- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.641
Vayy analize bak
Bunları şu iki cümleden nasıl çıkardın kızz
Canim bilgisayara gecince kontrol edeyim etiketler yazarim seni2 haftalık izin hakkımı kullanabilir miyim eğer sürem dolmuşsa ? Ağustosun başında girmiştim listeye dolmuş sanırım. Bu 2 haftayı tedaviye ayırıp kilo verip dönmeyi istiyorummorordek @inatettimolacak
Evet büyüyor teyzesi :)Ördeğimmmm
Bebişimiz 14gram olmuşş.
Teyzesinin kuzusu en son 8 gramcıktı.
sigara içicem ama deneyenler 3. günden sonra sigara içemediklerini yazmış bünye istememiş ve tiksinmişlerSigara da mı içmeyeceksin
yok cidden öyle şifa orucu diye araştır istersen ilk gün sadece pişmemiş sebze veya meyve yenebiliyor diğer günler hiç birşey yenmiyor sadece suBaşka yiyecek bişey yok derken
Şaka mı yapıyorsunuz
Hahahaha bombasın hadi bakalım.valla sen dukana başlayınca korktumda ondan başlıyorum listeye
İnşallah şuanki en büyük hayalim o. Millet beni süzüpte aaa gelinin yüzü güzel de kilosu fazla demesin.Ayy çok hızlı gidiyorsun.
Bu gidişle zayıf gelin olacaksın
Demi ama yaTakımı iyice Dukancılar sardı yalnız
İsmini mi degistirsek napsak
4. gün 1 kilo gider :))Bu diyet ‘tek gıda rejimi’ adı verilen diyetlerden olup, her gün, en az 4 bardak soda ya da su tüketilmesi tavsiye edilir. Yemeklerinize, çeşitli bitki ve baharatlar ile tuz, acı biber ve sirke ekleyebilirsiniz. En fazla 7 gün uygulanmalıdır.
Hedef: 1 haftada 3-4 kilo.
Günlük kalori: 1000 Kcal.
Nasıl mı? İşte size kısa zamanda etkin sonuçlar alabileceğiniz bir diyet programı…
1. gün
Muz hariç gün boyunca istediğiniz kadar meyve
2. gün
Gün boyunca sadece istediğiniz kadar sebze yemeği (patates hariç)
3. gün
İstediğiniz kadar meyve ve sebze yemeği (patates ve muz hariç)
4. gün
5 muz, 5 bardak süt
5. gün
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)
6. gün
2 parça ızgara biftek, çiğ sebze, (havuç, kereviz, domates, lahana vs) (Öğle ve Akşam)
7. gün
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)
böyle bir diyet doğrumudur acaba verdirimi 4 kilo
Maşallah bir dukancı daha doğduDün mesela dolapta yeni alınan muz ve mandalinalar vardı normalde kesin yerdim yani ama bir an gözümün önüne sen geldin ve bıraktım şaka gibi.
Yaa ben kendimi hep şiş hissediyorum.Bazen az yesem bile kuzu yemiş gibi rahatsız oluyorum. Karbonhidrat yediğimde şişkinlik çok daha artıyor.Birde atalım 5. Gününe bir gel kendini 20 kg vermiş gibi hafif hissedeceksiniz su tutan hiçbir şey yemedigin için kuş gibi hafif oluyorsun şişkinlik yaşamıyorum cildin canlanıyor ve daha enerjik oliyosun
Sen expresse mi geçtin??ay inşallah, başta zor alışıcam sanırım ama..
kızz nası bişi yok, yokı sebze suyu yok ılık duş, bagırsakları boşalt, ne bilim, zaten suyu güç bela içiom ben
hahaha, hakkaten kötüsün
kız nasıl canlandı gözünde anlat hele, elinde sopası bi öğretmen mi
yok canım almadım, elma güzel etkiliyo beni, kilo verimimi durdurmazsa elmayla devam edicem, şimdilik mutluluk veriyo bi sıkıntı yok
ay bende kesin sıkılıcam diyodum ama motivasyon düşmüyor dukanda, ondan sıkılmıyosun, inşallah sıkılmayız
Nasılsın canım??Kızlar merhabalar bi selam vereyim dedim :)
Niye ki?Lahana diyeti yaptıktan sonra bir ayva yedim hastanelik olduydum tecrübeyle sabit
Karabatak gibiyim cidden.Ebruyla deniz bir gorunup bir kayboluyorlar
Ayy insan açlıktan bayılmaz mı??en iyisi kendinizi 10 gün eve kapatın, mutfağı da kilitleyin ancak o zaman uyulur bu şifa orucuna.
Bence en güzel dukan kahvaltısı krep ve peynir çok yakışıyor.@w e n d y Böyle ne yapıyosun sen, böyle tombik kalmaya devam mı etmek istiyorsun, iyi ne halin varsa gör der gibiydi. Hahahahaİnşallah düşmez motivasyonumuz ama düştüğü anda Ayse'nin geri yükselteceği kesin. Baksana hatun 10 kasıma 70 yazmış. Yani 22 günde 7.5 kilo vermesi lazım bu gazla o bizi de zayıflatır kesin. Ya dukancı ablalarım bana sabah kahvaltısına farklı şeyler önerin ya. @keremcemim
Nasıl oldunuz kaptanım?günaydınlarrrr
dukancılar sardı iyice ortalığı kızlar yahuu
hadi bakalım kolay gelsin bu sabah 5 te kalktım cin gibiydim işe geldim uykum geldi uyumak istiyorum ben yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?