Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kocama menemen yaptım kendime omlet. Sevgili eşim yine bana menemene ekmeği batırıp batırıp bana yedirir. Hemen hemen 1 dilim ekmek olmuştur. Bi de bal kayma verdi iki lokma. Ah ah napcam ben bu adamı....

sus kız çarpılırsın böyle koca yok bu devirde deme adama bişi, kalk leslie yap, 500 zıpa bişi yap yak onu, akşama bişi yemezsin zaten

sus kız çarpılırsın böyle koca yok bu devirde deme adama bişi, kalk leslie yap, 500 zıpa bişi yap yak onu, akşama bişi yemezsin zaten

Aksama elma yoğurda talim olacak galiba. Napalım. Bide diyor ki gördüm yemiyor sun yediriyor. Kızım okulda oğlum da uyuyor olunca başbaşa kahvaltı yaptık. Sonuc:)))

akşam AVM ye gideceğiz zaten o yüzden spor yapasim yok. Evi toplayayim yemegimi yapayım yeter.bu aralar spor da tembelim nedense

Hepsini toptan yaptın gorduk ondan

Ay sorma benimkide yeter yeme yine kilo aldın diyor...

Elma bile yeme tek yoğurt ye :)

Ay sorma benimkide yeter yeme yine kilo aldın diyor...

aynen benimki de öyle; millet zayıfladın yeter dedikçe gıcık oluyo, sen yeme devam et diyo Allahtan yürüyüşe falan çıkmama bişi demeyip destek oluyo o yeter, tıkıştırmasın ağzıma bişi gıcık olurum bende..

Dukanda bulgur gibi şeylerdemi yasak..?
yassah hemşerim, dukan çiğ köfte yapcam yoksa da yasak işte
Aaa dukanı tam yaparsan geçersin kız beni bu ayşe hatun robocop gibi

kızz her dukancı onun gibi değil, merak etme, o ayrı, uzaylı robocop

amaaan bugün de hiç sohbetiniz yok valla, bakıom baktığım yerde kalmışsınız, nerdesiniz ayol? bişi var da ben mi kaçırdım? bdv'ye takılıp banlanıcam sizin yüzünüzden

Dukana baslayali 10 gun oldu 76.1 kiloyla baslamiatim bu sabah 72.5 kiloydum yani 3.6 kilo vermisim demin olculerime baktim goguslerden 2 cm kalcadan 2 cm baldir 4 cm tek bacaklardan 2 cm alt bacaklardan bile 1 cm incelme olmus gbegimde fazla ckti ama bu saate kadr ictgim sulardandr dyrum ac karnina yapilmasi lazm aslnda oyuzde cok takmadm bu snuclar genede mutlu etti beni zten bende gbekten snrasi erisin istyodum ole olmus demkki yaglar ordaymis dyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…