- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.861
Dayı. DayıBalıkesir bandırmada sayımız var bak zayiflayinc çat kapı gelirim yanına
cnm kuru meyve yesen sabahları aksamdan suya koy ıncırı yada kayısıyı sabah ye suyunu ıcTam elime elmami aldim isiricaktim icimden bi ses yapma didem Daha yolun basindasin sen yogurt ye dedi tirstim braktim elimden elmayikacamak yapmicam bi sekilde cozum bulucam kabizligima
Yesil cay icicem smdi form cayi yok ama 9 bi yerde cay malzemelerim var ondan yapim byuk ihtimal o ise yaricaktr nescafede icerim bakalim nolcak cok saol canmForm çayı tatlandırıcılar nescafe yap oda ise yarıyor bazen
Bence relax ol Allahın izniyle sağlıkla doğar bebeğin inş bende amma meraksizmisim rutin kontroller dışı hiç görmedim zaten hamilelegimide 8 haftalıkken öğrendim hiç kendini belli etmediİşte evet artık onlar da yok, hiçbir fikrim yok yani içerde ne olup ne bitiyor :) Merak etmemek elde degil
Amin canım sagolasın :)
O dukanci dukanda yasak ocnm kuru meyve yesen sabahları aksamdan suya koy ıncırı yada kayısıyı sabah ye suyunu ıc
Ben dukan yapiorum oyuzden yiyemem kuru meyve nrmal meyve fln hep yasak canm saol ynde onerin icincnm kuru meyve yesen sabahları aksamdan suya koy ıncırı yada kayısıyı sabah ye suyunu ıc
Evet var koton ve hem de39 beden mi var ay?
Yulaf kepegini yiyorsun değilmi çünkü oda kabızlığı onluyoYesil cay icicem smdi form cayi yok ama 9 bi yerde cay malzemelerim var ondan yapim byuk ihtimal o ise yaricaktr nescafede icerim bakalim nolcak cok saol canm
cnm ya tost yada domates eynır slatalık domtes gec kaldıgımda tost soyluyorumSabah neden fiks canım? Eger tost ile fikslediysen kötü bi kahvaltı. Yumurta, domates falan yeme şansın yok mu?
Ogle de senin elinde degilse madem akşamları çok hafif kapatmalısın. Çiğ köfte ile olmaz meselaGerçi 2 tane yemişsin cok degil ama tüm günün menüsü saglıklı degil genel olarak.
Sen sabahlari yogurtl yulaf kepegi yiyorum bi sorun yasamiyrum hem tok tutuyo demstin bende az once yogurdun icine yulaf kepwgi koydum 2 kasik onu yedim 4 bardak su ictim bakalim nolcak su icmeye devm yesil cay yapiyrum smdideYulaf kepegini yiyorsun değilmi çünkü oda kabızlığı onluyo
cnm ya tost yada domates eynır slatalık domtes gec kaldıgımda tost soyluyorum
neyapayım bana bı yol gosterın sekerler karatayada uyamadım dukannasıl tam bılmıyorum onu bı arastırıcam ınce noktaları nedır bılıyomusun
Kitap bende de var birde çok güzel dükan tarifleri bulacağınızArtık bende dukanciyim. Hayırlı uğurlu olsun. Kitabını almıştım açıp okuyayım onu bugün. Az çok biliyorum gerçi.
Hadi bakalim hayrli olsun önce test yap canim kac gun atak yapicagini sölüyo sanaArtık bende dukanciyim. Hayırlı uğurlu olsun. Kitabını almıştım açıp okuyayım onu bugün. Az çok biliyorum gerçi.
Çalışıyorsun sanırım kuzucum çok basit sabah kalktığında saatten yarım saat erken kalkıp uykudan feragat edeceksin. Hem kahvaltını hem de o gün yiyeceğin öğünü planlayıp yanında götüreceksin yoksa bu iş olmuyor. Ben yarın dukan ekspresse başlıyorum.cnm ya tost yada domates eynır slatalık domtes gec kaldıgımda tost soyluyorum
neyapayım bana bı yol gosterın sekerler karatayada uyamadım dukannasıl tam bılmıyorum onu bı arastırıcam ınce noktaları nedır bılıyomusun
Öyle deme kizz ızgaralar ne güne duruyor gayet rahat yiyebilir ızgara köfte balık yiyebilir sabahları peynir yumurta öğlenleri yoğurt ve et yemekleri akşamda evde hazırlar artık istedikten sonra her yerde yapilirCanim senin zamanin yok anladigim kadryla evdede bseyler hazrlayamiyosun aksamlari galibaa dukan senin icin braz zor olur gibi geldi disarda dukana ait hic bsey bulup yiyemezsn aksamdan hazrlayip gtrmen lazm yaninda
Ben yulaf kepegini cnm gece yatmadan yoğurtla yiyorumSen sabahlari yogurtl yulaf kepegi yiyorum bi sorun yasamiyrum hem tok tutuyo demstin bende az once yogurdun icine yulaf kepwgi koydum 2 kasik onu yedim 4 bardak su ictim bakalim nolcak su icmeye devm yesil cay yapiyrum smdide
Bak sen sanslisin takımda kaç tane dukanci varÇalışıyorsun sanırım kuzucum çok basit sabah kalktığında saatten yarım saat erken kalkıp uykudan feragat edeceksin. Hem kahvaltını hem de o gün yiyeceğin öğünü planlayıp yanında götüreceksin yoksa bu iş olmuyor. Ben yarın dukan ekspresse başlıyorum.Sen de başla sonucuna göre normal Dukan ile devam edicem
Ben alışma açısından ekspresse mi başlasam demiştim.Hadi bakalim hayrli olsun önce test yap canim kac gun atak yapicagini sölüyo sanabence hoc exspresle baslama drek dukan yap ozman ostedgn kiloya dusersin dugunune kadr
Ole ama her izgara bize uymuyo koftelerin icine normal cekilmis ekmek koyuyo bazi yerler vede yaglimi degilmi bilemeyizki hergun hazrlamasi fln zor olucaktr onun ici aksam yemek yaprsam yazmis oyuzden ole dedm zten isterse basarablir aksamdan yemegini yapar sabh yaninda gtrur ozman olurÖyle deme kizz ızgaralar ne güne duruyor gayet rahat yiyebilir ızgara köfte balık yiyebilir sabahları peynir yumurta öğlenleri yoğurt ve et yemekleri akşamda evde hazırlar artık istedikten sonra her yerde yapilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?