Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok iyi canim afiyet olsun carsi pazarda spor olmus iste ne guzel

morordek kendimi salmamın sebebi detokslar değil. Hacamat yaptıracam ya. 3 gün boyunca hayvansal gıda yasak o yüzden bu yasak beni gerdi. Bi de aklımı kuru alaya bir mesele var. Ben ne zaman stresli olsam yemeğe veriyorum kendimi. Bunu yapmamayi oöğrenmem lazım. Insan midesi agriyarak hala yer mi yani....

Neyse pazartesi günü ne kadar 2 gün yediğim için acısını çıkartma vakti diyelim.... sonrası Allah Kerim.

Günaydın Kızlar, mutlu çarşambalar..

@keremcemim @w e n d y Gittim aldım yulaf kepegini migrostan. Şimdi yarınki ekmeğimi yapıcam.

Hadi gözün aydın canım, keşke dün sabah tartılsaydın, gerçi az çok belli kilonama :) alnımızın akıyla çıkıcaz şekerim güven dukana :)

Kızz, yememişsin ya bişi, akşam yemeği muz mu yani? Ay şaşırdım valla :)

Ay herkes bana bi laf atsın. Pis bogaz desin sisko desin.
Desin işte herkes bişey.

Yarın dan itibaren 1 kasim a kadar yardiriyorum. Hedefe ulaşmak lazim

Kız hastasın sen ne ara yedin bissürü bişi? geçen yedin de akşam hafif yiyince toparladın sandım ben, dün ne ara yedin acaba? midem ağrıya ağrıya yedim demiş bide :)

Günaydın bayanlar 6 günlük atak evremin 2. günündeyim. Çok güzel gidiyor dukan

canım bu sabah tartıldın mı? korkma tartıl bak çok gzel sonuçlar :)

Aksam yemegimi yemiyosun sen ogleyi kacta yiyon sekerm
Saat en geç 1 de yiyorum öğlen yemeğini canım akşam yemiyorum
Ben de önceden bu yöntemle 8 kilo vermiştim. 3 gündür yapıyorum 1.4 kilo gitti. Zorlamaya gerek yok aslında o kadar. Yanında sporda yapınca deme keyfine
aynen yaa zorlamadan takır takır gidiyor kilolar sabah ve öğlen istediğimi yedim akşam yemedim bi tek işr gelip giderken yürüdüm 45 dk sürüyordu 20 kilo böyle gitmişti
Ben de cok araştırdım canım. Denemeye karar verdim ama izne gidip geleyim ondan sonra....
bende bugün sadece meyve yicem ilk gün çiğ sebze yada meyve yeniyormuş eşimde denicek bi bakalım ilk gün nasıl geçecek

Ay kız canım hiç istemiyor nedense anlamadım bu sabahta azcık yedim elimde kahve dolaşıyorum...

N Neye başladın..ben kaçırmışım..

Ama bugün akşamdan bağırsak boşaltımı yapacan İngiliz tuzuyla biliyosun değil mi
ilk günüm bugün olcak canım bugün çiğ sebze ve meyve yicem akşamda 1 tatlı kaşığı ingiliz tuzu kullancam ama sabah işe yürüyerek geliyorum yolda beni sıkıştırırsa rezil olurum yaa onu düşünüyorum napsam bugün öğlen mi içsem acaba

Dünkü menümü yazayım; (sebze-protein günü)

sabah; 1 salatalık, 1 elma

ara; 1 çift sarılı yumurta, kk peynir, yarım dukan krep, şekersiz çay

ara; 1 nescafe şekersiz

öğleden az sonra; kocaman bi tabak light ton balıklı salata, kalan krep

akşam; çok az tavuk gögüs ama zorla yedim

yatmadan; 1 salatalık, 1 dal çiğ karnabahar

su; 2 lt üstü
spor; kv yemeğe gitmiştik, sporsuz kaldım, hava da soğuktu, kaslar dinlensin dedim.

nilsub inatettimolacak morordek @keremcemim azaydidem Pumpkinspicelattee

Sendedün protein günü yapmistin bugün ekşi gorebildinmi
tartılmadım canım daha
Yaparsan bende sana eşlik ederim tek başıma cesaret edememistim
sevinirim canım beraber yapalım istersen senin araştırdığın yöntem nasıl ?
benimkinde ilk gün çiğ sebze meyve yenip akşama ingiliz tuzu içiliyor
diğer günler sadece su içiliyor yiyecek hiç birşey yok ben en fazla 10 gün yaparım 25 güne kadar çıkamam sanırım

peki ne ara ne yiyosun? sadece su ile mi yaşıcaksın? anlamadım az daha açıklasana?

@w e n d y
Evet tartıldım ya aslında ben dün tartılmıştım 81.6 çıktı ama benim tartımın pili zayıfladıgı icin arada bir yanlış tartıyor bu sebeple paylaşmadım bu sabah 80.1 çıktım. Annemin tartısına el koydum o yeni almıştı. Yani 1.5 kiloluk bir kilo kaybına yol açacağını düşünmüyorum. Muhtemelen dünkü tartı yanlış tarttı. Ama 1 günde bile baya bir hafiflediğimi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…