastı olmak üzere toplamda,yarım saat serbest dans Yapacağım inşallah
İnşallah bugün benimde extra dikkat etmem lazım kahvaltıyı fazla kaçırdım
Sıvı detoks bu sıra hep katı beslendigimden iyi gelir diye dusundum
Son zamanlar hiç uğrayamadım desem yeridir, ama artık buralardayımGunaydin seni pek görmüyorum buralarda canim tanismismiydik
Çarşambaya randevum var, bakalım benim doktor ne dicek banaSporsuz olmuyor canım benimde belim ve omuriliğimde trafik kazasından kalan sakatlık var mesela leslie ve pilatesten başka birşey yapamıyorum ip atlayamıyorum ben ama bana uygun olanları yapmaya çalışıyorum...
Eve çıktı, tuz tamamen yasaklandı. Ekmeği bile tuzsuz aldık fırındanLasix diye bi ilaç verdi doktor ödemi engelliyomuş (ödem denince baya dikkatimi çekmişti )
Son durum böyle işte, iyi sayılır. Teşekkür ederim sorduğun için
Günaydın Güzel Türkiyemin Fit KadınlarBizde kahavaltılar hafta sonu geç oluyor. Hafta içi çalışınca malum uyuyoruz
2 adet haşlanmış yumurta
Kb kutusunun yarısı kadar peynir
Aynı oranda kaşar peyniri
Çeyrek domates
Yarım salatalık
4 siyah zeytin
4 yeşil zeytin
yaklaşık 2 saat sonra 15 dakikası kolbastı olmak üzere toplamda,yarım saat serbest dans Yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?