Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler canım. Geçen hafta seyda coskunile vverdiklerimi bu hafta sabitleyeyim en aazından. Daha sağlıklı menüler olacak bu hafta.
Evet bu hafta balık da tüketirsin.Cok iyi olur. Valla 2 gündür öyle bir dirayet gösteriyorum ki dün akşam 10 da nişanlım önümde kocaman köfte ekmeği yuttu. Bir önceki gün de kebabı. Bir de o kadar zayıf kalıyorlar ya sinirim bozuluyor.

Vallahi sen iyi iradelisin . Ben olsam onunla beraber bende yerdim yani.
Balık geçen hafta tükettim zaten ama bu hafta da olacak. Çok seviyorum çünki balığı canım.

günaydın canlarr

haftasonu menümü yazayım hemen

cumartesi
sabah 1 dilim ev yapımı peynirli börek şekersiz neskafe
ara 2 fincan yeşilçay
öğlen 1 fincan şekersiz nescafe
saat 4 gibi 1 tabak kıymalı lahana dolması 1 kase yoğurt

akşam yemedim

işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
öğlen iş çıkışı çarşıda 1 saat kadar yürüdüm
100 ip atladım

pazar günü
sabah sucuklu yumurta 1 dilim dana salam 1kk beyaz peynir 1 dilim tt ekmek üstüne bal ve kaymak sürdüm

öğlen yemedim
saat 5 gibi mangalda kırmızı et yedim salatayla beraber ekmeksiz

avm de 2 saat dolandık spordan sayılırsa
100 ip atlama

66,9 çıkmışım .... cuma 67,1 di....

miden niye kalkıyo kıymalı yumurta yedim deseydim kimse yadırgamazdı... kıyma neyden yapılıyo etten sakatatta ettir... ne yani... bi dahakine kıymalı yumurta diyim bari... çok şekilcisiniz....

valla bende sabahları çiğer yemişliğim çoktur bayılırım ... akşam yemediğim için akşam annemin yapıpta benim yiyemediğim şeyleri canım çektiği için sabah ayırırdım hakkımı sabah yerdim içli köfteler işkembe kavurması baharatlı ohh miss

Eriklisi çok işe yarıyordu bende yarar umarım yaramazsa İngiliz karbonatıni icersin

Günaydın kızlar; dünkü elma bende pozitif etki sağlamış bugün de yedim pazartesi sabah kilom; 63,6

betüşcüm inanma kız sen bunlara bak 66,9'a düşmüşsün, bu jilian mı neyse işe yarıyo bence

güzel canım emziriyomuydun sen ay dukancıların zerosunada hayranım

kız nilgün bi zeromuz var laf etme ona da

Benim resimdeki de küçük oglum

kız sende küçüğü daha mı çok seviyosun yoksa, küçük oğlanın resmi var, kullanıcı adın da onun adı, hani büyük oğlan nerde niye onun adı hiç bi yerde geçmiyo

Günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah..:)
Evet dun sabah 79.9 olan kilom reglinin şişkinliğide vardı galiba bu sabah 78.9 çok şukur:)
Eki Görüntüle 1898920

canımm, tebrik ederim, 68,9'uu da görmeye darısı

Günaydın 5.takımın azimli hatunlari.... 10. Takımdan kaptan yardımcısı ben iyi haftalar olsunnn

iyi haftalarrr..

hahah, alemsin betül

Bi kere büyük oğlumun adı kerem cem küçüğün ku Abdullah eren cnm

Günaydın herkese bende bugün 77.5 bende bu hafta yavaş yavaş vereceğim
canım bende kg çok farketmiyor 2+0 yaptığım için ama sanırım bölgesel işe yarıyor gerçekten dün kot aldım kendime 27 beden altım kot biraz lycra lıydı tabi ama hiç sıkmadan oldu bacakalr inceliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…