- 23 Ağustos 2012
- 14.841
- 39.256
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.901
hahah aşure geldi şimdi bana aşureciler nerdesiniz
yok valla ağzıma sürmedim kahve yapayım kendime canımda istemiyor neden dersen cuma günü yedim nasıl olsa tadına baktım diyorum kendikendime arada bu tür küçük kaçamaklar dizginliyo uzun süre insanın kendini tutması bırakınca feci saldırıyoway arkadaş, ne aşureymiş, kapansın bu mevzuu artık yaw, aklımdan çıkaramıom sayenizde
yok valla ağzıma sürmedim kahve yapayım kendime canımda istemiyor neden dersen cuma günü yedim nasıl olsa tadına baktım diyorum kendikendime arada bu tür küçük kaçamaklar dizginliyo uzun süre insanın kendini tutması bırakınca feci saldırıyo
evet ya işte budur aferin bizehaklısın canım, tadını biliyorum nasılsa diye çaklıtlara tokanmıyorum
sabahı atlama canım metobolizmayı çalıştırmaya başlıyor vücut sabah yiyince sen bilirsin tabii .. bende 2 öğün düzenim ama akşam yemiyorum benBende 9 dan beri ayaktayim ama daha kahvaltı yapmadım sabahlari cnm yemek istemiyordum eşime hazirlayincada sadece çay iciyorum ben çalışmışım 2 Ogün yemeye 3 Ogün fazla geliyo
2 öğün yiyiyorsan karatay yapsabahı atlama canım metobolizmayı çalıştırmaya başlıyor vücut sabah yiyince sen bilirsin tabii .. bende 2 öğün düzenim ama akşam yemiyorum ben
Evet bende araştırdığımda dukan amca ve annekazı gördüm. Dukan amca baya faydalı gibi duruyor.Kitap bende de var birde çok güzel dükan tarifleri bulacağınız
Diyet tarifleri com
Dükan amca
Annekaz
Hüzün sarısı
Bunlar diyeti yapanlardan bir kaçının blogları birde yorumları olursanız bayag bilgi sahibi olursun
Ben 80.6 kiloyum. Pekala o zaman @keremcemim 'in önderliğinde bende bir dukancıyım artık.Hayırlı uğurlu olsun. Meyve ve sebzeyi de çok severim işin kötüsü. Neyse yapacak bişey yok. 6 gün atak çıktı.
yaa ondan şeker komple yasak bacım ben sıkılırım ondan araştırdım ama yok bu dukan 2+0 da sadece 2 gün diye yapıyorum2 öğün yiyiyorsan karatay yap
sabahı atlama canım metobolizmayı çalıştırmaya başlıyor vücut sabah yiyince sen bilirsin tabii .. bende 2 öğün düzenim ama akşam yemiyorum ben
niye kız ben hiç tüketmiyorum şeker çokda rahatımyaa ondan şeker komple yasak bacım ben sıkılırım ondan araştırdım ama yok bu dukan 2+0 da sadece 2 gün diye yapıyorum
yaa ondan şeker komple yasak bacım ben sıkılırım ondan araştırdım ama yok bu dukan 2+0 da sadece 2 gün diye yapıyorum
off tatlı benim herşeyim hani siz diyonuz ya gözleme lahmacun falan ben tatlı hayali kuruyorum vallaniye kız ben hiç tüketmiyorum şeker çokda rahatım
ayy eveettKünefe siz olmaz diyosuuun yaniiii
tamam beybiiFatma gül var misin minik bir yarışa daha...
yoksa bu koca bana kilo aldiracak:)
tamam beybiidaha borcumu bitirmeden bidaha borç yapayım barii
hadi yarışalım bu hafta da haftaya pasta yicem bi gazla daha çok eksiye düşeyim ki gönül rahatlığıyla yiyim pastamı
gene evde yapılabilecek bi ceza olsun canım malum ben gündüz işteyim akşam evde ders çalışıyorumYani o pastayı hak etmen lazım. Cezaya sen karar ver. Eğlenceli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?