Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben alışma açısından ekspresse mi başlasam demiştim. medusa38 ne diyorsun?
Walla sen azimliyim cesaretliyim diyorsun normal dükan la başlayıp atak yapmak motivasyonunu yükseltebilir 2-3 kg arası kesin gidiyor atakta odem aliyosun testini yap bakalım kac gün çıkacak senin zamanın dar banada sorarsan dükan derim

Ben alışma açısından ekspresse mi başlasam demiştim. medusa38 ne diyorsun?
Senin kilon kacti canim hem sen iradelisin galiba kacamak yapmicam dedignde yapmiyosun atakda cok gzel kilo veriliyo yinede sen blirsin canm exspres yapip 1.5 2 kilo vericeksin 1 haftada snrada ataga geciceksn kilo vermen atakdan itibaren yavaslicak aslnda seyrden itibaren baslar yavaslamaya ama yinede sen blinnn

Her gün dışardan etmeyecektir herhalde ama köfte olarak adana kebab olur sadece pul biber konuyo tavuk siste sorun olmaz balıklarda dışarda olduğu zaman tercih edilebilir ama evde zaten biz kendimize uyfuruyoriz tüm yemekleri

Evet dogru soluyosun sanki vakti cok yokmus gbi geldi bana yazdklarndan oyuzden ole dedm brazda bana gore dukan yapiosa vakit yaratilmali gbi geliyo sen alistin tabi dukanin duzenine canm

Yulaf kepegini yiyorsun değilmi çünkü oda kabızlığı onluyo

kabızlık için 1 yk yulaf kepeği hakkınızı 1 yk buğday kepeği ile değiştirin yazıyodu, alıp denesem mi sence?

Canim senin zamanin yok anladigim kadryla evdede bseyler hazrlayamiyosun aksamlari galibaa dukan senin icin braz zor olur gibi geldi disarda dukana ait hic bsey bulup yiyemezsn aksamdan hazrlayip gtrmen lazm yaninda

bu kız otelde çalışmıyo mu yaw, açık büfedir, protein boldu valla 2 hafta önce gittiğimde, 1 porsiyonda sana vermezler mi
sekerkiz67

Evet dogru soluyosun sanki vakti cok yokmus gbi geldi bana yazdklarndan oyuzden ole dedm brazda bana gore dukan yapiosa vakit yaratilmali gbi geliyo sen alistin tabi dukanin duzenine canm

evdeyken dukan daha kolay valla, akşamdan 2 farklı protein yapmak lazım, ertesi güne de aynısı olmasın diye, o da maalesef çok zor, hele yiyip bitiren koca varsa sabah sabahta o proteinleri pişirmeye hiiiç halin miden olmuyo valla, öğlen yoğurt yiyim akşam protein yerim moduna giriyorum allahtan yemekte iyi-kötü bi protein oluyo da 1-2 çatal alıyorum.

Ben 80.6 kiloyum. Pekala o zaman medusa38 'in önderliğinde bende bir dukancıyım artık.Hayırlı uğurlu olsun. Meyve ve sebzeyi de çok severim işin kötüsü. Neyse yapacak bişey yok. 6 gün atak çıktı.

evet cnm otelde calısıyorum ama bızım yemekleırmız farklı otel fulboard deıl oda kahvaltı. oglen kesın pılav yada makarna oluyo corba oluyo 1 cesıt yemek oluyo meyve tatlı yada tursu salata oluyo

Dimi bende onu demek istedm evdeyken daha kolay oyuzden suan hic biyere gtmiyrum kendimi daha iyi alistirana kadr adapte edene kadr kimseyide cagrmiyorum 2 gun misafiim vardi tutamadim kendimi kacamak yaptim biliosnuz oyuzde tutuyorm kendimi dun mesela her hafta snu biyere gderdik ne blim dsarda yerdigimz olurdu yemedigimiz olurdu ama bu hafta ben gtmeyelim dedm ilk defa sadee alisveris yapip eve attm kendimi

Dukancılara sorum istediğiniz her zaman dilediğiniz miktarda izinli gıdalardan yiyebilirsiniz maddesi. Bana uyum sağlamayacak tek noktası burası diyetin. Misal ben akşam 6 dan sonra yersem istersem bir ay atak yapim değişmiyor kilom llop diye kalıyor midemde.

canım onu uygulamaya devam et, illa ye demiyo dukan amca, hem dukan yap hemde 6'dan sonra yeme, bizde zorla yemiyoruz ama çok acıkırsam da bi yoğurt bişi yiyorum sıkıntı olmuyo, bi de sınırsız diye hiç bir zaman bi koca tavuğu falan alıp yemedim ben mesela, 1 porsiyon gayet doyuruyo, ilk günler yiyosun biraz ama sonra inan onu bile yiyesin gelmiyo, hele bi başla, korkma sen proteinden, dukan yapıp kilo veremeyen duymadım, doyana kadar ye şimdilik proteinini..

Sen dukanin o kuralini goz ardi et bende ona gvenerek cok gec yiyodum ama artik yememeye dkkat ediyorum bence sende kendini nasil rahat hissediyosan nasl kilo vericegni biliosan ole yap canim

Walla bende severim meyve ama sebze sadece 6 gün yok sonra bir gün var bir gün yok biz yardımcı oluruz sana

Çok teşekkür ederim. Çoğu kişi dukan yaptığı için zaten menülerimi paylaşınca fikirlerini belirtirler

Evet öyle diyor değiştirip dene istersen İngiliz karbonatıni da denesin mi odami ise yaramadı matildada bayag ise yariyordu

Bende aynen 17:30-18:00 yiyorum ve bir tabak zaten cnm dukanda aynı yemekten 2.tabagi yememek lazım aynı gün içinde aynı yemek olmayacak ertesi günde değiştirecektir ozaman sonuç daha iyi oluyo

Çok teşekkür ederim. Çoğu kişi dukan yaptığı için zaten menülerimi paylaşınca fikirlerini belirtirler
Evet dukani deneyerek ne iyi geliyo düzenin nasıl olursa daha iyi veriyosun hemen öğrenirsin yemek seçeneğinde çok birde dükan topigimiz var ordanda fikir edinebilitsin paylaştığımız tariflerde var

hayırlı olsun senidemi dukancı yaptı bu hatun elinden bi uçan bi kaçan kurtuluyo diğerleride dukancı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…