Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kendi tartını bi daha dene bi gün, bence 1,5 kg olabilecek bi azalma, çok güzel devam bakalım, ödem gittiği için hafif hissetmen normal, hep hafif hissedelim inşallah

Canım ben kahve konusunda baya bir ilgiliyim. Çok severim kahve içmeyi, farklı farklı kahveler araştırmayı. Hazır pakette satılan nescafeler çok zararlı çünkü tamamen çözünüyor su da türk kahvesi gibi kafeini dibe çökmüyor. Direk mideye iniyor. İçerisinde inanılmaz koruyucular var.Bu sebeple nescafe yerine sade espresso almanı içine süt ekleyip kendin yapmanı tavsiye ederim. Onun haricinde menü çok başarılı.

Hıh elimde sade nescafe vardı bıraktım normalde içmem bugün içesim tuttu senin yüzünden yarım kaldı

kendi tartını bi daha dene bi gün, bence 1,5 kg olabilecek bi azalma, çok güzel devam bakalım, ödem gittiği için hafif hissetmen normal, hep hafif hissedelim inşallah
Gerçekten çok moralim yerine geldi 80.1 ile. Evet deneyeceğim ama önce pil taktırmam lazım çünkü bir açılıyor bir açılmıyor kim takarki bunun pilini acaba:)Benim tartıyı baya bir fonksiyonlu almıştım yağ oranı,kas oranı,kemik ağırlığı hepsini ölçüyor. Bu kadar akıllı olunca pili bitti Yarınki kilomu çok merak ediyorum.

Yok canım arada bir içmenden bişey olmaz. Ama kahve uzmanları baristalar paket kahveleri zehir olarak görüyor.
Haklısın içmem normal de canım çünkü kahvenin %70 kimyasal %30 gerçek kahve çekirdeği diyorum ya bu sabah içesim tuttu oda yarım kaldı..:)

Tamam bende bugün niyetlendimde bu işe aynı canım benim kide on gün yapabilecekmisin peki

peki ne ara ne yiyosun? sadece su ile mi yaşıcaksın? anlamadım az daha açıklasana?
hiç bişey yemiyosun bildiğin sadece su içiyosun 25 gün falan yapanlar var çok ilginç geliyor insana ya ama yapanların yorumları beni çok şaşırttı günden güne enerjimiz artıyor falan demişler ben zayıflamak için değil de organlarım yenilensin sindirim sistemim temizlensin diye yapmak istiyorum bide nefsimle savaşmak için ama emin değilim daha bu gün ilk gün sadece bugün bişeyler yenilebiliyor çiğ sebze yada meyve.. eşimde denicek bakalım bugün akşam devam edip etmeme konusunda karar veririz sanırım

süpersin tebrik ediyorum seni

kız nerden alcam ben onu, bitmek üzere zaten bu :) ay ben kahveyi çok seviyorum ama öle filtre kahve falan içemiyorum ama, illa süt ya da yumuşatacak bi krema falan olacak.. bu starbucksun ki falan olur mu?

kız saatçilerde oluyo onların pili, kendi işini kendin yap anacım, al takıver 2 dk

ay merak ettim bende, deneyin bakalım nolcak

Gün belirlemedim dayanabildigim kadar şimdi gün belirlemek stres yapar akşam bayag okudum daha öncede okumuştum ben biraz da hastalığın icin istiyorum guatr nodülleri bile iyilesiyormus

kuzum cidden sende mi yapcaksın? dukanı da bozmaz aslında yicek bişi yok sonuçta

1.5 kg Fark olabilir dükanin mucizesi bu ama önce odem atiyo

Ya ben sizin tanışma hikayenizi çok merak ettim :) nedense anlattıklarından sanki eşin seni uzaktan sevmiş ,sen farkında değilmişmişsin, soonra istemiş, biraz seni alırken uğraşmış gibi filan geldi ne hikaye yazdım ama dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…