Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Keşke ben de yapabilsem, spor yapmadığım için gram veremiyorum kaç haftadır insan yaparken sevmiyo ama, yapamadığında da içi gidiyo çok ilginç bu spor
Sporsuz olmuyor canım benimde belim ve omuriliğimde trafik kazasından kalan sakatlık var mesela leslie ve pilatesten başka birşey yapamıyorum ip atlayamıyorum ben ama bana uygun olanları yapmaya çalışıyorum...

Günaydın bayanlar sabitim ben. Pazartesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
Gunaydin canim bencede git belki senin vucuna iyi gelen diyet farklidir
Günaydın herkese bu gece bende full ayaktaydım kızımın bademcikleri şişmiş ateş ateş mahvoldu yavrum sabah 8 de uyudu o da bende yeni kalktım kahvaltı hazırlıcam müsait olunca gelirim öpüyorum ..
Gunaydin gecmis olsun kuzucuga hastalik havasi dikkat et aman
Günaydın hanımlarrr;

Ben sabah elma yedim ki

Kendimi biliyorum anında wc'ye gittim, eğer tartıda yarın eksilme devam ederse hergün elmamı yicem, artarsa elveda sabit olursa da 2-3 günde bir işte..
Gunaydin wendy dukan sana yaramadimiki
Meraklandim simdi kiz

Daha çok merak ettim ismini

Günaydın kızlar
Gunaydin seni pek görmüyorum buralarda canim tanismismiydik
Sporsuz olmuyor canım benimde belim ve omuriliğimde trafik kazasından kalan sakatlık var mesela leslie ve pilatesten başka birşey yapamıyorum ip atlayamıyorum ben ama bana uygun olanları yapmaya çalışıyorum...
Tarfik kazasimi gecrdin canim gecmis olsun

Ahahah saygı duyuyorum, fakat merak da ediyorum . Kendi falan mı

Geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah

Metabolizma balans diyetisyen eşliğinde tahlilerle neyi ne kadar yemenin gerektiginin belirlenmesi yemekler gramajli oluyo bazı kuralları var
& Önce proteinle başla
Uç Ogün ye
5 saat arayla ye
Gibi nette bilgiler var

Günaydın Güzel Türkiyemin Fit Kadınlar Bizde kahavaltılar hafta sonu geç oluyor. Hafta içi çalışınca malum uyuyoruz
2 adet haşlanmış yumurta
Kb kutusunun yarısı kadar peynir
Aynı oranda kaşar peyniri
Çeyrek domates
Yarım salatalık
4 siyah zeytin
4 yeşil zeytin

yaklaşık 2 saat sonra 15 dakikası kolbastı olmak üzere toplamda,yarım saat serbest dans Yapacağım inşallah

Cnm kilo verme işi nasıl gidiyor eğer yavassa zeytini biraz azalt 2-3 taneye dusur bakalım farkedecek mi sonuçta oda yağ kaynagi

Çarşambaya randevum var, bakalım benim doktor ne dicek bana spor yaparken 'ay o kadar yoruldum hayatta yemem' diyip aç yatıyodum. Son 3 haftadır akşamları tutmuyorum boğazımı bana spor lazım

Yürüyüşe geldim bende, güneş var ama soğukmuş hava

Onunla geçmiş olsun canım, lasix candır, bazen elim ayağım şişince alıyodum 1 tane kesin 2 kilo gidiyordu, öyle böyle bi ödem atmak yok babaannem içmiyo ama abdest zor oluyo diye, siz söyleyin aksatmasın.

Oo çocuk olmayınca yatın uyuyun tabi, bizim sıpa 6 buçukta ayakta hergün, allahtan babası da erken kalkıyo da az uyuyorum arada

Ay bu arada ne merak ettiniz kız adımı ha wendy ha kendi, kendi iyiymiş kendi diyin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…