- 26 Temmuz 2016
- 1.982
- 3.573
- 48
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.661
Ayy bayıldım ben buna afiyet olsun bol bol eksiler diliyorum
Kahvaltın mükemmel görünüyor. Afiyet olsun.
Çok başarılı gider bu gidişle kilolar
Günaydın 5.takımın azimli hatunlari.... 10. Takımdan kaptan yardımcısı beniyi haftalar olsunnn
Ayy bayıldım ben buna afiyet olsun bol bol eksiler diliyorum
ağrı falan kalmadı canım zıpladım vallakız o totoyla nasıl zıpladın
Evet bu hafta balık da tüketirsin.Cok iyi olur. Valla 2 gündür öyle bir dirayet gösteriyorum ki dün akşam 10 da nişanlım önümde kocaman köfte ekmeği yuttu. Bir önceki gün de kebabı. Bir de o kadar zayıf kalıyorlar ya sinirim bozuluyor.Teşekkürler canım. Geçen hafta seyda coskunile vverdiklerimi bu hafta sabitleyeyim en aazından. Daha sağlıklı menüler olacak bu hafta.
Evet bu hafta balık da tüketirsin.Cok iyi olur. Valla 2 gündür öyle bir dirayet gösteriyorum ki dün akşam 10 da nişanlım önümde kocaman köfte ekmeği yuttu. Bir önceki gün de kebabı. Bir de o kadar zayıf kalıyorlar ya sinirim bozuluyor.
Gunaydinlaar
Canim menülerini aksam toplu sekilde yazarsan takibimiz daha kolay olur. Sabah, ogle, aksam, su ve spor seklinde
Te Allahim ya sabah sabah gene sakatat yemis nasi bi mide yarabbim :))
Ters yapmisin bacim o çikolataları sabah yiyeydin de sakatati ogle aksam yiyeydin hem daha az etkisi olurdu hem benim midemi kaldirmazdin :))))
Gordum maalesef gormez olaydim
Yaz bakim kac cikmissin merak ettim :))
Ya ben diyetteyken karnabaharli pizza yapmistim alti karnabahar ustu peynir ve sebze. Bileydim yulaftan falan olduğunu oyle yapardım.
Bi de o kurye oraya buraya pizza dagitirken yakmistir tum yedigini siz ona bakmayin bence
valla bende sabahları çiğer yemişliğim çoktur bayılırım ... akşam yemediğim için akşam annemin yapıpta benim yiyemediğim şeyleri canım çektiği için sabah ayırırdım hakkımı sabah yerdim içli köfteler işkembe kavurması baharatlı ohh miss66,9 çıkmışım .... cuma 67,1 di....
miden niye kalkıyo kıymalı yumurta yedim deseydim kimse yadırgamazdı... kıyma neyden yapılıyo etten sakatatta ettir... ne yani... bi dahakine kıymalı yumurta diyim bari... çok şekilcisiniz....
Eriklisi çok işe yarıyordu bende yarar umarım yaramazsa İngiliz karbonatıni icersinbu sabah tartıldım ilacımı işyerinde unuttumğum için haftasonu ilaçları içemedim artı 700 büyük kısmı gitmiş ilaçtanmış gerçektende 69,500 çıktım bide wc sorunu var sabah activia aldım işe yarar inşallah
bu gün çukulata yedim :)))
ayyy naapçam ben bu boğazla bilmem.....
menüm
sabah kuzu sakatat
ara 1 muz minnaktı
öğlen kuzu sakatat
ara 1 muz minnaktı
akşam bayabi çok fındıklı elit çaklıt(
su
1 lt
spor
jillian level 1
pazar turu
ev temizliği.....
totom yer yüzü görmediii....
ve yarın pazartesi böhöhöhöhöööö(((
güzel canım emziriyomuydun sen ay dukancıların zerosunada hayranım
Benim resimdeki de küçük oglum
Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah..:)
Evet dun sabah 79.9 olan kilom reglinin şişkinliğide vardı galiba bu sabah 78.9 çok şukur:)
Eki Görüntüle 1898920
Günaydın 5.takımın azimli hatunlari.... 10. Takımdan kaptan yardımcısı beniyi haftalar olsunnn
66,9 çıkmışım .... cuma 67,1 di....
miden niye kalkıyo kıymalı yumurta yedim deseydim kimse yadırgamazdı... kıyma neyden yapılıyo etten sakatatta ettir... ne yani... bi dahakine kıymalı yumurta diyim bari... çok şekilcisiniz....
Afiyet olsun canım ben sabah yoğurt yiyince midem rahatsız oluyor
Bi kere büyük oğlumun adı kerem cem küçüğün ku Abdullah eren cnmGünaydın kızlar; dünkü elma bende pozitif etki sağlamış bugün de yedimpazartesi sabah kilom; 63,6
betüşcüm inanma kız sen bunlara bak 66,9'a düşmüşsün, bu jilian mı neyse işe yarıyo bence
kız nilgün bi zeromuz var laf etme ona da
kız sende küçüğü daha mı çok seviyosun yoksa, küçük oğlanın resmi var, kullanıcı adın da onun adı, hani büyük oğlan nerde niye onun adı hiç bi yerde geçmiyo
canımm, tebrik ederim, 68,9'uu da görmeye darısı
iyi haftalarrr..
hahah, alemsin betül
canım bende kg çok farketmiyor 2+0 yaptığım için ama sanırım bölgesel işe yarıyor gerçekten dün kot aldım kendime 27 beden altım kot biraz lycra lıydı tabi ama hiç sıkmadan oldu bacakalr inceliyor sanırımGünaydın herkese bende bugün 77.5 bende bu hafta yavaş yavaş vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?