- 23 Ağustos 2012
- 14.831
- 39.229
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.481
Evet tartıldım ya aslında ben dün tartılmıştım 81.6 çıktı ama benim tartımın pili zayıfladıgı icin arada bir yanlış tartıyor bu sebeple paylaşmadım bu sabah 80.1 çıktım. Annemin tartısına el koydum o yeni almıştı. Yani 1.5 kiloluk bir kilo kaybına yol açacağını düşünmüyorum. Muhtemelen dünkü tartı yanlış tarttı. Ama 1 günde bile baya bir hafiflediğimi hissediyorum.
Canım ben kahve konusunda baya bir ilgiliyim. Çok severim kahve içmeyi, farklı farklı kahveler araştırmayı. Hazır pakette satılan nescafeler çok zararlı çünkü tamamen çözünüyor su da türk kahvesi gibi kafeini dibe çökmüyor. Direk mideye iniyor. İçerisinde inanılmaz koruyucular var.Bu sebeple nescafe yerine sade espresso almanı içine süt ekleyip kendin yapmanı tavsiye ederim. Onun haricinde menü çok başarılı.Dünkü menümü yazayım; (sebze-protein günü)
sabah; 1 salatalık, 1 elma
ara; 1 çift sarılı yumurta, kk peynir, yarım dukan krep, şekersiz çay
ara; 1 nescafe şekersiz
öğleden az sonra; kocaman bi tabak light ton balıklı salata, kalan krep
akşam; çok az tavuk gögüs ama zorla yedim
yatmadan; 1 salatalık, 1 dal çiğ karnabahar
su; 2 lt üstü
spor; kv yemeğe gitmiştik, sporsuz kaldım, hava da soğuktu, kaslar dinlensin dedim.
nilsub @inatettimolacak @morordek medusa38 @azaydidem Pumpkinspicelattee
Hıh elimde sade nescafe vardı bıraktım normalde içmem bugün içesim tuttu senin yüzünden yarım kaldıCanım ben kahve konusunda baya bir ilgiliyim. Çok severim kahve içmeyi, farklı farklı kahveler araştırmayı. Hazır pakette satılan nescafeler çok zararlı çünkü tamamen çözünüyor su da türk kahvesi gibi kafeini dibe çökmüyor. Direk mideye iniyor. İçerisinde inanılmaz koruyucular var.Bu sebeple nescafe yerine sade espresso almanı içine süt ekleyip kendin yapmanı tavsiye ederim. Onun haricinde menü çok başarılı.
Gerçekten çok moralim yerine geldi 80.1 ile. Evet deneyeceğim ama önce pil taktırmam lazım çünkü bir açılıyor bir açılmıyor kim takarki bunun pilini acaba:)kendi tartını bi daha dene bi gün, bence 1,5 kg olabilecek bi azalma, çok güzel devam bakalım, ödem gittiği için hafif hissetmen normal, hep hafif hissedelim inşallah
Yok canım arada bir içmenden bişey olmaz. Ama kahve uzmanları baristalar paket kahveleri zehir olarak görüyor.Hıh elimde sade nescafe vardı bıraktım normalde içmem bugün içesim tuttu senin yüzünden yarım kaldı
Haklısın içmem normal de canım çünkü kahvenin %70 kimyasal %30 gerçek kahve çekirdeği diyorum ya bu sabah içesim tuttu oda yarım kaldı..:)Yok canım arada bir içmenden bişey olmaz. Ama kahve uzmanları baristalar paket kahveleri zehir olarak görüyor.
Tamam bende bugün niyetlendimde bu işe aynı canım benim kide on gün yapabilecekmisin pekitartılmadım canım daha
sevinirim canım beraber yapalım istersen senin araştırdığın yöntem nasıl ?
benimkinde ilk gün çiğ sebze meyve yenip akşama ingiliz tuzu içiliyor
diğer günler sadece su içiliyor yiyecek hiç birşey yok ben en fazla 10 gün yaparım 25 güne kadar çıkamam sanırım
ayy bilmiyorum ki yaa sen kaç gün yapacaksın canım ?Tamam bende bugün niyetlendimde bu işe aynı canım benim kide on gün yapabilecekmisin peki
hiç bişey yemiyosunpeki ne ara ne yiyosun? sadece su ile mi yaşıcaksın? anlamadım az daha açıklasana?
süpersin tebrik ediyorum seni@w e n d y
Evet tartıldım ya aslında ben dün tartılmıştım 81.6 çıktı ama benim tartımın pili zayıfladıgı icin arada bir yanlış tartıyor bu sebeple paylaşmadım bu sabah 80.1 çıktım. Annemin tartısına el koydum o yeni almıştı. Yani 1.5 kiloluk bir kilo kaybına yol açacağını düşünmüyorum. Muhtemelen dünkü tartı yanlış tarttı. Ama 1 günde bile baya bir hafiflediğimi hissediyorum.
Canım ben kahve konusunda baya bir ilgiliyim. Çok severim kahve içmeyi, farklı farklı kahveler araştırmayı. Hazır pakette satılan nescafeler çok zararlı çünkü tamamen çözünüyor su da türk kahvesi gibi kafeini dibe çökmüyor. Direk mideye iniyor. İçerisinde inanılmaz koruyucular var.Bu sebeple nescafe yerine sade espresso almanı içine süt ekleyip kendin yapmanı tavsiye ederim. Onun haricinde menü çok başarılı.
Gerçekten çok moralim yerine geldi 80.1 ile. Evet deneyeceğim ama önce pil taktırmam lazım çünkü bir açılıyor bir açılmıyor kim takarki bunun pilini acaba:)Benim tartıyı baya bir fonksiyonlu almıştım yağ oranı,kas oranı,kemik ağırlığı hepsini ölçüyor. Bu kadar akıllı olunca pili bitti Yarınki kilomu çok merak ediyorum.
Gün belirlemedim dayanabildigim kadar şimdi gün belirlemek stres yapar akşam bayag okudum daha öncede okumuştum ben biraz da hastalığın icin istiyorum guatr nodülleri bile iyilesiyormusayy bilmiyorum ki yaa sen kaç gün yapacaksın canım ?
hiç bişey yemiyosunbildiğin sadece su içiyosun 25 gün falan yapanlar var çok ilginç geliyor insana ya ama yapanların yorumları beni çok şaşırttı günden güne enerjimiz artıyor falan demişler ben zayıflamak için değil de organlarım yenilensin sindirim sistemim temizlensin diye yapmak istiyorum bide nefsimle savaşmak için ama emin değilim daha bu gün ilk gün sadece bugün bişeyler yenilebiliyor çiğ sebze yada meyve.. eşimde denicek bakalım bugün akşam devam edip etmeme konusunda karar veririz sanırım
Gün belirlemedim dayanabildigim kadar şimdi gün belirlemek stres yapar akşam bayag okudum daha öncede okumuştum ben biraz da hastalığın icin istiyorum guatr nodülleri bile iyilesiyormus
1.5 kg Fark olabilir dükanin mucizesi bu ama önce odem atiyoGerçekten çok moralim yerine geldi 80.1 ile. Evet deneyeceğim ama önce pil taktırmam lazım çünkü bir açılıyor bir açılmıyor kim takarki bunun pilini acaba:)Benim tartıyı baya bir fonksiyonlu almıştım yağ oranı,kas oranı,kemik ağırlığı hepsini ölçüyor. Bu kadar akıllı olunca pili bitti Yarınki kilomu çok merak ediyorum.
Evet o yüzden kaldığım yerden devam havalarda musaitkuzum cidden sende mi yapcaksın? dukanı da bozmaz aslında yicek bişi yok sonuçta
Ya ben sizin tanışma hikayenizi çok merak ettim :) nedense anlattıklarından sanki eşin seni uzaktan sevmiş ,sen farkında değilmişmişsin, soonra istemiş, biraz seni alırken uğraşmış gibi filan geldiGünaydın kızlar. Gece çok zor geçti. Uyudu dediğim oğlum. Kalkıp oyun oynamaya başladı. Dayanamadim verdim babasına .1.30 a kadar deliksiz uyudum. Sonra oğlum geldi yanıma yatti uyudu. Çok yorulmuş. Ama sabah bir kalktım her yani şiş. Basım ağrıyor midem bulaniyor boğazım şişmiş. Ben de hasta oldum. Nane Limon yaptım ama mide bulantisindan 3 yudum anca içebildim.
ölmezsem arada yazarım. Azcik ta ben kocaya naz yapayım. Hep o mu yapacak
Ne zaman deneyeceksinay merak ettim bende, deneyin bakalım nolcak
Peki sen saat başı su içilebilir yapılanı yapacaksın dimi birde iftar vaktinde su içilebilir varayy bilmiyorum ki yaa sen kaç gün yapacaksın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?