- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.921
gene evde yapılabilecek bi ceza olsun canım malum ben gündüz işteyim akşam evde ders çalışıyorum
internet yok bilgisayar yok onu izlicekLeslie 5 mile derdim ama onu yapacak vaktim yok Dersin sen şimdi. 1 saat 10 dk suruyor
Kocama menemen yaptım kendime omlet. Sevgili eşim yine bana menemene ekmeği batırıp batırıp bana yedirir. Hemen hemen 1 dilim ekmek olmuştur. Bi de bal kayma verdi iki lokma. Ah ah napcam ben bu adamı....
sus kız çarpılırsınböyle koca yok bu devirde deme adama bişi, kalk leslie yap, 500 zıpa bişi yap yak onu, akşama bişi yemezsin zaten
Hepsini toptan yaptın gorduk ondanAksama elma yoğurda talim olacak galiba. Napalım. Bide diyor ki gördüm yemiyor sun yediriyor. Kızım okulda oğlum da uyuyor olunca başbaşa kahvaltı yaptık. Sonuc:)))
akşam AVM ye gideceğiz zaten o yüzden spor yapasim yok. Evi toplayayim yemegimi yapayım yeter.bu aralar spor da tembelim nedense
Kurbanlık besliyo adam resmen...Kocama menemen yaptım kendime omlet. Sevgili eşim yine bana menemene ekmeği batırıp batırıp bana yedirir. Hemen hemen 1 dilim ekmek olmuştur. Bi de bal kayma verdi iki lokma. Ah ah napcam ben bu adamı....
İnşallah çok teşekkür ederim.Hadi hayirli olsun canım . Istedıgin gibi gelin olursun insaallah
sus kız çarpılırsınböyle koca yok bu devirde deme adama bişi, kalk leslie yap, 500 zıpa bişi yap yak onu, akşama bişi yemezsin zaten
Ay sorma benimkide yeter yeme yine kilo aldın diyor...sus kız çarpılırsınböyle koca yok bu devirde deme adama bişi, kalk leslie yap, 500 zıpa bişi yap yak onu, akşama bişi yemezsin zaten
Ay sorma benimkide yeter yeme yine kilo aldın diyor...
Bak geçicem seni ona göre...İnşallah çok teşekkür ederim.
Elma bile yeme tek yoğurt ye :)Aksama elma yoğurda talim olacak galiba. Napalım. Bide diyor ki gördüm yemiyor sun yediriyor. Kızım okulda oğlum da uyuyor olunca başbaşa kahvaltı yaptık. Sonuc:)))
akşam AVM ye gideceğiz zaten o yüzden spor yapasim yok. Evi toplayayim yemegimi yapayım yeter.bu aralar spor da tembelim nedense
Bakalım kapısiyoruz.Bak geçicem seni ona göre...
Dukanda bulgur gibi şeylerdemi yasak..?Hepsini toptan yaptın gorduk ondan
Hadi bakalım iyi olan kazansın bak geçersem dilimden kurtulamazsın..Bakalım kapısiyoruz.
Aaa dukanı tam yaparsan geçersin kız beni bu ayşe hatun robocop gibiBakalım kapısiyoruz.
Ay sorma benimkide yeter yeme yine kilo aldın diyor...
yassah hemşerim, dukan çiğ köfte yapcam yoksa da yasak işteDukanda bulgur gibi şeylerdemi yasak..?
Aaa dukanı tam yaparsan geçersin kız beni bu ayşe hatun robocop gibi
Aymi bende senin gbi bakip bakip ckiyrum hep braktgim yerdesnzamaaan bugün de hiç sohbetiniz yok valla, bakıom baktığım yerde kalmışsınız, nerdesiniz ayol? bişi var da ben mi kaçırdım? bdv'ye takılıp banlanıcam sizin yüzünüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?